![]() |
secde eden taş
|
hala inkar mı edersiniz
|
Ya n'olur komikleşmeyin arkadaşlar. Bulutlardan Türlü şekiller türetilebiliyorken, milyarlarca taştan bir tanesi secde eder gibi görünüyor inceden. Bu mu sizin imanınızın sebebi?
|
iman sebebimiz diiil ama açıklamamız
|
ya bir tas dahi secde ediyor bunu görüyorsunuz halen inkar ediyorsunuz ...
|
Alıntı:
|
Eski Mısırlılar da firavunlarına böyle secde ederlermiş. Firavunlar tanrı olarak görülürmüş. Bence o taş firavuna secde ediyor.
smile99 |
aha allah'ın varlığının kanıtı. gidip hemen müslüman olayım.
|
Ben antalya da oturuyorum bizim burda falezler var, kayalık taş hep, 31 çeken adama benziyen taş var burda çok ilginç resmini çeker asarım buraya
|
hem bence o domalan bi taş : p
|
Alıntı:
|
liseli
resim yorumdur...gonlunuzden gecenleri goruyorsunuz... allaha secde ettigini nereden biliyorsunuz...insanlik binlerce yil tanrilara secde ettiler...gok tanri ve gunes tanrisina secde ediyor olamazmi... sizin tanriniza secde ettigini neye dayanarak soyluyorsunuz.... benim yorumumda kafasi iyi iken ayagi takilip dusen adamin aci cekisi:)))] tavuk su icince allaha bakar...:))) inanan tek hayvan tavukmudur:)) baligin sirtindaki allah yazisi, bal petegindeki allah yazilari bunlar mucize degil birer tasarimdir... pc denen alet icat edildi ...ve fotoshop diye bir programda var...ve kurani yere attigi icin maymuna donen kiz resmide var nette...siz bir kez daha secde edin lutfen... tanri (varsa eger) sizin gibi kullari oldugundan hicap duyuyordur:)) ve insan tanriyi yaratti |
"ve insan tanrıyı yarattı" dedin..senin düşüncen bu..peki..
bu sözünü kabre girdiğinde sorgu melekleri yanına geldiğinde lütfen bi kez daha söyle olur mu.. burdaki müslüman kardeşlerim size bişeyler anlatmaya çalışırken siz hala inkardasınız..sizin iman etmeniz ya da tam tersine iman etmemeniz bize hiç bi yarar ya da zarar getirmeyecek..ama sizler çok pişman olacaksınız.. sizi imana çağırırken bizimle alay ediyorsunuz değil mi.. daha doğrusu alay ettiğinizi sanıyorsunuz..inşALLAH müminler cennete , sizin gibi inançsızlar da cehenneme girdiğinde bu alaylarınızı hatırlayın.. bizim inancımız öldükten sonra yokolma korkusundan ileri gelmiyor..bizim inancımız var..çünkü bizi yaratan bi Rab va ve bizi heran görüyor.. ne yazık ki bunu anlamıyorsunuz.. isterseniz size yüzlerce delil sunabilirim ALLAHın var olduğunu ve tek olduğunu ispatlamak için.. www.allahvardir.com a girin.. ama zaten bunları anlayacak olsaydınız anlardınız..ÇÜNKÜ en büyük ispat Kuran ı Kerim dir.. ama anlamayan yine anlamaz..çünkü siz inanmasanız da kalbiniz mühürlüdür.. Rabbim hepimize irade vermiş..o irade ile ALLAHa inanırsınız ya da Onu inkar edersiniz..bu size kalmış..çünkü dünyadaki tüm insanların Müslüman olma gibi bi zorunluluğu yoktur..istemeyen inanmaz.. |
http://img428.imageshack.us/img428/4831/doga11954yi.jpg
O taş allaha secde ettiğine göre bu ağaç da allaha poposunu mu gösteriyor? Arkadaşlar www.komikresim.com da doğa bölümüne bakarsanız allah huzurunda ne kadar terbiyesizleşmiş taşlar ve ağaçlar olduğunu görürsünüz. Ben ancak bu ağacı koyabildim, diğerleri çok terbiyesizdi :) edit not: Yahu bu "terbiyesizleşme" mesajına cevap olarak yazmamıştım bunu. o mesajlar ben bu yazıyı yazarken yollanmış :) Lütfen birbirimize karşı terbiyeli olalım. Ya muhatap almayacaksın ya da muhatap aldığın kişiye karşı terbiyeli ve mesafeli davranacaksın dimi ama... |
HERKEZ İNSAN DOĞABİLİR AMA OLAMAZ HERKEZ BİŞEYE İNANACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA BU SİZİN BİZİM OLAN İMANIMIZA SAYGISIZLIK YAPMANIZ ANLAMINA GELMEZ BÖYLE BİR HAKKINIZ YOK SİZ İNSANLIKTAN NASİBİNİZİ ALAMAMIŞSINIZ ZATEN SİZ MÜSLÜMAN OLSANIZ BİLE LAFTA OLURSUNUZ BİZDE O TİPLERE MÜSLÜMAN DEMİYORUZ MUNAFIK DİYORUZ BİZİM SİZİN GİBİ SAYGISIZLARLA İŞİMİZ OLMAZ AĞZINIZI TOPLAYIN HADDİNİ BİLİN KENDİNİZİ EN TEPEDE GÖRMEKTEN VAZGEÇİN NEDİR BU YA KÜFRETTİN DE NE OLDU İNSAN MI OLDUN YOKSA HAYVANLAŞTINMI VİCADANIN RAHATMI ETTİ KÜFRETTİN DİYE ... BİR GÜN GELECEK PİŞMAN OLACAKSINIZ HELALLİK İSTEYECEKSİNİZ AMA İŞ İTEN GEÇMİŞ O OLACAK ALLAH ŞİMDİDEN YARDIMCINIZ OLSUN
|
HERKEZ İNSAN DOĞABİLİR AMA OLAMAZ HERKEZ BİŞEYE İNANACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA BU SİZİN BİZİM OLAN İMANIMIZA SAYGISIZLIK YAPMANIZ ANLAMINA GELMEZ BÖYLE BİR HAKKINIZ YOK SİZ İNSANLIKTAN NASİBİNİZİ ALAMAMIŞSINIZ ZATEN SİZ MÜSLÜMAN OLSANIZ BİLE LAFTA OLURSUNUZ BİZDE O TİPLERE MÜSLÜMAN DEMİYORUZ MUNAFIK DİYORUZ BİZİM SİZİN GİBİ SAYGISIZLARLA İŞİMİZ OLMAZ AĞZINIZI TOPLAYIN HADDİNİ BİLİN KENDİNİZİ EN TEPEDE GÖRMEKTEN VAZGEÇİN NEDİR BU YA KÜFRETTİN DE NE OLDU İNSAN MI OLDUN YOKSA HAYVANLAŞTINMI VİCADANIN RAHATMI ETTİ KÜFRETTİN DİYE ... BİR GÜN GELECEK PİŞMAN OLACAKSINIZ HELALLİK İSTEYECEKSİNİZ AMA İŞ İTEN GEÇMİŞ O OLACAK ALLAH ŞİMDİDEN YARDIMCINIZ OLSUN
|
sevgili liseli kardesim...
evet "tanriyi insan yaratti" insanlik tarihi boyunca, insanlar tapinacak bir seyler aradi kendine... atese tapti...su sondurunce bu tanri olamaz dendi.. gunese tapti..gece olunca tanri yok oldu..inandirici gelmedi... heykeller yapip taptilar..birileri tanrilarini kirdilar... maddesel tanricilik insanin bilinclenmesi ile sona erdi... ve birleri cikip "ulu" tanriyi yaratti...gorunmeyen bilinmeyene tanri dedi... varligini ispat etmeye calishma..ispat ettigin an o tanri olmayacak zaten...birileri baska tanri bulacak insanlara o zaman... sana daha dogdugunda kulagina fisildadilar tanrini...nufus kagidina yazdilar... 5 yasinda kuran kursuna gonderdiler...islam sana miras oldu...anandan babandan... 5 yasinda senmi dogru yolu buldun..yoksa sana bu yoldan yurumu dediler... bende senden farkli dusunmuyordum...bende tanrisiz dogmadim..benimde kulagima fisildadilar...bilic altimi sartlandirdilar... bende senin gibi sahindim...seni bunun icin iyi anliyorum...ben aklimla olmadigini buldum...ama sen aklini kullanarak bulmadin... korktugun icin muslumansin...cennet cehennem seni dusunmekten bile alikoyuyor... okudugun kitabin ve tanrisi ne kadar acimasiz ve vahsi bunu goremiyor ve yorum bile yapamiyorsun.. YA VARSA travmasi geciriyorsunuz..cesur olun..sadece biraz aklinizi kullanin...cok kitap okumanizda gerekmiyor...bilimsel calishmalar yapmayada gerek yok..kendi dinini ve kitabi onyargilardan uzak oku buda yetecektir aydinlanman icin...en azindan kitabinin allahin degil, muhammedin eseri oldugunu bulacaksin..dunyaya bakin, insaligi inceleyin yeterli olacaktir..butun dinlerin insan eseri oldugunu bulacaksiniz.. tanri senin yuregindir liseli... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:27 . |