![]() |
Merhaba dostlar:)
Öncelikle uzun zamandır takip ettiğim bu güzel ortamı hayatta tutan ve destekleyenlere teşekkürle söze başlamak istiyorum.
Ben deist bir düşünceye sahibim ancak son zamanlarda bir Tanrının olmayabileceğini düşünmeye başladım:) |
Hoşgeldin Prometeheus
Forumu okudukça fikirlerinin şekilleneceğini umuyorum. İyi paylaşımlar.. |
Saygideger prometeheus;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Hoşgeldiniz sayın Prometeheus
|
sayın Prometeheus
Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Hoş geldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileklerimle. Sayfalarımızda dolaşınız, fikirleriniz için yardımcı başlıklar olacağına eminim :).
|
Aramıza hoşgeldin Prometeheus, düşünceleri sabitlemekten çok, düşünme yöntemi üzerinde durmakta fayda var.
Bu konuda sitemizde bolca veri bulabilirsiniz. Saygılar. |
Promet ,,hooşşgeldiinnnnnn:)
sevgiler saygılar |
aramıza hoşgeldiniz.. iyi forumlar...
|
Bir prometeheusumuz daha oldu, hoşgeldin.
|
Evet bir prometheus daha oldu. bütün prometheus ları toplayacağız buraya. Prometheus destanı aslında bizler için çok fazla anlam barındıran bir destan.
hoşgeldin adaş buarada |
Birşey daha paylaşmak istiyorum.
1 - Prometheus adlı bir üyemiz var. son aktivitesi 2006 da. Zaten sadece bir konuda mesajı var. üyeliği düşmesi gerekir diye düşünüyorum 2 - Ben üyeliğimi açarken Prometheus ismini almak istemiştim fakat alınmış olduğu için malum rakamları ismime eklemiştim. 3 - Bu isimle temas kurulup eğer üyeliğini aktive etmeyecekse bu ismin bana verilmesini talep etsem bu talebim dikkate alınır mı :) 4 - nolur alınsın. |
Saygideger prometheus4517;
Eger bu mesajinizi, asagidaki linke yazarsaniz, hem mesajin gorulmesi hem de mesajinizla ilgilenim olanagi daha artmis olur. http://www.turandursun.com/forumlar/...225#post308225 Saygilarimla; evrensel-insan |
Yazdım evrensel teşekkürler ilgilendiğin için...
|
Hoş gelmişsiniz, düşünmeye ve düşünceye birlikte devam etmek dileğimle...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:50 . |