PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu video süper ya! Hazzzmeedemiyoruuuuum! İzleyince ne dediğimi anlayacaksınız.


Serdar
28-04-2009, 21:43
Bu kadınlar örgütleniyorlar.

Bu kadınlar hazzmedemiyorlaaaaarr.

Bu kadınlar üniversiteli kadınlar.

İddiaya girerim bu kadınlar yüzde yüz Chp'lidir.

http://www.youtube.com/watch?v=JTggETbCkVo&NR=1

Hayır yani, ben de dinsiz imansız bir insanım da, o yaptıkları tonlamalar, mimikleri, el kol hareketleri, anlatış biçimleri..........

Falan falan falan falan falan.......

Yani diyorum, insanlar din, evrim tartışması[ister imanlı, ister imansız olsun] yaparlerken niye ağızlarını ihtişamlı bir şekilde açarlar, el kol hareketleriyle ihtişamlı bir bağlantı, birlik oluştururlar?

Ya şuna ne demeli?

http://www.youtube.com/watch?v=xcOiL8mhhUg

"Lafıla boğacak adamı":)

Süper ya!

Hadi tartışma bu olsun. Niye her iki taraf da ağızlarını ihtişamlı bir şekilde açıyorlar?

Serdar
28-04-2009, 21:55
Döndüremeyeceklerini anlayınca bursu kesmişler:::::::))))))))

İkinci videodan da arkadaki bir müritten, konuşan çantacı necminin konuşmasına kendini kaptıranların birisinden "La havla la velakiiiiiiiin" diye bir ses geliyor:::::)))))))))

Üniversiteli adamın adı da Şinasi ha!::))

Serdar
28-04-2009, 21:58
Ama Çantacı necmi de bir harika, kabul edelim.:::::)))))

Sonradan farkettim, içlerinde chp'li bir kadın bile varmış.

milomanara
29-04-2009, 00:48
Birinci videodaki kadınlar EDIT, fazla bir yoruma gerek yok. Kendilerinden eminlikleri aynı dincilerinki gibi, kendileri de köktenci ve sorgulamayan tipler.

İkinci videodaki nurcu laf ebesi daha kurnaz ama söyledikleri tamamen demagoji ve tutarsız. Atomları vasıtasıyla başka canlılarda hayat bulacağı için öbür taraf olmadığını söyleyen azc içindeki kafir!, daha önce de babasının tükettiği pastırmadaki atomlardan oluştuğuna ve allah tarafından birleştirildiğine inanıyor(nasıl ateistse?).

Bence kesin sallıyor bu herif, bu kadar bildik bir mevzuda tuş olacak ateist tanımıyorum.

prozac
29-04-2009, 01:08
Sanırım yafta yalnıs oldu :)

Angut kuşu'nun eşi öldüğü zaman (yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun baş ucunda bekler...
İşte bu canlının yaptığı en büyük"Angut"luk budur =).. Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birşey
değildir.. Çok ürkek bir hayvan olmalarına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elini uzatsanız dahi oradan kaçmaz..(mıs):rolleyes:

milomanara
29-04-2009, 17:25
Aa, duygulandırdı beni angut kuşunun tek eşliliğe bağlılığı. Daha önceki yazımı tüm angut kuşları hariç olmak üzere diye tekzip ediyorum :) Ben TDK sözlüğünde 1. karşılık olan aşağıdaki manalarında kullandım sözcüğü.

TDK Sözlük
[angut-1]
Ahmak, sersem, akılsız, dangalak, angıt.

prozac
29-04-2009, 18:04
1. karşılık olan aşağıdaki manalarında kullandım sözcüğüO halde
Madde 45. :)

Serdar
29-04-2009, 18:20
"Ezan, hadi ezan..." diyişe bak::::DDDD

milomanara
29-04-2009, 18:21
Aaaaa :( Küfretmişim gibi oldu şimdi. Bence bu kadar sıkı olursa kendimizi ifadede eleştirildiğimiz(1) gibi burnu havada görünürüz. Muhattaba karşı kullanılan bu tür sözcüklerde size katılıyorum ama bir video eleştirisi ya da 3. kişilerin çalışmalarına atıfta 45. maddeyi işletmemenizi dilerdim, lakin çoklu katılımlı tartışmaların sıkıcı olmaması lazım. Yani dünyanın 6000 yaşında olduğuna inanan anguttur diyemeyecek miyim? :)

(1) ateistler sıkça burnu havada(arrogant-küstah, danagalak, kibirli-(zargan sözlük)) olmakla suçlanırlar, The Four Horsemen(Richard Dawkins, Daniel Dennett, Sam Harris and Christopher Hitchens) isimli tartışma DVD'si dakika 10 falan.

NOT: Şimdi baştan okuyunca çok güldüm kendime, nasıl saf saf tongaya düşmüşüm diye :) İpucu da verilmiş halbuki :)

Serdar
29-04-2009, 18:49
"beyaz çarşaf giyiyor ve ortaya çıkıyorlar..." Ses tonlaması çok güzeldi, bayıldım buna ya.:D

"köprülerde yazıyor ya abla şunu yaptık, bunu yaptık..." Hay taklide bak:D

Birinci videodaki yeşilli kadının, videonun başlarında, yandan bakarken ellerini(iki elini birden) göğsüne götürerek laf anlatışı nasıl ama? O birkaç saniyelik an. Tokadı bi goyacaksın.

"istikrar senin neyine vesayet, istikrar senin neyine...?" Sen çok daha doğrusunu, çok daha kalitelisini biliyorsun ablacım. İnsan küçümseyen ahmak teyze!!! Sen üstün insansın.

"sadece mahalleleri ve muhtarları ele geçirirsek bu işi başarabiliriz arkadaşlar..." Yerim seni:) Plana bak harbi:D Bi de kimse duymasın diyor. Kimse düşünememiş bunu daha önce. Ay kimse bilmiyor. Çok gizli birşey.

İŞTE arkadaşlar Atatürk'ün peşinden giden çağdaş Türk kadının hali. Çok çağdaş, çok bilgili insanlar. Sinsi planları ile dünyayı kurtarmak yolunda hızla ilerliyorlar.

Serdar
29-04-2009, 19:07
Bu insanların "örgütçü, kaliteli, bilgili kadın" gibi görünmekten başka hiç bir amaçları olmayan kadınlardan başka birşey değiller.Ne istediklerini bilmiyorlar. Dünyanın nasıl işlediklerinden leş kadar haberleri yoklar. Leş bile bunlardan daha çok alakalı toplumla ve doğayla. DÜnya tarihinden de zerre kadar birşey duymamışlar. Hepsinin amacı geldikleri toplumsal statükada hanım ablalar gibi kasınmak, gerinmek. Ablalık taslamak. Hastalıklı tavırları suratlarından şamar izi gibi kendini ele veriyor. Coşkusal hastalıkları insanlara burs vererek döndürebileceklerini,döndüremeyeceklerini anlayınca da bursu kestirecek kadar ilerlemiş. Bu insanlar çağdaş! Bu insanlar Atatürk kadınları.
"Çağdaş" kelimesinin arkasına sığınmış zebiller!

innara
29-04-2009, 22:28
Serdar bu kadınları bu kadar karalarken ışık evlerinde abilik ablalık yapanları , eğitim adı altında beyin yıkayan cemaat okullarını hiç dile getirmiyosun ?
İnan bana gizliymiş gibi toplantılar yapmayı , örgütlenme gibi yapılanmalarla gizli hedefler güderek insanları kandırmaya çalışmaları din adına yapanlardan başka kimse başarılı olamıyor .

Serdar
30-04-2009, 01:43
Ya bunlar dünyayı kurtaracaklarını sanıyorlar. O nurcuların amacı ise kendi kıçlarını kurtarmak. İkinci video neci? Sarıklı imamın veziri çantacı necminin hipnozu altındaki müritleri niye koydum ora ben? Ona da siz yazın acık.

Serdar
30-04-2009, 01:59
Onlara da yazarım(nurculara), yazmışımdır da çok. Yani şimdi burda çantacı necmiye laf etsem olmaz. Ayıp olur. Klas adam çünkü. Eminin o adam ateisttir, saklıyordur herkesten. Tilki gibi kurnaz herif. Amacı artistlik yapmak, adam güldürmek. Ama güldürüyor da yani. Bırakın adam işini yapsın. Öbür kadınları sorarsan, onlar işlerini yapabiliyorlar mı? Hayır. İşleri ne? Herkesi kendilerine çekip, medeniyeti ittifakı kurmak, dünyayı kurtarmak. Nasıl yapıyorlar bunu? Videoyu tekrar izle :D

nekadarcahilim
05-06-2009, 23:41
acıyorum chp li bu kadınlara :D

çok görüyorum bunları mitinglerde falan

sorsan kuranı kerimi okudun mu?

cevap:yok

eeeee o zaman nasıl reddediyorsun

nogada
05-06-2009, 23:55
İlk video çok seviyesizce,ikinide karşıdındaki düşünceyi aşağlıyor ikisinide beğenmedim.Ama 2.deki gene esprili adamı güldürüyor.Fakat ilk videodakiler heralde kendilerini dünyada falan biçilmez kafn falan sayıyorlar.İnsanlı yaptığı işten aşağılamak ne kadar doğrudu orasıne hiç girmiyeceğim.

Burdaki bayanların tahminim çoğu yaptıklarını doğru falan sanıyorlar ve sanırım bu eleştirisel yapılarıda ezilmi egolarından olsa gerek.Yani kesin eşleri yiyi bir mevkide ve onlar gibi olamayışlarını bu şekilde çıkarıyorlar.

Diktatör ablalar...:D

Saygılarımla...

hiramusta
06-06-2009, 14:18
İkinci videodaki nurcu laf ebesi daha kurnaz ama söyledikleri tamamen demagoji ve tutarsız. Atomları vasıtasıyla başka canlılarda hayat bulacağı için öbür taraf olmadığını söyleyen azc içindeki kafir!, daha önce de babasının tükettiği pastırmadaki atomlardan oluştuğuna ve allah tarafından birleştirildiğine inanıyor(nasıl ateistse?).

Bence kesin sallıyor bu herif, bu kadar bildik bir mevzuda tuş olacak ateist tanımıyorum.
Konu Bir Yaradan'ın varlığı değil Milo...Konu,Yaradan'ın ölümden sonra nasıl tekrar dirilteceği.Çantacı Necmi'nin ateist Şinasiyle yaptığı sohbette, ben Şinasinin" farzedelim ki Allah var ama ölen insanların tekrara dirilmesi mümkün değildir" noktasına gelindiğini anlıyorum.Necmi de özetle diyorki:"Çok karmaşık olarak,otun,böceğin,sineğin,ineğin :) atomlarını bir araya getirerek seni baştan yaratan Allah ,seni 2. defa yaratmaya muktedirdir.

Bence konuya bu açıdan bakmalısınız.

Özne
06-06-2009, 15:25
İlk videodaki kadınların söyledikleri malasef bilinçsizlik ve yöntemsizlikten ileri gelmektedir. Dinden özgür bir birey olarak bu kişileri kınıyorum. Derhal psikolojik destek almalılar.
Ayrıca kadınları CHP'ye mâl edenler bile olmuş. Olsa ne olur olmasa ne olur? Durumun siyasi partilerle ne ilgisi var? Silemiyorsan karala mantığı mı uygunlanmak isteniyor. Her partiye oy atan aynı görüşte olmak zorunda mıdır? AKP'li , MHP'li, DP'li, DSP'li, DTP'li vs. kadınlar aklı selimde 3-4 kadın yüzünden CHP'lilerin hepsi mi böyle olacak(?) Söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz? Aramızda CHP'ye oy atan arkadaşlar varken bana düşmez gerçi bunları demek ama karşı çıkacaklarını sanmıyorum :D

İkinci videodaki beyfendi tam bir komedyen :) Ancak dedikleri oldukça tutarsız ve kurmaca geldi.