![]() |
Re: Tercüme Grubu
Hayır arkadaşım, resinlerine bakmadım, kısmen okudum. Bir yazı içerisinde ironi ve propaganda içeren 10,000 cümle olmasına gerek yok, üç beş tane görünce yazan kişinin psikolojisini anlıyor insan. Ben istemiyor muyum güzel yazılar bulalım çevirelim. Ha bu arada evet baya ansiklopedik bilgiler var.
"‘humane’ looking portrait of this heinous ghoul Mohammed is in fact our tribute to him." Muhammedin insan görünüşlü acımasız bir zebani olduğu ne kadar gerekli bir bilgi bilemem, bunun gibi daha çok örneklerde var. Yazının genel çizgisi bu şekilde gidiyor. |
bende hıristiyanlıkla ilgili ssite sanmışıdım. :) hemen kaparım yani sorun değil :D
|
ben darwin67 ingilizcem iyi, bilgisayar bilgim ise mükemmeldir
|
slm şimdi nedemek bu anlamadım
|
Sevgili arkadaşlar,İngilizce çeviri yapabilirim
|
Sevgili awaliquor,
Hoşgeldin, forumda tanışalım başlığında kendini tanıtırsan seviniriz.. Sevgiler... |
Re: Tercüme Grubu'nda Çalışmak İsteyenler
aramıza pek çok yeni üye katıldı. Bu başlıgı güncellemekte yarar görüyorum. Belki tercüme grubu faaliyetlerine destek olmak isteyen, çeviri yapmak isteyen yeni katılımcılarımız olabilir.
* * saygılarımla |
mrb bn yeni üye oldum ing öğr okuom bu aralar sınawlar başlamak üzre ama yine elimden geleni yapmaya çalışırım.. saygılarımla.. :)
|
Yaaaa, böyle bir hizmette var :) Sanıyorum Amerikada read irisciler ile birlikte bir proje yürütülüyor. İlk aşamada zengin Araplara hitap eden bir proje. Hatta ben bir ara yazışmıştım bu adamlarla. 100.000 dolar gibi başlangıç paralarından söz ediyorlardı. *Üçüncüyol sanırım bu konuda daha net bilgi verebilir.
Ayrıca, Koç sistemin, geveze projesi eğer başarılı olsaydı akabinde bu projeyi hayata geçireceklerdi diye sözlü bir duyumum da vardı. Bu bildiğimiz OCR işleminden sonraki bir aşama olarak sanıyorum hedefleniyor. Bu da ancak çok yüklü bir verinin olmasını şart koşuyor. Yani halkın kullanacağı bir yazılım değil, örneğin milli kütüphanenin kullanması gereken bir yazılım. Bu da fiyatı acaip derecede artırıyor. Ki, bence imkansız bir proje olarakda duruyor. Ancak Resmi yazışma dili için kullanılabilir belki. Ona da kimse o kadar para vermez. Bir sürü adam var piyasada. El hasıl ingilizceden Türkçeye taramak demekkkkkk; Türkçe olan kitabı, türkçe olarak tarayıp Oki'ye mail atmak demeekkkkkk :) Beleşçinin mumu yassı kadar derler ya dur bakalım, bir gün biri bizi oyacak ama ne zaman :) Selamlar. |
arkadaşlar, bu kitabın yayınevi tarafından uyarıldık. Bu yüzden değiş tokuşlarınızı forumlar üzerinden yapmazsanız seviniriz. Linklere de bu yasal zorunluluktan dolayı izin vermiyoruz.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 . |