![]() |
Neden Ak Parti?
İçinde bulunduğumuz süreç, legal ve illegal karakterli tüm Ak Parti karşıtı güçlerin ittifakı ile bu güçlerin, Türkiye'de ki ''İleri Demokrasi'' ve ''Büyük Türkiye'' kazanımlarının tahribi yönünde yoğun çaba içerisine girdikleri bir döneme tekabül etmektedir. Bir yandan PKK, diğer yandan Alevi terör örgütleri DHKP-C ve TİKKO'nun saldırıları ile gencecik insanlarımızı, alçakca saldırılar sonrası yitirirken, diğer yandan CHP'nin sırf Ak Parti karşıtlığı üzerinden kurguladığı sığ muhalefet anlayışı ile durmadan bu terör grupları ile girdiği dirsek teması içinde bulunduğumuz sistem tıkanıklığına eşlik ediyor. Bu noktada bir hükümet kurulamaması ile açığa çıkan siyasal sistemdeki yetersizlik ise açık bir şekilde Başkanlık sisteminin gerekliliğine işaret ediyor.
İşte içinde bulunduğumuz süreçte Alevi-Ateist-Kürtçü karakterli Türkiye karşıtı güruh ile ülkesine ve halkına yoğun bir muhabbet besleyen Ak Parti seçmeni muhafazakar cenah arasında ki zihinsel temelli karşıtlığında yoğunluğu artıyor. Aslında artık siyasetin dahi ötesine geçen bir durum ve tablo ile karşı karşıya bulunmaktayız ki bu noktada ülkesi ve milleti için canını dahi feda edebilecek ölçüde değerlerine bağlı Ak Parti seçmeni ile Alevi-Kürtçü-Ateist cenah karşı karşıya geliyor. Filhakika bu noktada artık saflarımızı belirlemenin gereklilik taşıdığı, Sayın Başkanımızın (halkın iradesi ile fiilen Başkanlık sistemine geçmiş bulunduğumuz için bu sıfatla kendisini tanımlıyorum.) ifade ettiği şekliyle ''taraf olmayanın, bertaraf olacağı'' bir dönemece girmiş bulunmaktayız. Ya vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden, Büyük Türkiye'den yana, yani Ak Parti saflarında saf tutacak, ya da PKK-DHKPC-CHP ittifakının temsil ettiği etnik ve mezhepsel temelli Alevici-Kürtçü-Laikçi ittifakından yana olacaksınız. Dolayısıyla Kasım ayı seçimlerinde mührü vuracağınız parti, sıradan bir siyasal seçimin ötesinde sizin ülkenize ve halkınıza karşı tutumunuzu ve sorumluluğunuzu ifade edecektir. Seçim sizin! |
|
Bedevi;
Mesajın için şikayet butonunu kullandım. Seçim çalışmasına çok erken başlamışsın. Bu kapıdan sana ekmek çıkmaz. |
Bu konudan çok eğlence çıkar, bence hiç elleşmeyin, kalsın yerli yerinde..
|
Bu içerikte bir iletinin site tüzüğü ile bağdaşmadığını düşündüm. Sadece "mührü vuracağınız parti " ifadesi bile kendi çapında facia. Söz konusu partiye övgülere değil itirazım. Propaganda.
|
Bedevinin döngüsel şizofrenik karakterlerinin periyodu ne acaba? Geçenlerde AKP yi kötülüyordu halbuki. Zaten aklı başında bir adamın artık bu şartlarda "neden AKP" diye başlık açması için ya bunun gibi psikolojik rahatsız olması lazım ya da yandaş çıkar grubu mensubu.
Hani bu AKP lilliler, HDP ye oy verenleri şerefsiz ilan ediyor ya, ben de naçizane bunu aynen iade ediyor ve bu saatten sonra hala AKP ye oy verenleri şerefsiz ilan ediyorum. Şerefsiz dahi olamayacak kadar aptal olanlar istisna... |
Kapuska yemeği nasıl yapılır.
Malzemeler Lahana 1 küçük boy 1250 gram Soğan 1 küçük boy 50 gram Kıyma 1 1/2 su bardağı 250 gram Margarin 3 yemek kaşığı 30 gram Salça 2 yemek kaşığı 20 gram Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Su (sicak) 1 su bardağı 200 gram Kırmızı biber 1/2 tatlı kaşığı 1 gram Tarif Lahananın yapraklarını ayır, yıka Soğanı soy, yıka, ince ince doğra Tencereye soğan, kıyma ve yağı koy, kapağı kapat, kısık ateşte ara sıra karıştırarak bıraktığı suyu çekene değin, 8-10 dakika pişir Salça, tuz ve suyu kat, karıştır Lahanayı ince ince doğra, kaynayan karışıma ekle, karıştır Yumuşayıncaya değin 15-20 dakika pişir Kırmızı biberi serp Ahanda boyle yapılir. |
Nerede pişirilecek bu yemek. Bedevi'nin tenceresinde. İncelediğim kadarı ile bedevi gibi özel yeteneklerin köşesi varmış. Bedevi için neden olmasın. Alır bir tutam Alevi, 250 gram DHKPC, bir fiske HDP, iki tane beyni alınmış Müslüman, kulak memesi kıvamında 6-7 milliyetçi bezesi, Birkaç diş ezilmiş Kürt başı. bu malzeme ile kazanını kaynatır.
Yiyebilene afiyet olsun. |
Dialectics, slave ve Aleph,
Israrla konuyu dar siyasi tartışmalara indirgeyerek büyük resmi görebilme maharetini gösterememektesiniz. Türkiye'de bugün olan bir tür sağ-sol veya muhafazakar-seküler çatışması değil, Türkiye'yi parçalamak için ittifak içinde olan Ateist-Kürtçü-Alevici klik ile buna mani olarak vatanın bütünlüğünü koruma arzusu gösteren Ak Parti arasındadır. Bu sebeple içinde bulunduğumuz, her gün Türkiye'nin çeşitli yerlerine Türk bayrağına sarılı tabutların gittiği bir dönemde kimse kusura bakmasın ama vatanın bütünlüğünden, yani Ak Parti saflarından yana saf tutmayan herkes vatan hainidir bana göre! |
|
Türkiyede olan koltugunu kaybedecek bir diktatörün tüm diger diktatörler gibi yaptığı taht kavgasıdır. Bunu kendinde zaten itiraf etmistin. Simdi kivirma afilli kelimelerle, yemezler.
|
Alıntı:
60.*Ebû Mes`ûd radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre şöyle: "Safları düz tutunuz. İleri geri durmayınız. Sonra kalpleriniz de birbirinden farklı olur. Aklı başında ve bilgili olanlarınız benim arkamdan, onlardan sonra gelenler daha arkadan, daha sonra gelenler daha arkadan tutsunlar." diyor ki; safları arkadan düz tutunuz:peace: |
Geçenlerde hıyarın biri beni bu dangalakla mı karşılaştırmıştı? Herif daha "ki" ler nasıl ayrılır onu bile bilmiyor.
|
Kime seslendiğin anlaşılmıyor. Umarım ben değilimdir.
Aksi hakkınızda hayırlı olmaz. |
Alıntı:
Bugün diktatörlükle itham ettiğiniz şahsın önderliğinde Türkiye, yıllarca siyasal hayatını baltalayan darbelerin ve anti-demokratik uygulamaların ardından ileri demokrasi ile tanışmıştır. Lütfen eleştirileriniz biraz tutarlı olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi şimdi defol git annenin icra ettiği müstehcen mesleğin şahsında yarattığı aşağılık kompleksini başka mecralarda gidermeye çalış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
He canım he. Senin umurunda değilim diye bu gece sabah olmayacak bana. Hafiye kılıklı, sataşmak için yazdığın hiç belli olmadı. Vakit varken samanını kemir de uyu. Bu mera senin otlayabileceğin düzlükte değil. |
Alıntı:
Ezik seni... |
Alıntı:
|
|
Biri Bedevi, diğeri köle. Hadi gelin len.
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kudur lan, cevap yok sana :biggrin1: |
ne cevabı lan? Anan da cevap vermiyordu ama çok güzel sesler çıkarıyordu.
|
Mumbar nasıl yapılır.
Tarif Mumbar dolması tarifi-yapılışı Malzemeleri : (4 Kişilik) - 500 gr Pirinç - 200 gr Kıyma - 1 Adet Orta Boy Soğan - 1 Adet Maydanoz - 1 Yemek Kaşığı Pul biber - 4 Adet Koyun Mumbar’ı (İnce Bağırsağı) - Yarım Su Bardağı Sıvıyağ - 2 Yemek Kaşığı Tuz - 1 Tatlı Kaşığı Karabiber - 2 Adet Domates - 1 Yemek Kaşığı Domates Salçası - 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası - 3 diş Ezilmiş Sarımsak Yapılışı : - Mumbarlar bıçak dik tutularak, kazınarak temizlenir. Tersleri çevrilerek aynı işlem terslerine de uygulanır. Daha sonra tuzla iyice ovularak yıkanır. Temizlenen mumbarlar bir tencerenin içerisinde tuzlu suda 3 saat dinlendirilir. Böylece mumbarların patlamaması sağlanır. - Pirinç, kıyma, salçalar, karabiber, pulbiber, tuz, maydanoz, soğan, sarımsak, domates karıştırarak 10 dk. yoğrulur. - Bu harç bir huni veya dolma oyacağı yardımı ile mumbarlara doldurulur. - İsteğe göre mumbarların ucunda boşluk bırakılarak kendi içinde düğüm atılabilir. Bu şekilde mumbarların patlaması, içindeki harcın dağılması önlenir. - Doldurulan mumbarlar tencereye dizilir. Tuzlu kaynamış su ilave edilerek 30 dk. Kısık ateşte pişirilir İşde böyle yapılır. |
Alıntı:
|
Kuzey Avustralya'da iki Queensland adasının ortasında bulunan Torres Boğazı'nda görülen katil balıklar yüzgeçlerini ayak gibi kullanıp karada yol alıyor.
KARADA YÜRÜYEN BALIK Arazinin durumuna göre nemli ortamlarda tam bir gün suyun dışında kalabiliyor. Özel hava soluyan organı sayesinde karada yürüyor ve hatta ağaçları tırmanıp kuş yavrularını avlıyor. Tatlı suda yaşabildiği gibi tuzlu suda da yaşayabiliyorlar |
Oy mu istedi birisi-ah
http://nahcek.com/nah.png |
Uluslararası nah işaretleri....evrensel
http://galeri.uludagsozluk.com/19/na...eti_101754.jpg |
Frenk üzümünün faydaları diger adı bektaşi üzümü
http://www.isfikirleri-girisimcilik....%BCm%C3%BC.jpg Botanik Bilgi : Taşkırangillerden, çogunluğu kışın yaprağını döken, bazıları da her zaman yeşilliğini muhafaza eden bodur çalılardır. Kökleri saçak şeklinde olup, fazla derine inmezler. Dalları zayıftır. Her sene dipten yeni sürgünler meydana getirir. Meyveleri küçük salkımlar halindedir. Salkımlar üzerinde taneler yuvarlak ve çok parlak renklidir. Kabuk yarı saydam olduğundan, tanenin içerisindeki çekirdek fark olunabilir. Meyveler mayhoş ve tatlıdır. Başlıca dört çeşit tanınmış frenküzümü vardır : I-Küçük kırmızı frenküzümü, II-Büyük kırmızı frenküzümü, III-Siyah frenküzümü, IV-Sarı frenküzümü. Bunlardan en makbulü büyük taneli kırmızı frenküzümüdür. Bu üzüm çeşidi tesirlidir ve suyu çoktur. Şurup yapmaya elverişlidir. Frenküzümlerini iyice olgunlaştırdıktan sonra toplamalıdır. Faydaları : İstah açar, hazmi kolaylaştırır. İdrar söktürür. Böbreklerdeki taşların düşürülmesine yardımcı olur. Karın şişkinliklerinin giderilmesinde faydalıdır. Karaciğer şişliğini indirir. Vücüda rahatlık verir. Şurubu çok besleyicidir |
|
Alıntı:
Yargı diye bir sey kalmadı ortada, C.baskanina hizmet eden bir kuruma dönüstü. Anayasayı delmek, ihlal etmek sonra da piskin piskin ben yaptim olduya getirmek bile rutin sayiliyor. Adam geri adım atacagina bir de israr ediyor, evet sistem degisti anayasayi bana uydurun diye. Her sıkıstıklarında sandiga saygi diyenler, sandikta tepkinizi gösterin martavalları atanların sandiktan cikamayinca ülkenin nasil icine ettiklerini hep beraber izliyoruz. Git kafani duvarlara filan vur sen, kac bin köseliyse jetonun... |
Dialectics, benim uzulerek gec fark ettigim uzere bedevi arkadas bir troll. Bir tartismada liberal, bir tartismada komunist, bir tartismada muhafazakar falan oluyor.. Yani cevap vererek ancak onu eglendirdiginle kalirsin. Troller beslenmez :)
|
Olan bitenden haberi olacak kadar enformasyon araçlarını kullanabilip minimum bir ahlaka sahip olan kimse akp denen garabete oy vermez. Veriyorsa da kimse kusura bakmasın şerefsizin önde gidenidir.
Akp sempatizanı ne kadar arkadaşım, akrabam varsa hepsiyle iletişimimi kestim. Şerefsiz, ahlaksız insanlara tahammülüm yok. Zaten ortada bir siyasi hareket falan da yok. Bir tane şizofren, narsist, yobaz ve hırsızın etrafında köpeklik etmek için toplanmış çıkar grubu ve ahmaklar var. |
Alıntı:
|
Merhaba,
Başlığın içeriğine bakınca tamamen AKP övgüleri olan, propaganda amaçlı bir yazı görünüyor... İnsanların siyasi tercihleri elbette ki kendilerini bağlar, bu anlamda Türkiye Cumhuriyeti'ne tarihi boyunca tabelalarından " T.C. " ibaresini kaldıran, etnik köken kaşıması yapan, inançlar ile uğraşıp NEFRET SUÇU işleyen, yolsuzluk-yalan-dolan-talan sarmalında boğulan başka bir tane dahi siyasi parti gelmemiştir AKP den başka...! AKP liler " başları dik " yürüyor, çünkü bokun içine boğazlarına kadar batmış durumdalar....! DGM lerden şikayetçiydik, " Özel Yetkili " adı altında savcı ve mahkemeleri bu toplumun kafasına vurdu...TSK nin vesayetini kaldıracağım diye terörist örgütün iki numaralı adamının gizli şahitliğiyle askerleri yargıladı....Derin devleti ortadan kaldıracağım dedi, başımıza başka bir derin devleti musallat etti...! Sonra da KANDIRILDIK diye aklınca günah çıkarttı...Yahu devlet yönetiminin kandırılma gibi bir lüksü olabilir mi...? Bu ölümlerin ardında " Başkan seçilseydi bunlar olmazdı " zihniyetinin olduğunu artık sağır sultan biliyor...Bu ölümlerin sorumlusu AKP dir, Tayyip Erdoğan'dır, Hakan Fidan'dır, Efkan Ala'dır ve bunları ŞAK ŞAK layanlardır...! İnsanları İNANÇ konusunda böldü...! Önce milliyetçiliği ayaklar altına aldı, şimdi başımıza ( MHP yetmezmiş gibi ) milliyetçi kesildi...FIRILDAKLIĞIN da bu kadarına pes...Ne idüğü belirsiz bir patiye OY MOY yok...! Eninde sonunda YARGILANACAKLAR....! Sağlıcakla kalınız... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:57 . |