Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Turan Dursun Sitesi Ödülleri (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Başarı Ödülü: unbe (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=12634)

Cem 11-09-2009 22:49

Başarı Ödülü: unbe

Unbe arkadaşımız Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararın metni aşağıdadır:

Unbe adlı üyemiz, sorumlusu olduğu Radyo Grubu ile sitemiz internet radyosunun yeni ve değerli yayınlara geçişine sağladığı katkılar; ayrıca Evrim Teorisi sitemizin metinlerinin seslendirilmesi ve sitemiz video dublaj çalışmalarındaki başarıları sebebiyle Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür.

Yönetim Kurulu

prozac 11-09-2009 22:53

Başarı ve çalışmalarının sürekliliğini dilerim unbe,tebrikler ... :clap2:

yucemanitu 11-09-2009 22:55

Tebrik ederimunbe, çok sevindim.

dilaver 11-09-2009 22:56

tebrikler unbe

nice nice ödüllere.

saygılarımla

high_iq 11-09-2009 22:56

Kutlarım unbe! Ayrıca emekleriniz için de teşekkürler!

KızıL 11-09-2009 23:08

tebrikler unbecim.. başarılarının devamını dilerim hayırlı olsun :)

pante 11-09-2009 23:19

Video çalışması hariç :) diğer konulardaki başarılarından dolayı kutlarım.

Sapiens 11-09-2009 23:32

Tebrikler unbe...

Başarılarının devamını dilerim...

tensiz.denek 11-09-2009 23:36

Tebrikler unbe :) sarfettiğin azmin eşi benzeri yok. Radyo elinde doğdu ve senin güdümünle büyüdü. Artık yavaş yavaş kendi başına ayakta yürümeye de başlıyor. Bu başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca zamanlarını gönlümüzü ferah tutmak için harcayarak radyoda emek veren bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Saygılar,

thunderpoint 11-09-2009 23:41

Tebrikler unbe.. Ve de teşekkürler...

unbe 11-09-2009 23:55

ben herkese çok teşekkür ederim.
duygulandırdınız beni şimdi ağlıcam ya.......

evrensel-insan 11-09-2009 23:56

Saygideger unbe;

Bak gordunmu, cabalarinin ve emeginin kullanimi semeresini verdi. Ben emindim zaten, daha cok basarilar dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

pervane 12-09-2009 00:00

Kutluyorum unbe site emekçisi olarak almış olduğun ödülün başarılarına başarı katması dileği ile.

Psiko 12-09-2009 00:00

Sayın unbe ;

Radyo için göstermiş olduğunuz gayretinizdeki,
süreklilik ve düzenlilik çok net görülebiliyor.
Bunun neticesinde almış olduğunuz başarı ödülünüz,
ananızın ak sütü gibi hakettiğiniz bir ödül.
Kutlarım ve başarılarınızın daima ileri gitmesi temenilerimi de sunarım.

Averroes 12-09-2009 00:04

Ben de bir ödül istiyorum. sabahten beri İslam forumunda millete savundukları felsefeleri öğretiyoruz. Bir deist ve panteistin non-teist olamayacağını, çünkü non-teizmin "tanrıyı esas tutan şeylerin dışında" demek olduğunu, oysaki deist ve panteistlerin Tanrı'ya inandıklarını öğretiyoruz. Bu ödüllük değil de nedir?

dilaver 12-09-2009 00:06

Ben de bir ödül istiyorum

Sana ödülünü Tor verecek. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.

saygılarımla

placebo 12-09-2009 00:10

Sevgili unbeciğim bu ödülü almanı bekliyordum..Seni azminden ve çalışmalarından dolayı tebrik ederim..

Başarılarının devamını diliyorum sevgili arkadaşım..

Averroes 12-09-2009 00:12

Alıntı:

dilaver´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 231256)
Ben de bir ödül istiyorum

Sana ödülünü Tor verecek. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.

saygılarımla

Yahu Dilaver, Vartor amcam sabahın köründe forumlara mesajlar serpiştiriyor. İçim elvermiyor valla. Doğru düzgün 3 post üst üste atamadık kendisiyle. Daha şu Tor hadisesini tartışacaktık. Kendisine önerilerim olacaktı. Ama yok işte, yok, yok!

K.C. 12-09-2009 00:20

Bu süpper bir haber..
Yaw ben yine çok sevindirik oldum. :D
Gerçekten hem seslendirmelerde hem radyoda büyük emekler harcadığını, büyük özveride bulunduğunu düşünüyorum.
Ödülünü vitrininin en baş köşesinde güle güle sergile evladım.
Seninle gurur duyuyoruz.

unbe 12-09-2009 00:23

teşekkür ederim annecim:)
bende hem çok duygulandım,hemde çok sevindirik oldum.
ağlasam mı,gülsem mi bilmiyorum valla....

vartor 12-09-2009 01:38

Bence sevin ve gul, senin odul aldigini duyunca ben oyle yaptim")
Tekrar tebrikler

cigi 12-09-2009 01:52

Ödül alan spiker ile bir röportaj yapabilirmiyiz?
Tebrikler unbe.

aydoe 12-09-2009 02:50

O ödül almadan önceydi artık olur olmaz gazeteye röportaj vermez DJ Unbe
Unbe'nin ödülü emeğin karşılığıdır ,tebrik ediyorum.
sevgiler

sargon 12-09-2009 13:18

Tebrik ederim unbe. Radyoyu nasil ayakta tutup, bu hale getirebildigine hala sasiriyorum. Ben bu isten umutsuzdum, sen hic umutsuzluga kapilmadin nerdeyse. Bu ödül Psikonun dedigi gibi sana ananin ak sütü gibi helal. Aferin kiz unbe..

Lestat 12-09-2009 13:49

unbe sen bu radyaoyla büyük ve güzel bir şey başardın..tebrik ederim seni...

Titan 12-09-2009 13:59

Kutlarım unbe, radyo ile ilgili çalışmalarında da başarılar.

unbe 12-09-2009 16:10

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
ve herzaman radyomuzu destekleyip dinlediğiniz içinde.....

saroz 12-09-2009 17:47

Tebrikler Unbe. Gerçekten bir işin sorumluluğunu alıp istikrarlı bir şekilde sürdürmek ve bunu yaparkende geliştirebilmek son derece takdire değer bir emek.

Saygılar.

rodof 12-09-2009 18:22

yucemanitu http://www.turandursun.com/forumlar/...er_offline.gif
Kıdemli Üye
Meclis Üyesi

http://www.turandursun.com/forumlar/...cons/icon1.gif
Tebrik ederimunbe, çok sevindim.
“Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)
“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.”
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
euzubilla yahu buda ne böyle gerçekten insanlara tavsiyem bir an ünce cenete gitsinler ,aksi taktirde başlarına gelecekler malum ..kortum ürktüm ürperdim en basit cehenem azabı buysa gerisi ne kalıyor merak ediyorum ,hadi en ağırı denilseydi diyecek laf olmazdı belkide .benimde nacizane bir sorum olsun cevaplı olursa sevinirim ,müslüman olabilmenin yegane şartları imanın şartları islam şartı ve kelimeyişahdet getirmek. veya bu şartları tersindende elle alabiliriz fark etmiyor neticede ,peki sorarım kim bunları bire bir yerine getire biliyor ben getiriyorum diyenin içtenlikle söylüyorum külesi olurum ya getiremiyorlarsa !...getiremedikleri yanları tüvbe ederek telafi edeceklerini sanmasınlar ,hey be kardeşim nedir bu kadar insanları etkisizleştirme korkutarak dayanaksız bırakma yazınız .21.asrın sonundayız insanlar evlerine ekmek bulamazken onları zorunlu bir şekilde zamanın yarısını hatta daha fazlasını namaz vs.geçirmeyi mecbur kıldırıyorsunuz ..olmuyor işte koşullar itibariyle uyumlu olmuyor ,burda ayrım yapmıyorum ama maatbacı alevi bir arkadaşım var yanında çalışan elemanı oruç tutuyormuş malları gelmiş boşaltmak zorundalar kendisi işveren olmasına rahmen hadi birlikte boşaltalım demiş ve ben oruçluyum diye ret etmiş ve bir iki oda işine son vermiş bana üzüldüğünüde belirti bende mümkünse tekrar işe almasını önerdim..aynı şekilde kardeşim bir fabrikada çalışıyor 5 vakit namazında samimi olarak ama onunda bana dediği abi namaz kılmaya gitiğimde aklım işimde kalıyor namazıda doğru dürüst kılamıyorum ,ama tam tersi sıvf namazı işte kaytarmak için bir çok iş arkadaşının olduğunu belirti .demek istediğim zaman ve koşullara uygun davranmak en gözeli değilmi neticede şeriat!la yünetilen bir ülkede yaşamıyoruz deyim yerindeyse fire veriyor fire bu haliyle ne bir çok işveren nede oruç namaz dayanakları söz konusu olmaz ..selam ve sevgilerimle.

LifeOwneR 12-09-2009 22:46

teşekkürler unbe =)

nehir 13-09-2009 02:53

Kutlarım unbe!hakediyorsun...ve teşekkür ederim!...

AYATA 13-09-2009 18:50

tebrikler ve teşekkürler:humble:

milomanara 14-09-2009 20:40

Tebrikler unbe! Geç bile kalmış bir ödül.

toli 15-09-2009 15:31

Tebrikler unbe :)

unbe 17-09-2009 22:53

tarafıma verilen bu ödülün geri alınmasını istiyorum çünkü haketmiyorum.
her ne kadar çalıştıysam da dinleyici sayısını arttıramadığım için kendimi başarılı bulmuyorum.lütfen kaldırılsın.

K.C. 17-09-2009 22:55

Heeeytttt,
açın yaw şu radyoları...
hadiiiiii...

"satılan mal geri alınmaz"mış unbe.. :D
ödülü sattılar sana bir kez, iade edemezsin...

thunderpoint 17-09-2009 22:58

Bu ödül senin hakedip etmediğini düşünmenin sonucuyla ilgili bir ödül değildir unbe.. YK'nun takdiridir ve tüm site de hakettiğin konusunda fikir birliğindedir..

placebo 17-09-2009 22:59

Alıntı:

unbe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 234302)
tarafıma verilen bu ödülün geri alınmasını istiyorum çünkü haketmiyorum.
her ne kadar çalıştıysam da dinleyici sayısını arttıramadığım için kendimi başarılı bulmuyorum.lütfen kaldırılsın.

Fazla strese girdin son zamanlarda..Bu kadar duygusal davranmaya gerek yok unbe.
Hayır efendim kaldırılmasın...

Mutezile 17-09-2009 23:11

Yk bu ödülün verilmesinde bir araç.

Üyeler seni ve radyoya emek verenleri seviyor, destekliyor. Çabalarınız, emekleriniz harcadığınız zaman çok takdir ediliyor...Bildiğin şeyleri neden yazdırıyorsun bize bakayım:hippie:

unbe 17-09-2009 23:14

yahu Mutezile madem bu kadar desteklenio bu radyo neden kimse dinlemiyor?
Lestat yayına başlayınca online olan tüm üyelere ö.m. attım dinleyici sayısına bak anca beş oldu şimdi......bu mudur takdir????

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:52 .