PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun İs a trendy website

Mutezile
06-05-2009, 08:08
Turan Dursun'da 2009 yaz erkek modası:1- Ekose türk ceketinin altına gabardin düz pilesiz kürt pantolonu

Turan Dursun'da 2009 yaz bayan modası:2- Pastel türk kloş eteğin üzerine, tercihan kırmızı, yeşi, mavi çizgili v-yaka kürt süveteri...

Kurdish Nationalism İN; Turkish OUT;

''... sen yoksa türk milliyetçisi misin, ne? açık konuş''

''...ulusalcılardan olmak yurtseverlik falan aşın bunları, emperyalizmin oyununa gelmeyin''

''...Kürt teali cemiyetleri, legal ve gerekli, Türk teali..; ne? hayır TU KAKA!''

''... Bak eğer türklüğü yüceltmek gibi bir gayretin varsa..yani bilelim..''

''...bayrak mayrak yurtseverlik, bunlar eski vadesi dolmuş tanımlar HEM İLK TOPRAK VEREN YA DA BÖLÜNEN TÜRKİYE OLMAYACAK Kİ (Bunu sitede bir muhterem ciddi ciddi inanarak yazdı. Zaten sadece yazabilir, burada yazabilir...)''

''...efendim biz sitede yeni bir dönemi başlattık; artık racon bu. Kürtlerin haklarını taleplerini olumlayamıyorsan....(bu cümlenin sonunu getiremezler, yani -'burada işin yok'- diyemiyorlar DAHA)''

''...Bu sitede her görüş açıkça dile getirilmelidir, vatan sevgisi, bayrak tutkusu, topraklara bağlılık, yurtseverlik... YA KARDEŞİM AŞIN BUNLARI AŞIN; imralıyı azad edin de kardeş olalım, kardeş kardeş yaşayalım. Zaten biz türkleri biraz severiz. Azad edin çok sevelim,hı?''

''...Şimdi sen milliyetçisisin ve bunu mu savunuyorsun (UTANMIYOR MUSUN diyecekler, onu demiyorlar daha)''

''...Demek Türk milli kökenine sahip çıkıyorsunuz (Genelde bu minvalde konuşanlar genealojik prensipten muzdaripmiş gibi mazlum bir hava yaymaya bakarlar)

''...bölünme korkunuzu aşın, bu bir paranoya siz aslında hastasınız, hastasınız, hasta.....(telkin de bir tedavi yöntemidir düsturunca, şu toprağı VER KURTUL'')

''...hepsinin dillerinde bir emperyalizm, emperyalizm gidiyor..Mesela arkadaş derin tefekkürden uyandığı saatlerde şu cümleyi asıyor (''SOSYALIZM; NON-EMPERYALIST, bir yanasim ve kullanim zihniyetini degil; emperyalist zihniyetin anti-emperyalist dusunce ve davranisini tasir...'') Ne anladınız? ONU anladınız değil mi? O DA ZATEN ONU! ANLATIYORDU..Hehehe..

''... Bir diğer gelir antik yunan'ın ORACLE'i pozlarında tek cümle asar, sadece ekşi elma tadında tek cümle ve şunu imler: (Bende daha NE CEVHERLER var; ama barutumu neden bir atımda kullanayım, delimiyim, entellektüelim ben, yerse, yemezse gargara yapın dememekte, ama demekten beter etmektedir) Kürt özgürlükçüsüdür o; O, işte O neler bilmektedir ama kendini naza mı çekmektedir?''

''...Bir diğeri a l e n e n ve cüretle küfür etmektedir; o da bu meslekle iştigal etmektedir. Acaba bu iş için görevlendirilmiş midir? Misyonu bundan ve açık provokasyondan mı ibarettir?''

''GAZİantep, KAHRAMANmaraş, ŞANLI urfa Bu bölgelere ZATEN kürdistan vilayeti diyormuş bunda 114 yıl, 8 ay önce birinin biri.. Yaa, siz malı vermeyi taahüt etmişsiniz, ama teslimi unutmuşsunuz..demiyor da neredeyse diyecek''

''...Bir de Türk Neo-Nazileri kendilerine Atatürk milliyetçisi demeye başladılar. (Bu kadar da alçaklaşıp seviyesizleştikten hemen sonra mustafa kemale övgü yağdırıyor muterem. neden? şşşşşt aman kimse işkillenmesin, provoke et, provoke et..et oğlum et..Yürrrü oğlum ekrem kim tutar seni?'')

''...Yaşar Kemal bile 'vatanseverim diyenden korkacaksın' demiş..ee? hadi şimdi söyle halan ısrarlımısın vatanseverlikte falan? diye sormuyor ama soracak nerdeyse..(Yaaaa; de git işine be allahın sersem kulu; şeytan bunun neresinde;abdest alsan aldın demez, kadı gibi haram yemez, şeytan bunun neresinde? bu zırvalar insana şiir de çağrışıtırıyorsa)''

''...Atatürk milliyetçiliği = Neo nazilik buyuruyor, racon kesiyor arpacık soğanı. (Ben tek sanmıştım arpacık soğanını, arşive gittikçe arpacık soğanından geçilmediğini üzüntüyle müşahade ettim. Biraz mürekkep yalayan entelliğe özenip işin kolayına kaçıyor ha; halkaların kardeşliği, mazlum edebiyatı, hakim ideoloji..Evet okumuş etmişsin de kafan da berraklık yok birader. Ya riya içinde yüzüyorsun, ya ajan provokatörsün, ya da, ya da nesin ya? Pis musibet, dünya büyük var git işine demiş derviş sivrisineğe)...''

Ş İ M D İ D İ K K A T

Geçenlerde 9+1 askere kahpece (bu kelimeyi kullanmaktan da millet çekinir oldu.Söyle, açıkça tepkiden mi çekiniyorsun), evet kahpece, alçakça kurulan pusuya Karayılan yerel birimin inisiyatifi demişti ya; hatırladık mı? güzel.

Hakan Tahmaz'ın yaptığı Kandil söyleşisine de göz atalım bi:

''»Araçların yakılmasını ve Diyarbakır başta olmak üzere birçok yerde sivillere yönelik silahlı eylemler yapılmasını da bu kapsamda mı değerlendiriyorsunuz?
Bu aşırılıklar yaşanıyor. Bunları tasvip etmiyoruz. Diyarbakır’daki yaşanan patlamayı araştırdık. Yerel birimin kendi inisiyatifinde tasarladığı bir eylem olmuştur''

Yaaaa, siz ne sandınız?
Evet; siz alemi kör sersem, kendinizi akıllı sandınız; asit / baz ayrıştı. Turnusol kağıdı işte burada. Aha; alnınızın tam üzerinde.

Hadi şimdi hayırlı işler, hayırlı kazançlar.

evrensel-insan
06-05-2009, 17:58
Saygideger Mutezile;

''...hepsinin dillerinde bir emperyalizm, emperyalizm gidiyor..Mesela arkadaş derin tefekkürden uyandığı saatlerde şu cümleyi asıyor (''SOSYALIZM; NON-EMPERYALIST, bir yanasim ve kullanim zihniyetini degil; emperyalist zihniyetin anti-emperyalist dusunce ve davranisini tasir...'') Ne anladınız? ONU anladınız değil mi? O DA ZATEN ONU! ANLATIYORDU..Hehehe..-Mutezile

Aslinda cok basit. Yazilan her hangi bir cumle veya ifade anlasilmiyorsa; benim bildigim, sorarlar, tabi ogrenmek isteyenler. Siz baska bir yol mu biliyorsunuz yoksa! Ogretirseniz, memnun olurum.

Ayrica, anlasilmayan kisim neresi ise; o da belirtilebilir. Eminim, daha onceki yazilar okunmus olsa; kullanilan ifadelerin daha once, detayli bir sekilde aciklandigi da; gozlemlenebilir. Tabi, bunlar "kolay yolu secmeyenler" icindir. Yani, sizin icin degil.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Mutezile
07-05-2009, 00:35
Evrensel'den ALINTI: Tabi, bunlar "kolay yolu secmeyenler" icindir. Yani, sizin icin degil.''

Benim kolay yolu seçenlerden olduğuma kanaat getirmişsiniz. Kısaca bir hüküm vermişsiniz. Kafanızın bu konuda karışık olmayıp, son derece berrak oluşuna doğrusu çok sevindim.

vartor
07-05-2009, 06:36
Sizi bilmem ama benim kafam iyice karisti.
Benim anladigim ve gordugum daha cok insanlik (humanist)lik olmustur bu sitede. Asiri uclarda olanlara belki de tablo baska turlu gorulmekte, milliyetcilikle irkcilik birbirine karistirilmakta cogu zaman. Bu ulkede yasayan herkesin milliyetci olmasi gayet tabii bir beklenti oldugu kadar, turk- kurt irkciligina milliyetcilik demekten o derecede kacinilmalidir.
Zaten bu yanlis anlayis degil mi milleti tedirgin eden? Kimlerin millet olduguna, kimlerin dahil olmadigina kimler karar verir belli degildir.
Saygi sinirlarini zorlamadan yapilan degisik fikirlerden olusan tartismalara sitemizde uygulanan tolerans ve soz ve fikir ozgurlugu, Obama'yi bile kiskandiracak derecededir.:)
Genel goruse ters dusse bile, bir akhennaton, paolo, karadenizli'ye tahammul edebiliyoruz. Aslinda bu sahislar ulkemizdeki gorus farklarini temsil etmekte, bize dusen bu gercegi kabul edip, karsi fikirdekilerle ahenk icinde yasamasini ogrenebilmektir, aksi taktirde hicbir zaman millet olamayacagiz, ve bu da ulkemizin aleyhine olacaktir.
Sevgiler..

Mutezile
07-05-2009, 16:28
Vartor'dan ALINTI: ''Asiri uclarda olanlara belki de tablo baska turlu gorulmekte, milliyetcilikle irkcilik birbirine karistirilmakta cogu zaman. ''

Hangi aşırı uçları kastediyorsunuz?

Temel değerleri savunmayı aşırılık olarak nitelemek? evet, tabii bu da bir bakış açısı.