Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   ateist oldum insan oldum merhaba (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=11072)

selim31gizemli 06-07-2009 20:21

ateist oldum insan oldum merhaba

buradaki tüm insan sıfatına ulaşmış arkadaşlara selamlar neden böyle dedim çünkü sorgulama cesaretini göstermek gerçekten insan olmanın temel şartı .adım selim 10 yıl bir fiil namaz kıldıktan sonra ateist oldum nedeni kuranı okumak evet yanlış duymadınız kuran ve diğer kutsal sayılan kitapları okudum ve gerçekten bize anlatılan tanrının bir hayel ürünü olduğunu anladım .çok mutluyum ateist olabilmek bilgi araştırma emek ister .herkese saygılar.

Yergin 06-07-2009 20:22

Hoş geldiniz.

aydoe 06-07-2009 20:25

Hoşgeldin Selim,
Kalıcı katılımcı olmanı diler,katkılarını bekleriz.
sevgiler

evrensel-insan 06-07-2009 20:31

Saygideger selim31gizemli;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver 06-07-2009 20:34

Sayınselim31

Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum.

saygılarımla

yucemanitu 06-07-2009 20:49

Hoşgeldiniz Selim31

thunderpoint 06-07-2009 20:55

Sevgili selim, hoşgeldin..

prozac 06-07-2009 21:06

Hosgeldin selim ,kalıcı olmanı dilerim..

ozgur_beyin 06-07-2009 21:47

sevgili adaşım (benimde gerçek adım selim) hoşgeldin benide din ateist yaptı üç aşağı beş yukarı aynı merhalelerden geçmişiz

brakisefalp 06-07-2009 22:02

Selim, aynı benim hikayem bu.

Ben belki 10 yıl namaz falan kılmadım ama küçük yaşta fettoşcuların yanında geçirdiğim kısa bir öğrencilik maceramdan sonra ben de Kuran okuyarak doğru yolu buldum : )

Esenlikler, kardeşim; tekrar hoşgeldin.

özgürlük00 06-07-2009 23:29

Benimde pek farklı değil ateist olmamda büyük fayda sağladılar fettoşçu abiler allah onlardan razı olsunn(!)

unbe 07-07-2009 02:34

sn. Selim
h.geldiniz
zaten çoğu ateistin ateistliğe giden yolunda kuran ilk basamak oluyor
bende kuran ve ilhan arseli biraz okuduktan
ortaokulda din öğretmenimin sorularıma cvp veremediğini gördükten sonra yavaş yavaş ateist oldum.

KızıL 07-07-2009 02:58

aramıza hoşgeldiniz sevgili arkadaşlar kalıcı olmanızı dilerim...

placebo 07-07-2009 03:07

Alıntı:

selim31gizemli´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 198739)
adım selim 10 yıl bir fiil namaz kıldıktan sonra ateist oldum.

Başınız göğe ermiştir..

Artık daha çok düşmanınız var..Ve ömrünüzü "yav bu insanlar nasıl bunu farketmeden mutlu mutlu, dinli -Allah'lı yaşıyorlar"diye hayıflanarak geçireceksiniz..Zaman zaman da sinirleriniz bozulacak tabii.:D

Aramıza hoşgeldiniz.

vartor 07-07-2009 03:53

sevgili selim..... aramiza hos geldin; Acaba neden bazilarimiz din kitaplarinin dustugu celiskiyi apacik gorup, dinden cikarken, diger bazilari sacmaliklara kilif uydurma cabasinda?
Dini bilmediklerinden diyebilir miyiz?

mep 07-07-2009 09:24

Yav varya harbiden cehennemliksiniz he..
Adamlar "okumayın şu kitabı,annamazsınız " diyolar..
siz inadına okuyonuz..olmazki ama..
Kitabı okuyabilmek için arapça öğrenmeniz,anlıyabilmek için ise
çok iyi arapça,İslam tarihi,Matematik,fizik,kimya,Jeoloji,Meteoroloji
zooloji,tıp,hukuk,vb.vb. Bilmen gerekiyo..Şimdi okuyup Kuran'ı anlıycam dedinmi önce bu bilimleri öğrenmeye başlıyosun,zaten sen bunnarı öğrenene kadar vaden doluyo rahmetli oluyosun,N'oluyo...? böylece inkar etmemiş,günaha girmemiş,halis bi kul olarak
ikinci adrese intikal etmiş oluyosun..İslam dini kolaylık dinidir yahu..Niye zorluyonuz kendinizi dinden çıkmak için..?Okumayın Allah,allah..!
he..! Bu arada selim abim hoşgeldin..

Titan 07-07-2009 11:53

Hoşgeldin selim..

tunamert 07-07-2009 14:13

Aramıza hoşgeldin Selim kardeşim..
Gerçeğin farkına vardığına sevindim.
Saygılar....

K.C. 07-07-2009 15:29

Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz.

-InVi- 07-07-2009 15:35

bende bir insan olarak, pardon....
müslüman olarak hosgeldiniz diyeyim...........

ChoPin 07-07-2009 16:39

hoşgeldiniz :)
dinlerden kendini kurtaran birisi daha ne mutlu bizlere :)

nogada 19-07-2009 04:11

Alıntı:

buradaki tüm insan sıfatına ulaşmış arkadaşlara selamlar neden böyle dedim çünkü sorgulama cesaretini göstermek gerçekten insan olmanın temel şartı .adım selim 10 yıl bir fiil namaz kıldıktan sonra ateist oldum nedeni kuranı okumak evet yanlış duymadınız kuran ve diğer kutsal sayılan kitapları okudum ve gerçekten bize anlatılan tanrının bir hayel ürünü olduğunu anladım .çok mutluyum ateist olabilmek bilgi araştırma emek ister .herkese saygılar.

Öncelikle hosgeldiniz.

Fakat burda bir mantıksal hata var,yani ateist olmayanlar henüz insan sıfatına erişemeyenler düşüncesindemisiniz yoksa benmi fazla iddialı düşünüyorum.Bizide yüksek bilgi ve araştırmalarınız ışığında aydınlatıp insan sıfatına sokarsanız sevinirim...

Felsefeci 87 19-07-2009 09:48

Alıntı:

Sevgili dostum beni geçmişime götürdün. Gerçekleri görebilmenin vermiş olduğu huzuru yaşayabildiğin için ne mutlu sana.. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..

Hoşgeldin.

nehir 21-07-2009 03:51

Hoşgeldiniz!... :)

saroz 21-07-2009 13:44

Hoşgeldin selim:)

saroz 21-07-2009 13:45

Kafir oldum imana geldim:)

Mutlu ettin bizi, dinlerin karanlığından aydınlığa hoşgeldin...

mehmetsalih 22-07-2009 19:56

Selam,

Ateizmi Kutsal sayan; Sorguyu Ateizme has kılan; Benliğiyle Empati kuramayan arkadaş ''HOŞ GELDİNİZ''

ve sevgi...

kral 05-08-2009 02:42

ALLAH kimsenin inanmasina ihtiyaci yok,ne yaparsaniz kendinize yapmis olursunuz,,,

Titan 05-08-2009 10:38

Alıntı:

kral´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 211366)
ALLAH kimsenin inanmasina ihtiyaci yok,ne yaparsaniz kendinize yapmis olursunuz,,,

kraldan kral gibi bir söz, doğru söze ne hacet.

´´asanda , hasanda ´´ 30-10-2009 17:23

hoşgeldiniz..

biraz geç oldu ama:=)...

uyar 30-10-2009 17:39

hoşgelidn arkadaşım da .....

ne ateist olmakla insan olunur nede dindar olmakla insan olunur bence....

insan olmak ile bu kavramlar arasında bağlantı yok....

kolay gelsin

recluse 31-10-2009 01:27

Alıntı:

uyar´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 254983)
hoşgelidn arkadaşım da .....

ne ateist olmakla insan olunur nede dindar olmakla insan olunur bence....

insan olmak ile bu kavramlar arasında bağlantı yok....

kolay gelsin

Hosgeldin selim31gizemli.
Artik bize evrimi tum acikligiyla anlatirsin.... :)
Uyar'in soylediklerini de bir daha oku diye alinti yaptim.ekleyecek bir sey yok gerekeni yazmis umarim sen de anlamissindir...

Sevgi ve Saygilar

Çellist 10-11-2009 00:14

Hoşgeldiniz, gecikmeli mesaj için özür dilerim...

Onca sıkıntılı beyni felç eden din hayatından sonra insan olduğunu vurgulaması gayet anlamlı bir vurgu. İnsan olmanın en önemli özelliklerinden biri akıldır. Ve bu beyefendi de bu değişimde bu güzel dramatik değişimin etkisiyle sözlerini yazmıştır.

Başka insani öğelerin eksikliğinden kurtuluşta da ilgili kişiler ona vurgu yapıp artık insan olduklarını vurgulayacaklardır ki bu da çok doğaldır ve doğrudur.

Ahlaklı ve içten bir dürüstlükle hareket eden kişi ne olursa olsun insandır ve her aklı başındaki kişi gibi Selim Bey de adım gibi eminim ki böyle düşünmektedir. Aklını kazanarak ahlakını kuvvetlendirmiştir, bu durumda insan olduğunu dile getirmesinde beis yoktur...

Not: Bugün ne oldu bana? 20 yaşımdaki halim gibi herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum...

HayyaN 10-11-2009 02:09

Hoşgeldiniz.Umarım yeni sahip olduğunuz insanlık sıfatıyla bizleride amerika gibi özgürleştirir,insanlaştırırsınız..Kim bilir belki sizinle uzaya bile çıkarız.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:59 .