Orijinalini görmek için tıklayınız : TKP Tüm Türkiye'de Bu Çağrıyla Seçime Giriyor: DURDURUN!
TKP Tüm Türkiye'de Bu Çağrıyla Seçime Giriyor: DURDURUN!
"Türkiye Komünist Partisi, 81 il ve 957 ilçede yani bütün Türkiye’de seçimlere kendi adı ve adaylarıyla katılmaktadır. İl Genel Meclisi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri’nde kendi adaylarını gösteren TKP, halkımızı “gericiliği, emperyalizmi ve piyasacılığı durdurmaya” çağırıyor! Türkiye Komünist Partisi 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri’ne bütün Türkiye’de katılmaktadır. 81 il ve 957 ilçede (bütün Türkiye’de) seçime katılacak olan TKP, emekçi halkımızı, bütün seçim pusulalarında evet mührünü “TKP”ye basmaya çağırmaktadır. Türkiye Komünist Partisi, emekçi halkımızı, işçileri, aydınları ve gençleri bu ülkeyi karanlığa, yoksulluğa ve felakete götürenleri “DURDURMAYA” çağırıyor." bu kısım vede bu kısmı eklerrsen sevinirim
"
Aynı zamanda ortak aday çalışmaları doğrultusunda Adana Karataş, Artvin Hopa, Gaziantep Şahinbey, İçel Anamur, Malatya Arguvan, Kuluncak ve Darende İlçesi Ağılbaşı Beldesi, Nevşehir Avanos ve Ürgüp, Rize Çamlıhemşin, Fındıklı ve Pazar, Sivas Divriği ilçelerinde ve Erzincan Geçit Beldesi’nde ÖDP adaylarını destekleme kararı almış bulunuyoruz.
Yine aynı şekilde ortak aday çalışmalarımızla şekillenen Aydın Merkez, İzmir Çiğli ve Narlıdere, Kocaeli Derince ve Körfez, Samsun İlkadım, Tunceli Mazgirt ve Malatya Akçadağı İlçesi Ören Beldesi seçimlerinde ise EMEP adaylarını destekliyoruz."
konunun lınkı :
http://www.tkp.org.tr/partiden/tkp-t...riyor-durdurun
evrensel-insan
22-02-2009, 19:01
Saygideger kizilordu;
Hayirlara vesile olsun.
Saygilarimla;
evrensel-insan
kizilordu hayatimda hic oy vermedim ama gelecek secim oyum senin,hayirli ugurlu olsun.saygilar
Ülkede ''komünist'' dediğin zaman çoğunluk vatan haini gözüyle bakıyor..Bu şartlarda zor ama umarım başarılı olurlar..
İşin sırrı din ve vicdan sömürüsünde bunlardan dem çalınırsa iktidara gelme olasılıgı artar..;)
mücadele dostlarım yapmamız gereken tek şey bize kuran verip göğe baktıranları diğer gözümüzle yerde yakalamalıyız ki herşeyimizi çalmasınlar...
tkp nin derdi sadece oy almak değil tüm karanlığa karşı birlikte mücadele etmemiz...
yaa oy vererek kurtulamadınız :)
2003 seçimlerinde oyumu TKP ye vermiştim. geçen seçimlerde Ufuk Uras'a oy verdim. bu seçimlerde büyükşehirde oyumu Kılıçtaroğlu'na vereceğim, ilçede oy kullanmam herhalde. TKP ye bu seçimde başarılar, yolunuz açık olsun.
mücerred
23-02-2009, 02:27
tkp nin görev degisimini kutluyorum.Sn.Aydemir de takdir ettigim birisi.
kizilordu sanada sorayim
tkp nin sigarayi birakma konusunda ,saglikli yasam,kitlesel spor konusunda bir calismasi var mi?
sanssızspermramazan
23-02-2009, 02:31
tkp ne yahu yenimi buda.
Onursal Bedirhan
23-02-2009, 02:41
TKPartisini seviyorum ama ben oyumu DTPye atacam. Çünkü biliyorumki en azından DTPnin bir oy kitlesi var. Ama TKP nin yok TKP ye oy vererek tayip'in ve diğer partilerin işine gelmiş olur.
Aslında bütün sol partilerin tek çatı altında birleşmesi lazım, yoksa başka türlü iflah olmayız
sanssızspermramazan
23-02-2009, 02:46
TKPartisini seviyorum ama ben oyumu DTPye atacam. Çünkü biliyorumki en azından DTPnin bir oy kitlesi var. Ama TKP nin yok TKP ye oy vererek tayip'in ve diğer partilerin işine gelmiş olur.
Aslında bütün sol partilerin tek çatı altında birleşmesi lazım, yoksa başka türlü iflah olmayız
DTP sol partimi, solsa allah bizi sol partilerden korusun.Ben daha çok aşiret partisi diye biliyorum.
sn. şanssızspermramazan
TKP açılımı türkiye komünist partidir.
sanssızspermramazan
23-02-2009, 16:34
sn. şanssızspermramazan
TKP açılımı türkiye komünist partidir.
Ata-erkil Sosyalizmin öldüğüne yaşarken tanık oldum fakat bizim komünistler duymamış anlaşılan.
mücadele dostlarım yapmamız gereken tek şey bize kuran verip göğe baktıranları diğer gözümüzle yerde yakalamalıyız ki herşeyimizi çalmasınlar...
tkp nin derdi sadece oy almak değil tüm karanlığa karşı birlikte mücadele etmemiz...
yaa oy vererek kurtulamadınız :)
Kizilordu kirkin ortalarindayim birakda hayatimizi yasiyalim biraz,ölümün arkasinda ne var bilmiyorum sayet birsey yoksa zarara ugruyanlardan olurum,dinlere karsi mucadeleye evet gerisine pas,saygilar
sevgili mevlüt parti olarak sigara yada sağlıklı yaşam için şuanda bir çalışma yapmıyoruz ama sigaraya karşı olan çok yoldaşımız var ben sigarayı bıraktım herkesinde bırakmasını isterim...
aslında yerel seçimlerde verilen oylar asla diğer partilere gitmıyor mesela il genel meclisi için kullanılan oylar akp ye yada başkasına gitmıyor genel seçimlerde bu söylenen oluyor ancak buda kazanmasına değil kazandıktan sonra oylarının çok gözükmesine sebep olmakta...
bizim komünistlerin ölen herşeyi unutmak gibi bir derdi yok herşeyide duyduk görrdük ve yaşadık... ölenle ölünmez! yeniden yaratmak lazım....
Bu gün fıkralar günü bende komunistlerle ilgili bir fıkra/gerçek olay anlatayım. Kasabanın birinde bir komunist yakalanıyor, subay milette göz dağı vermek için olayı kasaba halkına yayıyor. Yakalanan komunisti aleme ibret olsun diye zindanda halka göstermek istiyor. Halk arasında karakolda bir komunist yakalanmış gidip bakalım diye söylenti oluyor. İki kasabalı gidip komuninsti görmeye gidiyor, biri diğerine "aaaa komuniste bak aynı insana benziyor" diyor :)
Ata-erkil Sosyalizmin öldüğüne yaşarken tanık oldum fakat bizim komünistler duymamış anlaşılan.
onun için Marx'ın Das KapitaL'i satış rekorLarı kırdı..herkes krizin çözümünü onda aradı...uynanın noLursunuz artık ya !
onun için Marx'ın Das KapitaL'i satış rekorLarı kırdı..herkes krizin çözümünü onda aradı...uynanın noLursunuz artık ya !
Dostum,
Bugünün yanılgısı çözümleri haplarda aramaktır. Smith'i pompalayanlar bugünlere gelineceğini biliyorlardı. Das Kapital satışını zirve yaptıranlar ise Smith'i pompalayanların çöpçü balıklarıdır ve bugünkü Das Kapital baskıları da muhtemelen onların (Smith'i pompalayanların) matbaalarında basılmaktadır.
Ama (çöpçü balıkları) bilmiyorlar ki Das Kapital onlara ilaç olmayacak, bunu (ilaç olmayacağını) Marx o zamanlar söylemişti.
Yeni Marksist teoriyi de 100 sene sonra okur bu gafiller, kitapları kim basar tahmin et.
A.
kitabı basarlar ama okumazlar marx yazdığında dedi krizleri büyük buhranları çözümünüde söyledi.. türkiyede das kapitali sol yayınları basıyor sol yayınlarıda solcu dur :)