![]() |
TD Forumuna ve Ateistlerine Binlerce Teşekkür
Arkadaşlar bu foruma vede burdaki
ateyislere milyonlarca teşekkür ediyorum. Sizlerle tartışmak bana ihmal ettiğim. görevlerimi tekrar hatırlattı.:doh: Namaz kılmakta ihmalkar davranıyordum. Yüce kitabı daha az okuyordum. Siz kafirlerle tartışmak için Kur'anı daha çok okumaya başladım. Daha çok anlamak için düşünmeye başladım. Böylecenede inancım vede imanım daha bir arttı. ihmal ettiklerimi etmemeye başladım. Sağolun varolun. İyiki varsınız saygıdeyer kafir abilerim. ablalarım. kardeşlerim. :clap2: |
rica ederiz kim kardeş.
eminim ki, sizin bu forumda yazdıklarınızla, din zincirlerinden kurtulma sürecini tetiklediğiniz birçok yeni dinsiz kardeşlerimiz de vardır. :) kozmos kabul etsin... |
İmanınızı arttırdıysak ne mutlu bize. Umarım, Türkçe Dilbilgisi ve İmla kitaplarını daha fazla karıştırmanızı ve öğrenmenizi sağlayan bir başka siteye daha üye olursunuz ve bu konuyu da halledersiniz. Biz de internet alemi olarak, size karşı görevlerimizi tamamlamış oluruz.
|
sevgili kardeşim kim,
umarım namaz kılarak daha çok bataklığa saplanmana sebep olanlardan biride ben değilimdir. Kuran okumadan ahkam kestiğini itiraf etmende bir gelişme. Bu arada öm yoluyla beni taciz etmeyi bırakmana da sevindim.Şikayet etmek zorunda bırakmadın beni:) Bu bile bir gelişmedir senin için. Moderasyonun sert ve aşırı müdehaleleri demek ki etkili oluyormuş:D |
Alıntı:
Alıntı:
Demekkide başkalarını kafir yapma konusunda yaya kalmışsınız. Size bakaraktan kendimize geleceğiz.:loco: |
Rica ettik, umarız iman için olduğu kadar imlan için de faydalı oluruz.
|
Allah (C.C.) namazlarınızı kabul eylesin,başlıktaki kelime hataları düzeltilmiştir..
|
Alıntı:
altına imzamı atıyorum. |
Alıntı:
1. seni öm yoluyla taciz ediyor deyilim. bir aydan fazladır foruma uramadım. 2. birkaç kere öm yazdığım doğrudur. İstemediğin içinde yazmaya devam etmedim. bu olay en az 3 ay önce olmuştur. sanki yeniymiş gibin duyurman ayıptır. ki o zamanda duyurduydun. 3. yönetimin bazı uygulamalarını savunmak tam senli,k olmuş. tebrikler. faşisim sevdalısı ululelbab. 4. Kuran okumadan ahkam kestimi nerden uydurdun. Tartışmak için daha çok okudum. anlamaya daha çok gayrtet gösterdim. böylece senin namaz yoktur dediğin zaman bende sen bir yalancısın diye haykırdım. Tabi böyle söyleyincede karnına sancı sarıyor sevgili metehan abim.:fencing: |
Eee..boşuna dememiş dinine mensub olduğunuz atalarınız;
b.ka taşa atma üstüne sıçrar diye...neyse ben en iyisi çalıyı dolaşayım... hakkımda istihbarat topladığını ima ediyorsun "metehan abi" diye bitirerek? aferin sana :D kim olduğunu bilmen,kim olduğumu bilmenden geçiyor. |
Doğal seleksiyon :), iyi yolculuklar.
|
başbuğ tengri cCc dualarını kabul etsin
|
Alıntı:
dön bak mesajlara benim dedim,in doğru olduğunu görürsün. Sana en son 3 şubatta öm yazmışım. yalancılık bizim mesleyimiz değil. hakında istihbarat topladığım falam yok. Dostlarının sitesinde gördüm. içimden öyle demek geldi. Rahat ol. senin hakında bişeyler toplamak için zamet etmeme gerek yok. Deymez.:boxing: |
Alıntı:
Alıntı:
|
İyiki senin başına gelen bu kötü durumda bir payım yok, yoksa vijdan azabı çekerdim yanlış yola girmende pay sahibi oldum diye. Sana iyilik yapayım derken kötülük yapmış ateist abiler ablaların, o kadar kaybetmişsinki kendini mahfına sebep olanlara teşekkür ediyorsun:smokin::hail: En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimle, geçmiş olsun kardeş:bowl::bowl::bowl::amen:
Şimdilik saygımla gittim... |
Sn. kim; sizi yolunuzdan alıkoymak gibi olmasın ama bu habere de bir göz atıp, öyle devam etmenizi rica edebilir miyim?
http://www.kigem.com/content.asp?bodyID=1348 2 MİLYON TÜRK "TAKILARAK" YAŞIYOR! 7- Dini takıntılar: Tanrı’ya küfretme, Tanrı var mı yok mu sorusuna takılma, binlerce defa belli sayılarda zikir yapma |
Alıntı:
Aaaaa olmadı şindi. ateyis abiler ablalar kızacak sana. :becky: |
Alıntı:
Sen keyfine bak. çok şükür bir sıkıntım yok. ama sizlerin var sanıyorum. Bir teşekürüme karşılık nereden ne bulsakta bu çoçuğun üzerine belesek diye uğraşıyorsunuz. Takıntısı olanlar yanlız dindar müslümanlarmı. Apla yatarken ütünün fişini çekmeyi unutma.:becky::D |
Hastalığın ileri safhalara varmış kim kardeşim, ateistleri vijdansız sanma nöbetlerine kaptırmışsın kendini, ateistler vijdanlı oldukları için din safsatalarını reddeder, ateist abi ablalarını tarikatçı abi ablalarla karıştırmışsının durumun vahim, tekrar tekrar geçmişler ola. İyileşme umudunu hep koru yüreğimiz seninle kardeşim...:D
Şimdilik saygımla gittim... |
Sayın Kim, sitemizi terketmeni özellikle istemiyorum. Yazıların sayesinde çok sayıda insanın dinlerden özgürleşmesine (özellikle İslam'dan) vesile oldun.
Senin gibi yetenekli bir örnek daha bulmakta zorlanacağımızdan korkarım. Saygılar. |
:pop2:
ateyis :) kendin dahil, hicbir canliya zarar verme de neye inanirsan inan |
Alıntı:
sayın Saloz beni güldürdün evrimde seni güldürsün. yok uymadı galiba. Devrimde seni güldürsün.:laugh: Terketmeden bahsetmedimki. nerden çıkarıyosunuz. Ha bide noter tasdikili olaraktan benim sayemde küfire sapanların bi listesini yollarsanız çok sevinirim. Sayın Saroz ben yalandan ölen oldunu duymadım. Sizde atın efendim. Hem atmanın sıhhata hiçbi zararı yok.:becky::D:pound: |
Daha dindar ve inancli olmak icin ateistlere ihtiyaciniz varsa samimi olarak pek dindar ve inancli bir kisi olmasaniz gerek. Inanciniz samimi olmadigi gibi inancinizin özü sadece ateistlere gösterdiginiz tepkiden ibaret. Yani bu dünyada ateistler ve ateizm hic olmamis olsaydi herhalde tamamen dinsiz ve inancsiz bir kisi olacaktiniz. Öyle degil mi?
|
Alıntı:
ama görevlerimi yapmakta ihmalkardım. nette dini konulardan konuştukça bilinçim arttı.:typing: Çok az okuduğum Allahın kitabını daha çok okumaya başladım. Okudukça eksiklerimi tamamladım. vede tamamlamaa çalışıyorım. Siz beni benden iyi tanıyan biri olaraktan yazmışınız zate. aslında bana sözde kalmamış.:spy: Böyle niyet okuycular varkene benim itirafım neyi ifade ediyoki.:noidea: |
Allah zihin açıklığı versin daha ne deyimki :D
|
Alıntı:
Yalniz kendim icin söylersem bu anlayis bana cok garip gelirdi. Sirf ateistler var oldugu ve Tanri'yi inkar ettikleri icin zamaninda dinime daha cok sarilma veya ibadetlerimi daha aksaksiz bir sekilde yerine getirme ihtiyaci görmemistim. Yani bunu itiraf etmek bile yeteri kadar utanc verici bir durum teskil ederdi. Zira dinsizligi görünce "benim ibadetlerimi daha cok yapmam gerek" kanisina varmam olanaksizdi. Bazi dinsizlerin bana ibret oldugu icin ibadetlerimi yapmak aklima gelmiyordu, aksine sevdigim ve benimsedigim icin dogrulugan inandigim bu ibadetleri yapiyordum. Yani bir yük veya ihmal edilecek kadar yorucu ugras degildi. Hatta tam manasiyla can atardim , bir an önce ibadet zamani gelsin diye sabirsizlikla beklerdim. Eger bir inancli kisisi bunu ateistlerin dürtmesiyle yari gönüllü olarak ihmal edip yapamiyorsa inancinda bir sorun olmali veya yapmasi gereken ibadetlerin bazi yönleri o kisi icin sorun teskil etmeli, veya tam olarak bunlarin dogruluguna/gerekililigine inanmiyor olmalidir diye düsünüyorum. Keza ateist olmamda da bazi müslümanlarin müslümanliklarina veya hristiyanlarin hristiyanliklarina ragmen insanlikdisi, din disi, ahlaksiz, kötü veya haksiz hareketlerinin hic bir rolü olmadi. Yani ne olursa ve inanirsa inansin insana saygiyi önemli buldugum icin onlara böyle bir suclamada dahi bulunmak, iyice ateist olusumun nedenlerini onlarin davranislarina baglamak veya daha siki bir ateist olmamin nedenini onlarin yanlis gördügüm davranislarina yorumlamak onlari rencide edecegini düsündügümden aklima bile gelmemisti. Siz de takdir edersiniz ki, sizin cehaletinizin ve bilgisizliginiz yü+zünden benim de daha köklü ateist oldiugumu söylemem sizi rencide edecekti ve bunu cok ironik ve alayci bulacaktiniz. Sizce gercekten bunlara gerek var mi? |
Alıntı:
Zıtlar üzerinden idrak olunan ve bu idraktan mütevellid zihinde kaimiyet kesbeden eşya ve hadiselere nazar edilebilir! Gece olmadan gündüzün tam idraki, acı olmadan tatlının bilinmesi, soğuk olmadan sıcağın hissedilmesi ve benzeri meseleler üzerinde düşünür iseniz, beşerin idrak içün neye muhtaç olduğunu anlayabilirsiniz! Bunu anlayınca da aynı keyfiyetin hak-batıl davasında da, iyi ile kötünün tefrikinde de cari olduğuna müdrik olup, hayatta bazen manalandırmakta güçlük çektiğimiz hadiselerin, zulmün, acıların hikmetini de anlayabilirsiniz! Küfür ve onun zalam zalam üstüne mahiyeti idrak olunabilir ise, iman ve onun nur üstüne nur mahiyeti de tam idrak olunabilir ve zevki ruhanisi tadılabilir! Bundan mütevellid, kötüler-zalimler olmadan iyilerin kadrü kıymeti nasıl tam bilinip değer verilemez ise, açlık olmadan tokluk nimeti idrak olunamaz ise, hasret olmadan vuslatın neşvesi tam idrak olunamaz ise, bütün bunlar gibi mümin küfür ve onun müntesiplerinin haleti ruhiyelerine ve nasipsizliklerine şahit olduğunda da, sahip olduklarının tam idrakine varıp iman neşvesini daha mütekamil hissedebilir, sahip olduğu zenginliğin kadrü kıymetini daha iyi takdir eder! İşte bu sebepler ile muhterem kim kardeşimi tebrik ediyorum! Demekki o burada boşa zaman geçirmemiş ve en azından kendisine bir yarar kesbedebilmiş ve kendisinin de başkalarına bir yararı dokunabileceğinin ümidini perçinlemiştir! Darısı müslüman mümin olduğunu söyleyen diğer forum ahalisinin başına! Gerçeğe sadakat şart! |
Alıntı:
Ciddiyetle ele alınması gerekir. Ancak "din kardeşi" mantığı o kadar çamura batmış ki; aşağıda görüldüğü gibi,"benden olan ne söylerse doğrudur.. ." düşüncesi ve zannı hakim. Alıntı:
Benim burada kimseye yaranmak gibi bir derdim yok.İhtiyacım yok. Ama şunu açıkca belirteyim ki "Zalimlik" ve "kötülük" EYLEMLE ortaya çıkar. Burada klavye tıngırdatmakla kimse ne zalim nede alim olur. Ben eminim ki bir çok Ateist "Din kisvesi altında" yapılan insanlık dışı uygulamalara isyan etmiştir ve etmeye devam ediyor. Sizler/Bizler Fussilet 34 uyarınca yaşasaydınız/yaşasaydık durum farklı olabilirdi. İğneyi kendime batırmadan kimseye cuvaldızı layık görmem. Selam ile... UlUl |
Eskiden iki arkadaşımı Kiliseye götürmüştüm. Onların Hristiyan olmasını çok istiyordum. Ancak dinle ilgilenmeyen ( hala da ilgilenmiyorlar ) o arkadaşlarım tepki olarak şöyle demişti :" Yahu , dinimize çok uzak kaldık ,keşke bu hristiyanlar müslüman olsa. Keşke biz Kuranı okusak" .
Kim'in yaklaşımı bunu hatırlattı birden. Ne diyelim Kim dostum ,hayırlısı. Namazı orucu vs eksiksiz yerine getirirsen Belki Allahu teala seni cennetine alır ,senden hoşnut olur. Yapmazsan .. O zaman kızar işte :) sevgiler |
Alıntı:
Bir müslüman çıkıyor, bir başka müslümanın çok iyi anlayıp idrak edebileceği bir şey söylüyor, diyor ki sizlerin vesilesi ile dinimi daha iyi öğrenmeye yaşamaya başladım, kıymetini daha iyi anladım vs! Sonra buna inanır olmayan bazı dostlar da latife ile yaklaşıyorlar, belki muhterem kimin sözlerinden de rahatsız oldular bu sebep ile kendi kendilerine de piskolojik telkin ile rahatlamaya çalışıyorlar! Ben onları anlıyorum da, kendisini müslüman kabul edenin bu münkir dostlardan daha fazla karın ağrısı çekmesini anlayamıyorum :) Hele hele, sahibi içün utanç vesilesi bu haline nazar etmeden bizim gece olmadan gündüzün, kış yaşanmadan yazın kamilen idrak edilemeyeceği gibi, küfür ve mahiyetinin müşahadesinin imanda kemalata vesile olacağı sözlerimizi, müslüman kardeşliğinin çamura batmış hali olarak tesmiye edilmesini, buradaki fikri sefaleti acayip kıskançlığı ve belki sadece muhterem kime belki bana da raci husumeti, kini anlamakta pek müşkül çekiyoruz! Amma bir şeyi, yazdığımızda esasen bir isim zikredilmediği halde, bunu pek bir güzel üzerine niçün alındığını çok iyi anlıyoruz! Bunu sende anlayabilir isen işte o zaman darısı başına olabilecek ve fussilet otuzdört, maide sekiz ve kuranda diğer öğüt ve nasihatleri hayatına gerçekten tatbik edebileceksin! Ve Aleyküm Selam! Gerçeğe sadakat şart! |
beyler
ne anlatıyosunuz siz ya... birileri sizi böyle yetiştirmiş işte. evde okulda toplumda sürekli eskilerin masallarıyla doğmuş büyümüş -EDIT- gibi şartlanmışsınız. iman dediğiniz bu. sümer-yahudi-arap masallarının nesini bu kadar öve öve bitiremediğinizi anlayamıyorum ya. ne var o dinde. savsatadan başka. allahmış cinmiş periymiş falanmış filanmış. hikaye bunlar hikaye. allah diye bişey yok. anlatılan masalları sizden sonrakilere anlatıp duruyorsunuz. eskilerin masalları. ne bir deliliniz var.ne bir emare. böyle şartlandınız hepsi bu. sonsuza kadar yaşamak istiyorsunuz. ölümden -EDIT- korkuyor ve kabuyllenemiyorsunuz. sizi sonsuza kadar şarapla ve karıyla yaşatacak bir allaha ihtiyacınız var. allahı sizin nefsiniz yarattı. hayatın sonlu olduğunu kabul edin artık. yok burdan öte köy. bedavaya kendinizi de milleti de kandırmayın. sürüleştirmeyin. koyunlara döndürdünüz milleti. bırakın da yakalarını kurtasınlar bu savsatalardan. |
Alıntı:
Gördüğüm bir yarar için teşekür ettim. Bu kadan sinirlenmene gerek yok. Varlık yada yokluk gerekli yerlerde durmadan tartışılıyor. Buyurun sizde oralarda kör tesadüfinizi uzun uzun annatmaya devam edin. Maddenin nassı olupta canlandı konusunda imanınızı tazeleme devan edin.:attention: |
Alıntı:
Ben siz varsınız diyene ibadetimi eksiksiz yapmaya çalışmıyorum. Sizinle buralarda tartışırkene daha çok kitap okur oldum. Bilincim bu tartışmalarla daha çok uğraş verdi. Buarada görevlerimi ihmal ettimi biliyordum. Şindi onları eksik bırakmamaya özen göstertiyorum.:pray2: Yoksam ateyisler varmış yokmuş kimin umrunda. Sanki onları benmi yollarından çevirecem. Hiiiççççç işim olmaz. Siz raat olun. Dinsel inançlardan nassı kurtuldunuz köşasini yazmaya devam edin.:brushteeth: |
teşekür ilanını tekrar yayınlayım.
sayın yönetim ilan faturasını adreseme göndertebilir. Adresim: İP 287.16.29.95 dir. saygılar.:pop2: |
Vay be sevaba girebileceğimi hiç düşünmemiştim bu siteye üye olurken. Biranda aklıma kemal sunal filmlerinden birinde topal birini arkadan tekme ile düşürünce iyileştirdiği sahne geldi.
Kim kardeş biz seni kuranı daha fazla okutup dindar yaptıysak bu senin okuduğunu anlamama kabiliyetinin geçici olmadığının göstergesi neyse fazla uzatmayayım nasılsa bunu da anlayamayacaksın. |
Alıntı:
kabiliyetinin seviyesi belli oldu zate. :blah: |
biraz daha eglenelim madem. bir anlik farzet ki gercekten obur dunya felan yok, ilahi gucler de yok, ilk yapacagin sey ne olurdu?
|
Alıntı:
Yine normal hayatıma devam ederdim. |
kozmos şahidimiz ki birini bir dindarı daha okumaya yöneltmişiz eh buda bizim her alanda faydalı olduğumuzu göstermekte umarım bilimsel olarak yayınlanan kitap ve makalelerede sıçrar bu okuma hevesiniz...
|
ne diyek allah kabul etsin .... faydasını görün ...umarım:drama:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:44 . |