PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İletişim Masamıza Bir Yabancıdan Mesaj

Cem
03-02-2009, 22:11
İletişim Masamıza şöyle bir mesaj geldi. Tercüme Grubu olarak bir ilgilenin isterseniz:

Hello! I want to write a blog article about Turan Dursun for http://blog.esowatch.com . I am interested in any resources you might have in english or german, plus maybe a jpeg picture I can use for free on our web site.

Thank you so much for your help!

Thomas Xavier

xavier@esowatch.com

dilaver
03-02-2009, 22:31
blog almanca, cigi ya da başka biri genel hatlarıyla blog içerigi konusunda aydınlatabilir mi bizi.

breymin
03-02-2009, 22:37
Benden daha iyi ingilizcesi olanlar var onlar tam tercüme etsin,benim anladigim kadariyla turan dursunun üzerine blogunda birseyler yazmak istiyor,bu bir firsatdir deyerlendirmek lazim,perfect ingilizcesi olan arkadaslar turan dursunun hayatini ve fikirlerini tercüme etsin.saygilar

pante
03-02-2009, 22:37
Aşağıdaki kaba çeviri ışık tutabilir:

Merhaba! Ben http://blog.esowatch.com için Turan Dursun hakkında bir blog yazı yazmak istiyorum. Sağlayacağınız herhangi bir kaynak, İngilizce veya Almanca olarak, artı belki de ücretsiz web sitesinde bir JPEG resim vb. ilgileniyorum.

Yardımınız için çok teşekkürler!

Eso Blog
Esoterik ilgili kritik ağ günlüğü
kütüğü sayfa | Arşiv | RSS
Glashütten Yukarıdaki gökyüzü

Kategori: Komplo Teorileri

Eğer Glashütten il (5500 nüfusu bak, Hochtaunuskreis) yakından gökyüzü ve ufuk bak İzlemek gerekir kaybetti. , Sonra da daha fazla 342 gözlem sitelerinde Meteoroloji aynı gözlem yaptığınız Eğer standı bu yana yetmişlerde, sis gün sayısı kademeli ve geniş alan Bersch göre azalmıştır ve güneş alır daha sık geliştirir gereken diğer Avrupa da. Ama Glashütten hiçbir önemi Grünen Die Ortsverein Bündnis 90 / görünüyor: bu bilgileri daha iyi. Cam fabrikaları, there so-Chemtrail denilen bir ov ve web inanıyoruz. Bile kendileri bilmiyorum neden, çünkü siteniz hükümetin gizli suikâst zehirlenmesi baryum ve alüminyum ile kendi halkına en küçük detay, ama her şeyi bilir boşuna suç iddiasıyla milyar maliyet rağmen tanık veya incelendiğinde delil başka türlü. E-posta sağlayıcısının web sitesine operatör de sözde kanıtlar gerektiğini Giftkondensstreifen söylemek için istek olabilir. Bu Kükürt '(büyük harfle bir grafikte) belirtilen, gösterilen bu gibi silikon ile gibi kendini uzman kimya temel bir bilgi ve aynı cehalet gösterir, silikon' karıştı.

Temsil edilecek Bu hesaplanan Chemtrailszene iki sağ aşırı çevre kendi tel-pullers tipik bir zehirlenme bir hedef nüfusun saçma komplo teorisi, ya da her türlü spinners yaymak olarak kendi ham görüşler ile oturmak zorunda. Ve tüm İnternet komplo teorileri olduğu gibi burada da 100:1 veya daha yüksek, whilst kaynak bilgileri (varsa) sayısal davranmaya kehrwertmäßig olan kural: bilgi isabetleri için Internet üzerindeki yanlış bir oranı uygulanır.

http://www.gruene-glashuetten.de/index.php?dom=1&lang=22&p=74
Yorum / (13) 01 okuyun. 02. 2009
Eigener olarak Sache
Kategori: Genel
Dün, bir IP basit bir hile ile başarılı wahrheiten.org olmak için o inanıyor operatör, bize onu neden olduğunu. O bir kampanya başladı ve bu nedenle silme ki hoş olmayan gerçeği bize şantaj için tüm okuyucuların uyarıyor. Eleştirmenler de tehlikeli yaşıyor.

Bizim forumda, bir kullanıcı neupful ile de böyle iyi bir rakam var. Nereye sözde olan yoksa tartışmalar, için isteklilik mi?

Kendimizi - bu insanların sadece zararsız değil Spinner olan çocuk bize Beni. GNM insanlar ölüyor olarak. Ve başka bir "kanser tedavisi" yapılır değil ile. Bu insanlar, Hamer Reich cumhurbaşkanı olarak farklı bir devlet istiyorum. Bu Yahudiler yine Chemtrail ilgili fantezi olmayan için sadık-aşı takip edilebilir bir devlet, bu DEHB sufferers ve benzeri yardımcı değildir. Dedem 1933 de o Hitler altında hapiste olan hayatını acı pişman, çünkü o dinledi radyo yaptım yanlış karar almıştır. Bugün tekrar okuyabilir, Hitler de çok özgür insanlar altında. Ifade özgürlüğü ben bu tür görüşler için bile yer olmalıdır. Ama herkes onlara karşı gerekir. Ben, her şey rağmen ne salak bu devlet kaputtgeredet izlemeyebileceklerinden olacak, o bizim hiç vardı iyi olur. Ben de insanların korkusu ile iş olan bu parmak noktası olmaya devam edecektir faaliyet ve iyi yaşıyor. Sen, Bay Finkbeiner, böylece, ya da burayı tıklayın. Eğer bir adam, bu gibi forum Neupful ve tartışmak vardır.

Esowatch kalır. Schönes Wochenende!

Ve Behrmann Ralf değilim - Ben çok kötü oldum! Sadece sıcak olacak ...

WikiSysop
Yorum / (116) 30 okuyun. 01. 2009
Bir özlem ile İşlemler
Kategori: esotericism
Başarılı bir iş temel olarak kanıtlamıştır yüzyıllar için, acı, arama, insanlar en umutsuz umut istifade eder. Sorunlarının çözümüne veya doğaüstü gücümüzle öğrenme umudu ile Charlatans ve Bauernfänger çekicez. Bu tabii ki kendi "rüya iş ile para kazanmak gerek dersleri hakkındaki tartışmaları her zaman çok yüksek yetenekli eğitimciler olduğunu.

Bile hırsız önceki kez şeref bir kod gibi sadece didn't bazı şeyler var bir şey olduğunu ve her kim diğer yasadışı hırsızlar was yaptı. Herhangi bir ahlak ya da etik kınamak metro Thugs, Kiezgrößen, bouncers ve benzer şüpheli durumda medyanın kaybolması. Ve bu doğru.

Çünkü onur böyle bir kod olan ezoterik alan, varlığından hiç önemli değil.

Iş önemli bir rakam, Peter Nemetz. Bu tür insanlar yan gelen ezoterik müminler zararsız ancak olanları anlamak için özlem güç ve para ile ilgili kendileri için onları takılı bu isteği bir şey anlamına gelir instrumentalize. Bu kişiler başka bir kişinin refah kadar önemli olduğu için, cam bir böcek gibi; insanlar yardım bir sıcak patates bırak eğer daha fazla ödeme gibi arayanlar. Kendi tarafında, bazen bir resim sunar bir istemsiz vahiy gerçekten kelime fazla söyledi:

Abzocke Nemetz açısından bir çok tutarlı biri. Biz eski İçerdekiler kurbanların iki rapor aldık. Olarak aşağıdaki rapor:

O yalnız olan aydın olduğunu belirler ve ne kadar süreyle, kendi hesabına kendi işinde Oberguru olarak kendi güç alınması için transferler ve esas olan.

Bütün bu her zaman ortak bir yönü var vaat: Bu dev yalan gibidir. En yakın geliyorlar çok eski ve küçük de olur.

Bu düşünmeyi gerektirir ve diğer işlemleri, bu kendisi kuramıyor. Tüm hala bu ders için sadece daha aufzublasen ile ben kapalı çapkın olduğunu bir kadın vardır.
Kim yakalamak böyle aydınlanmış cihaz, aslında kişisel vahiy yaşanıyor.

Bu entertainers müşterilerine özerklik ve yeteneği saçma kavramlar hakkında mahkumiyet kurulması için en son eleştiri sunmak için bu entertainers kendilerini genellikle ne yoksa dayalı çalışıyoruz. Aksine için bile hala çok çaba iletmek için.

Özellikle Nemetz "yani her şey için" koşulsuz sevgi preaches. Çünkü kendi maddi çıkarları anlamına Ancak değil, daha çok kendi istemcileri için, o koşulsuz sevgi hissediyor.

Ne onun tarafında bulabilirsiniz ifade bir ilk izlenim. Fogo Sagrado için zapper Rohrentkalkung bir (ayrıca görsel) korkunç ezoterik karın yükleniyor.

Sayfalar maalesef (ya da neyse, siz) kare, bu sayede göz atmak gerekir bulamazsanız vardır. Saçma Hohlgeschwätzes ve taraftarları için gerçek bir macera, buna değer.
Yorum / (3) 30 okuyun. 01. 2009
Presonic
Kategori: paramedical
Bu kelime "presonic" Latin önekini "öncesi" (veya "önceden") = "erken" ve İngilizce "" birlikte ses ise, "" veya "ses üzerinde" akustik demektir. Bir "" presonic yüzden erken akustik veya hareket etme vorlaut olmadan biraz sonra olmaya eğilimi.

HTML özniteliği <pre> önceden bir metindir. Bir hece "ses bağlantılı olarak" de önemi çok olmak bir "presonic" akustik kendisini önceden.

İnternette forum mesajlar kurulması akustik ifadesi yerini alır. Hangi görünüşte kimse asla önceden tablolar, bir dikkat toplama "presonic" ve "Forum" da sağlayan bir () Google tavsiye arama düşündüm. Tabii ki bu ancak kararlı bir öz-güven, size gerçek bir John Rambo veya Conan ve barbar arkasında bir biçimde biri olacak gibi şüpheli. Rambo yalnızca bu durumda, küçük çocuklar ve kötü niedermetzelt dönemde.
Özellikle etkileyici Avusturya "" parça standart sağlık parçasıdır:
Bu, ilaç mafyasına karşı "ve tıp ilkesine karşı tanıdık moda bir bayan presonic fikirlerini adlı önceden, yaprakları özellikle aşıları karşı. Özellikle bu yazıda göstermek için etkileyici:
Neredeyse her ne Impfgegner, immünoloji, matematik ve mantık alanlarında büyük entelektüel arızaları da dahil olmak üzere teklif gerekir iyice Impfgegners Dünya korumak için gerekli olmasıdır.
Özellikle komik zaman onun mantık açıklar olduğu bir ...

Tabii ki presonic anlaşılır değil nasıl tetanos aşısı çalışmaları, çünkü:

Presonic, 19/01/2009 15:01: "You can zehirler ciro karşı bağışıklık. sadece mümkün değildir. "

Ve 127. olmak Zaman nasıl aşı matematik bu yönde bağışıklık sorunu kaymıştır çalışmaları olduğunu belirtti:

Presonic, 21/01/2009 11:55: "Ben de bu açıklama biliyorum. Ancak, bu gerçeği arasında tetanoz her zaman olduğu gibi unvaccinated olarak hasta aşı vardır çeliştiği. "

Bu sabırlı ise:

Godesberg, 21/01/2009 15:04: "Eğer gibi unvaccinated olarak aşı çok hasta% 95 tetanoz bağışıklama aşan bir aşı ne kadar etkili net bir kanıtıdır.
Eğer aşı için% 95 hasta aşı olması gerek kalmaz. "

Ama hastanın bile görmek için bir şey olarak boyun çekim tercih özlüyor:
Presonic, 21/01/2009 16:27: "oje. Kimler var matematik ile sorunları olduğu ... "

Şey, okuyucuların bu son soruya kendisi cevap ...

Bu çok çok bu fırsatı daha fazla örnek göstermek için, bu www.standard.at üzerindeki yazının okunmasını tavsiye yol açacak. Presonic nasıl () ve tartışma için bir çok sağlık-thread Impfgegner örnek çünkü in (in) yetkili bunlar. Temel hastalıklar trivialized ( "ölümlerin sadece% 5 sonra akciğer iltihabı grip bir tetiklemek ise, Almanya'da yılda sadece 25 gribi ölümleri"), Impfnebenwirkungen yanlış bilgi PEI tekrar özür gerekir tablonun (şüpheli durumda) abartılı ( Herpes virüsleri ile "SSPE) gibi normal durdurmak.

Ben her zaman bulmak o büyüleyici nasıl Impfgegner bir tarafsız ve bağımsız analiz sonuçları ise aydınlanmış özgür ruhları daha. Bunların "" dünya maç präformatiertes bir sohbet sadece unreflective şey, yeni bilgilerin yetenekli değildir - bir başka deyişle öğrenin. Bu veya benzeri bir formu zaten kullanılan Yukarıdaki örnek kendisi, presonic durchgekaut bile Impfgegnern ile kere düzinelerce. Bunun bir nedeni schoolchild anlaşılabilir için korumak. Ama yine de, bu tekrar ve tekrar ve tekrar.
Yorum / (23) 27 okuyun. 01. 2009
Küçük ek .. "ölü" Ron is
Kategori: Din
Alman filmi Stauffenberg film başlangıç zamanı ve mezhep hakkında rapor:
Beyin Scrubbers - nasıl tehlikeli Scientology nedir?
Yorum (0) 26. 01. 2009
Sensation! Tanrının İlk fotoğraf!
Kategori: Satire

Evet, en az bir yardımcısı. Ama gerek herhangi bir Aufmacher evet.

Ben çok Hıristiyan Harb için müteşekkirim. Kendi tarafında, o iyi bir hiciv metni teslim, aynı 1:1 alabilir vardır:

"Christian Harb
Allah'ın (Ruhani Adı Menşei: El Shoranus = `Şifa Messenger - kelimesi" El "in Hebrew" Tanrı gibi "ya da anlamı" Tanrı ") temsil, 2 doğumlu Ocak 1972 Berlin, manevi Yüksek Lisans ve Öğretmen Yeni Energies, Ruhani Şifa / Öğretmen, Reiki-Meister/Lehrer, Pyotr Elkunoviz sonra Ruhani terapist straightening, Synchrotize Companion Yeni Enerji Synchrotize sisteminin sertifikalı olarak "ve" Dreamwalker Yükseliş onaylı tırmanma eşlik olduğunu Geçişler Okulu "olan Ascended Yüksek Lisans Adamus Saint Germain, bir sertifika eşlik sonra" Cinsel Energies Okulu "sonra Ascended Üstatlığı Tobias, Metamorphose-Therapeut/Lehrer, the Master of Life kurucusu ve müdürü" manevi şifa ve eğitim merkezi, kelimenin sahibi / Görüntü Markaları "İlahi kurma" (Alman Patent ve Marka Bürosu'na No 304 52 159), "Giyim Reiki" (Alman Patent ve Marka Bürosu'na No 304 28 035) ve kelime işareti "YO-HAM" (No 307 82 171,4 / 41 Alman Patent ve Marka Ofisi at) "

Daha sonra daha fazla kendi Özgecmiş üzerinde hiciv gider:

"Buna ek olarak, bir hissedarı, Genel Müdür ve Müdür hizmet sektörü gibi bir kendi kendine çeşitli şirketlerin profesyonel deneyimi fazla, 15 yıllık kurumsal yönetim ve danışmanlık, kişilik geliştirme, reklam, pazarlama, yayıncılık alanlarında çalışan ve franchising ile getirir."

Aslında Almanca ki serilerinin gekriegt sahip değildi: Kendi, farklı şirketler, farklı sanayi anlamına gelir. Sadece 15 yıl içinde. O "Ben, sadece olmadan, bir sahip alkol ile bir sorunum yok gibi bir sürü geliyor." Ama hiciv olduğunu. Umarım.

Onun Eheweibchen zaman tarzı ve çiçek gelince iyi bir şey olur:

"Oradan nerede standı insanların alın - ayarlanmamışsa, ama!"

Bu nasıl bir kişi dikilmiş olduğu gibi soru begs.

Bu web sitesi bir avantajı vardır: Eğer yine de yardımcı ötesinde bir aptallık reinfällt, sunulmaktadır. Bunun öncesinde uyarı so tamamen gereksizdir.

r)
Yorum / (18) 25 okuyun. 01. 2009
Ron öldü ...
Kategori: Din
Xenu sahte ve E-metre saçma

Yorum / (7) 24 okuyun. 01. 2009
Volkshochschulen
Kategori: esotericism

Yetişkin eğitimi insanlara hizmet gerekir. Yapmak da - bazen. Mezuniyet, bilgisayar ya da yemek için kurslar doğru sınıfları, biz bir şey var. Ama tekrar tekrar nedeniyle de günlük yaşam için Ayurveda ve gizemli Räucherstoffe ile daha iyi sağlık, duman baş edebilirsiniz yardımıyla (rica Dezernat uyuşturucu çalışırken bir sihirli ise), yemek için 5 element takip edecek (Ben, Günlük öğrenebilirsiniz benim diyet temel elemanları karbon, oksijen, hidrojen, nitrojen ve kükürt bir) oluşur, ya da, detoxification, arıtma deacidified, enerji ve yakıt ikmali yapabilirsiniz. Daha fazla eğitim ama olsun katkıda bulunmak, oldukça bezeifelt olabilir.

Bu, kıllı olacak eğer kursları, açıkça aile ve organizasyon grupları olarak tehlikeli bir yöne after sunulmaktadır Hellinger, Impfschäden ve homeopathic tedavi veya homeopati Yeme bozukluklarında.

Ve yakın, yanı sıra dalış bak-Tolzin gibi sahne üzerinde hoparlörler bilinmektedir. Ve o sorumlu hiçbiri orada onlarla olduğunu hatırlıyor ürperti. Bu çok vividly tepki "Aspirin ile" tutun baş ağrısı tedavi bir ilaç temsilcisi ders olacağını düşünebiliriz.
Yorum / (11) 20 okuyun. 01. 2009
Hardorp yeniden yerleştirilinceye
Kategori: anthroposophy
Bay Hardorp hakkında, ve blogged sonra bir yazı oluşturulur. Bugün bu fırsat, bir bilim yakın onun sektoides Zwiedenken bir şey günlüğü Alınan çekmek istiyorum:
... Ben hakkında Anthroposophy bir bölümünden ayrıştırmak için, tam tersine gitmek için yaşıyorum. Anthroposophy tüm yönleriyle zaten eleştirel, Steiner, 100 yıl önce adı olmuştur muayene olmalı ve kendi bilgi uyarmak istedim. Her zaman önemli bir sınav durmak gerekir Anthroposophical içerik, ancak, daha güvenli mesafe bir eski kelime, bırakmıyor değil - bu bugünün anthroposophical çalışmalarına artık kullanılan ve gerçekte ise zaten kendisini mesafe tarihi through Mevcut mesafelerde, eğer sağ çevrelerin kenara. ...

The Lord of Hardorp çok bugün sadece uslanmaz Nazilerin ırkçı bir ideoloji iliştirebilirsiniz açık olsa bile, bunun aksi çok Armand Leroi yaptığı referans görmek mutluluk var gibi geliyor. Bu anthroposophy temel içeriği hakkında burada modern "kelime elbiseler" olduğunu kaydetmek içindir. Ama olsun tek bir zenci hayat "veya siyahlar ve" itici ruhu yaşıyor tren "söz-fikri ırkçı olduğunu, ne yazık ki. Bu tür tatsız gerçeklerin soyunma sektoides Zwiedenk ise, sanırım.

George Orwell onun zevk olurdu ...
Yorum / (11) 20 okuyun. 01. 2009
Onu Vollidiot verreckt
Kategori: Uluslararası
Hayır Hayır Hayır, sen, sevgili okuyucular. Sen, ama değil bizim Autorenaussieb bir kullanıcı neuangemeldete ve iş forumu. Onun için / onun / bir sıcak ve sevgi dolu Merhaba!

Bu, bir veya kullanıcı "Onu Vollidiot" ile ortaklığa girmiştir verreckt son derece yaratıcı E-posta kayıtlı a@b.ce adresi. Biz çok eğlendirilmelidir var! Ve yüksek edebiyat alanında çalışmalarımız gelen tepki-Nick (o) çok :-) memnun Bulucu

Bu düşünce diğer boyutları vardır Kategorideki bize kayıt istiyorsanız, birkaç önemsiz seçimi için ücretsiz teklifler vardı:

"Deri onu Arschl kimden * Cher"
"Paketi * sst euch W * xer"
"Isch Mach disch Krangehaus"
"Biene Maja"
...
... Ve daha birçok ...

Hoş geldiniz!
Yorum / (8) 20 okuyun. 01. 2009
Önceki 10 mesaj üst mesajlar sonraki 10
Aramak

Kategoriler
• Anthroposophy
• Esoterik
• Genel
• Homeopati
• Hile
• Iç
• Paramedical
• Sözde Bilim
• Din
• Satire
• Komplo teorisi
Arşiv
• 02. 2009
• 01. 2009
• 12. 2008
• 11. 2008
• 10. 2008
• 09. 2008
• 08. 2008
• 07. 2008
• 06. 2008
• 05. 2008
• 04. 2008
• 03. 2008
Oturum açmak

Kullanıcı Adı:
Şifre:

Paylaşılan Bilgisayar
EsoWatch
• EsoWatch Wiki
• EsoWatch Forumu
• EsoWatch Blog
• EsoWatch Makaleler Blog
Arkadaşlar
• TG Forumu
• Kuantum Blog
• Eleştirel Düşünce
• Saçma Fikir
• Bilim Sınırlı
• Evil Güneşin altında
• Netzklempnerin
• Merkez Kadın
• Saygılı saygısızlık
• Ağ Karşı Naziler
• Kidmed
• GWUP Blog
• Meisenpiep
RSS beslemeleri
• RSS 2.0
• Atom
Son Yorumlar
• nihil Jie diyor: altında geçmeyeceği ESOWATCH ... !!!!!! Ve kesinlikle, çünkü bu ...
• Andreas ... Graupner söyledi: konuya iyi katkıları için teşekkür ederiz. Burada bir video, bir bağlantı olduğunu da ...
• Skrzypczajk söyledi: Deceptor schrob: "Bu tablolar bir ilgi ile bayan ile yapılan inoculating biz ...
• Rincewind söyledi: alem yeterli değil, Jane.
• Jale diyor ki: Vay be, kim Esodepp dün gece ve hala tamamen ausgerastet olduğu için her şey var ...
© EsoWatch | Çekirdek CMS v3.24 | Juta kütüğü sayfa Işık cilt | Arşiv | RSS

breymin
03-02-2009, 22:51
[quote=pante;152184]Aşağıdaki kaba çeviri ışık tutabilir:

Pante havamizi ücparalik etdin:D:D:D,sayende tercüme grubunu tuvalet temizlemeye yollarlar artik:D:D:D,saygilar

aydoe
03-02-2009, 22:56
http://www.turandursun.com/index.php?categoryid=9&p2004_articleid=1

http://www.turandursun.com/index.php?categoryid=4&p2003_articleid=1

Linkleri yollamamız yeterlidir.

pante
03-02-2009, 23:01
Pante havamizi ücparalik etdin,sayende tercüme grubunu tuvalet temizlemeye yollarlar artik,saygilar

Artık tercümeler anında görüntü. :D

Ama bunlar fikir veren, "Neyin nesi?" sorularını yanıtlayan çeviriler.
Tam çeviri ve Thunderpoint'lik bir yazı için üzerinde oturup epey çalışmak gerek. :)

Din sayfasına baktım, kabakulaktan falan bahsediyor. :)
Bizim Almanca-İngilizce sayfaları görmemiş mi, oradan kapsaydı birşeyler. :D

asinar
03-02-2009, 23:17
Sevgili pante,
O çeviriyi şu google'ın yeni online çeviri proğramından mı yaptın?
Tabiri caizse, bu proğram tam bir fiyasko! Neyse, yukarıdaki çeviriyi görünce, bizim yaptığımız çevirilerin değeri daha iyi anlaşılıyor. Aydoe ile aynı fikirdeyim. Sitemizin İngilizce sayfası bu yabancı için yeterli bilgiyi sağlayacak nitelikte sanırım. Yine de daha fazla bilgi istenirse, sağlamaya çalışırız. Şu sıra Turan Dursun'un Zerdüştlük ile ilgili makalesi üzerinde çalıştığım için, bu konuya ayıracak fazla zamanım yok, üzgünüm. Çeviri grubu üyelerinin de bilgisine sunarım. "İslamın İnanç Kaynaklarından Biri: Zerdüştlük" başlıklı makaleyi ben çeviriyorum. Başkası zahmet etmesin.
Esen kalın...

pante
03-02-2009, 23:38
Sevgili pante,
Tabiri caizse, bu proğram tam bir fiyasko! Neyse, yukarıdaki çeviriyi görünce, bizim yaptığımız çevirilerin değeri daha iyi anlaşılıyor. Aydoe ile aynı fikirdeyim. Sitemizin İngilizce sayfası bu yabancı için yeterli bilgiyi sağlayacak nitelikte sanırım. Yine de daha fazla bilgi istenirse, sağlamaya çalışırız. Şu sıra Turan Dursun'un Zerdüştlük ile ilgili makalesi üzerinde çalıştığım için, bu konuya ayıracak fazla zamanım yok, üzgünüm. Çeviri grubu üyelerinin de bilgisine sunarım. "İslamın İnanç Kaynaklarından Biri: Zerdüştlük" başlıklı makaleyi ben çeviriyorum. Başkası zahmet etmesin.
Esen kalın...

Sevgili Asinar;
Gerçekten de fiyasko.
Çeviriler için kesinlikle yararlı olduğunu düşünmüyorum artık.
Ama kabataslak da olsa bir konu hakkında neler yazıldığını öğrenmek isteyen dil bilmeyen ya da az bilenler için faydalı.
Örneğin ileti gönderen bu Alman arkadaşın bloğunu tercüme için uğraşmaya gerek yok. Böyle bir çeviri ile bir fikir edinebiliyorsunuz.

Cem
03-02-2009, 23:57
Pante sağol ama forum kirliliğinden öteye gidememiş o "çeviri". :)

Bu Alman bizim İngilizce ve Almanca sayafalarımızı incelemiş de yetersiz mi bulmuş acaba? Oysa o sayfalarda bir hayli bilgi bulunuyordu. Öncelikle bunu biriniz sorsun bence.

İstediği jpeg dosyası ise şurada:

http://img143.imageshack.us/img143/7436/tdkp1.jpg

cigi
04-02-2009, 02:26
Sevgili pante,
Tabiri caizse, bu proğram tam bir fiyasko!

Sevgili asinar' a katilyorum.

Birlikte deneme bile yaptik, sacma sapan ifadeler cikti ortaya. Sanirim bu programa katkida bulunanlar, Turk dilini ve konustugu yabanci dili tam olarak ceviremeyen insanlar.

111.000 Türkce kelimenin, 900.000 civarindaki kelime hazinesi ile Ingilizce'nin, karsilastirmasinda insan unusrunun cok önemli oldugunu düsünmekteyim.Keza Almanca ve diger kelime hazinesi zengin diller de ayni.

Bu Alman arkadasi da fazla önemsemeye gerek yok. Cok önemli bir sey degil.

Saygilarimla.

pante
04-02-2009, 02:33
Bu Alman arkadasi da fazla önemsemeye gerek yok. Cok önemli bir sey degil.

Ama yanıt verilmeli.
Sitenin Almanca ve İngilizce linkleri ve o bloğa uygun birkaç tavsiye yazı belirtilebilir.

cigi
04-02-2009, 11:41
Ama yanıt verilmeli.
Sitenin Almanca ve İngilizce linkleri ve o bloğa uygun birkaç tavsiye yazı belirtilebilir.

Sevgili pante;

Dün gece cabuk, cabuk göz gezdirmistim. Yani önemli bir sey degil derken, aslinda; bir sorun yok demeliydim. Hata ettim. Özür dilerim.

Bu sabah erkenden, arkadasin blogunu daha iyice inceleme firsatim oldu. Düsünceleri ve kanitlari bizim site ile paralellik gösteriyor. O sitede verilen linklerde de yararli bilgiler oldugunu gördüm. Incelememi sürdürmeye devam edecegim.

Sonucta Alman arkadas; bizim sitemizden, ücret ödemeden, faydalanabilmek icin izin istiyor.

Buna Y.K. karar verecek galiba. Eger yanit pozitif olursa; bizim de, o blogdan ücret ödemeden faydalanmamiz konusunda, izin istemeyi göz ardi etmiyelim diye düsünüyorum.

Bu sekilde iletisim agi ve paslasmalarin artmasini, sizlere anlatmama gerek yok.

Sira Hollanda' ya da gelecek. :)

Ingiltere, Fransa, Almanya ve diger ülkelerde ki kardes sitelerin cogalmasi gerekiyor diye düsünüyorum. O zaman ciksin ortaliga su kahyamidir, yallahmidir gibi adamlar da; Türkiye' de, hukuk ile istedikleri gibi dans etsinlerde görelim.

Durmak yok.

Sevgiler, saygilar.

aydoe
04-02-2009, 21:43
Linkleri yollayalım,iletişim masasına bakan arkadaşımız linkleri yollasın ki TD adına gitsin .
Yoksa ben kendi e-mailimden 2 satır yazı ile linkleri yollayabilirim

dilaver
04-02-2009, 21:57
yolladım, Td den her türlü meteryali kullanabilecegini, kaynak gösterirse memnun olacagımız söyledim.

saygılarımla

Cem
05-02-2009, 11:07
İletişim Masası'ndaki yanıtlama kısmının haricinde doğrudan email adresine bildirimde bulunursak daha garanti olabilir.

vartor
14-02-2009, 07:00
Google'un almancadan turkceye cevirisi korkunc bir fiyasko fakat ben ingilizceden fransizcaya ceviri yaptim ve az bir duzeltmeyle, metni orijinaline cok yakin bir sekile cevirebildim.Galiba Turkce pek gelistirilmemis, problem burda.