![]() |
Genel İnternet Alıntıları , Linklemeler
-Alıntı, Link ve İçerik Tavsiye ve Paylaşma Alanı gibi düşünebiliriz...
Arkadaşlar; kendimce bir şeyler araştırırken, internette rastladığım kimi içerikler ve veritabanları ya da bloglar ve ilgi çekici bulduğum, beğendiğim ya da okumaya-dinlemeye ve araştırmaya, bilmeye, ulaşmaya değer yorumlama biçimi ve içerik ve alıntı gibi şeyler üzerine ; örneğin mitoloji bölümüne gidip bir alıntı başlığı ve içeriği dinler bölümüne gidip bir alıntı içeriği ve başlığı kurmak istemedim... Bunların kimini konular içinde de serpiştirmek istemedim. İnternette bulduğumuz içerikleri ve genel alıntıları ve linklemeleri paylaşabiliriz. Forumda böyle bir alan var mıydı bilmiyorum.. |
İnsanın en derin kaygısı kendine köken yaratmaktır.-Bir Blog ve İçerik Sunumu
Alıntı:
Sümer Dini ve Tek Tanrılı Dinlerin Karşılaştırması Değişmeyen Tek Şey İslam Karşısındaki Cahilliktir Evrenin En Büyük Soruları ? |
Bu yazıyı gizlice ç_aldık. Arkadaşlar kopyalamaya geçit vermeyen bir siteden google yardımıyla ..
Bunu yapmadan önce bildirimli bir izin mesajı ile ve kendisini bize ders vermek üzere buraya da çağırarak ve dostluk daveti ile.. VENÜS (APHRODİTE) İKİLEMİ Aphrodite'nin iki ayrı doğum öyküsü ciddi bir ikileme yol açmıştır. Bu ikilemin en ateşli savunucusu Platon'dur. "Şölen" adlı eserinde Aphrodite'yi eski ve yeni olmak üzere adeta ortadan ikiye böler. Gök tanrısı Uranos'un kesilen hayalarından fışkıran spermaların deniz köpüklerine karışmasından doğan tanrıçaya eski, göksel Aphrodite der. Zeus ile Dione'nin evliliğinden doğan tanrıçaya eski göksel Aphrodite der. Bir ana karnından çıktığı için onu hâkir görür. Alelade, avam olan "pandemos" sıfatını kullanır ve açıkça ona "orta malı" demekten kaçınmaz. Aphrodite sembolü ikiye bölününce haliyle temsil ettiği sevgi de ikiye bölünür. Platon, orta malı Aphrodite'ye bağlanan birinin kendisinin de orta malı olduğunu, her işini rast gele yaptığını ve sevgisinin de aşağılık bir sevgi olduğunu öne sürer. Göksel Aphrodite'nin yolunda giden birinin ise hiç dişilik karışmamış, sadece eril olan bir tanrıya (Uranos) bağlandığından sadece eril olana sevgi duyacağını, dişi olandan uzak duracağını ifade eder. Bu ikiye bölünmüş Aphrodite'nin temsil ettiği göksel-kutsal sevgi ile yersel-orta malı sevgi anlayışını şu dizelerle dile getirir; "Aşk kendiliğinden ne güzel ne de çirkindir, Güzeldir; asil bir şekilde sevmek bilinirse, Çirkindir; utanma verecek surette sevilirse" Bu dizelerde Platon'un güçlü ahlak anlayışı öne çıktığından kulağa hoş gelebilir ama büyük filozofun erkeği yücelten kadını ise alçaltan bir bakış açısı olduğu bilinmektedir. Aslında bu kadına duyulan düşmanlık Platon'dan da öncesine uzanır. Anaerkil düzene egemen olan ataerkil düzenin, kadını hor gören, aşağılayan tavrı bugün de ortadan kalkmış değildir. Bölünen Aphrodite sembolünün günümüz yansımasına gelince hiç şüphe yoktur ki Göksel olan "Tapılacak Kadın", orta malı olan da "Yatılacak Kadın" olarak hafızalara kazınmıştır. Oysa kadın da ya da erkek olsun insan denen varlık ışık ve gölgenin bir karışımıdır. Kesin çizgilerle ayırmaya kalkışıldığında bütünlük bozulur. Tüm ihtişamına rağmen Altın Aphrodite'nin de zaafları, kusurları ve çelişkileri vardır elbet. Güzeller güzeli Aphrodite, Olympos'un en çirkin ve topal tanrısı olan Hephaistos (Vulcanus) ile evlidir. Aphrodite'nin neden tüm Olympos'lu tanrıların hakir gördüğü Hephaistos ile evlendirildiğine dair kesin bir bilgi yoktur ancak durum ironiktir. Hephaistos'un sadece hiç kimsede olmayan bir yeteneği vardır, madenleri çok güzel işleyip olağanüstü sanat eserleri yapar. Karısını da bu olağanüstü yeteneği ile tuzağa düşürür. Aphrodite'nin çok sayıda aşığı vardır ama onu cümle alemin diline düşüren Savaş Tanrısı Ares ile yaşadığı aşktır. Aphrodite ile Ares'in gizli sevişmesini sadece Güneş Tanrısı görür (Güneş'in gözünden hiç bir şey kaçmaz) ve Aphrodite'nin kocasına haber verir. Ünlü demirci tanrı, kırılmaz, çözülmez zincirlerden büyülü bir ağ örerek iki aşığa tuzak kurar ve seyretmeleri için tüm Olympos'lu tanrıları davet eder. Ovıdıus Aşk Sanatı adlı eserinde bu sahneyi şöyle anlatır; "Yakalanıp ağlara, serildi her ikisi de çırılçıplak yerlere. Davet etti tanrıları, çünkü esirler bir gösteri sunuyordu, Derler ki Venüs göz yaşlarını zor tuttu." ....... "Mars Trakya'yı boyladı, sevgilisi de Paphos'u. Tek kazancın şu oldu Vulcanus; önceden gizledikleri işi, Utanç falan kalmadığından, alenen yapıyorlar şimdi. Bak delirdin, ne budalalık yaptım ben diyorsun ha bire, Kurduğun tuzaktan pişman olduğun herkesin dilinde." Ovıdıus gene dönüp aşıklara şu öğüdü verir; "Ne ağ gerin rakibinize, ne de yakalayın Gizli bir elin yazdığı aşk mektuplarını." Aphrodite'nin bir aşk ve güzellik tanrıçası mı yoksa bir fahişe tanrıça mı olduğu o günden bugüne tartışıla gelen bir ikilemdir, tabii o dönem fahişelik anlayışı ile bugünkü fahişelik anlayışı arasında dağlar kadar fark vardır. Umberto Eco bu farkı şöyle dile getirir; "Fahişe olan biri varsa, o da Helen'di. Hem o zamanlar fahişe demek, Özgür, bağları olmayan http://eylulesintisi.com/Icerik/venu...ilemi-111.html |
-bunları topluyor, alıntılıyor ve getiriyor olmam ve tabi ki bu içerikleri paylaşmam (ve paylaşıyor olmam onları olumladığım, onadığım ve desteklediğim (ekolüm) anlamına gelmiyor. bilgiye dair -kırıntılar- ve yaşam izleri-öyküleri ,insan anlayışı ve ve insana dair çözümlemeler ve öyküler, bilgi kalıtları içermesi ve buluntular.birleştirmeler adına.
fahişe imgesi ya da daha önce karşılaştığım göksel bir fahişe imajı üzerine başka bir nedenden dolayı internet taraması yaparken karşılaştığım bağımsız içerikler., Alıntı:
|
Büyük Babil Nedir?
Alıntı:
Gerçekten İncil sevenleri, biraz olsun neden sevenleri bugün anlıyorum gibi olacağım.. Sembolizmanın sembolizması ya da suyunun suyundan biraz kaçmış içine... Sanki bu çorbaya ve bulamaca biraz et suyu çalınmış... İncil Dedikleri, dediğimiz bu mu? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http://tureng.com/tr/turkce-ingilizce/bowl http://www.zargan.com/tr/q/bowl-ceviri-nedir Biz Büyük Babil yorumumuzu -yakın- buraya iliştirdik/serpiştirdik... http://turandursun.com/forumlar/show...12&postcount=3 Konuşmak şimdi bu çağda bile şimdi burda bile kısıtlı iken |
KUTSAL KASE
Alıntı:
Bir kere orda kutsal dişi saklandıysa (dişilik) Meryem kılığına sokulmuş kadınlık adı anlamı ya da onuru böyle de bozulmuş değil midir? Meryem İsis'i gizliyor o zaman hem hem bir de kadını Meryemleştiriyor ve Meryem postuna ve kılığına çekiyor. ikili işlev... Sanmıyorum Sanırım Hristiyanlık seksi örtülü biçimde ayıplıyor ve örtülüyor mu? gibi bir çağrışım var emin değilim Meryem'e de dua yaygındır İsaya da yani Meryem bir kaltak olsa ona dua edilemez miydi? Dua merkezini ve dua merkezindeki kadın imgesini mi saflaştırıyor. Sanırım analaştırıyor. Tamam Hristiyanlar da İsa ya dua topluyor. İnsanlık için çırpınmış bir insan merkezi Burda sanırım dua merkezlerinin saflaştırılmassı var. Tanrı belirsiz baba -erkek Saf genç oğlan isa ve meryem bence isa ve meryem yakın konumlanıyor yan yana gibi kadın ve erkek olarak birbirine yakın gibi. değil de tanrının oğlu ve kızı gibi sanki isa onun oğlu değilde gibi.. meryemin taşıyıcılığından çok bir kadım imajı işleniyor gibi.. bağımsız Kutsal Kaseyle birlikte saklanan pek çok sembol olabilir Bunlardan biri de insanın kadın ve erkek olarak ikiye yarılması. bu bilincin yansıtılması Seks bir deneyim kılığına sokuluyor ve büründürülüyor ve bu zaten daha öncesinde oluşturulan engel ve kısıtlamalarla birlikte yapılıyor zaten seks özgürleşirse tür özgürleşir ama seksin anlamı kalmaz bunu deneyen bir nesil olur bir yorum daha var isa gibiler annesinin bir penisle delindiğini bilmek istemiyor anne ya da kadın rolünün sevmediği seks imajı ya da sikme/sikilme izlemi ,erkeğin geçmesi doğurtması döllemesi erkeğin bu işi baskın yapmasındaki olay eşit dengesiz seks anlayışı ya da iki tarafın dengeli edimli işlevi ay da iki tarafında feromonal eşit istemediği ve oluşturmadığı ay da erkeğin geçtiği seks çocukları ve -istenmeyen çocuk ve seks çağrışımları da olabileceğini de öne süreceğiz... Sonuçta seks ve delinme olgusu, (ki burda delinme girilme gibi olgu var) bu kadın imajına ve olgusuna zarar veriyor mu vermiyor mu? Kadın saflığını yitiriyor mu yitir miyor mu? Kadın erkek birbirine göre hasetleri ama rolsel konumlamalar çarpıtması.. Önüne gelenle yatmış bir Meryem'e ya da canının istediğiyle sevişmiş bir Meryem'e Hristiyanlar dua eder miydi? Kadınlık imgesinin süründüğü yer burası... Kutsal Kase seksin ve tür olmanın kendisini belki gizliyor Eğer kutsal kase ya da insana göre gerçeğin bilgisi, saklanan bilgisi, aranan gerçek-kutsal kase diye bir şey olsaydı? seksin mutluluğu ya da seksin vajinanın dibine ve içine -kovuğuna- çekilmesi doyumu ya da seksi ve erkeği kadını, rahimi, cenini, mitosu keşfetmenin bilgisi değil de, özgürce seksin ve seks yapmanın bir süre sonra seksi işlevsizleştireceği insanı kaynaşma yoluna götüreceği, türsel ayrılığı indirgeyeceği ve bir süre sonunda insanın seks yapmasının zevksizleşip-önemsizleşip özgürleşeceği ve muhtemelen biteceği, seks altında orgazm-yüksek doyum ya da tanrısal ilahi ileri aşkın zevk bulunmayacağı ve bunları aramanın saçmalığı olurdu hiç kimse bunu duymak istemiyor.. |
Konu -ve alımtı- bura etiketlidir..
Alıntı:
|
İki zıt kadın kimliği: Lilith ve Havva
Kadın Erkek Kimliği Ve Rolleri Arasına Örülen Uçurumlar İncelenmesi Alıntıları
Alıntı:
|
Alıntı:
Böyle-böylesi bir yazı bulmanın ve ona ulaşmanın mutluluğu içindeyiz çok büyük bir sevinç ve mutluluk t_aşıyorum ve y_aşıyorum Böyle bir yazı ve içerik bulmanın/ulaşmanın tarihsel mutluluğu Olayı tam böyle yorumlamıyoruz ancak çok fazla kopuk halka... ve bilgi parçası özdeşi eklemesi gerekmesi insanın modernleşmesi ve uygarlaşması taban olarak bir evcilin evcileşmesine benzeyen bir süreç ama gerçeğin gerçekten koparak uykulaşmasını da içeriyor buna iyi bakın düşme gerçekten de kopuş gerçek uykusuzdur bunu iyi anlayın herşey çözülecek daha önceden kurulmuş bir toplumsal/gerçeksel bir yapının ya da başka bir uygarın-uygarlığın seni içine çekmesi ve emmesi ama bu da zekanın deneyim ihtiyacına ve uykuya vurgu yapıyor.. gerçek kalmaz uyku olmazsa gerçek kalmaz gerçek uykularla kesintiye uğratılmalıdır-gerçeğin dinamiği budur ve erk egemenlik erkesel egemenlik güzel içeriklendirmecilersiniz ve düşünleriniz taze hızlı sert ve sağlam gerçeklerin yolundasınız insan halkaları görüyorum-birleşmiş insan halkaları kopuk bir tarihi tamamlıyoruz doğal çatışamlar taban ve katman çatışmaları sınıf çatışmaları denenin bir benzeri özgür bir mutlu bir hayatı arıyoruz ama bağdaki kenttekinin ve kentteki de bağdakinin özgür -açık ve uygar hayatını uyumunu arıyor.. çatışkılar ele ele kolkola gerçek içinde dansediyorlar kentçi, lüksçü ya da seçkinci hayata özdeşim çekimi duyulur mu duyulmaz mı? ama kentin lanetlileri ve onu ayakta tutan köleler/kölecikler olmasa ve başkaları bizim adımıza çalışıp yapmasa bunlar hiçtir refah ya da kolay hayat başkalarının ve onların hazırının üzerine oturur değil mi? bu bir organizasyon bu dinamikler kaynaşıyor ya da çatışıyor sadece haklı yok olgunun biri olmazsa bir diğeri de olmaz haksız olmazsa haklı da olmaz/kalmaz elele -içiçe herkes herşeyi arzuluyor ve arzular dışavuruluyor eşitliği ay da eşitlik deneni getiren zaten eşitsizliğin ve varlığı ve onun deneyimi ve özgürlük deneni besleyen özgürsüzlük deneyimidir toplum yine de kolkoladır tüm karnalıklarıyla gerçek bir masaldır gerçek diye biri yok |
uydurtu'nun bipolar yardımlaşmacılık denemeleri günlüğünden?
ya da uydurtu'nun Mutlu Öykü Deniz kimliğinden kimi y_alıntılar - buraya kendi hareketler dökümümden alıntılar sunacaktım ki, Bipolar'ın, duygu- düşünce ve beyin hastalığı olmadığı, kimyasal fizyoloji üzerinden incelenip-indirgenip çözümlenmesi gerektiği ya da kimyasal bir bir karmaşa olacağı ve kimyasal bir bozukluk adlandırması alması vb. gerekeceğine dair oldukça yorum-um-uz kayıp ya da duygu denenin ve kişi denenin bozuk ve uyumsuz olmayacağı, kimya denenin işlevsel sorunları nedeniyle bunun olacağı ve bunun olası nedenleri (uykusuzluk, yeme içme, kan şekeri dalgalanmaları, yağsız yeme ve niteliksiz protein alımı,-aşırı karbonhidrat tüketimi ve dengesiz öğün ya da yeterince nitelikli protein ve yağ almama, gıda intoleransları ve uyumsuzlukları ,ağır metal birikimleri, bağırsak emilim sorunları, uyumsuz kişiler çatışkısı, güç-otorite baskısı-zayıflatıcı kişilikler, kapalı yaşam vb. sonsuz) ve çözüm-çözümlemelerine dair muhtemelen onlar ca kayıp yorum? bunlar nerde? neden silindi? kim sildi? niye? nasıl? ---- Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
"bir tür zen durgunluğu gibi bu satırlar- yada yakın ona"
"birazcık Zen buldum.." gibi...
Bugün Metin Münir'in blogunu buldum/okudum-biraz. Yeni bir şey bulup keşfetmiş çocuk gibi sevindim.. Birileri, "konumundan kalk alemi seyret" diye bir not paylaşmıştı facebookta. Bu benim direkt aklıma Metin Münir'in anlattığı, "bulunduğum odadan ayrıldım ve bir gökyüzü sonra beni içine aldı" kabilinden yazdığı ölüme yakın deneyim anısını getirdi. Onu paylaştım ya da paylaşmak için aradım. Ölüme yakın deneyim anılarını daha önce burada da paylaştığım aklıma gelince google dan burayı (turan dursun forumu) ve Metin Münir adını arattım. Karşıma Metin Münir in, Nereden Biliyorlar adlı bir yazısına yazılmış bir savunma çıktı. Sonra bu yazıyı aradım hemen ve Metin Münir'in kişisel blogunu buldum. İşin açıkçası Metin Münir'in kişisel blogunu bulmak olağanüstüydü. Kıbrıs'ta bir cennet mi orası. Orda ben de yazarım abi. Kafam da ölüm ve yaşam birbirine/içiçe girdi-desem yeridir Hemen 60 yaşında olup emekli olasım ve yaşlanasım geldi. Dağlarca'nın çok yaşamak içtenlikmişini hatrladım.. Buram buram ölüm kokuyor-ölüm rahatlıkmış-ölümü düşünmek istemek...kim ne derse desin.... boğuşup durmicam abicim güzel ölücem... bu arada blog harikaydı ve olağanüstüydü/bir kaç alıntıda yapmak istiyorum fazla romantik miyim bugün ne? feromonsu bulaşmalar. kızardım burda olduğum yerde kendi kendime utandım. bu doğrudur. Bu şimdi ben bazı şeyleri birleştiriyorum yaşamda. Bana öyle geliyor. Bunları nasıl anlatacağız.. ya da olacağız ya da olacağız var ya da sabah ki benle akşam ki beni papaz olması gibi bir durum var. o da var. gelde çık işin içinden çıkabilirsen.. çok fazla Zen var burda be! Eskiden mizah vardı. kültürsoylu... ya da kültürsoylu soy Bazen sözcüklerin ortaklığı gibi bir şey var ya da bütün sözcükler benimle buluşuyor gibi Alıntı:
yeterince Zen biriktirmişsen ne olur? zen kazancın olur .. bu arada 2,5 diye bir punto var mı? |
0-3 yaş |
Benim İçin Yeni Bilgi
-- Alıntı:
|
Tarsus Kazısına ilişkin facete bir başlık görünce ve alt yorumlarında ki, İncil-Tarihi bilgiler, Uzaylılar-Radyasyon elbisesi ve "bu tip paylaşımların teknik takibe alındığı gibi tuhaf yorumlarda eklenince kısa bir tarama yaptım...
Halka Bilgi Verme Kurumumu gerekiyor ahali... Ekşi sözlüğe bakayım dedim ve 146 sayfa vardı. Direkt 146 ya tıkladım ve bunu buldum... ------'' edit: inanmayan arkadaslar olmus normaldir anlattıgım şey ile her gün karşılaşmıyoruz ama yaşadıgımız olay gerçek. arkadaslar dogrulugunu bilmiyorum ama tamamen şans eseri deli şeyler öğrendim bu konu hakkında. 3 arkadas tatildeyiz otostop kamp vs ilerlemeye calısıyoruz. kumluca da otostop çekiyoruz kaş tarafına gitmek için. saolsun bi abi durdu arkeologmuş. yanlış hatırlamıyorsam samsun a baglı bi yerde arkeologmus aslında ama memleketi buralarmış. arkeolog oldugunu söyledi yolun sonuna dogru. bende merakımdan dedim abi ne var bu tarsustaki kazıda kimse bilmiyor senin var mı bi haberin ? adam ben kazıdaydım demez mi ha siktir olduk tabi biz arkadaslarla. adam çıkardı telefonunu 3 fotoğraf gösterdi bize biri mezar fotoğrafı ama böyle altından içinden turkuaz ışık filan geliyor sanki film setinden gibi, bu mezarın mason birine ait oldugunu filan söyledi tam anlayamadım eski önemli hristiyanlardan birini kastetti diye anladım ben, diğer iki fotoğraf değişik bi taş fotoğrafıydı kırmızı değişik bi içi vardı dedim abi bu ne civa oldugunu söyledi. bu fotoğraflar dışında uzaylı cesedi bulduk 2 tane dedi radyasyondan giremedik uzun süre özel kıyafetlerle girebildik dedi ve bu cesetlerin yanlış hatırlamıyorsam yine 30.000 yıllık oldugundan bahsetti. tabi biz arkadaslarla şok üstüne şok yasadık. sonrasında peki dedim abi tüm bunlar ne oldu ne yapıldı yani dedim orasını bilemem ben paramı aldım cıktım müzenin dedi gerisi arkeolog arkadaslar varsa bi yeşillendirsin saglam trol mü yedik yoksa gerçek mi bir aydınlatın. insanın inanası gelmiyor ama böyle bir olay yaşadık. ne kadar dogru ne kadar yalan bilemicez arkadaslarla denk gelirsem onların da aklında kalanlarla yazıyı daha da düzeltirim üstünkörü oldu şu anda. https://eksisozluk.com/tarsustaki-es...-5273005?p=146 https://seyler.eksisozluk.com/tarsus...komplo-teorisi --- Arkadaşım orda öyle bir halt varsa bilmek istiyorum ben ülkenin vatandaşıyım. Gelip geçen ölümlüyün ben. Kırk yıl yaşayıp çürüyoruz. Eğer orda tarihsel mitsel dinsel vb. bilgisel yetkin önemde bir şey varsa ve açıklanmıyorsa (en azından akademisyen tarihçi vb. yetkin ilgilisine ...) tarih size lanet etsin ne diyeyim.. Hazineyse mazineyse alın paşa paşa yiyin helali hoş olsun.... Ama eğer benim çoluk çocuklarım ya da onların geleceği ve bugünü için tarihsel - bilgisel önemde bir şey varsa ve açıklanmıyorsa tarih sizin soyunuzu sopunuzu... Bu teknik takibe alınıyor mu? Duyanlar duymayanlara söylesin... |
Açıkçası islam ve tarihi konusunda bilgim yok.
Bunlar forumda tartışılmış paylaşılmış ya da konuşulmuş olabilir.. Benim, belki başka nedenlerle veri toplarken ya da öylesine karşılaştığım içerikler ve linkler Forumda bir Mekke başlığı gördüğüm için (Mekke Mekke mi? gibi bir tarihsel sorgu var içiş ve) eşzaman yaşadım ve paylaştım.. Alıntı:
---- Alıntı:
Geçiş yapıyoruz! (L) Evet... Sanırım biraz gergin konulara değineceğim. Aklımda iki konu var. Birincisi Mekke'nin kara deliği kitabı. Şimdi, Peter Townsend adlı kişi, ki bu muhtemelen takma bir isim, çünkü hayatından endişelendiği için muhtemelen kendi adıyla yazmıyor, Mekke'nin var olmadığını ve din olarak İslam'ın çok garip bir şekilde başladığını söylüyor. Temel olarak, kendi düşüncesine göre İslam'ın pek iyi niyetli bir din olmadığını söylüyor. Şimdi, yaptığı araştırma hakkında herhangi bir soru sormamız gerektiğini düşünmüyorum, çünkü hepsi oldukça açık ve net. Fakat çıkardığı sonuçlara göre, İslam'ın yeniden düzenlenmesi ya da bu konuda birşeyler yapılması gerekiyor çünkü şu an doğuştan gelen inançlardan dolayı, Müslümanlar pek dostane bir insan grubu değil. İslam'da diğer tüm dinlerin yanlış olduğu ve yalnızca Müslümanların haklı olduğu ve Müslümanların İslam'a inanmayanları öldürme hakkına sahip olduğu öğretilerinin yanı sıra, temel olarak İslam'ın doğasında bir yozlaşmışlık olduğunu, bu dinin doğası itibariyle kötü olduğunu öne sürüyor. Ancak bunu kendi aramızda tartıştığımızda sahte bir dinle bir diğeri arasında çok fazla fark olmadığını düşünüyoruz. Demek istediğim, Hristiyanlık ve Yahudilik de çeşitli şekillerde oldukça kötü. Dolayısıyla anlamıyorum... İslam doğası itibariyle genel olarak yozlaşık ve kötü bir etki mi yapıyor? C: Üç test vakasının gelişim yollarını dikkatlice düşünün. Önce Yahudilik. Bir kuyruklu yıldız / fırtına tanrısına tapınmaya yönelik geniş çaplı bir kült olarak başladı. Malı-mülkü elinden alınmış bir halkın ihtiyaçlarını karşılayacak ve aralarında dayanışmayı teşvik edecek şekilde yeniden düzenlendi. Hristiyanlığın ikili bir başlangıcı oldu. Birincisi apokaliptik bir hoşgörüsüzlük ve şiddet kültüydü. İkincisi, merhamet dolu olağanüstü bir adamın hayatına dayalı bir ruhsal dönüşüm mesajıydı. İslam ise bu ikisinin en kötü yönlerinin bir karışımı. Tam bir sahteliğin içinde nasıl herhangi bir pozitif unsur olabilir? S: (L) Yani, İslam'ın Yahudilik ve Hıristiyanlığın en kötü kısımlarının bir karışımı olduğunu mu söylüyorsunuz? [Son cevabın gözden geçirilmesi] Kumran Metinlerini yazanların İslam'ın oluşumu üzerinde güçlü bir etkisi olması mümkün mü? C: Öyle! S: (L) Ve bunları yazanlar üzerinde yapılan araştırmalara göre bunlar bir grup şizoid psikopattı. (Joe) Yahudi miymişler? (L) Evet. Diğer tüm Yahudilerin yozlaşmış olduğunu, sadece kendilerinin doğruya sahip olduğunu düşünen ve kendi inandıklarına inanmayan herkesi çıkıp öldürmek için can atan bir grup Yahudi. Kumran Metinlerine ve Enok Kitapları ve Enok kıyametçiliği gibi çeşitli bağlantılı metinlere yönelik büyük araştırma alanları var. Pavlus, Josephus ve İsa hakkındaki yazımda bu konuyu biraz işledim. (Joe) İlk Hristiyanlık dalgasının kökeni onlarmış demek. Sonra Sezar geldi. (L) Aslında, merhametli kurtarıcı Sezar vizyonuyla Pavlus geldi. Yeni Ahit'te Pavlus ile “Kudüslü Hristiyanlar” arasındaki ihtilafa dair yapılan şaşırtıcı referansların nedeni buydu. Kumran Metinlerini yazan tipler vardı, Bağnazlar vb., sonra Pavlus geldi. Henüz yayınlanmamış olan kitabımda bunu etraflıca anlattım. MÖ 272 civarında Eski Ahit yazılırken Yahudilerin gerçek tarihsel bazı Yunan ve Mısırlı karakterleri model alarak yazdıkları İbrahim ve Musa hikayelerinin, İslam'ın yaratıcıları tarafından bolca kullanıldığını da unutmamak gerek. Gmirkin ve Wajdenbaum tüm bu konuları ele alıyor. (“Argonauts of the Desert” [çöldeki argonotlar] vb.) İslam'ı icat edenler, zaten çalıntı olan hikayelere dayalı hikayeler yarattıklarını bilmiyorlardı, vb. (Joe) Hem Yahudiliğin hem de erken Hristiyanlığın en kötü tarafı hoşgörüsüzlük ve şiddet ve fırtına tanrısına ibadet. İslam bu anlamda diğer tüm dinlere göre afetlerden daha fazla etkilenmiş gibi görünüyor, doğru mu? C: Evet S: (Joe) İslam'ın ortaya çıktığı süreçte neler oluyordu? Karanlık Çağlardı, değil mi? C: Evet S: (L) Kıyamet edebiyatına neden bu kadar ilgi duyduklarına dair mükemmel bir açıklama bu. Bu bakış açısının en anlamlı olduğu zamanda ortaya çıktı. (Joe) Ve nispeten yakın bir geçmiş. (L) Ayrıca, eğer Heinsohn ve Fomenko gibi kişiler, tarihsel zaman çizelgesine ek yıllar yerleştirildiği konusunda haklılarsa, sandığımızdan da yakın olabilir. Tarih, tüm bu manipülasyonlar yüzünden böyle bir karmaşa halinde. (Andromeda) İslam çoğunlukla korku ve kaçınmaya dayanıyor, oysa Yahudiliğin bile arkasında dayanışma fikri vardı. Hristiyanlıkta ise manevi gelişim vardı. İslam'da bunların hiçbiri yok. (L) Evet, İslam'da Muhammed'i modellemeye çalışmak ve onun iddia edilen beyanlarına “uymak” dışında gerçek ruhsal gelişimle ilgili hiçbir şey yok gibi görünüyor; Muhammed'in orijinal modelinin muhtemelen Kumran Metinlerinden ilham almış bir apokalipsçi, muhtemelen şizoit psikopat bir fanatik olduğunu gördüğünde bu durum biraz problemli hale geliyor. Çıkıp birkaç kişi öldür, ahirette üzüm sahibi ol, çıplak kadınlar değil. Üzümün oluyor. (Andromeda) Kaç tane üzüm? [kahkaha] (L) 72! Bu gerçekten şaşırtıcı olan şeylerden biriydi. Görünüşe göre, bir şekilde yanlış bir çeviri veya kelimenin yanlış anlaşılması söz konusu olmuş ve bu yüzden yalnızca 72 üzümün oluyor. [kahkaha] (Andromeda) Birçok insan çok hayal kırıklığına uğrayacak! [kahkaha] Kasyopya Celseleri 29 Aralık 2018 https://cassiopaea.org/forum/threads...ec-2018.46645/ ---- https://www.amazon.com/Mecca-Mystery.../dp/B07DJ69R6F |
https://freeiptvserver.net
Şu an webden-PC üzerinden geçici/ücretsiz TV izlemek için (Kodi ve Vavoo ile uğraşamıyorsanız) en iyisi. ya da daha iyisini bilen varsa bana da söylesin.. Geçici bir yayın olduğunu düşünüyoruz ya da bu arkadaş muhtemelen bu IPTV vb. satışı yayını vb. için sanırım test yapıyor olabilir. Kimi arkasında bu yazılımlar aracılığıyla sistemden yapılan veri casusluğu vb. olabileceğini söylüyor çünkü reklam ücret vb. olmaksızın IPTV yayın yapılacağı iddia ediliyor gibi.. Henüz oturmuş bi düzeni yok ya da ne olduğu olacağı belli değil Buna internette rastladım ve Gerçekten bilmiyorum. Bir kaç aydır bu adresten yayın yapılıyor. Bir ara tüm kanallar ne var ne yok açıktı. Sonra sınırlandı, yeni kanallar gelecek dendi Player ya da oynatıcı değişiyor. Kanallarda değişiyor: Ulusal kanal listesinde ek olarak Eurosport, Fox Life bir kaç kanal daha var gibi.. Sony TV altından şimdilik BBC nin yayını çıkıyor |
Thomas(Tom) Holland(tarihçi ve kriket oyuncusu) İslam:Anlatılmamış Öykü isimli belgeselinin ardından bir hayli fazla tehdid geldi Channel 4 kanalına,ardından kanal gösterimden çıkarttı belgeseli.Bir takım İslamcıların da bu belgesele eleştriler yağdırdığını gördüm.Hamza Tzortis sanırım,geniş bir videosu var bununla ilgili.Tabi çok fazlası da boş onun :)
|
Alıntı:
İşte buna gözlem- ve -min gücü diyoruz. ---- Alıntı:
Şimdi bu düşünceyi biraz değiştirip alıyoruz. Duyuların varoluşu ölçmesi tartması, deneyimlemesi.. Duyu ya da duygu deneni bir katalizör bir deneyimleme aracı olarak alıyoruz. Olaya tersten bakalım. Yapay zeka geliştirdiğimizde ya da bunu düşündüğümüzde buna adım attığımız da ne yapıyoruz. Duyu ve duygu ekleme ,düşünce ekleme, vicdan ekleme , sarmal ekleme (olasıysa birbirini duyuş ekleme) ya da öğrenme becerisini artıran kombinasyon olasılığına giriyoruz.. Burdan bakın derim. Burdan (geri) bakın. Kendinize bakın. İyi bakın... Yaratsan bir gün kendin gibi bir tür yaratır mıydın? Peki başıboş ve özgür bir varoluşta seni bir tür yaratır mıydı? Bir gün bu becerin olsa ne yapardın? Dener miydin denemez miydin? Bu bu Tanrılığa soyunmak dedin ama kötü şeylerde olabilir dedin ama.. Ne yapacağını bilmiyorsun. Varoluşu keşfediyorsun bunu yapmaz mıydın? Yapa yapa ustalaşaksın.... Kimse doğuştan Tanrı doğmaz. İnsan denene bak bir genom yaratmayı öğrense neler yapardı sence? Sen duymadan laboratuvarlarda..?? ... |
Özgürlük; köleler için değil, köle olduğunu bilenler içindir. / Karl Marx
Bir kimsenin özgür olarak gelişmesi, herkesin özgür olarak gelişmesinin şartıdır. / Karl Marx Geçici güvenlikleri için temel özgürlüklerinden feragat edenler ne özgürlüğe, ne de güvenliğe sahip olabilirler – Benjamin Franklin Yeryüzündeki kötülüklerin yeni yasalar aracılığıyla çözülebileceği inanışı, insanlığın kapıldığı en ciddi hezeyanlarından biridir – Thomas B. Reed (1886) Kendini özgür sanan köleler, en umutsuz biçimde köleleşmiş olanlardır. – Goethe [Antik Yunan kültürü hakkında]: Onlar özgürlüklerden ziyade güvenlik peşindeydiler. Rahat bir hayat istediler ve sonunda hem güvenliklerini, hem konforlarını, hem de özgürlüklerini kaybettiler. – Edward Gibbon Özgürlüklerin semeresini almak isteyenlerin onu desteklemenin yorgunluğuna da katlanmaları gerekir. – Thomas Paine Özgürlük daima tehlikelidir ama sahip olduğumuz en güvenli şey de odur. –Harry Emerson Fosdick Bana ya özgürlük ver ya da ölüm! – Patrick Henry İnsanların zihni üzerindeki her tür tahakküme karşı sonsuz bir nefret duyacağıma ve düşmanlık göstereceğime tanrı önünde yemin ettim. – Thomas Jefferson (1800) Herkes omzunda toplumun bir parçasını taşımaktadır. Hiç kimse başkaları tarafından kendi sorumluluk payını taşımaktan kurtarılamaz. Ve eğer toplum tahrip olmaya doğru gitmekte ise hiç kimse kendisi için güvenli bir çıkış yolunu da bulamaz. O yüzden herkes, kendi menfaati icabı entelektüel mücadeleye aktif bir şekilde katılmalıdır. Hiç kimse kayıtsızlıkla kendini kenarda tutamaz. Herkesin menfaatleri elde edilecek sonuçlara dayanıyor. Kendi seçimi olsun olmasın herkes çağımızın bizi içine soktuğu bu en büyük tarihsel mücadelenin içine çekilmektedir. – Ludwig von Mises Çürük elmalar arasında pek bir seçim şansı yoktur. – William Shakespeare Seçim oy sandığı sizin kendinizden başka birilerinin hükmü altına girmeye rıza gösterdiğinizi ifade eder. – Alvin Lowi, Jr. Eğer seçimler herhangi bir şeyi değiştirecek olsaydı onu yasaklarlardı – Donal Scannell, at the Conference on World Affairs, Boulder CO, 4/6/04 Şimdi milyonlarca insanın kendiliğinden zorba bir iktidara tam bağımlılık için gidip oy vermiş olduğunu görmüş olan bizim neslimiz bir iktidarı seçimle getirmiş olmanın özgürlük güvencesi demek olmadığını artık belki de anlamış olmalıdır. – F.A. Hayek Bağımsızlığımızı korumak için ülkeyi yönetenlerin bizi hiç bitmeyen borçlar ile yüklemelerine izin vermemeliyiz. Ekonomi ile özgürlük arasında yahut bolluk savurganlığı ile esaret arasında seçimimizi yapmalıyız. . – Thomas Jefferson, ABD Başkanı http://liberteryen.org/ozlu-sozler/ |
'Psikiyatri Şarlatanlıktır!'
Bu abi/arkadaş Bülent Bey yeni idolüm. Buradan erişimde sağlanabiliyor
Dedemden sonra gördüğüm en tatlı adam. Kırk sene sonra aldığım en iyi haber Psikayatri Sosyal Darwinizm, Öjenik ırkçılık gibi sahte bilimlerden doğmuştur! Nazizmin Faşizmin ve Kapitalizmin bilimidir. Psikiyatri bir bilim değildir! Psikiyatri bir numaralı halk düşmanıdır Kahrolsun Psiyatri Kahsrolsun Kapitalizm Kahrolsun Faşizm |
bu reizi daha önce koymuştun veya biri koymuştu. avusturyada psik. bilim. çıkışı hk.
ama çok göreceli doğru. yani emin olamıyorum. ben ne yapsam da iletişim sorunumu çözemedim. insanlar çok agresif, ön yargılı, dar düşünceli, tutucu ve adaletsiz. bunu da manüpilasyonla bok etmeyi alışkanlık yaptım. şu anda insan toplumunun uluslararası olarak hiç bi yerine kendimi adapte edemiyorum. sosyal hayata giremiyorum. benim yalan söylemem mümkün değil, kendimi satmam da mümkün değil. insanlar kendini çok akıllı zannediyor herkes te böyle baştan aşağı. en hasta olduğum hatta insanları imha etmeyi planladığım kısım da altın kaka. nedir bu altın kaka = mesafe. ahahaahah insanlar böyle bi kendini bişeyler sanıyor. bayadır her saniye 2 metreye yakın toprak. açıyolar gömüyolar. al. ne adın ne sanın. böyle yalan saçma basit ucuz bi sosyal hayat var. bu bağlamda ben bu hayata adapte olamıyorum. bildiğim bilgi birikimini de kullanamıyorum çünkü motivasyonum yok. hiç bi konuya da pek iştahım kalmadı. çok dip bi vaziyetteyim. ondan dolayı da bayadır yine intihar etmeyi düşünüyom. konuştuğum bazı kişiler de intihar etti veya öldü. uluslararası olarak 5 kişi. 3'ü intihar, 1'i hastayken evde yalnız başına ölmüş ve 1 hafta sonra bulundu, 1'i de kanserden öldü. 9 yıl içinde durum böyle. çok kısa dönemlerle arkadaşlarım vardı, hiç biriyle konuşmayı sürdürmüyorum. sürdüremiyorum veya sürdürmüyorlar. bu bağlamda tek çözümüm ilaçlardı, bi kick off etkisi yapsın diye. onlardan da mutsuzum. evden çıkmak için de şu sıralar bi motivasyonum yok. ilaç değiştirme işini bıraktım başka işlerim var onları da gideremiyorum. ailem elinden ne gelir başka bişey gelmez. aile olmasa zaten gittiydim. şu lanet olası seratonin hormonum hiç doğru çalışmadığı için fizyolojik olarak sakatım. sade pmle kalmasın buraya da yazak. |
Alıntı:
İlaç bıraktırmaya herkese hatta birebir telefonla görüşerek, yazışarak yüzyüze görüşerek yardımcı oluyor, dostluk kuruyor. Çorba tarifi vermek dahil.. Nanoteknolojiyle ve makinelerle uğraşıyomuş. Aslen fizikçi ve matematikçi sanırım. Bunları bilimden sayıyor gerisi tırışka diyor. ODTÜ aşığı bir devrimci de aynı zamanda. Alıntı:
Çocukluk fiskasyonu/kastrasonu Yani bir yerde duygusal gelişim çakılıyor ve takılıyor Yani çocuklukta bir yerde duyguların ve duygusal gelişimin takılması, çakılması, tıkanması Birebir aynının yakın deneyimlemişler adına Boks felan yap Diyetler öğren.. En çok işe yarayacak olan ne yazık ki diyetler... çok sıkı bir ağır metal detoksu Lugol iyot, bentonit kil, propolis, kantaron-çörekotu-hindistan cevizi yağı her şeyi dene, Bir kere PC den ve sanal yaşamdan kurtul olabildiğine sen Yani 3 boyutlu alan derinliğinde gerçirdiğin her an, dış doğada geçen zaman sana fayda sağlar Ayrıca birlikte olunan kişilere göre bu-bunlar gayet değişir ve iyi hissedersin Hiç aldırmayan destek olan ya da benzer durumda olan ya da sende hiçbir sorun görmeyenler Belki biz de ne yapsak iletişim sorunumu-zu çözememiştik. Bu iletişim sorunu denen çok karmaşık bir şey. Şirket otorite kast ve hiyeralşi uyumu uyumsuzluğu da var. Bu bir hassasiyet-duyumsama aynı zamanda başetmek gerekiyor dediğim gibi, güçlenmek gerek Diyetlerle daha iyi Şimdi öyle deniyor ama bak gerçekten iyi uygulanmış diyetlerde 3-5 gün sonra 100 milyon kişiye konferans verebilecekmişsin gibi bir durum ve özgüven gelir Kendi sesini konuşmanı duyuş, ele alış biçimin değişir. Bu gerçek bu arada OKB den çok Otizme yoğunlaş derim gerçi bunlar hep aynı Alıntı:
Kendini değil toplumu suçla Sevgisiz, bilgi örgütlü değil (Adam gibi) Yardım etmeyen, destek sunmayan örgütlü toplumun sorunu.NOKTA Şimdi bu tip konuşmayı biz onaylamıyoruz Niko gerçekçi de bulmuyoruz Başka birinin etkisi gibi yıkımı gibi Yani birinin üzerinde uyguladığı değersizleştirme, küçümseme, aşağılama ve otorite gibi Biri seni yetersiz buluyor diye öyle değil-sin.. Toplumun sorunu Niko. Biri üzerinde yıkım uygulamış gibi. Biri-leri üzerinde çok ağır duygusal yüklemlerde bulunmuş , bunların özümsemişsin kaldır at Yani yazmayayım diyorum ama arkadaş, anne-baba her kimse Kendini bir kişiye beğendirmek ya da birilerini bir kişinin özellikle özel bir kaç kişinin değer kantarında tartılmak zorunda değilsin. Objektif neyse odur Yani bir arkadaşın anne-babanın gözüne girmek sempatisini ve onayını kazanmak ya da istediği/istemediği kişi olmak. Bunlar saçma: Eskilere göre biz daha kolay koşullarda yetiştik. Toplum bize sorunlar verdi ve şimdi dürüst biçimde buna sahip çıkmıyor çözümlemiyor. Kendimize yardım etmek zorundayız bu kadar Çocuklukta duygusal olarak çakılma ve takılma, duyguların gelişmemesi Erkek kimliği obsesyonu her neyse Tüm toplumun yarısı çocuktur ve en az yarısı o haldedir-senin halindedir bunu bilmiyor musun? Düşünsel olgunlukla yani mantıkla içsel çatışma ve duygular dengelenmeli sürekli ele alınmalı Denilen yaşanmadı buralarda onyıllar boyu bununla boğuşulmadı sanma Geçmez .Bi dengesizle-duygusal dengesizle yaşıyosan kırkta da sorunlar var Tersinde az sorun İnsanın kendine değersizleştirme uygulamaması lazım yani varlığı üzerinden bu saçma TOPLUMU SUÇLA, ÖRGÜTLÜ TOPLUMSAL KURUMLARA KIZ. NOKTA Kendini rahat bırak ve kendine kızmaktan vazgeç. Senin suçun değil. Topluma ortak suç atmalı herkese tüm herkese , en köşedeki ücradaki bireye Hele ki aklı başında eğitimli felansa Alıntı:
O diyetlerle çalışır normal insansın saçma bunu yazmana sebep olan şeye, şeylere kişilere saldır savaş aç diren bu saçmalıktan başkası değil Birileri kendi de büyümemiş seninde büyüyeceğini kabul etmek istemiyor, görmek istemiyor ya da zaten göremiyor. Kendi durumuna acıyor sana acıyor. Bu bakış olarak üzerine yükleniyor Aciz bir çocuk olarak kalacakmışsın gibi, hep güçsüz olarak kalacaksın hiç sorumluluk alamayacakmışsın gibi Çocuğa ya da çocukken sana acziyet hissini yüklüyor ya da kanalize ediyor Acıyor Şimdi birinin üzerinde çok ağır duygusal etki ve yüklemleri var Yani durumla boğuşmaz, özel bir süper kurtuluş aramaz, zamanla başedersen belli bir noktaya aşama aşama zamanla gelirsin şimdi pm dışına taşma denen olmasaydı bu denli açık açık yazmak zorunda kalmazdım |
Mucize Mineral takviyesi adındaki şey/Buluntu
"İddia çok farazi ve uçuk, oldukça up-uçuk uçuk"
Arkadaşlar Merhabalar Facebookta Bipolar-Borderline, Karşı Psikiyatri, Otizm, Lyme Hastalığı vb. ne kadar grup varsa takılıyorum. Kişisel sorunlar malum. Burada genişleyen bir anti-Psikiyatri grubunda aktif kullanıcıyım ve oldukça aktif-aktivist arkadaşlar ve bağlı bir çok yan grup açtılar. Yani Otizm'den diğer bir çok soruna kadar (özellikle çocuklar) Psikiyatrik ilaç kullanılmasına karşı bir hareket, bilinçlendirme çabası içeriyor. Bu gruplardan biri için (Anne Bebek Kokusu , Otizm Dedikleri grupları için) paylaşımcı veri derliyordum ve aramalarım beni ordan oraya götürdü. Önce BBC de bir haber buldum. BBC arama alanına ilaç yazdım. Ordan Fransa da çocuk bezlerinde tarım ilaçlarında bulunan glifosat diye bir maddenin bulunması haberini buldum. Bu maddeyi arattım bunun Otizmle bağını buldum. Monsanto felan üretticisi. Burda açtığım haberlerden aldığım pestisit gibi bi kavramla yeniden Otizm araması yaptım işe burda aşağıdaki linke eriştim ve ordan da oradaki-aşağıdaki videoya eriştim. Yorumsuz bir biçimde bunu sunuyorum ya da kendim yorumlayamadığım için sunuyorum "İddia çok farazi ve uçuk, oldukça up-uçuk uçuk" yorumsuz/tarafsız/fikirsiz-no comment https://vitamingiller.com/kanser-hiv...EJh1o1wH2j_cmI |
MMS Klordioksit Hakkında
Arkadaşlar yukarıda sunduğum bu şey muhtemelen Amerika da tuhaf bir cemaatin uydurduğu bir tür şarlatanlık ve insan sağlığına zararlı bir ürün. İnternette Türkçe tanıtımları var ve bunu yapanlar bunun farkında değiller. Tamamen ticari bir komplo,sömürü umut tacirliği ve saadet zinciri ya da kafayı yemiş bunalmış bir avuç insanın iç çekişi ve dünyaya tepki veriş biçimi Hazırlanan videolar ticari kurgu ya da oyunculuk gibi görünüyor. Arkalarında gerçek kişilerin hayatlarını bulabilirseniz ne mutlu size.. Sağlık Bakanlığı ve ilgililer uyarılmalıdır Ürünün tıbbi tanıtım ve satışı acilen yasaklanmalıdır Belirtilen kitap toplatılmalı bunu tanıtan tüm gruplar youtube ve facebook aracılığıyla şikayet edilmeli ve uyarılmalıdır. Amerika da ürün yasadışıdır ve ilgililerin facebook hesapları engellenmiştir https://www.bilimma.com/ebeveynler-o...R5lHPz8e3V2L-w |
Googledan arayıp gelen varsa kafası bozuk olan gidip bilmediği şeyi, internette iyi diyolar diye içmesin.
MMS, Klor, Çamaşır suyu bilmemne içmeyin. Kafanız düzelmez. Ayrıca 2019 yılında kurt oldu diye mazot içenler var. İçmeyin. Eczanede 3-5 liraya çiğneme tableti var. Kurt düşürür. ben oraya bi dolu cevap yazdım. td kapandı touchpade elim dokundu mouse bağlıyken onu kapatan şey yapmamış MSI. Her windows sürümünde yeniden manuel ayar yapmaya üşeniyom. Aslında, beyin hastalıkları:: viral, bakteriyel veya metal zehirlenmesinden olur diyenler yüzünden (kısmen haklılar) bu tip su arıtma, çamaşır suyu kimyasallarını içmeye ilgi çıktı. Şimdi beyin hastalıkları, karaciğerin enzimlerini bozan veya sinir iletimini bozan enfeksiyon ve zehirlenmeden dolayı olabileceği gibi vücutta genetik bi bozukluktan, yatkınlıktan veya başka eksikliklerin bu yatkınlığı tetiklemesinden olabilir. yani beyin hastalıkları tetikleyen tek bi faktör yok. o yüzden zaten çözemiyolar. karaciğer iflası veya bozulması beyin hastalığı yapabileceği gibi, beyin hastalığına yatkınlık veya bi dönem karaciğeri bozan genetik yapı dolayısıyla da bunlar olabilir. miracle mineral solution hristiyansı bi misyonerin süper icadım dediği bişey. afrikada misyonerlik esnasında bazı kişilere düşük doz denettiriyor. bu aslında çok miktarda suyu arıtmak için çok az miktar kullanılan bi malzeme. çamaşır suyu. sonra bunu abdde hapistekilere de denettiriyor. sonra bunu patlatıp siteler açıp kitaplara yazıp küçük iksir şişesi gibi satıyor. millet suya damlatıp youtubea videolar koyup iyi olduk falan diye şapıyor. (plasebo + zehirlenme) türkiyede de tabi su arıtma için satılıyordu. Ama bidonlarla litrelerce satılıyor. bi de bu gökçekli bi ürün satan herif çiçeklere satıyorum diye küçük şişe hepsiburadaya koymuş sonra onu kaldırmış. böbrek iflasına sebep olur. süründürür. sürünen hastanelik olanlar var çünkü. ABDde bu yüzden tepki olmuş. dozunu tutturamayıp oluyolar ama dozunu tuttursanda bi faydası yok. 2018 yılına geldik ABDde 5-6 yıldır unutulan bu madde gelmiş yine TRde makalemsi şeyler adıyla dağılıyor. Kurt düşürmek için mazot içmek gibi yanlış bişey. Ne kurdu olan mazot içsin ne kafası bozuk olan bunu içsin. Sağlık bakanlığına yazmak lazım dimişin nasıl yazabiliriz, CİMER gibi şeyler otomatik cevaba bağladı. Üstüne de eleştirilere hiç bakmıyorlar. Sağlık bakanlığında buna bakcak kimse yok ki. Ona bakacak kişinin kulağına çevresinden gelene kadar gider. Zaten bi ara engellediler kaldırdılar. Almak isteyenler bidonla havuz malzemecisinden alıp seyreltiyor. İnatla yapıyolar, yetmedi diye 2 katına çıkarıyolar. Bakanlık şikayetleri belki sadece fonksiyonel hatalara bakıyolar ne bileyim, bakanlığa gittim şöyle yanlış bişey yapmış diyorsun ona bakıyolar. |
Aslında bilimsel araştırmalara felan eklenebilirdi ancak elimde veri yok ve tek bir ya da iki geveleyen araştırma
Bu yüzden Ey sigara içenler! Güvenle tüttürmeye devam edin ve asla bırakmayın zira nikotin geri çekilme sendromu daha zararlı ve sigara içenler Covidden çok çok daha az etkileniyor gibi görünüyor Her neyse okuyun okutun ve Yeşilaya halk saülığını tehlikeye atmamasını ve bilmediğini gevelememesini söyleyin Bitlis adıyaman taze tüttürün güzel yapraklı tütün güzeldir tütün insan sağlığına faydalıdır Buyrun https://www.sott.net/article/432852-...roving-Pathway |
Covid-19: Social murder, they wrote—elected, unaccountable, and unrepentant
BMJ 2021 https://www.bmj.com/content/372/bmj.n314/rr-8 |
Gerçeğin Saldırısı
Alıntı:
Yani yazarı kendi düşüncelerini değil de okunma güdüsünün yönetmesi ve okuyucunun istediğini yazar hale gelme |
Tous les pays où l'épidémie est repartie avec des morts ce sont des pays qui ont vacciné massivement "
Prof Dr Christian Perronne Paris'te bir sandalye üzerinde konuşan ve bunları söyleyen salgın hastalık uzmanı Profesör Perronne medyadan yasaklı olduğu ya da yer bulamadığı için sokakta bunu bir sandalye üzerinden söylüyor ve eğer youtube'dan yasaklıysa bitchute den yayın yapıyor . Bunu az önce düşünürken aklıma şu geldi. Sokrates'in Atina'sı..... https://i.ibb.co/RHVTMq5/prpr.png |
Bize şizofren diyenlere...
Birileri de çıktı "us yarılması" diye bir kavram ortaya attı. Us ya da insan nasıl ikiye yarılır ve bilim sizi/bizi us'u nasıl (en az ikiye) yarıyor! Buradan gözleyin Bilim Neva'yı nasıl ikiye böldü ve yine Neva anlatıyor. Bence üçü de var yani yüzyüze sohbet edebilsek Neva Ver.3 var mıdır? merak ettim . |
Mantıklı konuşuyor gibi, ama çalıştığı yer dandik. Kırmızılı kadın daha akıllı ama beyaz kadın bildiğin küreselci komplocu. ABD'de bu iş olmaz. Nasa'da bu iş olmaz. Hayır yani Türkiye'de koca mı kalmadı gitmiş ABD'ye. Neyse. Sonuç olarak komik. https://turandursun.com/forumlar/ima...lies/smile.gif
Sayın içtenlik, engel süreniz dolmuştur. Umuyorum ki bundan sonraki süreç her iki taraf açısından da verimli geçer.Hiç aklıma gelmedi belki de bu kadın içtenliktir. Hayır yani kadın olsan, bu sensin diyecem. Bir de NASA'da çalışıyor ya arkaya uzay resmi koymuş, NASA ve immun sistem ne alaka? neyse. :) |
İşin ilginç tarafı bu kadını ciddiye alıp televizyona çıkartmış olmaları. Neremle güleyim bilemiyorum şu anda, koptum lan bayaa. Tamam, böyle biri var, Nasa'da çalışıyor da, abi bu kadın normal değil ya.Nerdeyse benim kadar -normal değil-. :D
|
Alıntı:
Çalıştığı yer dandik şu anlama geliyor. Sen o işlere bulaşma ,tıp sektörüne ... komik olan araştırma becerisinden yoksunluk ve oto olarak atıp tutmak Türkiyeye gelmiş bir üniversite (Bilkent) senin bu işler dandik demiş başka bir üniversite bunlar bizi aşar demiş Bir üniversitede şansını denemiş sadece sadece gaita tahlili yaptırabilmişler https://elverissizblog.blogspot.com/...c-mektubu.html |
Alıntı:
"Sen zaten NASA'da çalışıyorsun, küresel yalanın göbeğindesin, küreselcilerin kucağındasın. Sen bu işin zaten içindesin. Bir taraftan küresel NASA yalanlarının oyuncağıyken diğer taraftan küresel yalanlara karşı bir hamle yapman inandırıcı değil". Bunun manası budur. |
Hakikat Bakanlığı
https://upload.wikimedia.org/wikiped..._House_UoL.jpg (Görsel: Orwell'in eşinin Bilgi Bakanlığı'nda çalıştığı Londra Senato Binası, Hakikat Bakanlığı için onun modeliydi.) Hakikat Bakanlığı (Newspeak: Minitrue) propaganda bakanlığıdır. Romandaki diğer bakanlıklarda olduğu gibi, Hakikat Bakanlığı adı yanlış bir isimdir, çünkü gerçekte tam tersine hizmet eder. Tarihsel olayların gerekli herhangi bir şekilde tahrif edilmesinden sorumludur. Ancak, diğer bakanlıklar gibi, Okyanusya'da "gerçeğin" ne olduğuna karar verdiği için bu isim de uygun. Bakanlık, "hakikati" idare etmenin yanı sıra, Newspeak adlı halk arasında yeni bir dil yayar; burada, örneğin, "gerçek", durum gerektirdiğinde 2 + 2 = 5 Çifte düşünme kavramına uygun olarak, bakanlık, kelimenin Newspeak anlamında "gerçeği" yaratması / ürettiği için uygun bir şekilde adlandırılmıştır. Kitap, olayların hükümet onaylı bir versiyonunu göstermek için tarihi kayıtların düzeltilmesini anlatıyor. Açıklama Bin Dokuz Yüz Seksen Dört'ün ana karakteri Winston Smith, Hakikat Bakanlığı'nda çalışıyor.[2] 300 metre (980 metre) yükselen pırıltılı beyaz betondan muazzam bir piramidal yapıdır. Yerden 3000'den fazla oda içeren havaya. Dışarıdaki duvarda Partinin üç sloganı var: "SAVAŞ BARIŞTIR", "ÖZGÜRLÜK KÖLELİKTİR" ve "Cehalet GÜÇTÜR". Ayrıca yeraltında büyük bir kısmı var, muhtemelen belgelerin hafıza deliklerine yerleştirildikten sonra imha edildiği büyük çöp fırınları içeriyor. Orwell, açıklaması için Londra Üniversitesi Senato Binası'ndan esinlenmiştir.[3] Bilgide rol Hakikat Bakanlığı haber medyası, eğlence, güzel sanatlar ve eğitim kitapları ile ilgilenmektedir. Amacı propaganda etkisi için gerçekleri Parti doktrinine uyacak şekilde değiştirmek için tarihi yeniden yazmaktır. Örneğin Büyük Birader yanlış çıkan bir tahminde bulunursa, Doğruluk Bakanlığı çalışanları bunu doğru yapmak için kaydı düzeltir. Hakikat Bakanlığının varlığının "nasıl" ı budur. Orwell romanda, varoluşunun daha derin nedeninin, "neden" in Parti'nin mutlak olduğu yanılsamasını sürdürmek olduğunu açıklıyor. Fikrini asla değiştiremez (örneğin, savaş sırasında düşmanlarla ilgili sürekli değişikliklerinden birini yaparlarsa) veya bir hata yaparlar (bir görevliyi kovmak veya büyük ölçüde yanlış değerlendirilmiş bir tedarik tahmini yapmak), çünkü bu zayıflık anlamına gelir ve iktidarı sürdürmek Parti sonsuza kadar haklı ve güçlü görünmelidir. Minitrue, tarihi değiştirerek, güncel ve geçmiş olaylarla ilgili makalelerdeki kelimeleri değiştirerek haber medyası olarak rol oynar, böylece Big Brother ve hükümeti her zaman iyi bir ışık altında görülür ve asla yanlış yapamaz. İçerik, gerçek haberlerden daha çok bir propagandadır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Bin_Do...B1%C4%9F%C4%B1 |
Alıntı:
Bu değişmez bir dünya gerçeğidir. Büyük birader' e mahsus bir şey değildir. Misal, x karakollarda işkence ve kötü muamele var mıdır? Vardır. Bundan 1 asır sonra bu gerçeğe ait bir tarih bulabilirmisin? Bulamazsın. Güçlülerin, otoritelerin aleyhde gerçekleri her zaman örtülürler. Tarihe temiz geçirilirler. |
Alıntı:
Yani bana göre bile ve bir çok okuyucuya göre bile soruyu soran bizler yanıtı kendi beklentilerimizle sınırlayıp çarpıtabiliyoruz. Soru soran bizler kişisel bakışlarımızı işin içine katabiliyoruz. Uygun soruları sormayabiliyoruz. Oradan yanıt verilecek diye bireysel araştırmayı sınırlayabiliyoruz. Metinler bu yorumları kendi içinde içerir ve metne bütünlük olarak %70 e yakın bir doğruluk ve yani subjektiveyi aşarak objektif ya da gelecekten yanıt alabilmişlik değeri biçiliyor. Bu anlamda salgın ve aşı yorumları da diğer metin gibi şaibeli ya da muğlaktır. Salgın döneminde yapılan 7-8 oturum var ve ben buradan düzgün bir anlam çıkaramadım ama içtenlikle soruluyor dendiği için alıntı eklemek istedim Şubat 2020 Alıntı:
Mart 2020 Alıntı:
Mart 2020 Alıntı:
Mayıs 2020 Alıntı:
Alıntı:
Aralık 2020 Alıntı:
---- Ocak 2021 Alıntı:
------------------ Mart 2021 Alıntı:
Haziran 2021 Alıntı:
Temmuz 2021 Alıntı:
|
Diyor ki; (Bence) İsa diye biri yok (yaşamadı) ve bu ad yani İsa/Jesus göksel/dışsal bir meleğin/varlığın isimlendirmesi vb. olabilir.
Bu aklıma bizim ya 'yetiş ya "Hızır" ı' (vb.yi) getirdi.(Daha spesifiği yetiş ya Muhammed/Ali/Hızır .. İki Ali var . Sizin Ali,'niz bizim Ali'miz vb.) Dr Richard Carrier The History of Jesus |
@içtenlik, boş ver amk , jusus, god; vardıda/ yoktudayıda...https://turandursun.com/forumlar/ima...lies/pound.gifhttps://turandursun.com/forumlar/ima...lies/pound.gif
Lucifer 6. sezon vizyona girmiş. Bence bu batılılar bu işi gerçekten biliyor. Ejderhalar, doğa üstü varlıklar, orglar, elfler, şeytanlar, melekler, süperherolar, ifridler' den iyi mizah yapıyorlar... https://lh5.googleusercontent.com/pr...h630-p-k-no-nu Olması gerektiği gibi alayına(amerikanya kullarına) attırıyor amk... https://turandursun.com/forumlar/ima...lies/pound.gifhttps://turandursun.com/forumlar/ima...lies/pound.gif https://1.bp.blogspot.com/-ND4QQbUJ7...boys208-11.png |
Alıntı:
Alıntı:
Yani TV ve sinema izlemiyorum çok çok nadiren bunlar https://i.ibb.co/X4rx8gz/nadiren.jpg Bir edit ve not Alıntı:
İnsan fizik/materyalik varlık...ve aslında fizik/real denen ve bunun deneyimlenmesi doğaüstüne daha yakın... Yani git ve ekstrem bir spor yap! Aynı zamanda git ve spor yap ve bir dağ ve ormanda yürü .. Örneğin bir sürüngen görürsen gerçek dopamin ve gerçek hormonlar/duygular salınır. .. Çöp şeyler izleme adamım... .. Dopaminine yazık.. bunları izleme: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 . |