Orijinalini görmek için tıklayınız : A.R.O.G u izleyenimiz var mi?
Filmi izleme sansi olan arkadaslarimin görüslerini rica ediyorum.
17 Aralik 2008 Carsamba aksami filmi izleyebilme firsatim oldu... Bu filmde; verilen bir cok güzel mesajlarin oldugunu düsünmekle birlikte bazi bölümlerini elestirebilirim.
Filimdeki bir cok esprilerin konusunu, sitemizde tartisdigimizi düsünüyorum.
Tespitim ise; Toplumumuzun bilgi ve kültür seviyesinin cogu esprileri anlayamayacagini, dolayisi ile izlenme sayisinin cok düsük kalacagini tahmin ediyorum.
Bazi konularin toplum icinde, tartisilmasi ve düsünülmesi adina, yürekli bir baslangic yapmis olan Cem Yilmaz' i ayrica kutluyorum.
A.R.O.G filminin bir sahnesinde frodo' yu gördüm:) Nöbet tutarken Arif onu kandirip baska bir caga gönderdi.:p
Tanistigimiza memnun oldum frodo, laf aramizda yakisikli ve gencsin. Fakat biraz boyun kisa imis.
Sevgiler,saygilar.
Mahalle aralarinda bile cem yilmazdan cok cok daha espirili vede komik insanlar var,ayrica onlar mesajda vermiyor mesaji yasiyor,türk tiyatrosunda öyle insanlar varki cem yilmaz onlarin yaninda hicbirsey,cem yilmazin bu kadar popüler olmasi o insanlara büyük haksizlik ama orasi türkiye normaldir,sadece fikrimi acikladim kusura bakma cigi,,selamlar
filmi izlemedim ama giden bir kaç arkadaşım kesinlikle gitme parana yazık gibisinden sözler sarf etti. film belki gerçekten kötüdür, yada arkadaşlarım filmden filmin vereceğinden fazla şey beklemişlerdir. Televizyonlarda film başlamadan resmen filmin miladı vardı. AROG başlıyor, AROGun başlamasına bu kadar kaldı. Eeee tabi ne oldu insanlarda çok büyük bir merak ve istek oluştu. Belki film çok güzeldi ama insanlar filmden çok şey bekledi ve bundan dolayı beğenmedi. filmin bir sürü fragmanı film başlamadan yayınlandı tabi insanlar çoğu komik sahneyi daha önce gördüğü için zevk alamadı.
Niye kusura bakayim,
Rica ederim. Filmi izledin mi?
filmi izledim ve çok eğlendim. bence oldukça başarılıydı.. sigaranın zararlarını farklı bi açıdan ele almış örneğin :p çok güldüren yerlerden biri..
dr humanist
19-12-2008, 04:53
gerçekten çok başarılı bir film;karalayanlara katılmıyorum.çok güldüm,çok eğlendim..
karadenizli
19-12-2008, 14:20
Filmi izledim çok güzel ve komik
Ayrıca cem yılmazın evrim ile ilgili esprisine çok güldüm;
Belki maymundaN GELMEDİK AMA maymuna doğru gidiyoruz:)
filmde evrimede bazı göndermeler yapıyor yani eleştiriyor
Filmi izledim çok güzel ve komik
Ayrıca cem yılmazın evrim ile ilgili esprisine çok güldüm;
Belki maymundaN GELMEDİK AMA maymuna doğru gidiyoruz:)
filmde evrimede bazı göndermeler yapıyor yani eleştiriyor
Evrim teorisinin varligi, egitim, sömürü, Osmanli yönetimine dair, daha neler, neler var....
Senin yazdigin cümle filmin en sonunda söylenen söz.:)
Saygilarimla