PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Meclis Duyuruları

frodo
05-05-2009, 01:24
Site Meclisi 1.Mayıs.2009 Tarihinde daha önce ilan edilen gündemle toplanmış
ve gündemine uygun olarak Site Meclis Başkanlık Divanı'nı seçimler yolu ile belirlemiştir.

Yapılan seçim sonuçlarına göre

Site Meclis Başkanlığına Dilaver,
Site Meclis Divan Üyeliğine Placebo ve Sinner,

Yedek üyeliklere de thunderpoint, prozac02 ve atlas seçilmişlerdir.

Saygılarımızla.

evrensel-insan
05-05-2009, 05:16
Saygideger arkadaslar;

Sitenin "yeniden yapilanmasinda" gorev alan, tum arkadaslara, aldiklari gorevde, basarilar dilerim. Umarim, arzu edilen "dusunceyi ifade ozgurlugu" ve bunun "kisiler arasi esitligi", site uye ve yazarlarinin da; bu yondeki katkilariyla saglanabilir. "dusuncedeki farklar esitligi" herkese hayirli olsun.

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver
08-05-2009, 09:28
07/05/2009 tarihinde sona eren iki günlük gizli oylamanın sonucunda, TD Site Meclisi aşagıdaki üyelerimizi site Yönetim Kurulu olarak görevlendirmiştir.

frodo 21 oy
aydoe 20 oy
mep 20 oy
K.C. 19 oy
ayejj 17 oy

BU arkadaşlarımız görev süreleri 1 Mayıs 2010 tarihine kadar sürecektir. Oylamaya 27 üye katılmış bir üye katılamama mazereti dile getirmiş, üç üyemiz de katılmamıştır.

Yeni YK üyelerini kutlar kendilerine başarılar dilerim. Bu duyuru ile birlikte seçim sonuçlarına herhangi bir itiraz bulunmadıgından görevleri tüzük hükümleri uyarınca kesinleşmiştir.

saygılarımla

prozac
08-05-2009, 09:36
Yeni yönetimi kutlar ,kolaylıklar dilerim..

frodo
08-05-2009, 12:41
Yönetim Kurulu Site Meclisince görevlendirilmiş ve çalışmalarına başlamıştır.

Öncelikle YK'da uzun bir süredir görev yapan spartacus ve thunderpoint arkadaşlarımıza
katkılarından ve değerli emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Her iki arkadaşımızın da site için farklı görevleri üstlenip başarıyla sürdüreceklerine güvenimiz tamdır.

Y.K

thunderpoint
08-05-2009, 12:42
Yeni YK kadromuzu kutlar, başarılar dilerim...

sinner
08-05-2009, 13:30
Yönetim Kurulu'na seçilen,
frodo,
aydoe,
mep,
ayejj,
K.C.'yi
tebrik eder, ve zorlu görevlerinde başarılar dilerim.

placebo
08-05-2009, 14:14
Yönetim kuruluna seçilen frodo,mep,aydoe,K.C.,Ayejj'i teker teker kutluyorum..Hepsi de çalışkan,deneyimli ve adil oldukları bilinen arkadaşlarımızdır.Bu sebeple görevlerinde zorlanmayacaklarını biliyorum..Her birinin,geçmiş dönemdeki başarılarını önümüzdeki yeni dönemde de sürdürmelerini dilerim..Kolay gelsin..

Sevgiler

parmis
08-05-2009, 15:14
yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızı kutluyor görevlerinde kolaylıklar diliyorum..

saygılar

parmis Güneşin_kızı

parmis
08-05-2009, 15:25
Yapılan seçim sonuçlarına göre

Site Meclis Başkanlığına Dilaver,
Site Meclis Divan Üyeliğine Placebo ve Sinner,

Yedek üyeliklere de thunderpoint, prozac02 ve atlas seçilmişlerdir.

Sayın arkadaşlar sizleride kutluyor başarılar ve kolaylıklar diliyorum..
saygılar..

parmis Güneşin _kızı

vartor
08-05-2009, 16:39
Yeni sistemimizde vazife alan tum kardeslerimize basarilar, tebrikler. Sitemizi ve sesimizi yasatmaya devam edeceginizden eminim.

Cem
08-05-2009, 18:18
Ben de göreve seçilen arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum.

cigi
08-05-2009, 18:40
Sitemizin yeni yönetiminde görev alan arkadaslarimizi kutluyarak basarilar diliyorum.

byspy
08-05-2009, 19:36
yönetimdeki herkeze kolay gelsin,başarılar

K.C.
08-05-2009, 22:25
YK bayrağını bizlere teslim ederek başka görevlere geçen eski YK üyelerine aylardır, yıllardır verdikleri emekler için teşekkür etmek istiyorum öncelikle.

sonralıkla,
Yeni dönem YK üyelerini kutlayan, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum.

paslıçivi
08-05-2009, 22:45
yeni görevlendirilen arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar dilerim..

Mutezile
08-05-2009, 23:57
Seçilen her arkadaşı teker teker kutluyorum, başarılar diliyorum.

pervane
09-05-2009, 00:04
Yeni yönetimi kutluyorum. Başarıları kesinleşmiş arkadaşlarımıza sadece sabır ve kolaylıklar diliyorum

evrensel-insan
09-05-2009, 08:00
Saygideger arkadaslar;

Yeni YK uyelerini, ayri ayri kutluyor ve hepsine basarilar diliyorum.

Saygilarimla;
evrensel-insan

spartacus
09-05-2009, 09:25
Yeni Yönetim Kurulunu kutluyorum. :)

OQONUC
09-05-2009, 11:13
Ahhaaa; Spartacus de ses verdiiiii....
Tamam artık, öz nar hakikat seyahet işletmesi yeniden seferlere başlayabilir :)

Yönetimi kutlarım. (Bu sadece başlığa ilgi olsun diye yazıldı )

Selamlar

Özne
10-05-2009, 22:16
Öncelikle yeni yönetime projelerinde ve sitenin işleyişinde kolaylıklar dilerim. Yönetimin devir teslim tarihi de sanıyorumki özellikle seçilmiş. Eğer illaki önemli bir güne gönderme yapılmak istendiyse keşke 23 Nisan gibi herkesi kapsayacak bir tarih seçilseydi de yönetim rengini bu kadar belli etmeseydi.

Bir sorum olacak... Yönetimde ateist olmayan kaç kişi var? Yani diğer görüşlere sahip olanlar var mıdır? deizmi, agnostizmi, panteizmi benimseyen üyeler? Merakımdan soruyorum. Mevcut üyelerin inançlarını bilmediğimden. Ateizmin dışında kalan üyelerin yönetimdeki %si nedir?

placebo
10-05-2009, 22:38
Öncelikle yeni yönetime projelerinde ve sitenin işleyişinde kolaylıklar dilerim. Yönetimin devir teslim tarihi de sanıyorumki özellikle seçilmiş. Eğer illaki önemli bir güne gönderme yapılmak istendiyse keşke 23 Nisan gibi herkesi kapsayacak bir tarih seçilseydi de yönetim rengini bu kadar belli etmeseydi.

Bir sorum olacak... Yönetimde ateist olmayan kaç kişi var? Yani diğer görüşlere sahip olanlar var mıdır? deizmi, agnostizmi, panteizmi benimseyen üyeler? Merakımdan soruyorum. Mevcut üyelerin inançlarını bilmediğimden. Ateizmin dışında kalan üyelerin yönetimdeki %si nedir?

Sn.Özne,
Mayısın 1,gününün seçilmesi, meclisin kuruluşunun tamamlanması ve tüzüğün işleyişe geçmesine en yakın tatil günü olduğu için tamamen tesadüf eseri seçilmiş bir gündür..

Yönetiminse rengi falan yoktur.Yanılıyorsunuz..Hangi rengi kastettiyseniz, benim rengim bu dediğiniz renk dahil hiç bir renge tekabül etmez..Nereden çıktığı belli olmayan bu yakıştırmanın siteye yapıştırılması adilane değildir.Aramızda her ideolojiden,düşünce sisteminden arkadaşımız olduğu gibi kastettiğiniz renkteki yönetim üyelerimiz de tabii ki mevcut olacaktır..Bunu tüm yönetime veya üyelere mal etmek,diğer görüşteki üyelere ve yönetim de bulunan arkadaşlara hakaret olacaktır.Çünkü kastettiğiniz yönetici arkadaşlar,diğer yönetici kimlikleri gölgeliyor demektir ki,bu hiç hoş değildir..

Yönetimde,ateist olan da olmayan da vardır..Site çoğulunu bile yüzdelik orana vurduğunuzda ateistlerin diğer dinden özgür (deist-panteist-agnostik vs.)inanışlardan sayıca daha az olduğu görülür..

Sevgiler..

Özne
10-05-2009, 23:45
Sn.Özne,
Mayısın 1,gününün seçilmesi, meclisin kuruluşunun tamamlanması ve tüzüğün işleyişe geçmesine en yakın tatil günü olduğu için tamamen tesadüf eseri seçilmiş bir gündür..

Yönetiminse rengi falan yoktur.Yanılıyorsunuz..Hangi rengi kastettiyseniz, benim rengim bu dediğiniz renk dahil hiç bir renge tekabül etmez..Nereden çıktığı belli olmayan bu yakıştırmanın siteye yapıştırılması adilane değildir.Aramızda her ideolojiden,düşünce sisteminden arkadaşımız olduğu gibi kastettiğiniz renkteki yönetim üyelerimiz de tabii ki mevcut olacaktır..Bunu tüm yönetime veya üyelere mal etmek,diğer görüşteki üyelere ve yönetim de bulunan arkadaşlara hakaret olacaktır.Çünkü kastettiğiniz yönetici arkadaşlar,diğer yönetici kimlikleri gölgeliyor demektir ki,bu hiç hoş değildir..

Yönetimde,ateist olan da olmayan da vardır..Site çoğulunu bile yüzdelik orana vurduğunuzda ateistlerin diğer dinden özgür (deist-panteist-agnostik vs.)inanışlardan sayıca daha az olduğu görülür..

Sevgiler..

Merhaba placebo.

Tüm üylere mal ettiğimi, siteye böyle bir yakıştırma yapıştırdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim. Zaten öyle düşünseydim burada olmazdım. "Eğer" diye başlayan cümlemi tekrar okuyun lütfen. Eğer ... yönetim rengini belli etmiseydi. Yani öyle bir niyetle konmuş gibi olmuş tarih ve eğer öyleyse... dedim.

Bildiğim şeyleri söylemişsiniz. Bende biliyorum efendim son paragrafta yazdıklarınızı. üç aşağı beş yukarı yönetimdeki düşünce dağılımını merak edip %'yi sordum. Önemli olan üye sayısı ve profillerinden çok yönetimin düşünce dağılımındaki profilidir. Ayrıca "merakımdan soruyorum" diyede belirtmişim. İyiki belirtmişim yoksa neler yazardınız tahmin bile edemiyorum.

Saygılar.

placebo
11-05-2009, 00:34
Merhaba placebo.

Tüm üylere mal ettiğimi, siteye böyle bir yakıştırma yapıştırdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim. Zaten öyle düşünseydim burada olmazdım. "Eğer" diye başlayan cümlemi tekrar okuyun lütfen. Eğer ... yönetim rengini belli etmiseydi. Yani öyle bir niyetle konmuş gibi olmuş tarih ve eğer öyleyse... dedim.

Bildiğim şeyleri söylemişsiniz. Bende biliyorum efendim son paragrafta yazdıklarınızı. üç aşağı beş yukarı yönetimdeki düşünce dağılımını merak edip %'yi sordum. Önemli olan üye sayısı ve profillerinden çok yönetimin düşünce dağılımındaki profilidir. Ayrıca "merakımdan soruyorum" diyede belirtmişim. İyiki belirtmişim yoksa neler yazardınız tahmin bile edemiyorum.

Saygılar.

Sn özne,
Ben geniş açıdan cevap verdim.Böylesi daha iyi...

Yönetimdekilerin din hususundaki düşünceleri ile ilgili sorunuzu yukarı da yanıtlamışım,hatta fazladan üyelerinkileri bile eklemişim..
Yanlış anlamamanız için 1 mayısla ilgili yönetimin renklerle ilgisinin olmadığı açıklamasını da yaparak sorunuza cevap vermişim.Neyi beğenmediniz açıklamamda anlayamadım ki..

Yönetim kadrosuyla ilgili tekrar cevap vermemi isterseniz yukarıda da belirttiğim gibi,dinlerden özgür tüm sistemlerden kişiler vardır içerisinde;ateist, panteist,agnostik,deist..

Ayrıca aklınıza takılan her konuyu sorabilirsiniz .Bu ister merakınızdan olsun,isterse zevkinizden farketmez.Hiç bir beis yoktur ve sizin hakkınızdır...Şeffafızdır yani :)..

Sevgiler

prozac
11-05-2009, 01:57
Konu yukarıya..

pante
11-05-2009, 02:09
Yönetim kadrosuyla ilgili tekrar cevap vermemi isterseniz yukarıda da belirttiğim gibi,dinlerden özgür tüm sistemlerden kişiler vardır içerisinde;ateist, panteist,agnostik,deist..

Sn. Özne'nin merakını gidermek için seçilen yöneticilerin sahip oldukları akımlar belirtilebilir. Yöneticilerden inancını gizleyen yok sanırım. :)

Ateist yöneticiler: ....
Agnostik yöneticiler: ....
Deist yöneticiler: ....
Panteist yöneticiler: ....

pante
11-05-2009, 11:27
Sn. Özne'nin merakını gidermek için seçilen yöneticilerin sahip oldukları akımlar belirtilebilir. Yöneticilerden inancını gizleyen yok sanırım.

Ateist yöneticiler: ....
Agnostik yöneticiler: ....
Deist yöneticiler: ....
Panteist yöneticiler: ....

Bu mesaja yanıt gelmesi zordur.
Çünkü kimse kimsenin adına yazıp liste yapmaz.
Ama yedekleriyle birlikte 16 yönetici + moderatörlerin içinden ateist olmayanlar "Ben şuyum, buyum" diye yazabilir. Örneğin galiba K.C. deistlikle ateistlik arasında bir yerdeydi. :)

aydoe
11-05-2009, 17:48
Ben ateistim,diğer arkadaşları bilemem :)

sargon
11-05-2009, 18:04
Ben kendimi ateist ile agnostik arasinda görüyorum. Ateistim derken gerekcem agnistiklerinkine daha cok uyuyor, yani tanrinin varligi yada yoklugu ispat edilemez. Ama tanri düsüncesinin gelisimine tarihsel olarak baktigimda agnostik yerine ateist demek daha dogru geliyor. O yüzden ateistim diyorum. Tanri düsüncesinin insan beyninde üretilmis olma ihtimali yüzde 99.99.

placebo
11-05-2009, 18:14
Bende Ateist'im ama, spinoza'nın tanrısı; gizemli söylemleriyle her yöne çekilebildiğinden dolayı, bana uymuyor da değil açıkçası..:D.

KC'nin panteist olduğunu sanıyorum.

Sevgiler

pervane
11-05-2009, 23:53
İlginç! bu başlığa DGM Savcısı mı uğradı?

Özne
12-05-2009, 01:48

Aksine üyeler hür iradeleriyle inançlarını ifade ediyor. Merakım üzerine incelik edip açıklamada bulunanlar oldu sağolsunlar... Zaten çoğu kişi çeşitli konularda verdiği mesajlarla inancını dile getiriyor ancak yönetimdeki kişilerin tamamını bilmeyip merak ettim.

DGM savcısı demek biraz provakatör bir yaklaşım olmuş gibi. Zorlama yok nereden çıkardınız savcıyı hakimi anlayamadım yardımcı olur musunuz? Yoksa üstüme alınmamalı mıyım?

Akhenaton
12-05-2009, 01:56

DGM tarih oldu.Ağır ceza var şimdi.

cigi
12-05-2009, 10:15
DGM savcısı demek biraz provakatör bir yaklaşım olmuş gibi. Zorlama yok nereden çıkardınız savcıyı hakimi anlayamadım yardımcı olur musunuz? Yoksa üstüme alınmamalı mıyım?

Sayin Özne;

Siz üstünüze bir sey alinmayin. Yaklasilan ifadeyi cok güzel yazmisiniz.

Kendisi ile barisik olamayan kisiler, nicklerin arkalarina siginarak ya egolarini tatmin etmeye calisiyorlar, ya da provakatörlük yapiyorlar.

Sitemizde cok degerli yazilari okuyup, bilgi sahibi olabiliceginizin yani sira bu tip yazilarla da karsilasabilirsiniz.:)

Sevmeyi, paylasmayi ve uzlasmayi bilebilen bir insan olmanin; bütün izmlerin önünde yer aldigini düsünüyorum.

Yaratan ortada yok. Köse bucak kaciyor insanlardan.Birileride ortalikta olmayan bir varligin cigirtkanligini yaparak; onun adina akliniza gelmeyecek her türlü saklabanligi yapiyorlar. Garibimde hic sesini cikartmadan, boynunu bükmüs, saklandigi köseden ortalikta olanlari anlamaya calisiyor.:)

Ne zaman sobe diyecek diye bekliyoruz iste.

K.C.
12-05-2009, 11:00
Söz konusu "dinlerden özgürlük"se gerisi teferruattır. :D

cigi
12-05-2009, 13:57
Söz konusu "dinlerden özgürlük"se gerisi teferruattır. :D

Aynen öyle.:)

pervane
12-05-2009, 22:19
Sn. Özne mesajım bir ironiydi. Yani öznesi siz değilsiniz. Yönetimdeki arkadaşların teker teker açıklamaları idi. Yorumdan sonra alınıp alınmama sorusu ise ne yazıkki kuyruk acısından muzdarip kişilerin ağrısına merhem bulma arayışına dönüşmüş kendilerine acil şifalar diliyorum!