PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım

Serdar
08-11-2008, 02:48
Selamlar ,ben profilime resim ekleyecem ekleyemedim. "geçersiz dosya biçimi" diye hata veriyor. Belirli bir dosya türünde mi yükleniyor? Evetse, hangisi? İmageshack'a yükleyip, ordan url'yi kopyalayıp mı yapıştıracaz?Direk siteye de yükledim, dediği kb büyüklüğünde de dosya bulamadım. Her türlü permutasyonu denedim bir türlü beceremedim. Bir el atıverin şu işe hele bi yav gurbanlar.

serüvenci
08-11-2008, 11:05
serdar şu an için kendi bilgisayarından veya başka bir siteden resim yükleme olanağı yok. sadece sitede mevcut avatarlardan birini seçebilirsin.

AKHENATON
08-11-2008, 14:06
Benim avatarda görünmüyor sebebi nedir , delx.

serüvenci
08-11-2008, 19:20
senin avatarın var mıydı? :) sitenin yansısı alınırken teknik bir sorun oluşmuştur. frodo o konuyla uğraşıyordu. dilerseniz onunla irtibat kurun

Güçistenci
03-12-2008, 17:42
yöneticiler şu resim ekleme işini düzeltseniz ben de memnun olacam. Arşta çekilmiş bir resim var onu koyacam profilime. :)

pante
03-12-2008, 17:58
yöneticiler şu resim ekleme işini düzeltseniz ben de memnun olacam. Arşta çekilmiş bir resim var onu koyacam profilime.

Özel avatar yükleme çalışıyor gözüküyor.
Ama sonuç verir mi bilmem.
Resmi önce bilgisayarına kaydediyorsun.
Profildeki avatar kısmında gözat'a tıklayıp bilgisayarındaki resmi işaretliyor ve kaydediyorsun.

Güçistenci
03-12-2008, 18:16
Özel avatar yükleme çalışıyor gözüküyor.
Ama sonuç verir mi bilmem.
Resmi önce bilgisayarına kaydediyorsun.
Profildeki avatar kısmında gözat'a tıklayıp bilgisayarındaki resmi işaretliyor ve kaydediyorsun.

pante dediğinin aynısını yaptım. resmi zaten kendim yaptım. şöyle ki bir videodaki resmi aldım. ekranı kopyalayıp ilgili kısmını kestim. sonra boyutunu da 100*100 e ayarladım. browse tuşundan sonra resmi seçtim ekle dedim. "Dosya Kaydırılamaz/Kopyalanamaz" mesajı karşıma çıktı.

muhtemelen resim yükleme işleminde sitede bir arıza var. yönetimin acilen düzeltmesi rica olunur...

serüvenci
03-12-2008, 20:22
güçistenci,

hariçten avatar yüklenemiyor, frodo bu konuyla uğraştı ve bir sonuca ulaşamadı sanırım. mevcut avatarları inceleyip hoşuna giden birini yüklemeni tavsiye ederim.

profiliniz >üye resmimi değiştir > bir avatar seç > en altta bulunan "değişiklikleri kaydet" butonunu tıkla

kaani
23-01-2009, 16:57
Beyler bir sorum olacak Fil suresinde gecen olay dogrumu Islam kitaplarin dan baska hic bir yerde bulamadim sanki biraz efsane gibi geldi Bas filin adi Mamut Bir aydinlatirsaniz sevinirim selamlar