![]() |
Unbelieving forum yöneticileri arasına katıldı.
Radyomuzun aktif çalışanı unbelieving sorumluluklarına Forum Moderatörü olmayı da ekledi.
Arkadaşımızı kutluyoruz. |
Saygideger unbelieving;
Guzel sesli radyo spikeri, bu gidisle tum gorevleri yuklenecege benzersin. Yalniz, hatirlatayim. Bu kadar sorumlulugun arasinda; Zeytin'i unuturda; ona bakmazsan, "bozusuruz." O basli basina bir sorumluluk ister. Yeni sorumlulugunda da, basarilar. Saygilarimla; evrensel-insan |
teşekkür ettim.....
|
tebrikler unbe başarılarının devamını diliyorum
|
sağol müdürüm:D aynen...
|
Yeni görevinizde başarılar dilerim.
|
Başarı ve kolaylık dileklerimle Unbelieving.
|
herkese çok teşekkür ediyorum.sağolun.
|
Tebrikler, başarılar :mullet:
A. |
Alıntı:
:rockon: |
Başarı ve kolaylıklar dilerim unbe..
|
Tebrikler, kolaylıklar, sevgiler...
|
Sevgili unbe, tebrikler..
|
sevgili aradaşım tebrik ediyorum.
radyodaki diksiyonun harika sesinde fonojenik bu işi iyi götürüyorsun. bunun içinde tebrikler |
herkese teşekkürler....
|
unbelieving, kutlarım:))
|
Saygideger frodo;
Unbelieving forum yöneticileri arsina katıldı.-frodo Guzel sesli ve duzgun Turkceli, radyo spikerimize; basliktaki bu hata "arasina" , hic yakismiyor. Duzeltmen mumkun mu? Saygilarimla; evrensel-insan |
Arkadaşımızı hem radyomuza verdiği katkı hemde moderatörlük için kutlarım,teşekkürler Unbelieving.
|
sağol Aydoe....
|
Tebrik eder başarılar dilerim..
|
BEYLER birbirinizi kutlamak yerine
meclis üyenizin yaptıgı hakaret fili hakkındaki şikayetimi değerlendirmeye alıp zaman aşımı kapsamına girmemesini sağlamanızı saygılarımla arz ederim özel mesajla dafelarca bildirdigim halde herhangi bir cevap alamadım özel mesajlardan artık rahatsızlık vermek istemiyorum daha önceki " one beni tehdit etti " şeklindeki tezgahada bir daha düşmek de istemiyorum ilgilerinizi rica ederim |
hayırlı olsun bacım ;)
|
Arkadasi tebrik edip kendim icin radyo'da iki üc bozlak calmasini dilerim ;) |
Tebrik ederim. Görevinde kolaylıklar dilerim.
|
teşekkür ettim hepinize de
İnvi bozlak ne ola ki? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:17 . |