Orijinalini görmek için tıklayınız : Michael Mikail oldu!
Müslüman olmayı düşünüyor, olacak, oluyor, olmuş derken nihayet Michael Jackson'un da müslüman olduğu açıklandı.
İslam alemine hayırlı olsun!
İsmini de güzel seçmiş. Melek adı Mikail. İsmine de çok benzer.
Yakışmış!
Kardeşi müslümandı zaten, etkisi olmuştur muhakkak.
Bunalımda olanlara ilaç gibidir İslam! :)
Tüm aradıklarını İslam'da bulduğunu açıklamış.
Daha bulamadığın, göremediğin neler var İslam'da Mikail.
Yeter ki aramaya devam et.
Bundan sonra Mikail Jackson'dan ilahiler dinleriz artık.
Müslümanların gözü aydın!
Şimdi gönül rahatlığıyla Mikail Jackson dinleyebilirler.
http://www.stargazete.com/dunya/michael-jackson-musluman-oldu-149714.htm
Cat stevensi bilirsiniz nam-ı diğer yusuf islam
kendisi müslüman olduktan sonra türkiyiye gelmiş ve şunu demiş:iyi ki türkiyeye gelmeden müslüman oldum yoksa olmazdım....:D:D
Cat stevensi bilirsiniz nam-ı diğer yusuf islam
kendisi müslüman olduktan sonra türkiyiye gelmiş ve şunu demiş:iyi ki türkiyeye gelmeden müslüman oldum yoksa olmazdım....:D:D
niye ki????
sevgili pante önce söyledim mi hatırlamıyorum ama kendisi gibi pedofili hastası bir peygamberin dinine gecmekte geç bile kalmış;)
Bu arada Kemal Özkan a gelmeli :) tavsiyemdir..
Onursal Bedirhan
21-11-2008, 21:35
ben jackson'u samimi görmüyorum. bence davalı olduğu araplara yalanmak için böyle birşeye girişmiş.
ben jackson'u samimi görmüyorum. bence davalı olduğu araplara yalanmak için böyle birşeye girişmiş.
Büyük finansal sıkıntılar içinde olan Jackson'a bu davayı fırsat bilen İslam misyonerlerinden değerli teklifler gelmiş olması kuvvetle muhtemel.
http://www.haber7.com/haber/20081117/Bahreynden-Michael-Jacksona-dava.php
Sayin Pante bir zenginin müslümanlik anlayisla bir fakirin müslümanlik anlayisinin arasindaki farkdan bahsedebilirmisin?.Bence bütün sir burda yatiyor,genede Din Tüccarlarina hayirli olsun,isleri biraz daha kolaylasdi.saygilarimi sunuyorum
sevgili K.C.
ülkemizdeki şartları beğenmemiş sanırım çok ta ikiyüzlü bulmuş:)
Müslüman nasil olunur?bu konu üzerine eyilmemiz gerekiyor,ben hala anlayamadim nasil müslüman olundugunu,bu müslüman olanlar neyi farkli yapar diyer insanlardan?
sheyhzade
28-11-2008, 06:35
arkadaslar bu eleman( Mikail Jackson) diyelim ki gercekten musluman oldu,ve dielimki hak din islamdi,ve birkac yil islama hizmet ettikten sonra oldu. obur tarafta ne renk olucak?
33 yasinda beyaz mi,siyah mi?
hadis,ayet varmi bu konuda?
arkadaslar bu eleman( Mikail Jackson) diyelim ki gercekten musluman oldu,ve dielimki hak din islamdi,ve birkac yil islama hizmet ettikten sonra oldu. obur tarafta ne renk olucak?
33 yasinda beyaz mi,siyah mi?
hadis,ayet varmi bu konuda?
Sevgili sheyhzade Mehmet paksudan alıntıyla başlayalım ;
Meselâ zenci bir insan dünyada hep beyaz olmak istiyorsa, Cenab-ı Hak dilerse âhirette bu istediğini verebilir.
Konuya, Peygamberimizle bir sahabi arasında geçen şu konuşma ışık tutuyor. Habeşli, kömür gibi sim siyah bir simaya sahip olan adı üstünde Esved, Resul-i Ekrem Efendimizin huzuruna geldi. Çekingen çekingen duruyordu. "Yâ Resulallah!" diye söze başladı: "Size bir mesele sormak istiyorum, müsaade var mı?" Şefkat Peygamberi hoş karşıladı, "Buyur, sor, mesele ne imiş?" dediler.
"Ey Allah'ın Resulü, siz hem sîma, hem renk, hem de peygamberlik cihetinden bize üstün kılındınız. Allah sizi müstesna yarattı. Ne dersiniz, ben de sizin iman ettiklerinize iman etsem, inansam, sizin işlediğiniz güzel amelleri ben de işlesem, sizinle beraber Cennet'te olabilir miyim?" Peygamber Efendimiz, "Evet, olursun" dedikten sonra, kalbi İslâma ısınmış, peygamber sevgisiyle coşmuş olan o yüzü kara, fakat ruhu ve içi bem beyaz ve aydınlık olan Esved'e şu müjdeyi verdi:
"Nefsim kudret elinde bulunan Allah'a yemin ederim ki, Esved'in Cennetteki beyazlığı bin yıllık yoldan görülüyor." Bu müjdeyi alan Esved, iman etti ve hüngür hüngür ağlamaya, sevinç gözyaşları dökmeye başladı. Bu Cennet arzusu onu öyle yakmıştı ki, o anda yere yığıldı. Baktılar, "yaşıyor muydu acaba?" Ruhu çoktan uçmuştu. Resulullah namazını kıldırdı ve mübarek eliyle kabre koydu.
Evet, Hz. Esved'in bu arzusunu yerine getiren Cenab-ı Hak dilerse diğer zenci Müslümanların da bu çeşit arzularını yerine getirir.
1. Üsdü'l-Gabe, 1:83.
MEHMET PAKSU
Buradan çıkaracağımız sonuç taze müslüman mikailin cennette beyaz olacağı...(1)
Çocukları taciz ettiğini duymayan kalmamıştır..Diğer tarafata kendisine tomurcuk memeli huriler verileceği(2)
Bu nedenlerle islam mikail i cezbetmiş olabilir..Ne diyelim ölürse mekanı cennet olsun.amin:)
sheyhzade
29-11-2008, 02:11
sevgili prozac02
aciklam icin tesekkur ederim.ama simdi dusun adam musluman olmus,islami secmis,sen simdi karistirma cocuklara tacizi falan .onlar siliniyo.reset atio soldaki melek.yeniden baslio yazmaya.
peki demezlermi ulan bu tipin ne,napmisin kendine,agzin yuzun yapboz gibi diye.guzelim sanat eserinin icine etmisin..ama o nasil istiyosa tipide oyle olabiliyo demi.
''bilader ben bret pitt gibi olmak istiyorm ,hadi bakam bi 5 dkka degistir beni'' desede oluyo heralde.cunku cennet.
hayal kurmak ne guzel birsey :)
M.J. Bu dünyada bir beyaz olabilmek adına kendini heder etti..Zenci burnundan kurtulmak için riskleri göze alarak sonunda burunsuz bile kaldı..Rengini açtıra açtıra geyşa beyazı oldu..Ama islamiyeti seçerek öteki dünyada işini de büyük oranda kolaylaştırdı..Akıllı adam...Bir taşla bilmem kaç kuş vurmuş..Bir kere kafadan doğal beyaz olacak..Cennette ki turunç memeli sübyan huriler ise onun pedofilik ihtiyaçlarına birebir gelecektir..Gılmanlar konusuna ise hiç girmeyeyim..Tabii adam müslüman olur..Ruhuna hitap eden tek din..
Sevgili preach,
Aman ha gılman deme sabahlarız walla billa:)
Sevgili preach,
Aman ha gılman deme sabahlarız walla billa:)
Haklısın gerçekten..Adı her neyse işte...Cinsiyetsiz hizmetkarlar diyelim bari..
dr humanist
29-11-2008, 11:45
sevgili arkadaşlar;
cat stevenstan sonra michael jakcson bile müslüman oldu,hala nasıl islama karşı gelirsiniz? :)
"adam musluman olmus,islami secmis,sen simdi karistirma cocuklara tacizi falan .onlar siliniyo.reset atio soldaki melek.yeniden baslio yazmaya."
Sn. Sheyhzade
Amma güzel iş bu yaw.O zaman bütün seri katiller pedofililer vb. bilimum suçlular direkt müslüman olsun temiz bi sayfa açsın.Bu garip bi mantık yaw
sevgili arkadaşlar;
cat stevenstan sonra michael jakcson bile müslüman oldu,hala nasıl islama karşı gelirsiniz? :)
Kuyruğu titretmeye yakın böyle şeyler olabilir hunamist hocam onların yemediği nane kalmadı..Ben 80 yasında düşünüyorum bi kabe yapar gelirim artık;)
sheyhzade
29-11-2008, 14:25
"adam musluman olmus,islami secmis,sen simdi karistirma cocuklara tacizi falan .onlar siliniyo.reset atio soldaki melek.yeniden baslio yazmaya."
Sn. Sheyhzade
Amma güzel iş bu yaw.O zaman bütün seri katiller pedofililer vb. bilimum suçlular direkt müslüman olsun temiz bi sayfa açsın.Bu garip bi mantık yaw
sevgili Akinci 32
o cumle bir espriydi ya,alaya alma'da diyebiliriz.:)
Kardeşi müslümanlığı seçtiğinde, Michael'in de müslüman olduğu yayılmıştı ancak haber asılsız çıkmıştı, tam kesinleşmeden bir şey demek zor, ancak mali sıkıntı içinde olduğu belirtilmiş.
http://img253.imageshack.us/img253/461/219556gb1.jpg
Michaelin --> Mikail olmasına şaşmamak lazım.
tesettüre bile girdi.
Bi de cinsiyet değiştirse tam olur.
Sn. Yusuf33
yakında o da olur herhalde...beklemek sabırlı olmak lazım:)