Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp Başlık
Selamlar,
Bir süre önce aktif olan ve büyük ihtimalle İslam Forumu içindeki "inanca saygı" başlığını bir türlü bulamıyorum - belki de modlar tarafından bir yere taşınmıştır???
Görenlerin, bilenlerin acilen haber vermesi ... ;)
Yardımlar için teşekkürler.
A.
İlgili başlık "muhtemelen" yanlışlıkla bir yönetici tarafından silinmiş. Başlığı silen yöneticiye
nedeni sorulacak ve yanlışlıkla silindi ise yerine geri koyulacaktır.
İlgili başlık "muhtemelen" yanlışlıkla bir yönetici tarafından silinmiş.
Açıklama için teşekkürler frodo.
A.
serüvenci
07-04-2009, 12:28
Bir de Site'nin Omazsa Olmazları başlığı vardı. ne oldu acep ona ? :D
İlgili başlık bir iç hesaplaşmaya dönüşmüş ve "tribünlerden" uzak bir yerde sürdürülmektedir.
serüvenci
07-04-2009, 12:37
demek dinlerden özgürlük forumuna attınız. yazık olmuş. ne güzel eğleniyorduk. :p
dinlerden özgürlük'den az önce kaldırılmış bende giremiyorum nedense ?
Evet "eğlencenizi" böldüğüm için özür dilerim.
serüvenci
07-04-2009, 12:49
estağfirullah siz görevinizi yapıyorsunuz. ama gereksiz mesajları dinlerden özgürlük forumuna ayrı bir başlık olarak aktarıp insanlara mevcut konularını sunsaydınız eğlencelerine devam ederlerdi, değil mi ? yoksa benim kafa yanlış mı basıyor ?
Dinlerden Özgürlük Gurubunu çok merak ediyorum.
Birisi anlatsa keşke biz hödük salak dindarlara. Hem anlaşılır gibi de değil; Adında özgürlük var; ama topluma kapalı...
Bu olay tıpkı Devlet siyah plakası ile gezen Sivil toplum örgütlerine benziyor.
serüvenci
07-04-2009, 13:37
OQONUC,
o grup, anlatılmaz yaşanır. breh breh breh. :D
saygılarımla
evrensel-insan
07-04-2009, 20:23
Saygideger seruvenci;
Sen istersen bir baslik ac. Baslik ornekleri "Hesaplasma", "herkes etegindeki tasi doksun" ,"Hodrimeydan" ya da "benim dinim, milliyetim, sinifim, inancim, tanrim, ideolojim, -izmim v.s. seninkini dover". Bunlari begenmezsen, sen; yeni bir isim bulabilirsin.:rolleyes:
Bakalim, kimler katilacak?, kimler kimlere ne atacak? ama; bu is, eglenceli mi olur?, huzunlu mu? onu da kestirmek, zor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
serüvenci
07-04-2009, 20:40
sen ve frodo anlamak konusunda özürlü müsünüz ? yoksa ben mi anlatamıyorum ?
estağfirullah siz görevinizi yapıyorsunuz. ama gereksiz mesajları dinlerden özgürlük forumuna ayrı bir başlık olarak aktarıp insanlara mevcut konularını sunsaydınız eğlencelerine devam ederlerdi, değil mi ? yoksa benim kafa yanlış mı basıyor ?
yukarıdaki alıntımı okumadın ya da anlama kabiliyetin yok. yahu yazdıklarından insanların birbirini kırmasının bana eğlenceli geldiği sonucunu çıkardım. insanların birbirini kırması eğlenceli diyen kim ? hem sen benim o konuya ne yazdığımı okudun mu da bu tür bir sonuca ulaşıyorsun ?
ayrıca kişisel olarak hesaplaşmalar için bir konu olması gerekir, ki konular kirlenmesin ve moderatörler bu durumlarda mesajları o konuya aktarır ve böylece konular başka yöne kaymamış olur.
bilmem anlatabildim mi ?
"sen ve frodo anlamak konusunda özürlü müsünüz ? yoksa ben mi anlatamıyorum ?"
Güzel de bu tartışmada ben niye varım ? Bir soru sordun ve cevapladım. Bulunduğun yerden anlama özürlü mü görünüyorum ?
serüvenci
07-04-2009, 21:01
demek dinlerden özgürlük forumuna attınız. yazık olmuş. ne güzel eğleniyorduk. :p
Evet "eğlencenizi" böldüğüm için özür dilerim.
"eğlencenizi" şeklinde ifade etmiş olmandan kaynaklanan bir özürlülük hali var. bilmem anlatabildim.
"ne güzel eğleniyorduk."
Anlaşıldı sana kolay gelsin.
serüvenci
07-04-2009, 21:08
sitenin olmazsa olmazları adlı konuda yazdıklarımı okuyup "ne güzel eğleniyorduk" lafına takılıp kalırsın işte böyle olur.
anlaşıldı. kolaysa başına gelsin. :p
ozgur_beyin
07-04-2009, 23:04
başlık benimdi bende bulamadım.
belkide umreye gitti:)acaba işgüzarın biri sandık odasınamı kaldırdı
evrensel-insan
07-04-2009, 23:12
Saygideger ozgur_beyin;
Bu konuda yalniz degilsin. Benim baslikta, "tarihe karisti." Eee, ne diyelim "yonetimin vardir bir bildigi" diyelim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Bir önerim var toplanıp başlık duasına çıkalım. Duayı da ilk başlık mağduru şeyhim yapsın.:)
evrensel-insan
08-04-2009, 01:54
Saygideger pervane;
Tarihin akisina ayak uyduramiyorsun.:p
Seyhinin basligi bulundu. Eger duaya cikacaksak; bizim-senin ve benim- basliklar icin cikmamiz lazim.
Saygilarimla;
evrensel-insan