![]() |
Re: Disiplin Duyuruları
Üstada laf söyliyebilir miyim ben?
Sodomo bizim aziz dostumuzdur. Üzülmesi, üzmüştür bizi. Lafının üstüne laf söylemek haddimiz değildir. Aldostu. |
Sen apayrı bir ekolsün Aldostu. Belkide senin yokluğundur bütün bunlara sebep.
|
Sevgili Aldostu,
senin için bir avatar bakıyım dedim. Google'dan "terbiye" yazıp tarattırdım. Pek güzel bişey çıkmadı. Talim ve Terbiye Kurulu falan çıkıyor hep, bir de bazı İslamcı siteler. Kadının terbiyelisi kapananıdır gibi yazılar var. Hayvan terbiyecileri var, bir de nefsimizi terbiye edelim tarzında şeyler. Avatar'da suç yok, ben olsam değiştirmem. Aslolan biçim değil özdür benim için. Ben arkadaki kişiye bakıyorum örneğin. Yazısı terbiyeli mi terbiyesiz mi benim için ikinci planda gelir, niyeti iyi mi kötü mü birinci plandadır her zaman. Aldostu için: Hey yüce rabbim, sen buyurdun şu ateist kullarını ettin meftun Haktan isteğim oldur irşad Elbet düşer bize de bir mürşit (yazan: sargon) Pek güzel olmadı, epey yeteneksizim, anca bu çıktı. |
sodomo,
"Soro bir yazında da sağa sola çamur atmadan anlat derdini. Klasik şeriatçı mazlum edebiyatı...Yok ben onur üyesiymişimde şuymuş da buymuş...Kardeşim bu sitede onur üyeliği kıdemli üyelik gibi statüler yazdığın yazının sayısına göre veriliyor. Var mı başka bir kriter..." E ben ne dedim sodomo?merak etme dedim onur uyeligin her halukarda devam ediyor iste.Aldigin kinamalar ve bir uyeye akil noksanligi izafe etmenden olayi aldigin tepki ve uyeriya ragmen *onur uyesi olarak kalabileceksin. "Nasıl olsa her 2 satırlık yazılar yazıp gönderiyorsun sağa sola merak etme sende olursun yakında onur üyesi de hayalindeki statüye kavuşursun...." dinsiz siteden onur uyesi olmak mi benim hayalim.aklina sasarim.hem bilmiyorsan soyleyim,sen *merak etme, biz hic onur uyesi olamayiz zira sadece dinsizlere veriliyo o uyelik.ben kidemli uyelik yaftasi degil,bak,yazilarimda vardir bul oku,"avatarin altina musluman diye yazilsin" diye bir teklifin olmustu.sanirim sitenin siviltoplum orgutu olmasi ile ilgili duyurularin sayfasinda olacak bu... "Evet şimdi yüzünün rengi kırmızya dönmüştür zannımca . O zaman iddia edip duruyordun ve çamur atıyordun bana "yok yönetici olmak istiyormuşum da bunun için bu işlerle uğraşıyormuşum şu bu...Aldın mı cevabını şimdi.. Demek neymiş ? " sasirdin galiba. Neymis? yoneticilik alacak olcude derslerini yerine getirmissin demek ki.benim dedigim tasdiklenmis olmus.ama senin kabul etmemen acaba benim yazimdan sonra ve onun etkisi ile mi onu da bilmiyoruz.neyse neticede kabul etmemekle beraber bir yonetici kivbamina gelmissin dedigim gibi. "Bak ben senin gibi bayanlara ahlaksız laflar söylediğim için ağır bir ceza almadım ve bu yüzden aslanlar gibi savunabiliyorum kendimi... " yapma ya.o bayan arkadasin bir yazili sikayeti bile olmadi ki.sadece sen ve benzerlerin kizi doldurusa getirdiniz ve bana da yonetimdeki izdusumlerin tarafindan savunma yaptirilmadi ve beni ,senin ki gibi 6 kisi degil sadece bir kisi ve gizliden kimseye caktirmadan yasakladi.benim hakkimda bir yk karari yok.beni senin izdusumun kivamindaki su andaki bir dostum diger yk uyelerinin haberi olmadan sildi atti.digerlerine ben sordum kimsenin haberi yoktu benim silindigimden.seni ise koca yk 6-1 oraninda kinamaya deger buldu. "istersen bu siteye girdikten sonra kovaladığım 100 küsür şeriatçıya sorabilirsin. " sormama gerek yok neler yaptigini hep goruyorum.herkes de goruyor. "O Hiramusta denilen şahıs bana o hakaretleri yaptığında " ne yapar canım bunlarda "diye onu savunan sen değil miyidin ? " cocuk saan birsey demedi gurur duyman lazimdi.ebu cehil ve ebu leheb senin ilk kumandanlarin ve basinin tacidir,islamla olan savasta senin onderlerindir,onlara benzetilmek senin icin gurur kaynagidir.ama lanet kismini okumadim ona gerek yoktu,ve bunu da belirttim bir sonraki yazimda. "Hani bi dönem "Hiramustanın sözleri bizi bağlamaz diye topic bile açmıştın ne oldu o topiğine ?" beglamaz baglamaz.ben simdi baglar mi dedim. ama kim olsa bu derece haksizliga uyrasa o kadarcigini yapardim.mcin benim dostum mu onu da korudum sana karsi.. dinci siteler meselesi ise beni ilgilendirmez.hicbirine uye degilim ve bilmem. "Bir de bi daha kızların yanında ahlaksız laflar edipde atılınca da suçu bende bulma. " lafi carpitma ahlaksiz laf dedigin ne senin.camur at izi kalsin yontemini sona mi sakladin. o arkadas "islamda niye erkekler 4 es aliyo,adaletsizlik bu .kadinlar da alabilsin "dedi. ben de islamda alamayiz ama,ateistler dine bagli olmadiklarina gore sen de ateist olduguna gore istersen al dedim. bunun nesi ahlaksiz konuyu ac bir topic erkek olarak isle.ama actin zaten ama ragbet yok senin konularina.cunku hep dusmanlik kin nefret saciyor,insaqni bezdiriyor. o bayan arkadasdan benim ozur dileme yazilarim hep silindi ve o bayan arkadas ile sonradan sohbet arkadasi olduk odada,ve ben tekrar ozur diledigimde kendisi de aslinda kendisinin de ozur dilemesi gerektifgini belirtti *fazla kurcalamadan isi kapattik.sen camur atma istersen artik. sodomo bak yasin ilerledikce olgunlasman,sevgi saygi tohumlari ekmenbeklenir senden.birak dusmanligi,ilk gunlerdeki gibi dostca kalalim hep beraber .tartismalarimiz seviyeli olsun kimse kirilmasin.sifirdan baslayalim ve senden ogreneceklerimizi ogrenelim. |
Biraz bekle Soro sana zahmet. Şimdi Onur üyeliğim alınsın ve sana ve saz arkadaşlarına da ilave yetkiler verilsin ondan sonra sizinle 0 (sıfır) noktasındayken muhattap olacağım. Onur üyeliğin ve yeni kurulacak displin kurulu üyeliğin için arkandayım sonuna kadar seni destekleyeceğim hiç endişen olmasın. Sana yapılan haksızlık bana yapılmıştır. Bunu böye bilesin.
|
Bize (Y.K.) çok mu yüklenildi acaba?
Yavaş yavaş alışmaya başladım. Her disiplin görüşmesi sonucunda bir yaprak dökümü yaşıyor Yönetim Kurulu. Aslında oldukça üzücü bir durum kendi açımdan. Sodomo-- ile Hiramusta arasında yaşanan olaylarla ilgili Yönetim Kurulunda yapılmış olan tüm tartışmaları, mesajları, oylamayı v.s. burada yayımlasak, Hiramusta'nın tartışmaları başlatan mesajını keza, Ve tüm site üyelerinin bizi yargılamasını istesek, Beraat etmeyen istifasını verip gitse, Bu yönetim kurulunun vermiş olduğu tüm disiplin cezaları geri alınsa, yok sayılsa böylece... Sorun halledilmiş olacak mı? Kendi adıma söyleyeyim, bugün istifamı vermeye hazırım. Yönetim kurulundan çıkan son kararda bazı netleşmemiş, tanımlanmamış kelimeler yüzünden böyle bir tepki gördüğümüz açık. Açıklıkla şunu söylemek istiyorum ki görüşmeye 6 üye katılmış olup, bu üyelerden hiç biri Sodomo-- hakkında 'kınama' kelimesini kullanmamıştır. Disiplin cezalarımızı henüz tam olarak tanımlayamamış olmamızdan kaynaklanan bir yanlışlık var yukarıda yapılmış açıklamada. En kısa zamanda bunun giderilmesini umuyorum. |
K.C. arkadaşımızın bana uyarısından sonra belirtmek durumundayım:
Hiramusta ve Sodomo arkadaşlara YK'da verilen uyarı cezası idi. Ancak "tavsiye, uyarı, kınama" gibi cezaların anlamları konusunda tasnif çalışması henüz yapılmadığından dolayı anlam kargaşası içinde "uyarı" yerine "kınama" kelimesinin uygun olacağını düşünerek kararı o şekilde duyurdum. Biliyorsunuz ki tüzük ve forum kuralları gibi çalışmalarımız yapıldı ama hala pek çok eksik var. Bunlardan biri de disiplin cezalarında kategorilendirme çalışmasıdır. İfade farklılığım bu boşluktan doğmuştur. Belirtmek isterim. |
sodomo,sana yazdigim mesajlari iyi degerlendir.iyi bir arkadasimizsin.uzulmeni de uzmeni de istemem.Ama,
"Biraz bekle Soro sana zahmet. Şimdi Onur üyeliğim alınsın ve sana ve saz arkadaşlarına da ilave yetkiler verilsin ondan sonra sizinle 0 (sıfır) noktasındayken muhattap olacağım. Onur üyeliğin ve yeni kurulacak displin kurulu üyeliğin için arkandayım sonuna kadar seni destekleyeceğim hiç endişen olmasın. Sana yapılan haksızlık bana yapılmıştır. Bunu böye bilesin." saz arkadasim yok benim.saz da calmiyorum ben.benim dinlerden ozgurluk adli bir siteden herhangi bir talebim olacagini ve de bu senin kafandaki talebin karsilanacagini mi saniyorsun.kusura bakma,hic kimseyi taniyamissin henuz.ben birsey isteme durumunde degilim,hatta uste vermeya raziyim,alisigim.hem de istesem zaten verme kabiliyeti yok kimsenin o senin kafandakileri.akilli ol.hayatin kin nefret ve dusmanlik guduleri ile dolu .kurtar kendini bundan.etrafina bir bak.nefes al rahatla. |
artık islam tarihi hakkında, muhammed hakkında konuşmaya yazmaya gerek kalmadı, işte iki müslümanın nasıl siteyi birbirine düşürdüğünü görün,gerek varmı yazmaya, bence yok
|
aferin gandalf.iyi teshis etmissin.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:29 . |