Alıntı:
Deist Bedo´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 238103)
Bu ülkeyi napolyon işgal etseydi, her halde onu kendine kahraman olarak bellerdin, onun söylemlerini kendine nutuk olarak varsayardın.
|
Dayanağınız nedir? Nereden biliyorsunuz?
Alıntı:
Yani bir insan atatürkü eleştirmiş diye onu desteklememek mi gerekir?
|
Benim "yazarın, Atatürk hakkındaki yazılarını sevmedim" lafımdan bu anlam mı çıkıyor? Ne alakası var. Ne ilgisi var. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.
Alıntı:
Dinden kopmuş insanlar atatürkü sevmek zorunda mı?
|
Ben "dinden kopmuş insanlar atatürk´ü sevmek zorundadır" şeklinde bir cümlemi sarfettim?
Bu ne önyargıdır?
Alıntı:
işte sizin gibi düşünenler sayesinde dinleri tam olarak yıkamadık.
|
Sizin gibi düşünenler derken?
Beni ne kadar tanıyorsunuz?
Neyi düşündüğümüde nerden biliyorsunuz?
Benim "yazarın, Atatürk hakkındaki yazılarını sevmedim" lafımdan nasıl olduda atatürk hakkındaki düşüncelerime eriştiniz?
Yoksa siz Allah mısınız?
Alıntı:
Atatürk zamanında yaşamış olsaydın, hiç şüphesiz ittihat ve terakkici olurdun.Atatürk başarılı olmasaydı eminim şu an onu hain ilan ederdin.
|
Beni tanıyormusunuz ki bu tür laflarda bulunuyorsunuz? Nereden biliyorsunuz
HİÇ ŞÜPHESİZ ittihak ve terakkici olucağımı yada onu hain ilan edeceğimi?
Yani yuh!
Allah'ı da, Muhammed'ide aştınız.
Ha bu arada yorumunuzdaki bir çelişkiyede değinmek isterim:
Alıntı:
Atatürk başarılı olmasaydı eminim şu an onu hain ilan ederdin.
|
Bu nedemek. Atatürk başarılı oldu ve siz, atatürk başarılı olduğu için onu hain ilan etmediniz demek. Kısacası başarılı olduğunu üstüne basa basa belirtmek oluyor.
Fakat sonrada şunu demişsiniz:
Alıntı:
Hem şunu unutma Atatürk başarılı filan olmamış.
|
E bir karar verin başarılı mı, başarısız mı. (.
Hem diyorsunuzki atatürk başarılı olduğu için bugün farklısınız, hemde diyorsunuzki atatürk başarılı olmadı.
Yani cidden çelişki ve saçmalama konusunda Muhammed'i geçtiniz. (.
Alıntı:
Yeni nesil kemalistlere laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan zordur demişler ...doğru demişler.
|
Yeni nesil kemalist olduğuma dair elinizde ne tür somut delil ve kanıtlar mevcut? Dayanağınız nedir?