Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinlerden Özgürlük Grubu Başkanı
evrensel-insan
06-11-2008, 23:32
Saygideger aydoe;
Bu arada, gruba sen de baskan olmussun, tebrikler.Baskanlari, nicklerin yanindaki yazilardan ogreniyorum. Ne yapsam acaba; herkesin nickinin yanina mi baksam!
Saygilarimla;
evrensel-insan
serüvenci
06-11-2008, 23:35
sanırım teknik bir hata var. dinlerden özgürlük grubu başkanı olarak görünüyorum. bir kaç arkadaş da öyle görünüyor.
saygılarımla.
Ben de birden avatarımın yanındaki yazıların kalabalıklığına takılıp baktım.
başkanlığımız hayırlı olsun serüvenci :)
evrensel-insan
06-11-2008, 23:40
Saygideger evrensel-insan;
evrensel-insan
Kıdemli Yazar
Dinlerden Özgürlük Grubu Başkanı
Gordugum kadariyla, sen de baskan olmussun. Ama, bildigim kadariyla, kimse bunu sana bildirmemis, ustelik te danismamis. Bu iste, bir gariplik var, ya; neyse. Zaten, sen dinlerden her bakimdan ozgur oldugun icin, sorun yok.
Saygilarimla;
evrensel-insan
serüvenci
06-11-2008, 23:42
cümlemize cümlemize. hakikaten cümlemize olmuş. :D ;) gerçi sargon ve vartor gibi arkadaşları unutmuşlar. ayıptır günahtır. :p
Şiiittt! çaktırmayın albay galiba rütbe dağıtıyor;)
serüvenci
06-11-2008, 23:47
bu kadar da bol keseden dağıtılmaz ki kardeşim ;)
evrensel-insan
06-11-2008, 23:48
Saygideger arkadaslar;
Su gecici baskanlar, kimse; bir ciksinlar ortaya. Bildiklerim:ben, aydoe, seruvenci,cakircali ve atlas. Simdilik, tesbit ettiklerim bunlar. Baska, kimler "gizli ve habersiz" baskan, bakiim!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Ortalık başkandan geçilmiyor
evrensel-insan
06-11-2008, 23:55
Saygideger arkadaslar;
Ustelik, bir tek ben; uye olmadan baskan olmusum. Dogru, bazi kurumlara; uye olunmadan baskan olunuyor. Bu da onlardan biri herhalde.Bu, acidan simdilik tekim.Yoksa, baska varmi? Ya varsa; hemen ciksin ortaya, ya da ebediyen sussun. :D
Saygilarimla;
evrensel-insan
Biraz sonra cümlemiz devrik başkan olacağız. :D
devrilmeden bişi yapalım :)
yucemanitu
06-11-2008, 23:57
Cümlemizin başkanlığını tebrik edeyim bari. Herkes başkan olursa başkan diye bir şey olmaz bu bir devrim mi ne?
Tehlike kokusu aldım sağlam inanrırlar da başkan olmuş demokrasi budur.:D Dikkat etmek lazım yetkileri kapalı alana açık mı oldu şimdi bu kişilerin?
serüvenci
06-11-2008, 23:59
devirsinler. yüz gider bin geliriz. :)
evrensel-insan
07-11-2008, 00:03
Saygideger arkadaslar;
Pervane, yusuf33, K.C. ve titan' da baskan olmus.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Yanlız en afillimiz K.C olmuş. Gözünüzü kariyer doyursun sevgili K.C bu kadar karpuzu nasıl taşıyacaksınız bakalım bir koltukta:D
Hiç niyetim yok pervane,
yanlışlıkla olması hoşuma gitti ama. tadını çıkarayım.. :D
Hepinizi tebrik eder, başkanlık görevinizde başarılar dilerim. :)
Yahu, buraya yazmadan önce normaldim. Yazar yazmaz bana da bulaştı.
Geçici Başkanlar Cumhuriyeti sitemiz güvenlik güçlerinin azimli çabalarıyla sona erdirilmiştir.
Şimdi Hasan Mutlucan'dan türküler....
evrensel-insan
07-11-2008, 01:34
Saygideger arkadaslar;
Eh, gecici de, sahte de olsa; habersiz gelen bu baskanlik, bana; kendi kendime mesaj yazdirtti. Zaten, sahte ve gecici seylerin pabucu er gec dama atilir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Neler oluyo anlamadım ama :( ?
tebrik ederim :)
meaculpa
07-11-2008, 01:59
Geçici Başkanlar Cumhuriyeti sitemiz güvenlik güçlerinin azimli çabalarıyla sona erdirilmiştir.
Şimdi Hasan Mutlucan'dan türküler....
Yani heryerde milletin hevesini kırcaksın Frodo:D
Öldüm gülmekten bide tutmuş tebrikler yollamışsınız arkadaşlar, yazık ya vallahi üzüldüm hezimete uğrattı bu albay sizi :p
evrensel-insan
07-11-2008, 02:08
Saygideger arkadaslar;
Iyi, guzelde; basligi, neden ben acmisim? Yoksa, ilk farkeden ben mi olmusum? Eeee, farkin farkina varmak, budur iste. ;)
Saygilarimla;
evrensel-insan