Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçici Kesintimiz
Turan Dursun Sitesi 20.03.09 tarihinde saat 17 civarlarında yoğun bir ddos atacla bloke edilmiş ve hosting firmasının beceriksizliği ve aymazlığı nedeniyle bu güne kadar engellemenin etkileri sürmüştür.
Ancak bu saldırı bize zayıf yönlerimizi görme fırsatı vermiştir. Daha güçlü bir donanım ve güçle kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Bu saldırının göğüslenmesinde ve sitemizin yeniden kurulmasında emeği geçen Cem ve Onursal Bedirhan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.
Kaldığımız yerden devam.
evrensel-insan
25-03-2009, 02:22
Saygideger arkadaslar;
Siteyi, tekrar bize kavusturan, tum yonetici ve emegi gecen arkadaslara, tesekkurler. Tatil bitti. Pamuk eller, tuslara!
Saygilarimla;
evrensel-insan
sheyhzade
25-03-2009, 02:36
Emegi gecenlere cok tesekkurler.
Dun gece 2-3 saatlik bir acilma vardi degil mi,dun calisiyordu,aksam
tekrardan gitti.
Bugun yine devam etti herale bu saldirilar.
Bu ise kalkisanlara yaziklar olsun.
Muslumansada,Ateistsede,Hristiyansada !!
Saldiranlar farkinda degil galiba, her saldiridan daha guclu, daha azimli, daha el ele omuz omuza cikiyoruz. Sitemizin tekrar isler hale gelmesinde emegi gecen herkese tesekkurler.
Geçmiş olsun.
Umarım failini tahmin ya da tespit etmişsinizdir.
Ucuz ete mahkum olunmadığı halde tercih edilmesi de iyi bir deneyim olmuştur muhakkak.
Pek umutlu olmasam da bir daha yaşanmaması dileğiyle.
Türkiye Cumhuriyetinin, evrensel hukuk kurallarinin gecerli oldugu ve tam laik demokratik bir yapiya kavusabilmesi icin ugras veren devrimcileri; emperyalist usaklarinin olumsuz her cabasina ve ugrasilarina karsi bu yolda verdikleri mücadelelerini asla birakmayacaktir.
Bu ugurda emegi gecen her üyemizin cabalarini ve ugrasini saygi ile selamliyorum.
Kahrolsun; agizlarindan salyalar akarak emperyalist usakligi yapan, Anadolu kardesligini bozmak icin ugras veren öz benliklerini yitirmis pislikler...
Bir ölürüz, bin diriliriz.....
Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş. :) Siteyi açılmış görünce bir sevindirik oldum ki anlatamam.
Saldırıyı gerçekleştirenler birkaç günlük bir haz yaşamış olmalılar. Sitenin yeniden açıldığını gördüklerinde ise herhalde yıkıma ve de bozguna uğramışlardır.
Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşırmış. Bu iki tür arasında kalan ara geçiş formları ise DDOS saldırılarıyla meramlarını anlatmaya çalışıyor.. :)
Selamlar,
Siteye emek verenlere teşekkürler.
Bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler.
A.
serüvenci
25-03-2009, 10:17
geçmiş olsun.
böyle saldırıların olması ve sitenin bir kaç gün arızi durumda kalması gayet doğaldır. bin gider bin geliriz gibi cümlelerin ajitasyondan ileri gitmeyeceği de alenidir. burada incik boncuk satmıyorsunuz. birilerinin kanına dokunan işler yapıyorsunuz. aslında ne kadar becerebildiğiniz de şüpheli ama sizi adamdan sayıp saldırıyorlar. o saldıranların aptallığına gülüyorum.
şunu söyleyebilirim: -aslında K.C. bu durumu gayet güzel ifade etti- üyeler siteye daha fazla sarılacaklar, bağlılıkları daha da artacak. "heyt bre biz neymişiz ? biz büyük haltlar yiyormuşuz" diyecek.
Yaklaşık 4 gün aradan sonra nihayet siteye ulaşabildiğime çok sevindim. Ya nedir bu dindarlardan gerek özel hayatımızda gerek internet ortamında çektiğimiz. Siteye yapılan bu saldırıyı Turan Dursun a yapılan suikastten ayrı tutmuyorum.
Bu arada sitenin tekrar yayın hayatına dönmesinde emeği geçen herkesede çok çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar.
Bir ölürüz, bin diriliz...
Bu cümle asla bir acitasyon degil. Bunu yapan her kimse karsimda canli isterim ben, ne acitasyonundan bahsediyorsun sen.
Laik demokratik bir ülkede hukuk kurallari gercekten isliyorsa ben bunlari yapanlari F. tipi cezaevlerinde süründürürüm.
Bunlar ile ugrasanlarin sitelerine girin bir bakin devlet, polis, hacker el ele....
Evet bu olay gercekten bir bakima cok iyi oldu.Ben kötü olaylardan sonra güzellikler cikartmaya bayilirim.
Benim icin gerekli olan dersi aldim.Umarim sitenin diger üyeleride, bu olay ile gerekli olan dersleri almislar.
Gecmis olsun. Daha fazla para verip dedicated server'a gectigimiz halde hosting firmasinin ilgisizligi sasirtici. Pazar günü Cem, saldiri gecti ama hosting firmasindaki eleman pazartesi ise baslayinca duruma bakip acacakmis dedi. Sali aksam saatlerinde ise hala acilmamisti. Anlasilan o ki, bizim yine baska bir hosting firmasina gecmemiz gerekecek. Böyle ilgisizlik olmaz. Tabii hosting kirasini yillik ödediysek baska. Paramizi sokaga atmayalim.
Geçmiş olsun hepimize, Sitenin tekrar yayına geçmesinde emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Siteye saldırı yapanlar hakkında denilecek bişi bulamıyorum. Eğitimsiz cahil insanlar oldukları kesin.Site 2 gün kapalı kaldı diye bi yerleri havalarda geziyorlardır. Umarım bir daha böyle kesintiler olmaz.Ne zaman firefox u açtıysam sitenin kapalı olduğunu görünce bi eksiklik hissettim :)
elleri kırılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, kırılmaz ise kurusunnnn.....iki cihanda helakkk olsunlarrr.....kahrolsunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr, rezil rüsvan olsunlarrrrr, :)
kur andaki gibi lanet okudum şerefsizlere asla iflah olmazlar artık....:)
AYNEN DEVAM...bilgilenmeye ve bilgilendirmeye...