PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cennet yolcuları

kaancan
11-01-2009, 18:41
sevgili cennet yolcuları israfilin düdük sesiyle beraber yolculuğumuz başlamıştır ben kaptanınız dabbe rahat ve huzurlu bir yolculuk geçirmenizi dilerken gezdiğimiz mekanları tur boyunca tanıtmaya çalışacağım.gerekli ihtiyaçlarınızı yol boyunca muavinlik yapan cin ve zebani arkadaşlardan temin edebilirsiniz!

ilk durağımız naim cennetleri sevgili yolcular... burada sadece ayrımcılık yapan fakat din sömürüsü yoluyla henüz dolandırıcılık yapmamış ve insan canı almamış mümünler yaşamaktadır.
hac56.
O gün, mülk Allah'ındır. İnsanlar arasında hüküm verir. (Bu hüküm gereği) iman edip iyi davranışlarda bulunanlar Naim cennetlerinin içindedirler
şuara85.
Beni, Naim cennetinin varislerinden kıl.
vakıa89.
Ona rahatlık, güzel rızık ve Naim cenneti vardır

ikinci durağımız adn cennetleri ise devamlı altından akan(asla üstten akmaz) şarab,bal,süt,votka ve rakı ırmaklarıyla meşhur olup burada din sömürüsüyle insanları kandırıp dolandıran, yakınlarına holding kuran ve özellikle yardım dernekleri sayesinde milyarları götürenler yaşamaktadır.

tevbe72.
Allah, mümin erkeklere ve mümin kadınlara, içinde ebedi kalmak üzere altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetti. Allah'ın rızası ise hepsinden büyüktür. İşte büyük kurtuluş da budur.
nahl31.
girecekleri, zemininden ırmaklar akan Adn cennetleridir. Onlar için orada kendilerine diledikleri her şey vardır. İşte Allah, takva sahiplerini böyle mükafatlandırır
taha76.
İçinde ebedi kalacakları, zemininden ırmaklar akan Adn cennetleri! İşte arınanların mükafatı budur.
saff12.
İşte bu takdirde O, sizin günahlarınızı bağışlar, sizi zemininden ırmaklar akan cennetlere, Adn cennetlerindeki güzel meskenlere koyar. İşte en büyük kurtuluş budur.
beyyine8.
Onların Rableri katındaki mükafatları, zemininden ırmaklar akan, içinde devamlı olarak kalacakları Adn cennetleridir. Allah kendilerinden hoşnut olmuş, onlar da Allah'tan hoşnut olmuşlardır. Bu söylenenler hep Rabbinden korkan (O'na saygı gösterenler) içindir.

üçüncü durağımız olan firdevs cennetleri ise amel defterleri en iyi olan yani;din sömürüsüyle baskı kurmuş,halkı korkuyla,şeriatla yönetmiş ve gerekli gördüğü yerde din uğruna insan öldürebilen gözü dönmüş müminlerin mekanı olarak bilinir.

kehf107.
İman edip iyi davranışlarda bulunanlara gelince, onlar için makam olarak Firdevs cennetleri vardır.
muminun11.
Firdevs'e varis olan bu kimseler, orada ebedi kalıcıdırlar.

dördüncü durağımız olan meva cennetleri ise mükemmel alt ve üst yapısı olağanca konforu ve doğal güzelliği ile misafirlerinin tüm isteklerine karşılık verebilmekte olup burada daha çok kuzu kuzu herşeye inanan,saf ve at gözlüğüyle hayatını geçirmiş müminler yaşamaktadır.

secde 19
İman edip salih amel işleyenlere gelince, onlar için, yapmakta olduklarına karşılık bir mükâfat olarak Me’vâ cennetleri vardır.

sevgili cennet turizim yolcuları şirketimiz yarım saat ihtiyaç molası vermiştir lütfen mola yerinden ayrılmayın yolculuğumuz arz yönünde devam edecektir.şarap ve ot ihtiyaçlarınız şirketimize aittir...!!!!

placebo
11-01-2009, 18:53
İlahi:D uzun zamandır böyle gülmemiştim..Teşekkürler sevgili kaancan.Bizi daha nerelere götüreceksin merakla bekliyorum..

prozac
13-01-2009, 00:56
Sevgili preach nedir bu cennet sevdası ?
Daimi mekanın cennet olur inşallah :)
müsadenle yan koltuğada ben oturayım yol uzun adn cennetine kadar bol bol sohbet ederiz...

placebo
13-01-2009, 01:09
Sevgili preach nedir bu cennet sevdası ?
Daimi mekanın cennet olur inşallah :)
müsadenle yan koltuğada ben oturayım yol uzun adn cennetine kadar bol bol sohbet ederiz...

Yahu biz cennet olayını ancak rüyamızda görürüz prozac.İşte ancak Kaancan gibi kardeşlerimizin bizi sanal yolculuğa çıkarmasıyla hayal ederiz,biraz da kuran'dan takip edebiliriz o kadar..Cehenneme giderken ise tabii ki yanımda oturabilirsin..Sohbetimizi de zebanilerin kanlı irin servislerini yudumlayarak yaparken,sıcak bir merkeze doğru yol alırız artık..Tutmuş haline bakmadan ne hayaller kuruyorsun..:eek:

prozac
13-01-2009, 01:16
Ben kuyruğu titretmeye yakın iman edecem tevbe edip hacca gidecem :)

cigi
13-01-2009, 01:29
Ben kuyruğu titretmeye yakın iman edecem tevbe edip hacca gidecem :)

Sevgili prozac02,

Seninle anlasmamiz var, cehennemde beraber olacaktik..:)

Ne cabuk unuttun? Sen sevgili preach' i da kandir, sonra dördüncüyü buluruz... Dogal meyve, sebze kalmadi ortalikta... Ne cenneti?;)

Sen biraz bronzlas hele... Dügününü yapacagiz..:p

placebo
13-01-2009, 01:57
Sevgili cigi zaten ne kadar üstelese de bu saatten sonra gidemez..Son anlarda edilen içten pazarlıklı bir tövbeyi Allah zaten kabul etmeyeceğini beyan ediyor.Prozac zorla cehenneme sürülenlerden olacak bu taktirde, bizi de tanımayacak,yan çizecek ve aralarına katıldığı kendine benzer dönek toplumuyla beraber bize lanet edecek..İşte buyrun ne diyor:
Araf 38- Allah şöyle der: “Sizden önce gelip geçmiş cin ve insan toplulukları ile birlikte ateşe girin.” Her topluluk (arkasından gidip sapıklığa düştüğü) yoldaşına lanet eder. Nihayet hepsi orada toplandığı zaman peşlerinden gidenler, kendilerine öncülük edenler için, “Ey Rabbimiz! Şunlar bizi saptırdılar. Onlara bir kat daha ateş azabı ver” derler. Allah der ki: “Her biriniz için bir kat daha fazla azap vardır. Fakat bilmiyorsunuz.”

:D

prozac
13-01-2009, 02:11
Sevgili cigi;

Benimkisi sadece bir hayaldi :)
Birde preach ı biraz kızdırayım dedim olmadı mübarekte peygamber sabrı var..aksi halde verdiğim sözü tabiki unutmadım....
Bu arada preach zaten cehennemi kabullenmiş benimde hükmümü vermiş..:eek: soğuğu hiç sevmem zaten hepberaber yanalım citir citir
..Şimdi cennet hayaliyle uykuya dalıyorum yarın görüşürüz..

cigi
13-01-2009, 02:25
Araf 38- Allah şöyle der: “Sizden önce gelip geçmiş cin ve insan toplulukları ile birlikte ateşe girin.” Her topluluk (arkasından gidip sapıklığa düştüğü) yoldaşına lanet eder. Nihayet hepsi orada toplandığı zaman peşlerinden gidenler, kendilerine öncülük edenler için, “Ey Rabbimiz! Şunlar bizi saptırdılar. Onlara bir kat daha ateş azabı ver” derler. Allah der ki: “Her biriniz için bir kat daha fazla azap vardır. Fakat bilmiyorsunuz.”

:D

Yasa sevgili preach,

Bende iste onun icin, sinavlara girmiyorum.;)
Erkenden gidip serin olan yerlerden yer tutalim diyorum... Ne olur, ne olmaz.
Cinleri de hic tanimiyorum, bizden kurnaz cikarlarsa yandik.... Ne yapacagimizi da bilmiyoruz.

Öndeki koltuklar yanmaz cinsten sevgili prozac02;)
Elini cabuk tut...

yucemanitu
13-01-2009, 04:20
Güzel olmuş sevgili Kaancan ama bence hostesliği cin ve zebani değil "göğüsleri yeni tomurcuklanmış huriler" yapmalı plastik bardaklarda kevser şarabı ikram ederler cennet hurmasının yanında.
Zebani ben ve sevgili arkadaşlarım preach, cigi, prozac'ın bindiğimiz otobüste servis yapar plastik bardakta kanlı irin ve yiyecek olarak darı dikeni.

unbe
13-01-2009, 10:18
arkadaşlar
Bu dünyada:D görüşemesek te sizlerle cehennem yolculuğunda beraber olacağımı bilmek bana teselli veriyor:D orda sıcaktan yanarken birbirimize yelpaze filan yaparız:rolleyes:

kaancan
13-01-2009, 11:49
yazının devamını islam formundaki cennetler başlığından takip edebilirsiniz...

gerçi yazı bazı yerlerde ciddi bir tutum sergilesede yinede çıkış konusundaki espirili tutum devam ediyor...
cennetler başlığını obsesif düşüncelerin kırılmasına yönelik açtım çünkü bu obsesyonları katı bir tutum sergileyerek kıramayacağımızı anladım.
aynı şeyi ayık kafayla adlı yazımdada sürdürüyorum; insanlara bazı şeyleri kinayeli veya espirili bir şekilde söyleyince daha fazla etkili olduğunu gördüm bu yüzden müslüman veya ateistlerin beraber "ya öylemiymiş?" diyebilecekleri bir şekilde konuları dile getirmeyi tercih ediyorum katkılarınızdan ötürü teşekkürler.

kaancan
13-01-2009, 12:22
sevgili ahiret tv.seyircileri ben sunucunuz lookman size yine dopdolu bir magazin programı hazırladık.
bu hafta cehennemdeyiz ve cehennemin bütün katlarını tek tek gezeceğiz,güneş kremlerinizi hazırlayın...program başlıyorrrr!

- En alt tabakada münafıklar vardır. Bu tabakanın ismi < Haviye >dir. Nitekim Ayet-i kerimede şöyle buyrulur:

" Şüphesiz münafıklar cehennemin en alt katındadırlar. Artık onlara asla bir yardımcı bulamazsınız!

ateistler dikkat! bu mekan tüm gizemi ve çılgın partileri ile tamamen size ait;)

Alttan ikinci tabaka, müşriklere tahsis edilmiştir ve ismi < Cahim >dir.

bu mekan muhteşem iç dizaynı ve full çeken clublarıyla tamamen sahte müslümanlar için hazırlanmış...

Üçüncü tabakaya putperestler (sabiiler) girecektir. Bu tabakanın ismi ise < Sekar >dır.

arab olmalarından dolayı kayrılsalar bile yinede unutulmamışlar ve putperestlerede çılgın gece yarısı partileri için dizayn edilmiş muhteşem bir mekan sunuluyor,mekanın ünlüleri arasında hz.muhammedin amcalarından ebu talib ve ebu leheb gibi isimler de var....

Dördüncü tabakaya, lanetlenmiş İblis ve ona tabi olan ateşperestler için ayrılmıştır. Buraya < Leza > denir.

iblis ve arkadaşları unutulmamış al-ilah ve muhammed ile olan yakın samimiyetlerinden ötürü daha otantik ve nostaljik havaların estiği geç saatlere kadar açık olan bu değişik mekan onların hizmetine sunulmuş

Beşinci Tabaka yahudiler için hazırlanmıştır ve ismi < Hutame >dir.

kurana olan katkıları ve finansal destekleri göz ardı edilmemiş ve onlar içinde torpilli nezih mekanlar hazırlanmış, ince ince dilimlenmiş zakkumla beraber irinli su ücretsiz ikram ediliyor

Altıncı tabakada hıristiyanlar vardır ve ismi < Sa'ir >dir.

nispeten daha nobran ve daha ketum soğuk havaların estiği bu mekanda islamın oluşumuna zemin hazırlamış olan hiristiyanlar kendi aralarında kibar bir ortamın tadını çıkartıyorlar aristokrasinin gücü oldukça hissediliyor;kaynar sular papazlara sınırsızken sıradan hiristiyanlar katranla idare ediyor..

En son, yani yedinci tabaka ise Rasulullah (s.a.v.)'in ümmeti, yani biz müslümanlara ayrılmış olan bölümdür.
Bu bölümdeki bir azabdan örenk verecek olursak:
"İçirilecek bir su bile bağırsakları anında paramparça edecek seviyede

ve bu son güzelim mekan ise tamamen müslüman din kardeşlerimize ayrılmış olup yukardada görüldüğü gibi her tür hizmetten faydalanabilecekleri harika bir ortam!burada hafif bronzlaşan müminler cennetteki odalarına gidip odalarında ücretsiz masaj yaptırabiliyorlar

evet sayın seyirciler bir programın daha sonuna geldik yapım ve çekimde emeği olan tüm arkafdaşlara şimdiden teşekkürler.

yapımcı: al-ilah gülmez
kamereman: cebrail akarsu
ışık: mikail demirci
seslendirme: israfil üfüren
makyaj: azrail canal
seneryo: muhammed ümmi
yönetmen: iblis cansız
casting: arab ajans
bu yapım islam production tarafından mekke sütüdyolarında hazırlanmıştır.