![]() |
Sevgili Spartacus;
İyi olduğunu bilmekten mutlu oldum, eski topraksın sen :) Sevgi saygım daim... |
Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun, sen genede ehven takıl, iyileşme süreci dalgaları, yorgunlukları sevmez. |
Spartacus üstat,tekrar geçmiş olsun..Dinlenmenize bakın,yormayın kendinizi..
|
büyük usta, çok sevindimhttps://i.imgur.com/dDyXsLA.jpg
|
Sevgili Spartacus,
Adam gibi adamdın, Bizi yalnız bıraktın, Forum sensiz kalmasın, Temennim, forum popülasyonu hep artsın. dipnot: tanımıyorum ama olsun |
Değerli spartacus, operasyon olduğunu okuyunca epey telaşlandım. Sonradan konuya yazdığını görmek nasıl rahatlattı anlatamam. Çok geçmiş olsun.
Doktorların şaşkınlığı hakkında bir hipotezim var bu arada. Beyindeki kıvrımlar ve bağlantılar fazla olunca, yenilenme hızı da yüksek oluyor diye tahmin ediyorum :) Veya hiçbir yenilenme olmasa bile, o kadar sıkı bağlantılar vardır ki, beyninin yarısını alsalar bile yetiyordur vs. Kendine çok iyi bakasın... |
Iyi haberini simdi gordum, cok sevindim, bayagi ciddiymis durumun, kendine iyi bak.
Eski tufek. |
Dün konuştuk.
Durumu genel olarak iyi ama baş ağrıları, göz yorgunluğu, hafif denge sorunu devam ediyormuş. Operasyon sonrası sıkıntıların tamamen geçmesinin 6 ayı bulabileceği söylenmiş. |
Gec olsun da guc olmasin
|
Sevgili Baskoylu'ye sağlığına ilişkin e-posta atmıştım, cevap göndermiş.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:32 . |