PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rtük

dew_genç
28-02-2009, 15:47
RTÜK hükümeti eleştiren haberleri nedeniyle Show Tvyi yanlı yayın yapmakla suçladı ve YSK'ya başvurdu.
Deniz Feneri soygunculuğunun Türkiyedeki isimlerinden biri olarak ileri sürülen Zahid Akman'ın bu kraldan çok kralcı tutumunun kimseyi şaşırtmaması gerekir.
Nitekim rengi belliydi zaten.Basın özgürlüğünü etkisiz kılma yönündeki bu girişimi kınıyorum.Traflı habercilik yapıldığı öne sürülüyorsa lütfen fethullahın kanallarıda gözden geçirilsin.

unbe
06-03-2009, 23:13
çok haklısın dewgenç ama bak en yeni haberde Mustafa Balbayın tekrar gözaltına alınıp tutuklanması ve metrise gönderilmesi
RTE basına karşı daha doğrusu onu eleştirenlere karşı o kadar tahammülsüz ki
adamın haftada bir yaptığı eleştiriler haftaarasa cumhuriyetteki yazıları gözüne battı ve hooop Balbay tutuklandı
merak ediyorum sıra kimde şimdi?
en sonunda herkesi tutuklaya tutuklaya kimse kalmayacak
tüm türkiye ergenekonculuktan içerde olacak
ama fenerlere gelince dosyanın 6 ayda gelebilmesi beni pirelendirdi
o sürede büyük ihtimalle delilleri karartmış olabilirler.

dew_genç
07-03-2009, 15:52
onların amaçlarıda kimse kalmayıncaya kadar bu haksızlığa dewam etmek deil mi zaten dostum

evrensel-insan
07-03-2009, 18:00
Saygideger arkadaslar;

Bunlarin uyguladigi politika " bize karsi konusma, konustukca sira birgun de; sana gelecek" tam bir korku salma politikasi ve surude tutma zihniyeti. Insani uzen; 18. yuzyildan kalma bu politikanin hala Turkiye gibi bir ulkenin yapisinda ve bilinc duzeyinde gecerli olmasi ve tutmasi. Asil bunu nedenleyip sorgulamak gerekiyor, bence.

Saygilarimla;
evrensel-insan