PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sadece merakımdan soruyorum

yusuf yılmaz
04-01-2009, 16:33
sitede Allaha Muhammede inanan Müslüman birileri varmı yoksa benmi hala göremiyorum ?

K.C.
04-01-2009, 17:31
Var.......

yucemanitu
04-01-2009, 17:46
hiramusta, karadenizli, mhmd, TRBZONLU, emirbey, slmkull, Aheste, Katre 07, İsm@... daha da var. Ayrıca Hazreti Kepçeci de ilk geldiği zamanlar Müslüman'dı.

yusuf yılmaz
04-01-2009, 22:06
ben göremedim henüz
gerçek kişiler arıyorum müslümanım diyen değil gerçek müslüman olan ve Allah ın emirlerini yapan sözde değil özde müslüman

Ratiönalism
04-01-2009, 22:14
O zaman karadenizli uşak tam sana göre;)

%100 Müslimdir

yucemanitu
04-01-2009, 22:21
Yusuf sadece merakından sormuyorsun anlaşılan bir soru sordun cevap verdim. Şimdi sen nasıl "müslümanım diyen değil gerçek müslüman olan ve Allah ın emirlerini yapan sözde değil özde müslüman" diyorsun? Bu saydığım isimleri tanıyor musun? Biri çıkıp da aynı lafı senin için dese senin gerçek Müslüman olmadığını iddia etse hoş olur mu? Sanırım epey uğraşacağız forumlara sürekli konu dışı şeyler yazıyorsun yok "Allah'ın inandıramadıklarıyla tartışmam" yok "hepimize bir prozac lazım" bu şekilde devam etmeni tavsiye etmiyorum. Konularla ilgili yazmanı ve tanımadığın bilmediğin insanların Müslümanlığı hakkında yorum yapmamanı rica edeceğim.

yusuf yılmaz
04-01-2009, 22:46
yahu Atlas arkadaş sen böyle herşeyi terstenmi anlarsın
böyle biri varmı yokmu onu merak ettim tanımadığım kişileri neden itham edeyim
ayrıca forumda ne yazacağıma bırak ta ben karar vereyim
uzatan ben değilim ayrıca bunuda belirtiyorum
bırak cevap verecek arkadaşlar yazsın

sinner
04-01-2009, 22:46
Bence yusuf yılmazn forumda bulunma amacı (kendisinin de ifade ettiği gibi) bir şeyler öğrenmek yada öğretmek değil.
Sadece yazarların deşifre olmasını istiyor.

yucemanitu
04-01-2009, 22:56
Tersten öyle mi? Bak bakalım yukarıya "Müslüman üye var mı?" demişsin isimler saymışım. Sonra sen ne demişsin?
ben göremedim henüz
gerçek kişiler arıyorum müslümanım diyen değil gerçek müslüman olan ve Allah ın emirlerini yapan sözde değil özde müslüman demişsin işte iletiler duruyor.
Uzatıp uzatmamak konusunda bir şey demedim "uğraşmak" kelimesini "uzatmak" olarak okuyup kendi tabirinle "tersten anlamışsın" sevgili Yusuf.
Ayrıca forumlara her istediğini yazamazsın. Bu sitenin kuralları var site tüzüğü var bunlara uyman gerek benim de uymam gerek ben de her istediğimi yazmıyorum sen de bir başkası da her istediğini yazamaz ben bir kez daha uyarımı yapayım. Sen bilirsin.

alp2151
05-01-2009, 07:37
Bence yusuf yılmazn forumda bulunma amacı (kendisinin de ifade ettiği gibi) bir şeyler öğrenmek yada öğretmek değil.
Sadece yazarların deşifre olmasını istiyor.

Safını belli etmeli herkes ama..Safını belli etmemek,bence iki yüzlülüğe meyilli olmak demektir...ateistse ateist,müslümansa müslüman,yahudiyse yahudi...vs.....yani,burda kimse deşifre olma endişesi taşımaması lazım diye düşünüyorum...Hem şuda var,medeniyet,özgürlük yanlısı gördüğüm kadarıyla sitedeki herkes!!!şimdi kalkıpta medeniyet ve özgürlükten bahseden bir sitede kim çıkıpda kötülük edecek dinini yada dinsizliğini söyleyen kişiye..????

placebo
05-01-2009, 08:19
sitede Allaha Muhammede inanan Müslüman birileri varmı yoksa benmi hala göremiyorum ?

Sanki burası yemek tarifleri sitesidir..Sevgili yusuf siz ateist bir sitede bulunuyorsunuz..Tabii ki ateist üyeler daha fazla sayıda olacaklar..Bununla birlikte yukarı da arkadaşlarımızın nicklerini saydığı müslüman üyelerde var..Forumları da hiç okumuyorsunuz ki kimler müslümandır? kimler değildir?bilemiyorsunuz...Sizden ricam arasıra yazılanları okuyup; bunlar ne diyorlar? neden bu tarz düşüncelere sahip olmuşlar?sorularını kendinize sorarak, Allah tarafından çarpılmak suretiyle bu hale getirilmediğimiz gerçeğini de hesaba katarak,bizleri anlamaya çalışmanızdır...

Saygılar..