Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Konuşan Aslan, Ademin İskeleti, Yapraktaki allah yazısı vs. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=1448)

exclusive 04-01-2006 23:56

Konuşan Aslan, Ademin İskeleti, Yapraktaki allah yazısı vs.

http://img523.imageshack.us/img523/9238/written3wi.jpg
Bu resimde gördüğünüz japonca yazıda "kanji" (yani atom) yazıyor ve bu resim AFM mikroskobu denen ve temel işlevi atomları görüntülemek olan bir mikroskopla çekilmiş. Yani bu yazı yanyana duran atom tanelerinden oluşmakta...

Tabi bu işi yapan ilahi bir güç değil. Tamamen insan ürünü ve nanolitografi olarak adlandırılan atom manüpulasyonu tekniğiyle yapılmış. Atomlardan böyle bir yazının yazılmasındaki amaç ise nanoteknolojide gelinen seviyeyi göstermek...

Bu resim hakkında bir web sitesi (ingilizce)
http://www.physics.mcgill.ca/~peter/...o-brochure.pdf => Bu da resimle ilgili pdf (ingilizce)
http://yunus.hacettepe.edu.tr/~dogan/40.html => nanolitografi ve nanoteknoloji hakkında (Türkçe)

Arkadaşlar siz dinle, hurafeyle, konuşan aslanlarla, kuranın mucizeleriyle, yapraktaki allah yazısıyla felan uğraşırken bilim adamları neler yapıyor görün istedim...

exclusive 05-01-2006 07:30

yahu adamlar atomlardan yazı yazmış, bişii söyleyin..

fesuphanallah diyin bari...

kastım okadar, cahili olduğum fizik mevzularına girdim. bi tepki verin arkadaşlar...

Russell 05-01-2006 10:19

Onlar, geçici dünya hayatı yerine, ahiret teknolojilerinde ileri gitmeye çalışıyorlar. :lol:

aspartam 05-01-2006 11:27

Fesubhanallah ne büyük bir mucize.

Allah yaratıcıların en güzeli değil midir?(bir ayet ama numarasını hatırlamıyorum)

kalkandelen 05-01-2006 21:45

allah yazisina benzeyen yazi kukreyen aslanin allah dedigini cok duyduk..kor dogan cocuklarida gorduk..allah varsa yada olsaydi onlari duzeltirdi..yaziymista allah diyen aslanmista..masal masal matitas

serdarevr 05-01-2006 21:48

Alıntı:

aspartam´isimli üyeden Alıntı
Fesubhanallah ne büyük bir mucize.

Allah yaratıcıların en güzeli değil midir?(bir ayet ama numarasını hatırlamıyorum)

Gerçekten var mı böle bi söz? Eğer keklemiyosan allah niye başka yaratıcılarla kendini kıyaslamış ki ? başka yaratıcımı varmış ona göre? çok ilginçmiş.

Müminun 14 Sonra nutfeyi alaka (aşılanmış yumurta) yaptık. Peşinden, alakayı, bir parçacık et haline soktuk; bu bir parçacık eti kemiklere (iskelete) çevirdik; bu kemikleri etle kapladık. Sonra onu başka bir yaratışla insan haline getirdik. Yapıpyaratanların en güzeli olan Allah pek yücedir

MADDECİ 07-09-2006 22:20

allah diyen arslan

http://habervakti.smartvideochannel....E&v=mostviewed

ibrahim_z 07-09-2006 23:25

Re: allah diyen arslan

biraz daha mucizevi bişeye benzese bu da yakında fos çıkar derdim. zavallı hayvanın ciğerleri hasta heralde doğru düzgün kükreyemiyor. neyseki kükremesini şeytan demeye benzetmemişler oracıkta linç ederlerdi hayvancağızı.

last_danger 07-09-2006 23:55

:)

ravendi 08-09-2006 00:04

Hayvanın ciğerlerinde veya ses tellerinde sorun var sanırım daha doğru ses bile çıkaramıyor gariban ,neresi allah diyor anlamadım. :roll:

08-09-2006 01:31

Arkadaşlar,
Ne kadar cahilsiniz!...Aslan allah dediğine göre allahın varlığı kanıtlanmıştır. İtiraz istemiyorum... :)

Atheos 08-09-2006 03:29

Allahmı diyor şimdi bu???..
Benim duyduğum ard arda 2 kükreyememe..
Herhalde duymak için kalbin temiz falan olması gerekiyordur:)
Herneyse orada 1 şey daha dikkatimi cekti.
En başta 3 tane fotoğraf koymuşlar.
2 tanesi bulut üzeride arapça allah yazısı.
1 tanesi öne egilmiş 1 ağaç.
Bunlar daha önce dindar kişilerle yaptığım tartışmalarda delil olarak sunulmuştu..
Hele 2.si,
meğer NASAnın uzaya gönderdiği bir roketten çekilmeymiş:)..
Hani bir yalancı önce yalan söyler insanları inandırmaya çalışır..
Sonra bir gün o yalana kendide inanır ya..
Şu hindistan ibreti, bu fotoğraflar, kükreyemeyen aslan..
Bu doğrulaşmış yalanlar sürer gider...
Söyleyen inanır dinleyen inanır..
Birde şu güzel inançsızlarım olmasa dünyada..
Kimbilir, belkide Hindistan ibretindeki heykellerede, kızın heykelini yapmışlar diyecekler..
Yazık... Yazık...
Nedense her gün yeni bir hikaye..
Hergün yeniden başka bi hikayenin aslının ortaya çıkışı..
2 gün önce bak kız kuranı yırtmış noolmuş diyen adam..
2 gün sonra gelip bana bunu dine inanmayanlar insanları sogutmak için *yapmıştır diyebiliyor..
Kısır döngü bu ne bir çıkışı var ne durağı..
Ardı arkası gelmeyen mucizeler...
Yine ardı arkası gelmeyen mucizelerin fos çıkmaları..
Ve yine ardı arkasına gelen fos çıkan mucizeyi aslında dinsizler insanları dinden sogutmak için yaptı iddaları..
Umutluyum bir gün gelecek..
Bu gibi forumlarda biz diyeceğiz ki, ya biz neleri tartışıyormuşuz..
Meğer biz neler uydurmuşuz..
Güleceğiz kendi halimize..
Ama bunlar boş umutlar belkide..
Boş olsa bile yinede...
Eğer o günün gelmesini istiyorsak, bunun için çalışıyorsak..
Başaramasakta,
Başarsakta,
sadece kendimizin doğru olanı yaptığını bildiğimiz için mutlu gideceğiz bu dünyadan karanlığa.
Aslında dikkatli bakınca can çekişiyor bir yandan.
Turan Dursunun deyimiyle giysi dar geliyor..
Ama övünmeliyiz ne becerikli terzilerimiz varmış meğer..
Öyle bir yama yaptılarki giysiye.
Aynı giysi 10 yıldır 100 yıldır can çekişiyor..
Artık kokmaya başladı bu giysi doğal olarak 1500 yıldır insanlığın üzerinde..
Arslanın bile allah demesi bu kokunun ayrı bir göstergesi.
Son demlerinde artık düşecek maskeler..
Sabırla bekliyorum, bekliyoruz ne zaman acaba diye..
Bir umudumuz var hala....

09-09-2006 15:44

yav her şey iyi güzelde bu aslan arapçayı nerden öğrenmiş,belki kendi dilinde onu seyredenlere küfür ediyor,belkide aslancada allah diye bağırmak kötü bir küfür,şu filmi bende seyrettim
filmin hemen başında birde rukuya durmuş namaz kılan bir ağaç var, ee bunda şaşıracak ne var ben hergün bu ağaçlardan yüzlerce görüyorum

vartor 09-09-2006 17:37

Bu iman oldukca, aslani,allah diye kukretir, agaclari dile getirir, bulutlara,adini yazdirir, hatta kayserideki daga bile arapca allah yazdirir. neden turkce degil de arapca o da ayri bir muamma.
* *Imani tum muslumanlara mujde, ben gecenlerde tuvalete girdigimde ,gaz cikarirken sanki allah gibi bir ses cikti. agzima alamadigim allah sozunu, allahin hikmeti olacak, zorla baska yerimden cikarttim. Bu bir mucize degil de nedir? Tanri fikrinin hep osuruktan oldugunu bilirdim bilmesine de boylece kanitlamis oldum.

mep 09-09-2006 17:41

sevgili gandalf *dinlerden özgürlüğe hoş geldin.
* o aslan tutki bide'' ben allahım'' dese düşüne biliyomusun ne komik olurdu.tekrar hoş geldin.

alihazar 10-09-2006 15:53

içiniz kemiriyor Allah vardır ve birdir. siz inkar etsenizde etmesenizde...
elbet bir gün anlayacaksnız(hiç şüpheniz olmasın) önemli olna iş işten geçmemesidir...
nedir bu ya amacınız nedir..

ölüm sizi ebet bir gün alacaktır bunu anlayın ölüm gelmeden ölün..(gerçi siz bunuda anlamazsınız)

ölüm sizi aldığında toprağa girdiğinizde kim kuratacak sizi oradan (gerçi size göre ölüm ebedidir(işte size bu daha çok elem verir bir daha akraba görmek arkadaş görmek yok sevgiliyi görmek yok(atesitlere)

kabirde ne olaak acaba anlayamıyormusnuzz.

neden büyüklük taslıyorsunuz...

neden bir yaratıcının varlığına inanmıyorsunuz... varlığı zorunuzamı gidiyor(haşa)

arkadaşalar kendinizi aldatmayın... bir uçurumun kıyısındasınız anlayınız lütfen...
o uçurumdan ya düşüceksizniz yada uçacaksınız..

herşey birbirine uygun sistem yerli yerinde ve kıyamet *kesindir ve elbet bir bün kopacaktır isterseniz bilime bakın o da bunu söylüyor...
sizle bilimi veya doğayı tanrı olarak görüyorsunuz (sözüm atesitlere darvincilere evrimcilere...)

ateş yanınza *geldiğinde ben tesadüfi oluştummu diyecek (inkar edenlere)

anlayaın anlamaya çalışın anlamıyorsanız yadımcımarayınız eğer aklınız kulllansaydınız 124 bin peygamber binlerce evliya salihler ve sadıkların sözüne inanırdınız sakın demeyeiyn ben öylelerini göremiyorum (peygamber hariç) arayınız ve gayret ediniz inanmaya islamda her soruya cevap vardır...

ama ümit var olunuz ümidiniz kesmeyiniz..
gerçekeri göreceksiniz... siziin uydurduğunuz gerçekler değil *

İmam Şafii Hazretleri Derki;

Ne Kadar Alimle Tartışdıysam Yendim,

Ne Kadar Cahille Tartışdıysam Yenildim..!

Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir.
İMAM-I AZAM (R.A)

10-09-2006 16:02

ali hazar neden burdasın şüphelerinmi var,hadi kasma açıl,inan bana
kuşlar gibi rahatlayacaksın, aklında sorular var ama cesaretin yok bunu burdan görebiliyorum

ugurmania 10-09-2006 17:00

gandalf sence burada bulunmak için sadece ateist olmak mı gerekiyor. Sence daha güzel bir türkiye içinçalışmak, fikir alışverişinde bulunmak anlamlı değil mi. yoksa sen burasını bir dinle sadece temelsiz bir şekilde alay eden, sadece kendini kandıran insanlarla mı dolmasını istiyorsun. yoksa düşünmek ve tartışmaktan korkuyor musun. Zoru görünce belki hatasını anlayan ama artık yola çıktım deyip gururuna yenilen o insanlardan olma yolunda mısın.

alihazar 10-09-2006 17:11

siz kendi gerçeklerinizle yüzleşseniz daha hayırlı olur ben inanıyorum sizler inanmıyorsunuz ben anlıyorum sizler anlamıyorsunuz burada kim yüzleşmeli varın siz kara verinnn..(ha ben gerçeklerle yüzleşiyorum ve sviniyorumda)

İmam Şafii Hazretleri Derki;

Ne Kadar Cahille Tartışdıysam Yenildim..!

istavrit 10-09-2006 18:22

hz.aslanin videosunu bugun seyredebildim..

yil 2005..yer baku...

bir arkadasim film'de gecen rusca yazilari benim icin tercume etti.. saklabanlikta sinir yok..

filmin baslarinda aslan sessiz sedasiz oturuyor..ve film'deki rusca yazida "aslan ezan saatini bekliyor" yaziyor...

aslanlar genel olarak hamam ve saunaya gitmeyi tercih etmelerine ragmen filmdeki aslan icgudusel olarak kendini temizliyor, ve bir ilke imza atiyor..bu mucize degildirde nedir!!bu arada ekranda bir baska yazi..aslan abdest aliyor"

bu olaydan sonra baku'de bulunan bir dostumu aradim..bu olaydan haberi olup olmadigini sordum..bana konu ile daha buyuk mucizelerin gerceklestigini soyledi..

***bizim hz.aslan vakit namazlarina baslamis..
***bakicilarindan arapca olan bir dua kitabi istemis..simdilik supaneke, kulhufallah ve ettehuyatu'yu ezberlemis..oda ebu leheb'e gicik kapmis simdi tebbet suresini ezberlemeye calisiyormus..
***hayvanat bahcesi yonetiminden kafesinin mescit olarak duzenlenmesini istemis.
***yelelerini islami usule gore cember yele seklinde kestirmis.
***yonetimden kendisine verilen etlerin islami usullerle kesilmesini onemle rica etmis.
***disisinin disari cikmasini yasaklamis tesetture girmesini istemis...
***seneye hac'ca gitmeyi dusunuyormus..

bu muhtesem mucizeler karsisinda iman etmeye karar verdim..ali hazar arkadasimizida bir dinsizi imana getirdigi icin cennete gitmesine vesile oldum..!!!

allah inanmayan diger kardeslerime hidayet nasip etsin...amin

vartor 10-09-2006 18:33

Yukardaki yazinda, alim ve cahil kelimesinden ne anladigini aciklarmisin?
*Ayni sozleri ,ben vartor hazretlerinden de duydum, onun alim anlayisi, bilim alimleri ,cahil anlayisi ise, baska birsey bilmediginden,kendi bildigi masallari, *gercek zannedenlermis.

ibrahim_z 10-09-2006 19:18

---neden bir yaratıcının varlığına inanmıyorsunuz... varlığı zorunuzamı gidiyor(haşa)---
* bir yaratıcının varlığı yada yokluğu niye zorumuza gitsin. ama olmayışı sizin oldukça zorunuza gider.
*
---ben anlıyorum sizler anlamıyorsunuz ---
* (bu söz sitede çok geçer ama gene söyleyim) *önyargıyı yoketmek atomu parçalamaktan zordur-einstein.

---İmam Şafii Hazretleri Derki;
Ne Kadar Cahille Tartışdıysam Yenildim..! ---

adam güzel demiş; nice daha dinini bilmeyen müslüman siteden herkese cevap verebildiğini sanarak ayrılmıştır.

---burada kim yüzleşmeli varın siz kara verinnn..(ha ben gerçeklerle yüzleşiyorum ve sviniyorumda---
*eğer yüzleşmemiş olsam halen müslüman olurdum

---ölüm sizi ebet bir gün alacaktır bunu anlayın ölüm gelmeden ölün..(gerçi siz bunuda anlamazsınız) ---
*hakikaten tam anlamadım daha sonra bu konuyu biraz daha açarsan sevinirim.

---içiniz kemiriyor Allah vardır ve birdir. siz inkar etsenizde etmesenizde... ---
* bu siteye girdiğim zamanlar dışında aklıma bile gelmiyor artık tanrının varlığı yada dinler konusunda düşünmek

---herşey birbirine uygun sistem yerli yerinde ve kıyamet *kesindir ve elbet bir bün kopacaktır isterseniz bilime bakın o da bunu söylüyor... ---
* * herşeyin birbirine çok daha uyumlu olduğu *sonsuz sistem düşünülebilir, bilim *ile kuranın bahsettiği kıyamet farklı şeyler. bilim kıyamet kopunca tüm ölüler dirilecek çoğuda cehenneme gidecek demiyor.

---yoksa düşünmek ve tartışmaktan korkuyor musun---
*biliyorum bunu başka bi arkadaş için yazmışsın ama bu toplumda zaten düşünmeden tartışmadan ateist nasıl olur ki insan bu şekilde ateist olmuş biri neden düşünmekten korksun.

---Sence daha güzel bir türkiye için çalışmak, fikir alışverişinde bulunmak anlamlı değil mi.---
* tabi ki çok anlamlı bu site de bunun için kurulmuş

10-09-2006 19:49

müslümanlık artık büyüyecek çünki bi arslan allah dedi

yuh be ne kulak var adamlarda arslan allah diyor dünyada kendilerinden baska kimse o arslanın allah dediğine duymuyor ne allahı be, *hayvan kafeste duradura canından bezmiş arslanlığı kalmamıs sizde allah dedi diyorsunuz kendi dininize bu kadar büyük bi zarar veren insanlarsınız yazık dünya müslümanlıkla dalga gecse yeridir. zoruma giden tarafı TÜRK'lüğümüzle dalga gecmeleridir.o hayvanı kefesten cıkarıp sizi koymak lazım oraya

* *

twilight20 11-09-2006 01:09

ya arkadaşlar özellikle müslüman olup saf saf yazılar yazan arkadaşlar,bende müslümanım ama sizin yazdığınız yazıları gördükçe,gerçekten cehalet devrindeki islamı yaşadığımızı anlıyorum,bi kere Allah neden aslana kendi ismini söylettirsin ki,ya O'nun ismini biz söylüyoruz,aslan,kaplan fare söylemiş bize ne,yani aslan kükrüycek,dana böğürcek bizde sevincez..kıyamet günü gelince aslanın kükredi bizde 32 dişimizi göstere göstere gevrek gevrek sırıttıkmı diceksiniz??Elhamdüllilah müslümanım,ama herzaman söylediğim birşey var sevmediğiniz yahudiler,ateistler varya,onlar bile biçok müslümandan daha hayırlı insanlar..en azından akli dengesi yerinde olmayan saftoron kürt sait ve yaveri fetullah'tan çok daha hayırlı insanlar..en azından böyle sapık kişiliklerin arkasından koşmuyolar..

dersimmm 11-09-2006 18:22

allah ın aslanını ali derlerdi ama ali değilmiş :(

mep 12-09-2006 14:34

Doğa hiç bir zaman bizi aldatmaz. Birbirlerini aldatan her zaman insanlardır... *ezkamo nun imzasını doğrulayan bir görüntü.

http://www.buyukzafer.org/videos/wach_2.htm

K.C. 12-09-2006 14:46

sağ ol mephisto,
kamerayı görünce ağlama krizine giren amcamın görüntüsüne-
diyecek sözüm yok
sadece yüzümde tiksinme ifadesi var...

mhmd 12-09-2006 15:58

Sn. Maddeci,
Konu aldı yürüdü, dallandı budaklandı yorumlarınızı eksik ediyorsunuz. Bizleri üzüyorsunuz.
Sn. Mephisto’nun gönderdiği video müthiş güzel! İsterseniz, bunu savunma saymazsanız konuyu biraz açmak isterim.
Niçin insanlar sosyal varlıklar haline gelmiştir?
Kitle psikolojisi nedir?
İnsanlar niçin kendileri gibi herkesi görmek isterler?
Bu görüş, insanları aydınlatma için midir, yoksa kendi yaptıklarının doğruluğunu ispat mı?
Cevapları saklı bu sorular uzar gider…
Bu görüntüdeki ruh hali, gerçekten araştırmalara konu olabilecek düzeydedir bence.
Yaptığının görülmesi, yaptığının bilinmesi, kim bilir belki de ben buradayım demenin bir başka ifadesi.
Her şeye rağmen, evriminin ilk safhalarındaki insanın, riyakarca, cahilce, perişanlık abidesi.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın

12-09-2006 16:17

Alıntı:

K.C.";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 46098)
sağ ol mephisto,
kamerayı görünce ağlama krizine giren amcamın görüntüsüne-
diyecek sözüm yok
sadece yüzümde tiksinme ifadesi var...

Sevgili K.C,
Siz yine de o görüntüden tiksinmeyin. O insan zaten kendini afettirmek için orada. Çünkü öyle koşullanmıştır. Bunun sorumlusu o insan değildir. Siz asıl o insanı öyle koşullandıran o zihniyetten tiksinin. Yıllardır böyle insanların duygularını çıkarlarına ve siyasete alet eden zihniyetten tiksinin. Çünkü onun için asıl olan ibadettir. Tapınmadır. Doğruluk dürüstlük mü? İşte o pek de önemli değil...Öyle hataları da olmuşsa tanrısı onu af edecektir. *Onun için de ben bu vatandaşın davranışını normal karşılıyorum...

vys 12-09-2006 17:11

görüntü bana yarasaları konu alan bi amerikan filmini anımsattı.
yanyana dizilmiş *ürkütüp ya da kışkırtıldığında canice cinayetler işlemeye, yakıp yıkmaya hazır haldeki yarasaları...

tewderi 22-12-2006 10:20

Aslan Allah Dedi Hayvanat bahçesi türbe oldu

Haberi görüntülemek için tıklayın

commandante 22-12-2006 11:54

Re: Aslan Allah Dedi Hayvanat bahçesi türbe oldu

islamın nasıl oluştuğu müslümanların nelere inanıp nelere iman ettiklerini zaten çok iyi biliyoruz tewderi arkadaş.Onların hiç görmedikleri cehennmeden korktuklarını ve hiç görmedikleri cennetle umutlandıklarını da biliyoruz..:)))))

kuvvaci 22-12-2006 14:33

Herkesi Kütahyaya davet ediyorum. En büyük peygamber bizim peygamber :lol:

ozgur_beyin 22-12-2006 16:38

sevgili tewderi:
* * * * *aslandan daha namuslu bir tekke şeyhi olur .en azından birilerini
sömürmez. onun fiyatı en fazla bir iki tavuk olur hepsi o kadar

beelzbb 22-12-2006 17:57

:cry: * :lol: * :o * :twisted: * :evil: * 8O *yani yok artıkın bu kadarına da pes.Arkadaşlar Allah C.C *herkeze aynı aklı ihsan etmiyor işte
Bazıları da islamı okadar iyi biliyo ki comandante gibileri yorum yapmaya bile çalişiolar o koca beyinleriyle.Yahu ben müslümanım bu kadar yorum yapamiyorum.Arkadaş bir din bu kadar akıl dışıysa asırlardır nasıl ayakta?Bu kadar saçmalıklara rağmen.

Bu sadece seçim olayı zaten ne desek boş ama bu tarz şarloluklar heryerde mevcut olabilir.Sadece islamda değil.Özgür abi gene kafadan kopartmışsın harbi dediğin doğru.Böyle kafaya böyle tarak.Yok ya kel başa şimşir tarak

Anti-Din_No-Fear 23-12-2006 16:55

yanındakı yobazlar da ımana gelıp ALLAH-U EKBER" dsıyıp zıkre katılıyolar :D hehe

Druid 17-01-2007 02:20

İnsanlar görmek istediklerini görür, ulaşmak istedikleri sonuca ulaşırlar. Aslanın kükremesi durumunda bile.

spartacus 17-01-2007 10:14

Zavallı Hayvan
Yılarca Moskovada Çan sesi duysun burada 5 vakit Allah densin...
Hoş Hayvanın Allah dediği yok o ayrı bir meselede aklıma taşalanan şeytan geliyor.

1400 Yıl sonra şeytan taşlamak için havayı taşlıyorlar. Bunun ne farkı var diyeceğine, yarım akıllılık ile insanları suçluyoruz...

Hem ne biliyorsunuz, belkide orada zamanında bir ermiş yatıyordur?
Unuttuk mu, 2 sene evvel bir kadın evinin bodrumuna bir mezar dikiyor. Bilmem ne dede diyor o taşa. Sonra insanlar koşuyor akın akın, kadın para kazanıyor.
2 Sene sonra açıklıyor kadın, ben yaptım diye.

Şimdi soru şu?
O kadının taşına paraları yatıranların beyinlerimi küçük yoksa bu insanları beyni küçük görenlerin beyinlerimi daha küçük?
O insanların taşa döktüğü namaler mi anlamsız yoksa bir bütün halinde bu anlamsızlığı besleyen nameler mi anlamsız?
Kısaca kimse kendisini akıllı sayıpda başkasını yermesin, o insanların yaptıkları akılsızlık ise bunun sebebi kendini akıllı sayanlardır!
O kadar çok masal varki, şimdi altın çerçevelere yazılıyor...

17-01-2007 19:26

@TS

Sende cahil insanlari gösterip, cahil bile olmasa muslumanlari gosterip, bununla Islam'i vurmaya çalisarak cahil biri oldugunu göstermis oldun.

pearline 17-01-2007 20:56

insanlarin disinda kainatta her varlik her an Allah'i zaten zikrediyor...

kalbinde iman nuru olan birinin,inanmasi icin illede somut seyler gormeye duymaya ihtiyaci zaten yok..
aslan Allah demese de biz onun kalbinden yaptigi sessiz duasini, Allah'in adini sessiz anisini biliyoruz...
bu tip isaretler inanmayanlar icin bir vesile olmasi icindir...ama inanmayan nasipsizler malesef daglar yerinden yurusede inanmazlar..mutlaka altindan birsey ararlar
iman etmek icin onyargilardan ve sartlanmalardan arinmak gerek...gormek istemeyene gokyuzunde yildizlar bizzat yazsa gercekleri,okyanuslar dile gelse ruzgar fisildasa kulaklarina onu yaratan bir Rabbinin oldugunu,genede hayir derler...cunku istemiyorlar
herkes secimlerinin sonucuna katlanir...herkes ozgur
ve muhim olan hic gormedigin seylere inanip ya varsa ya yoksa mulahazalari icinde olmak degil...kalbinde bir zerre tanesi kadar suphe barindirmayacak kadar saglam inanmaktir-ki bu da maddeyle sinirli kalanlarin asla basaramayacaklari bir eylemdir...
goz gormez ama kalp gorur...bu ise ancak gercegi bulmayi iyi niyetle istemekle mumkundur
bitti

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:06 .