![]() |
beden soymak atatürkçülük değil?
taksimde bir kadın elbiselerini çıkarıp protesto eylemi yaptı.
şu anda dha da gösterimde bir başka kadın da ortalığı karıştırdı. bir türk milliyetcisi beden soymak atatürkcülük değil dedi. kadına sorulan sorulardan biri neden soyundunuz? cevap : gerçekleri anlamak için daha ileri gitmek gerekir onun için dedi şimdi bakalım arkadaşlarımızın içinden kimler ne diyecek merak ediyorum |
Kamu düzenini bozmadıktan sonra herkes istediğini yapabilmeli..Soyunmayı bu bağlamda destekliyorum..Bir kişinin soyunması sadece o kişiyi ilgilendirir..Rahatsız olanlar farklı yöne bakabilirler..Bu kadarını yapabilirler sanırım..Yoksa yapamazlar mı:)
|
Bu tip bir eylemin teknik olarak bir sakıncası yok da mevcut eylemde amaca hizmet etmediği gibi aksine olayı sulandırıyor. İktidar ve yandaşlarının arayıp da bulamadıkları şey bu, hiç gerek yok bu hareketlere.
|
Ulkemiz ve toplumumuz henuz yaz aylarinda yaz giysileri ile sahil ve plajlarin disinda baska mekanlarda dolasmayi pek kaldiracak duzeyde gorunmuyor. Kadincagiz Turkiye'yi Almanya zannetmis olmali.
|
Katılıyorum sana Mürtet .
Başka bir olayda evet fakat bu olayda provakasyondur yanlıştır. |
İkisi de artist soyunan kadın ve anında orada akp söylemini dillendiren kadın tiyatro oynuyorlar.
Amaç eylemi marjinal göstermek ve halkın artık eylemcilere yeter artık dediğini duyurmak . Tezgahlanmış bir şov |
Taksim Meydanı'nda başlayan 'Duran Adam'lar eylemi devam ederken,Taksim'e gelen Mine Dost eyleme bikini ile destek verdi
T24 Taksim Meydanı'nda başlayan "Duran Adam"lar eylemi devam ederken, saat 17.30 sıralarında Taksim'e gelen Mine Dost farklı bir eyleme imza attı. Mine Dost adlı protestocu, metro çıkışında bikinili olarak dans etmeye ve çeşitli sloganlar atmaya başladı. Protestocular kadına alkışlarla destek verirken yoldan geçen vatandaşların tepkisi üzerine bikinili Dost üzerini giyerek uzaklaştı. Eylem sonrası DHA'dan gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dost "İnsanları düşündürmek istedim. Özgürlük ve insanlık istiyorum" diye konuştu. Cem Akan isimli yoga öğretmeni de Taksim Meydanı'nda amuda kalkarak eyleme destek verdi. Radikal gazetesi'nin haberine göre, Yaklaşık 15 dakika baş aşağı duran Cem Akan, bu hareketiyle çevredekilerden alkış aldı. Akan daha sonra olay yerinden ayrıldı. İstanbul'da yaşayan yabancılar ve turistler de eyleme destek oldu. Taksim'de eyleme destek verenlerin sayısı bugün öğleden sonra 50-60 kişiyi buldu. Destek verenler arasında bulunan Amerikalı öğrenci Meleni, “Sessiz eylem, en güçlü protestolardan biridir" diye konuştu. Üç yıldır İstanbul'da yaşayan Amerikalı Clear ve arkadaşı Alex de “Burada doğa için eylem yapıldığını duyduk. Bu yüzden buradayız" dedi. http://t24.com.tr/haber/duran-adamla...stekler/232429 |
http://www.youtube.com/watch?v=F-08P...layer_embedded
Bikinili kadın gözaltına alındı! Taksim'de yaptığı bikini eylem sonrası alanı terk etmişti. Yeniden geldiğinde ise... Zeki GÜNAL - Mustafa Özdabak - Ünsal ÇAKİN-İSTANBUL DHA Bikinisiyle Taksim'deki eyleme destek veren kadın, bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. Alandan ayrıldıktan kısa süre sonra geri kelen kadın, gözaltına alındı. Taksim Meydanı'nda başlayan "Duran Adam"lar eylemi devam ediyor. Saat 17.30 sıralarında gelen Mine Dost ise duran adamlardan farklı bir eyleme imza attı. Dost, metro çıkışında müzik dinleyerek bikinili dans etmeye başladı. Bazı eylemciler Dost'a alkışlarla destek verirken isminin Ümit olduğu öğrenilen türbanlı bir kadın duruma tepki gösterdi. Ümit çevrede toplananlara seslenerek " Sizlerde bu rezilliği seyrediyorsunuz değil mi? Bu modern ben gericiyim değil mi? Ben Atatürkçü değilim değil mi?" diye tepki göstermeye başladı. Mine Dost ise " Saygı. Ben insanım. Benim Allahım kalbimde" diye karşılık verdi. Çevrede bulunun vatandaşlar da araya girerek kadını uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olmadı. Çevrede bulunan bir vatandaş " Sen Atatürkçü olamazsın" diye bağırınca emekli öğretmen Ümit çileden çıktı. "Ben senden yüzbinkere fazla Atatürkçüyüm" diye karşılık veren kadın "Hepimiz kardeşiz. Benim başım kapalıdır. Ben sana birşey söylüyor muyum. Mahvettiniz bu ülkeyi. Dediğinizi dediniz. Dün burada hareketsiz duranı ben de evde alkışladım.Ama bu vatanı yıkmak dökmek insanlık mı?" diye bağırdı. Ümit, kendisini şov yapmakla suçlanan 2 kişinin de üzerine yürüyerek tepki gösterdi. Bu anlarda kısa süreli arbedeler yaşandı. Olay yerine gelen sivil polis ekipleri Ümit'i uzaklaştırdı. Anne ve babasının Türk, kendisinin Almanya doğumlu olduğunu ifade eden Dost ise "İnsanları düşündürmek istedim. Özgürlük ve insanlık istiyorum" diye konuştu. İKİNCİ KEZ SOYUNDU GÖZALTINA ALINDI Elbiselerini giydikten sonra olay yerinden uzaklaşan Mine Dost saat 19.00 sıralarında yeniden soyundu. Bunun üzerine polis ekipleri Dost'a önce kimlik kontrolü yaptı. Polis otosuna bindirilen Dost burada polis tarafından kısa süre sorgulandı. Ardından da ifadesi alınmak üzere Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. http://www.gercekgundem.com/?p=552098 |
ilk gördüğümde dans ediyor du
bir an için utandım ve üzüldüm kadının adına sonra anladım ki kadın baya akıllı ve çok iyi bir protest miş kadının konuşmalarında ki yuvarlaklıklar düşük cümleler kadının almanya da doğup büyümüş olmasından ve türkçeyi tam bilmemesinden kaynaklıdır. sakın benim gibi kadını zavallı sanıp onun adına üzülmeyin zira asıl onu anlayamayacak düzeyde oanlar acınacak haldedir diğer kadın ise tam akp ve islam dili dir |
Tam yerinde olmuş, demokrasimizi bu sayede test ediyoruz.
Benim karşımda demokratik hakkını kullanan çarşaflılara nasıl tahammül ediyorsam, onlar da bikinili görünce tahammül etmek zorundalar. Muhafazakar kesimin demokrasiden ne anladığını gözümüze sokmuşlar işte, hep bana rabbena... |
Alıntı:
"Çarşaf bir haksa onun tam zıddı olan çıplaklık da haktır." Bu mantıkla yola çıkılırsa; "Bir insanı yaşatmak haksa onun tam zıddı olan öldürmek de haktır." gibi bir sonuca da ulaşılabilir. |
Alıntı:
Avret yerini göstermek/kapamak ve bir insanı yaşatmak/öldürmek kıyaslanabilir iki benzerlik öyle mi? Sözün bittiği yerlerde dolanıyorsun, farkında mısın bilmem... |
Alıntı:
Bu iki farki algilamak bu kadar mi zor? |
@reddediyorum; hayır öyle bir sonuca ulaşılamaz.
Hizaya geldim baktım, sonuç hala aynı! |
Garipsenecek ve elestirilecek bir protesto tarzi degil.
Cinsellik ve ahlak anlayisina iki bacak arasindan odaklanmis zihniyetler icin,elestiri almasi normal. Gorebileceginiz belli kiloda et parcasi sonucta.. Siz de aynisi var yani.. Ama vermeye calistigi mesaj onemli.. Burada aslinda baska bir gercege de dikkat cekmek gerekir. Yurtdisinda buyumus kayip kusaklarin da otekilestirilmesi ayrica uzucu bir durumdur. Kimilerine gore bu gruplar, Turkiye dusmanidir, ulke ahlak ve terbiyesine haiz degillerdir, ne oldugu belirsiz tiplerdir, memleket kavramindan haberleri yoktur, hele Allah'a inanmiyorsa, ateist filansa herseyi yapabilir, ahlaksizin onde gidenidir vs.vs. Ancak protesto yapan kadini, anlayacak kafa yapisinin cok sayida oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. Guzel ajite etmis. Tebrik ediyorum kendisini cesurca protesto etmis. Doktorlarin, avukatlarin, gonullu doktorlarin patir gozaltina alindigi bir donemde, birinin soyunup bedenen protestosunu anlamak kimileri icin guc olabilir. Insan kimligi korkutur cunku onlari. E devir degisti, tepkinin sekli degisti, degismeyen tek sey degisimdir, ama diyorum ya bunlar bilmedikleri zekalardan korkarlar. Piyano sesinden korkarlar Duran adam/kadin'in nefes alisindan korkarlar Bikinili kadinin vucudundan korkarlar Parkta yatip kitap okuyanin sayfa sikirtisindan korkarlar |
Alıntı:
Ahlak zabitasi mi alip goturecek? :) |
Alıntı:
Bu bağlamda kafanızın bu eylemi basmaması çok doğaldır.. |
Alıntı:
Demokratik nedir Nolan? Demokrasi nedir? Bırakın artık bu demokrasi yalanlarını, bunun adı demokrasi değil, Atatürkçüyüm diyen bu kadın, oradaki muhabire ingilizce açıklama yapıyor. Vay, vay, vay, Atatürkçülüğe bak. Dün başbakan yüzdeden bahseder iken kızan sen, bu kadın Türkiye'nin %60'ı psikopat diyor, sende bunun adına demokrasi mi diyorsun? AKP'nin oy oranı ne kadardı NOLAN? Bu %60'ın içerisinde kaç tane ateist var, CHP'li var, MHP'li var biliyor musun NOLAN? Kendi isteği ile kapanan bir kadın, kadın olmuyor ama kendi isteği ile açılan bir kadın, kadın oluyor. Bunu söyleyenlerin çoğu erkek olduğu için demek ki erkek kapanan değil, açılan kadın istiyormuş. Bu nereye çıkıyor? Kadını sadece cinsellik olarak görenlermiş açılmalarını isteyenler. Yahu azıcık vicdanlı olun, azıcık. |
Alıntı:
Bir ülke başbakanının edeceği lafla, muhtemelen meczup bir kadının söylediği laf aynı terazide mi değerlendirilir? O kadın kolluk kuvvetlerinin, adalet bakanlığının, ekonominin başındaki yönetici erk mi? O kadının ille de demokrat olma zorunluluğu mu var? Bana ne yahu bir delinin taksimde götünü açmasından? O demokrat değil diye, o abuk subuk konuşuyor diye neden üstüme alınayım. Siz şu topluluk iradesi safsatasından bir kurtulun hele. Normal vatandaşın söylediklerinin yalnızca kendini bağladığını bir anlayın, öyle gelin. |
Alıntı:
Kadınları kapatan İslam dinidir..Açılan kadınlar tamamen özgür iradeleri ile açılırlar..Bu bakımdan açılan kadınlar kadındır/insandır ama kapalı kadınlar İslam dinine göre domuzla/eşekle aynı kertededir..Yani bildiğimiz anlamda (erkekle aynı hakları sahip olan)ne kadınlardır,ne de insanlardır..Tamamen İslam dinine,yani erkeklere hizmet eden kölelerdir.. |
Alıntı:
Mustafa Kemal Atatürk'ün de annesi kapalıydı, sen şimdi şunu mu diyorsun NOLAN? Cesaretin varsa buyur söyle. Mustafa Kemal Atatürk'e göre, babasına göre, annesi domuzla/eşekle aynı kertedemiydi? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesi ya toplumsal baskıdan dolayı kapanmış, ya da psikolojik sorunları varmış. Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesinin başını kapatan kendi özgür iradesi değil, İslam dini zorla yaptırmış. Peki kime yaptırmış? Babasına mı? Atatürk'e mi? Zorla başını kapattığı için sana göre Atatürk'ün annesi kadın yani insan değil, domuzla/eşekle aynı kertede. NOLAN, bak burada sen neler dediğinin farkında değilsin. Ondan sonra da yok biz başörtüsü konu olduğunda onlara yapılan baskıyada karşı çıkmıştık yalanlarını söylüyorsunuz. Sen burada, bizim değil, kendi gözündeki kapalı kadınları tarif ediyorsun ve kapalı insanlara hem insan değiller diyorsun hem de domuz ve eşek diyorsun. Sonra da bunun bizim üzerimize yıkma terbiyesizliğini gösteriyorsun! Ve buna hepiniz sessiz kalıyorsunuz!!! |
Alıntı:
Siz bu toplumsal baskıyı hafife alıyorsunuz sanırım ama bu çok önemli bir mevzudur.. Kapalı kadınlar insan değildir diyen ben değilim,İslam'dır..Bunu iyi idrak etmeniz lazım..Ben kapalılar insan değildir,domuzdur/eşektir filan demiyorum..Bunu diyen sizin peygamberiniz Muhammed'in ta kendisidir..Bu bağlamda terbiyesiz lafını yanlış kişi için kullanıyorsunuz.. Ayrıca ben başörtüsüne yapılan baskıya karşı çıktığımı hiç bir yerde söylemedim/söylemem..Beni başka ateistlerle karıştırmayın:) |
Alıntı:
Su gergin gunlerde bir Ataturkculuk lafidir gidiyor. Hani her eve bir Ataturk lazim cinsinden. 2013 yilinda Ataturkculuk Ingilizce konusmak yasak kardesim gibi bir sablon mudur? Bu surecte bircok insan Ingilizce veya yabanci dillerde bireysel demecler verdi. Bunlar simdi yekten Ataturk dusmani midir? Bu kadin'in verdigi demecte, Aziz Nesin % hesabiyla aptaldir derken, bu kadinin % hesabiyla psikopattir demesi arasinda ne gibi fark var? Kadin'in ailesi Turkiye kokenliymis , kendisi yabanci ulkede dogdugu icin mi, bunu soylemeyi haketmiyor? Yoksa demokrasi, videodaki kadinin, bu ahlaksizligi mi alkisliyorsunuz demesi mi Ataturkculuk ? Bu demokrasinin freni nedir? Mesela meydanlara cikip, biz seriat mahkemesi kurmak ve orada yargilama istiyoruz dediklerinde, ben burka giymek istiyorum dediklerinde, bu demokrasiyi nereye sokacagiz acaba sayin Yergin? Bu ulkenin geleneksel kendine has onca cesit bas baglama usulu vardir, kurt, turk, cerkez, gurcu, laz vs.vs.. Ama hicbiri turban vs. degildir. Turban bu ulkeye, cumhuriyetin sonraki yillarinda ithal edilmis bir bicimdir. Kendi istegiyle kapanmis bir kadin olabilir, kabul, ama kendi istegiyle kendi basina bagladiginin kavgasini egitim bakimindan vermis bir kadin, makam mevkii sebebiyle AIHM kapilarindan geri donuyorsa, orada bir durup dusunmek gerekir. Bu kadin carsafli da olabilirdi, burka'li da olabilirdi. Yoksa bu da, hani malum hep bu bir oyun diyorsunuz ya, bu da bir oyun muydu sizce? http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=108098 Ustteki bikinili kadinin bireysel olarak protesto ettigi, ozgurluk hakki, ama bozuk bir Turkce ile olsun, ama Ingilizce ile olsun. Bu kadinin makam mevkii kaygisi var mi sizce? Yoksa yurtdisinda dogmus vs. ailesi sebebiyle cifte vatandaslik sahibi olanlarin, Turkiye vatandasliklarini kokten imha mi etmeliyiz? Bakin mesela benim yasadigim cografyada, insanlar cocuklarina Turkce egitim veremiyor okul babinda, evde ne kadar ogrendiyse o yani epi topu bildigi.. Oysa burnumuzun dibinde cerik curuk imamin tarikat okullari var ve dogal olarak bir kisim aileler cerik curuk cocuk yetistirmemek icin buraya yollamiyor. Zira Turkce konusuyor olmak hersey demek degil, muazzam Turkce konusabiliyor, yazabiliyor olmak insani memleketli yapmiyor, hatirlarmisiniz uzun zaman once bizi uyarmistiniz Turkce klavye kullanilsin diye, ama Turkce klavye kullanmak da insani Turk yapmiyor, Ataturkcu yapmiyor, zira memleket kavrami bunlarda hayat bulmuyor, onu sigabildigi tek yer sol memenin alti, orada varsa vardir memleket, yoksa Turkce'yle allayip pullasaniz da zorlamayla olmuyor. Ama gerek siz, gerek Ataturkcuyum diye takilan baskalari, derseniz ki biz en kesifinden irkciyiz, Ataturk'u de on saflarda kenar susu olarak kullaniyoruz o zaman anlariz ona gore de cevap veririz. Alıntı:
Siz kadin misiniz ki, genel olarak kadinlar adina bu kadar rahat oturdugunuz yerden sallayabiliyorsunuz acaba? Size kadinlar hakkinda, bu kadar rahat oturdugu yerden sallama hakkini kim veriyor? Hangi anayasadan aliyorsunuz siz bu hakki? Yoksa kadinlar elverisli bir siyasi malzeme mi sizin icin? |
kadın islamcıların ve bu iktidarın söylemlerinin takiyeden ibaret olduğunu idda etmiyor.
peki ne yapıyor kadın? kadın bunların söylemleri ile icraatlarının farklı olduğunu bunların sahtekar olduğunu gözler önüne seriyor. ve bunu yaparken de kendini feda ediyor bir anlamda. ama bunu anlayacak beyin malesef yüzde 60 damı yok sa gerikalanlarda mı oda belli değil ruhat mengi bile bu kadını provaktörlükle suçladıktan sonra daha söylenecek sözmü var . kuyruğuna basılmış sıçan gibi cıyaklayan herkese saldıran kıyafet özgürlükçüleri bize türban taktırmadılar , biz onların açılmalarına karışıyormuyuz? onlar da bize karışamaz derken bile , bikinili proteste saldırdığı halde bunu göremeyenlerin kalp gözüde, kafalarında var olduğunu idda ettikleri irisli olan gözleride kördür. ki kola yada fanta kutusunu bira şişesi ile aynıgörebilecek kadar estanteneleri kapalı. kısaca sizin açık insanlara olan saygınız sadece yalan aldatmaca diyerek bunu ispatlıyor. size sahtekarsınız demiyor sahtekar olduğunuzu ispat ediyor. şimdi git kafanı istediğin yere sürt. |
Alıntı:
Neden örtünmek hak olmuyor da soyunmak hak oluyor? Neden bikinili dişi etken oluyor da çarşaflı kadın edilgen oluyor? Kimin neden açıldığını veya kapandığını nerden biliyorsun sen? Sen kâhin misin? Alıntı:
|
hala aynı terane duymazdan gelip canınınızın istediği minvalde konuşmak sizin temel karakteriniz.
magduru oynayarak saldırganlık, hırsızlığı yererek hırsızlık ve aklınıza gelebilecek her türlü kötülük sizin temel karakteriniz çünkü türkiye darülharp türkiye islam olsa bile dünya darül harp dolayısı ile hırsızlık arsızlık darül harp durumunda müslümanların mecbur oldukları durumdur. değilmi? eleştirmeye çalıştığın olayda soyunan kadınmı türbanlıya saldırıyor? yoksa türbanlı akp li kokona mı saldırıyor. birde öğretmenmiş. vay haline o kadının yetiştirdiği öğrencilerin |
Alıntı:
Bu ülkenin geleneksel birçok giysisi vardır; Kürt, Türk, Çerkez, Gürcü, Laz ama hiçbiri takım elbise, mini etek, bikini değildir. Bunlar TC ile ithal edilmiş şeylerdir. İslam'da gelenek değil yasalar esas alınır. Bir şey yasalara uygunsa serbesttir, değilse gelenek melenek tanınmaz, yasaklanır. Bu yüzden, türban ve dünya'nın neresinden ithal edilirse edilsin herhangi bir örtü, İslam'a uygunsa kullanılabilir aksi halde yerli de olsa yasaklanır. |
Alıntı:
Yoksa bilincaltina yerlesmis ve otomatkiklesmis sorgulanmayan bakis acisinda midir? Yani maddi goruntude midir? Yoksa aklin ahlak anlam ve iceriginde midir? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Giyinmek yada soyunmak neden ahlakın ölçüsü oluyor ki? Her insan istediği gibi yaşar nasıl istiyorsa öyle yaşar. İster çuvala girer yaşar, isterse anadan üryen bu durum kimi ne diye ilgilendirir ki?
|
Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=73Rvj4imwj8 |
ikiside olmasın
topçu kışlası yapacam diyerek müslümanları kandıran, ama kışlanın içinde, kendi aile efradına yüzlerce yıl yetecek avm yapacak sahtekar neslimiz olsun tüerkiye sizlerle gurur duyoyor. ancak illada bu videolardan birini seç dersen yukardaki çocuk gibi olacağına alttaki gibi olsun. |
Bu nesil kimin tekelinde?
Bu neslin iki bacak arasi kimin tekelinde? |
Alıntı:
Keşke yanımda olsanız da,bir takla atsam sizin yanınızda..O zaman anlardınız belki beni:) Latife bir yana müslüman reddediyorum;bu İslam denilen din,insanlığın tam karşısında olan bir dindir..Dünya'daki en berbat dindir..Bu din kadar insanı,özellikle de kadını aşağılayan bir din yoktur.. Sana soruyorum; 1 yaşındaki çocuklarla bile evlenilebileceğini söyleyen din adamları,sizce hangi dine mensuptur? http://www.youtube.com/watch?v=tFUhVFdlumI |
Alıntı:
|
Alıntı:
Insanin beyninde fahiselik varsa onun duzelmesi cok zor. Baktigi her yerde penis ve vajina gorur, cagrisim yapar. Bastirilmis cinselligini bir turlu gizleyemez cunku. Illa ki kusar. Dukkani mukkani bosverin de, sizi nasil satti ABD ondan bir haber verin. O kadar da guvenmistiniz halbuki. Ne oldu da boyle ayran icip ayri dustunuz? Delikanliliktan filan dem vurdunuz ama, ilaveten su sorumuza da cevap alamadik, bir vaktiniz oldugunda cevap yazarsiniz artik; http://www.turandursun.com/forumlar/...&postcount=242 |
Alıntı:
o ancak senin gibi bir müslümanın herzesi olur çünkü beyin dağarcığınız apış aranızdan ibaret kişilerde olur ben ve benim gibilerde değil siz kalbinizle görür apış aranıda yorumlarsınız. sonra kalkıp bir yaşında bir kızla bile evlenilebilir diyen peygamberi 6 yaşındaki kızı koynuna alan kişi bana ahlak dersi vermek için önce neandertal olman gerek insan olmana bile gerek yok |
Alıntı:
Düşünün..Yazılanlar üzerinde,izledikleriniz üzerinde bir kaç saniye olsa da,durun ve düşünün..Bize bir kaç dakika geç cevap yazın ama yeter ki düşünün..Yoksa necasetten kurtulamazsınız.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:07 . |