Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Meclisi Oluşumu
Sitemiz Demokratikleşme Paketi adı altında sürdürdüğü dönüşüm çabalarının ilk ayağı olan Site Tüzüğünü bitirip ilan ettik.
Bu dönüşüm çabasının ikinci ayağını oluşturan Site Meclisinin Kurulması çalışmasına başladık.
Tüzüğümüz gereği Site Meclisine Üye olma yeterliliğine sahip üye listemiz ilgili forumlara asılmıştır.
Bu listede olup Meclis Üyesi olmak isteyen üyelerimizin başvuruları alınmaktadır.
İlk değerlendirmeler sonucunda site Meclisi Üyesi olmaya hak kazananlar bu başlık altında duyurulacaktır.
Arkadaşlarımıza bize ve yapmaya çalıştığımız dönüşüme destek verdikleri için şimdiden teşekkür ederiz.
Yönetim Kademesinde olup (Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Moderatör v.b) site meclis üyeliği kesinleşen arkadaşlarımızın avatarlarının altında görevlerini belirten ifadeler kalkacak Meclis Üyesi ibaresi konacaktır. Ancak yeni yönetim kadroları seçimine kadar yetkileri devam edecektir.
Saygılarımızla.
Yönetim Kurulu.
İlk liste :
Nick: Görevi
vartor : Disiplin Kurulu
Mutezile: D.Ö Üyesi
Haci : D.Ö üyesi, Ateist Forum admin'i
Sargon: Disiplin Kurulu
Liopleurodon: D.Ö Üyesi, Ateist Forum moderatörü
thunderpoint: Y.Kurulu Üyesi
aydoe : Y.kurulu Üyesi
ozgur_beyin: D.Ö Üyesi
dilaver : Y.Kurulu
Frodo : Y.Kurulu
Placebo : D.Ö Üyesi
Meaculpa: super Moderatör
Titan : D.Ö Üyesi
mep : Moderatör
sinner : D.Ö Üyesi
Diğer başvurular değerlendirme aşamasındadır.
saygılarımızla.
cem: site kurucusu, teknik admin
asinar : Disiplin Kurulu Üyesi
dr humanist : moderatör
AYATA : D.Ö Üyesi
qw19 : D.Ö Üyesi
İmhotep : D.Ö Üyesi
kızılordu : D.Ö Üyesi
Ayejj : Moderatör, DÖ üyesi
Prozac02 : Moderatör, DÖ üyesi
ciqi : D.Ö Üyesi
pervane : Moderatör, DÖ üyesi
Pante: Onur Üyesi, D.Ö Üyesi
Spartacus : YK ve D.Özgürlük üyesi
1 - asinar
2 - AYATA
3 - aydoe
4 - Ayejj
5 - Cem
6 - cigi
7 - dilaver
8 - dr humanist
9 - frodo
10 - haci
11 - imhotep
12 - K.C.
13 - kızılordu
14 - liopleurodon
15 - meaculpa
16 - mep
17 - Mutezile
18 - ozgur_beyin
19 - pervane
20 - placebo
21 - prozac02
22 - qw19
23 - sargon
24 - sinner
25 - spartacus
26 - thunderpoint
27 - Titan
28 - vartor
29 - Yucemanitu
30 - pante
31 - prometheus4517
Site meclisi için yapılan başvuruların toplu listesi.
Turan Dursun Sitesi 1.Mayıs.2009 tarihinde "en genç üyemiz vartor'un" başkanlığında toplantıya başlayacaktır. İlk toplantı gündemi aşağıdaki gibidir:
1- Açılış
2- Divan Kurulunun seçimi
3- Yönetim Kurulu Seçimi
4- D.Kurulunun seçimi,
5- Çalışma takviminin belirlenmesi
6- Dilek Ve Temenniler
Acilis icin harika bir gün secmissiniz. Mitinglerdeki kayiplarimizla birlikte eksik katilimli bir toplanti seklinde acilis yapariz artik. :)
O gün İstanbul vilayetinde sokaklar deli dumrulumuz tarafından kesileceği için muhtemelen
evlerde mahsur kalırız:)
Yucemanitu (atlas) D.Ö üyesi
30 olmalı,prometheus4517 yok listede
01/06/2009 tarihli Meclis oturumunda meclis üyesi olmaya hak kazanan üyelerimiz de şayet isterler ve gönüllü olurlarsa yer alacaklardır. Daha önce bu başlıkta üyelige hak kazanan fakat kabul etmeyen ya da irtibata geçilemeyen üyelerimizi listesi şu şekildedir :
gerçekisim
Bayraktaro
commandante
kuvvacı
maddeoz
hasan_
güçistenci
zelzeleci
papillon
Lestat
gameover
değişim
Nedim Yılmaz
DreimalAli
ngcoşkun
Dolfen
deli_cevat
habilis
exclusive
simonuniti
uçuncuyol
Bu listedeki üyelerimiz daha önceki çagrılarımıza ya cevap vermemişler ya da olumsuz cevap vermişlerdir. Yeni dönemde hakları gene bakidir. Bu yüzden onlara özel çagrı çıkarılmamış sadece ilanla yetinilmiştir.
Meclisin kurulmasından sonra 01/06/2009 tarihi itibarıyla meclis üyesi olmaya hak kazanan üyelerimizin listesi ise şöyledir :
Milomanara
gözeneli
nehir
Timsah
Gematria
Unbelieving
İkinci listedeki üyelerimizle baglantı arayışına girilmiştir. 01/06 tarihine kadar meclis üyesi olma hakkına sahip başka üyelerimiz varsa bunlar da ayrıca ilan edilecektir.
Her hangi bir nedenle gözden kaçan üyemiz varsa hakları bakidir ve bizi uyarınız.
Meclis başkanlık divanı kararı uyarınca bundan sonraki dönemlerde çift aylarda hakeden üyeler meclise davet edilecektir. Bu sayı şimdilik 100 ile sınırlıdır. 100 kişiyi geçmesi durumunda meclisin iradesine başvurulacak ve ona göre tutum izlenecektir.
Üye işlemlerini Divan'dan sinner arkadaşımız takip etmektedir. Onunla ilişkiye geçilmesi işlemleri daha da hızlandıracaktır.
saygılarımla