![]() |
Kuran'da "işaret" edilmiş Kimyasal Elementler
|
bu da digerleri gibi uydurma.
|
işin içinde hy varsa zaten hayatta inanmam
resmen fal bakılmış |
Alıntı:
|
hatta bunu görüp(2.linke baktım birinci linke bakmadım ve 2.linkdeki çalışmayı söylüyorum) ne denilecek nasıl yorumlar yapılacak merak ediyorum
|
Alıntı:
bir programda seyrettim onu birkaç defa ve notunu verdim kopyalanan dolly nin şeytan işi olduğundan bahsetti üstelik bir ayetle ama o ayetin içeriği kesinlikle o değil:) oysa ayetin içeriği yanlış telaffuz etmiyorsam saibe denen eski bir arap geleneği için yazılmıştır yani klonlanmış dolly ile alakası yoktur üstelik dolly kulağu kesilerek değil memeucundan doku alınarak yapıldı ve farklı da değildi ayrıca insalığa hizmet için yapıldı hepsi fal bakma peşindeler:D |
Alıntı:
koyun meselesini bilmiyorum dinlemedimde ama 2.linkteki olay bir insanın iman etmesi için yeterli,bu kadar tesadüf olamaz ve 1400 yıl önce bunlar bilinemez.bu konuda kimse birşey demiyor heralde gören iman ediyor ve birşey yazmıyor |
Alıntı:
Şuradan başlayabilirsin sevgili Fani: Numeroloji Rastlantının Gücü |
Alıntı:
kaile alınacak kişiler olarak görmüyorum "fal bakıyorlar" |
|
Bence 2. link gerçekten mantıklı bir açıklamaya ihtiyaç duyuyor.
|
Alıntı:
Kuran-ı Kerim » 22 / HACC - 16 Böylece biz Kur’an’ı apaçık âyetler hâlinde indirdik. Şüphesiz Allah, dilediğini doğru yola iletir. ya bu ayeti kabul edin.yada kuran'da element var zırvalığını.seç birini arkadaşım.ikisi çelişiyo çünkü ben aklı başında biri olarak ancak birini yutabilirim hadi bakiyim. |
Mucizeler
A) Olasılık dışı değildir B) Yalandır C) Yukarıdakilerin hepsi, ortaya karışık Ben şahsen C diyorum Kuran'da 300bin civarı harf vardır http://www.muslimtents.com/aminahsworld/Amazing.html İki tane harfin yan yana düşme olasılığı 1/784 tür Yani iki harfli seriler Kuran'da BİNLERCE defa geçmektedir Sizin aradığınız element ismi her 784 iki harfli dizinden birinde mevcuttur 77701 kelime varmış kelimeler arasına 77700 defa denk geliyoruz ve isterseniz bu ikili dizileri saymayalım 323671 harfte yan yana denk gelen iki harf sayısı 323670 tir Kelimeler arasındaki boşluğa denk gelenleri çıkarırsak 245490 adet ikili harf dizisi kalır 784 tanede bir bizim İSTEDİĞİMİZ ikili harf gelecek 313,125 etti Yan Kuran'da bu "ELEMENTLER"e yaklaşık olarak 300 defa işaret edilmesi istatistiksel olarak beklediğimiz şey Tabi bu çok kaba bir hesap zira bazı harfler çok daha sık, bazıları ise çok daha az kullanılır Ama ortalama 300 ise, düşünsenize 300 defa geçen bir şeyin bir defasında ayetten başlayan harf sayısının bizim istediğimiz sayıya (atom no veya kütle no) denk gelmesi mucize midir? İnternetten her hangi bir yazıyı alın ve satır başlarından itibaren harfleri sayarak elementleri arayın, bazılarının sayıları mutlaka denk gelecektir Arapçada sesli harfler olmadığı ve element isimleri keyfi bir şekilde uydurulduğu için bu çok daha kolay olmaktadır Ama eminim bu "mucizeleri" irdeleyince aralarında yalan olanlar da çıkacaktır, olmazsa olmaz çünkü |
2) Yalandır
Hepsine değil, kolay olanlara baktım, şedleri 2 saymazsak (bazı mucizelerde sayıyoruz) Flor 9. harf oluyor Oksijen ise saçma sapan Elif harfi O olmaz ki ... :) A harfi olarak tanımlanabilir Latin alfabesinde, elbette Arapça tam karşılığı değildir (dediğim gibi keyfi element ismi yakıştırmaları) Şu iddia da güzel Alıntı:
Potasyum elemeninin harfi kaf imiş.. neden kef değil? :) Kef tutsaydı onu sayacaklardı Vanadyum elementi ise İBRET almalık, zira sadece aynı ayete aynı VAV harfinden birkaç tane daha var ve orada görülüyor - yüzsüzlüğün bu kadarı Gayn harfi hem Erbiyumun E'si oluyor hem de Galyumun G'si Bizmut da Bİ diye Be -Elif vermiş ama İ sesi için Be-Ye daha doğrudur Krom elementine geliyoruz nedense ayet başından saymıyoruz iki CR arasını sayıyoruz.. Vanadyum mucizesinde de iki V arasını saysaydın ya! Ama doğru hangi birini sayacaksın Bu element olayı gördüğüm en rezalet mucize iddialarından biri şahsen..... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:18 . |