![]() |
Başarı Ödülü: unbe
Unbe arkadaşımız Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararın metni aşağıdadır:
Unbe adlı üyemiz, sorumlusu olduğu Radyo Grubu ile sitemiz internet radyosunun yeni ve değerli yayınlara geçişine sağladığı katkılar; ayrıca Evrim Teorisi sitemizin metinlerinin seslendirilmesi ve sitemiz video dublaj çalışmalarındaki başarıları sebebiyle Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. Yönetim Kurulu |
Başarı ve çalışmalarının sürekliliğini dilerim unbe,tebrikler ... :clap2:
|
Tebrik ederimunbe, çok sevindim.
|
tebrikler unbe
nice nice ödüllere. saygılarımla |
Kutlarım unbe! Ayrıca emekleriniz için de teşekkürler!
|
tebrikler unbecim.. başarılarının devamını dilerim hayırlı olsun :)
|
Video çalışması hariç :) diğer konulardaki başarılarından dolayı kutlarım.
|
Tebrikler unbe...
Başarılarının devamını dilerim... |
Tebrikler unbe :) sarfettiğin azmin eşi benzeri yok. Radyo elinde doğdu ve senin güdümünle büyüdü. Artık yavaş yavaş kendi başına ayakta yürümeye de başlıyor. Bu başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca zamanlarını gönlümüzü ferah tutmak için harcayarak radyoda emek veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Saygılar, |
Tebrikler unbe.. Ve de teşekkürler...
|
ben herkese çok teşekkür ederim.
duygulandırdınız beni şimdi ağlıcam ya....... |
Saygideger unbe;
Bak gordunmu, cabalarinin ve emeginin kullanimi semeresini verdi. Ben emindim zaten, daha cok basarilar dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Kutluyorum unbe site emekçisi olarak almış olduğun ödülün başarılarına başarı katması dileği ile.
|
Sayın unbe ;
Radyo için göstermiş olduğunuz gayretinizdeki, süreklilik ve düzenlilik çok net görülebiliyor. Bunun neticesinde almış olduğunuz başarı ödülünüz, ananızın ak sütü gibi hakettiğiniz bir ödül. Kutlarım ve başarılarınızın daima ileri gitmesi temenilerimi de sunarım. |
Ben de bir ödül istiyorum. sabahten beri İslam forumunda millete savundukları felsefeleri öğretiyoruz. Bir deist ve panteistin non-teist olamayacağını, çünkü non-teizmin "tanrıyı esas tutan şeylerin dışında" demek olduğunu, oysaki deist ve panteistlerin Tanrı'ya inandıklarını öğretiyoruz. Bu ödüllük değil de nedir?
|
Ben de bir ödül istiyorum
Sana ödülünü Tor verecek. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. saygılarımla |
Sevgili unbeciğim bu ödülü almanı bekliyordum..Seni azminden ve çalışmalarından dolayı tebrik ederim..
Başarılarının devamını diliyorum sevgili arkadaşım.. |
Alıntı:
|
Bu süpper bir haber..
Yaw ben yine çok sevindirik oldum. :D Gerçekten hem seslendirmelerde hem radyoda büyük emekler harcadığını, büyük özveride bulunduğunu düşünüyorum. Ödülünü vitrininin en baş köşesinde güle güle sergile evladım. Seninle gurur duyuyoruz. |
teşekkür ederim annecim:)
bende hem çok duygulandım,hemde çok sevindirik oldum. ağlasam mı,gülsem mi bilmiyorum valla.... |
Bence sevin ve gul, senin odul aldigini duyunca ben oyle yaptim")
Tekrar tebrikler |
Ödül alan spiker ile bir röportaj yapabilirmiyiz?
Tebrikler unbe. |
O ödül almadan önceydi artık olur olmaz gazeteye röportaj vermez DJ Unbe
Unbe'nin ödülü emeğin karşılığıdır ,tebrik ediyorum. sevgiler |
Tebrik ederim unbe. Radyoyu nasil ayakta tutup, bu hale getirebildigine hala sasiriyorum. Ben bu isten umutsuzdum, sen hic umutsuzluga kapilmadin nerdeyse. Bu ödül Psikonun dedigi gibi sana ananin ak sütü gibi helal. Aferin kiz unbe..
|
unbe sen bu radyaoyla büyük ve güzel bir şey başardın..tebrik ederim seni...
|
Kutlarım unbe, radyo ile ilgili çalışmalarında da başarılar.
|
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
ve herzaman radyomuzu destekleyip dinlediğiniz içinde..... |
Tebrikler Unbe. Gerçekten bir işin sorumluluğunu alıp istikrarlı bir şekilde sürdürmek ve bunu yaparkende geliştirebilmek son derece takdire değer bir emek.
Saygılar. |
yucemanitu http://www.turandursun.com/forumlar/...er_offline.gif
Kıdemli Üye Meclis Üyesi Üyelik tarihi: 19 Jun 2008 Mesajlar: 1.993 http://www.turandursun.com/forumlar/...cons/icon1.gif Tebrik ederimunbe, çok sevindim. __________________ “Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh) “Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.” Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi) Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır. http://kloroben.blogspot.com/ euzubilla yahu buda ne böyle gerçekten insanlara tavsiyem bir an ünce cenete gitsinler ,aksi taktirde başlarına gelecekler malum ..kortum ürktüm ürperdim en basit cehenem azabı buysa gerisi ne kalıyor merak ediyorum ,hadi en ağırı denilseydi diyecek laf olmazdı belkide .benimde nacizane bir sorum olsun cevaplı olursa sevinirim ,müslüman olabilmenin yegane şartları imanın şartları islam şartı ve kelimeyişahdet getirmek. veya bu şartları tersindende elle alabiliriz fark etmiyor neticede ,peki sorarım kim bunları bire bir yerine getire biliyor ben getiriyorum diyenin içtenlikle söylüyorum külesi olurum ya getiremiyorlarsa !...getiremedikleri yanları tüvbe ederek telafi edeceklerini sanmasınlar ,hey be kardeşim nedir bu kadar insanları etkisizleştirme korkutarak dayanaksız bırakma yazınız .21.asrın sonundayız insanlar evlerine ekmek bulamazken onları zorunlu bir şekilde zamanın yarısını hatta daha fazlasını namaz vs.geçirmeyi mecbur kıldırıyorsunuz ..olmuyor işte koşullar itibariyle uyumlu olmuyor ,burda ayrım yapmıyorum ama maatbacı alevi bir arkadaşım var yanında çalışan elemanı oruç tutuyormuş malları gelmiş boşaltmak zorundalar kendisi işveren olmasına rahmen hadi birlikte boşaltalım demiş ve ben oruçluyum diye ret etmiş ve bir iki oda işine son vermiş bana üzüldüğünüde belirti bende mümkünse tekrar işe almasını önerdim..aynı şekilde kardeşim bir fabrikada çalışıyor 5 vakit namazında samimi olarak ama onunda bana dediği abi namaz kılmaya gitiğimde aklım işimde kalıyor namazıda doğru dürüst kılamıyorum ,ama tam tersi sıvf namazı işte kaytarmak için bir çok iş arkadaşının olduğunu belirti .demek istediğim zaman ve koşullara uygun davranmak en gözeli değilmi neticede şeriat!la yünetilen bir ülkede yaşamıyoruz deyim yerindeyse fire veriyor fire bu haliyle ne bir çok işveren nede oruç namaz dayanakları söz konusu olmaz ..selam ve sevgilerimle. |
teşekkürler unbe =)
|
Kutlarım unbe!hakediyorsun...ve teşekkür ederim!...
|
tebrikler ve teşekkürler:humble:
|
Tebrikler unbe! Geç bile kalmış bir ödül.
|
Tebrikler unbe :)
|
tarafıma verilen bu ödülün geri alınmasını istiyorum çünkü haketmiyorum.
her ne kadar çalıştıysam da dinleyici sayısını arttıramadığım için kendimi başarılı bulmuyorum.lütfen kaldırılsın. |
Heeeytttt,
açın yaw şu radyoları... hadiiiiii... "satılan mal geri alınmaz"mış unbe.. :D ödülü sattılar sana bir kez, iade edemezsin... |
Bu ödül senin hakedip etmediğini düşünmenin sonucuyla ilgili bir ödül değildir unbe.. YK'nun takdiridir ve tüm site de hakettiğin konusunda fikir birliğindedir..
|
Alıntı:
Hayır efendim kaldırılmasın... |
Yk bu ödülün verilmesinde bir araç.
Üyeler seni ve radyoya emek verenleri seviyor, destekliyor. Çabalarınız, emekleriniz harcadığınız zaman çok takdir ediliyor...Bildiğin şeyleri neden yazdırıyorsun bize bakayım:hippie: |
yahu Mutezile madem bu kadar desteklenio bu radyo neden kimse dinlemiyor?
Lestat yayına başlayınca online olan tüm üyelere ö.m. attım dinleyici sayısına bak anca beş oldu şimdi......bu mudur takdir???? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:52 . |