![]() |
Şu siteye bir el atalım mı?
http://ateizminyalanlari.org/forumdisplay.php?f=15
biz baya başladık siz de gelin almışlar burdan mesajlarımızı ardımızdan söylemedikleri kalmamış |
Re: Şu siteye bir el atalım mı?
8O
:evil: |
http://ateizminyalanlari.org/showthread.php?t=261
ya su yukaridaki linke bakin hele .....gülermisin aglarmisin..... bre adam sana ne insanlarin özelden kime ne yazdigi..... |
Sevgili Hrant
Hiç tavsiye etmem, çünkü, "Oynatalım Uğurcuğum" *:D |
hehehhh gülüyorum ya ben bu sitede yazılanlara :D
evrimcilere sorular diye asmışlar bişiler saçmalıktan öte ! ,, :) ))) *işin suyunu çıkarmışlar.. bence zamanımızı bu saçmalıklara ayırmalaylım ziyan etmeyelim :) |
abicim tanrıyı nasıl kanıtlıyor biliyor musun "sebepsiz bir şey var mıdır sebepleri allah yaratır" diyerek :D:D
|
Hrant abim daha güzl bir ispat daha yapmışlar gözünden kaçmış herhalde;
'Allah Aslında yokluğu imkansız bir varlıktır bu nedenle varlığının ispatına gerek yoktur Albert Einstein' Nasıl ispat ama?? |
D.E 'm
bu sözü Einstein amcamız mı sölemiş .. |
Umarım öyle değildir habilisim :) *
Einstein amcamızda müslüman olmuş *işe bak... |
:D müslüman zihinyeti işte ne yaparsın
doğrudur belki albert amcamız söylemiştir ama o elbette allah kullanmamıştır bir var edici güçten bahsediyordur mesela doğanın da var edici bir güç olduğunu benimseyen çok görüş var ama müslüman gözüyle bakarsak her şeye yüzeysel bakmamız ve derinlemesine sorgulamamamız lazım ;) |
Var edicimi ??
allah demek istedin heralde?? Bu zihniyet.. |
çok görmeyin arkadaşlar onlara bence olağan davranışları dışında birşey sergilememiş antiateist arkadaşlar
|
:)
|
dostlar ben üye oldum biraz savaşmak istiyorum malum bu sıra t.d. cumhuriyetinde müslümanlar pek o kadar aktif değiller destek kuvvet olarak gelmek isteyenler varsa gelsin
|
Ben de üye oldum , eglenceli olacak sanırım ortam :D
|
Einstein o kadar bilimsel calismanin ardindan, yaratiliscilarin ekmegine bal suren soylemleri ile, kisiligine yazik etmistir. Bu davranislari ile, benim gozumde oyle alim, bilgin bir adam degil, duzen adami, bir koylu kurnazi oldu Albert Einstein.
Siteye gelince, efendiler bu adamlar bizimle tartisamadiklari icin o siteler var. Bu sitede hala yazabilen, Hiramusta ve diger musluman arkadaslari daha cok takdir ediyorum. |
süper süper gel :D
|
Şu özel oda olayına çok güldüm ya :)
Adamlar sanal tartışma platformlarında bile namahrem yapıyorlar ya. Olamaz böyle bişey. Kızlara mesaj atamazsın diyor ya. Ya bırak kaynaşsınlar konuşsunlar dimi sana ne zararı var. Bir terbiyesizliği olursa atarsın, eğer olmazsa öyle bişey gerisi o kızla kendisi arasındadır yani. Yok abi yok bunlar adam olmaz. |
:D amaç islami kesime yaranmak ;)
|
http://ateizminyalanlari.org/showthread.php?t=305
Arkadaslar, su basliktaki yazilari okuyun. Adam once Islam siddete karsidir dedikten sonra, bakti kurtaramiyor Islam'i, sahsi savunmalara baslamis. Yok sen benim arkadasimsin, yok benim ateist arkadaslarim var, yok hele bi tanesiyle yedigim ictigim ayri gitmez. Benimde teyzem hafiz(!), memnun oldum troyya kardes. |
Ya arkadaşlar bu troyya burda okuduğu mesajlar üzerinde neden başka bir forumda tartışıyor anlamadım ben. Hrantın yazısını kopyalamış orda arkadaşlarıyla üzerinde tartışıyorlar. Burda cevap vermeyi neden tercih etmemiş bu arkadaş. Enteresan yani. Şİmdi bir oraya laf yetiştir bir buraya laf yetiştir olmuyo ki. Bizede yazık yaw.
|
Bence diger siteye cevap vermeye degmez.Troyya burdaki eski poleo_castro, nıckının banlandıgını ve sebebını bılmedıgını yazmıs orada.O sitedeki konulara yaklasım daha cok belgelere veya kaynaklara gore degıl daha cok laf yapılarak gecıstırılıyor veya gormemezlıkten gelınıyor.Sorulan sorulara yaklaşım bilgi yetersizligiyle zaten kendini gosterıyor.Onlar hala tanrı vardır derken bile nicin vardırı tam net olarak kendilerince dahi ortaya koyamıyorlar.O yuzden kımseye tavsıye etmıyorum.
|
Alıntı:
Kısaca var yada yok bu iki şeyde madalyonun iki yüzüdürler birisi olmadan diğeride olmaz :) |
aynen öyle degisim ben de bıraktım karşımda KALAS var neyi nasıl anlatabilirm ki adama sebepten bahsediyorum sebebi de allah yarattı diyo
|
Sevgili spartacus,
Hani "icerde yok yok" derler ya, o olmaz di mi :) Islam da oyle bir din, yok yok yani. Dusunceye gerek olmazsa, harfler biter mi? |
Yanlız su son acılan baslıga bakmakda fayda var diye dusunuyorum su sıtede :D
005. Sure - MAIDE Suresi....:(110/5. sure) Ne cevap verecekler bakalım :D *:D |
Troy poleo_castro'muymuş
:lol: |
evet neden banlandım deyip duruyo :)
|
bırakalım girmiyelim bu siteye yaa !! adamların yazacak paylaşacak bilgileri yok anca kopyala yapıştır yapsınlar !!
muhattap bile olmayalım ... |
Troyya namı diğer paleo-castro bu forumlara değil adminlik yaptığı kendi
forumuna astığı bir mesaj nedeniyle banlandı. Bu forumlara astığı yazılarla ilgili üyemizin bir kaç kez uyarıldığı doğrudur. Ancak "genel olarak" sitemizde "müslüman demokrat" bir görüntü veren ilgili kişi ateizm.org'un sansüre uğradığını öğrendiğinde "Bu gün duyduğum en güzel haber" diye mutluluğunu dile getirmiştir. Sıradan bir üyenin böyle bir yazı asması hoş görülebilir. Ancak forum yöneten bir admin eğer bunu söyleyebiliyorsa, onunla ilgili değerlendirme en hafif deyimle ikiyüzlülük olur. Çünkü forumlar farklı düşüncelerin, karşıt fikirlerin varlığını destekler desteklemek zorundadır. Sonuçta "ikiyüzlü" olduğunu bildiğimiz kişinin forumlarımızda yazıyor olması etik olarak kabul edebileceğimiz bir şey değildir. Bu tür insanların, iyiniyetle düşüncelerini paylaşmaya çalışan inançlı-inançsız üyelerimizle aynı haklara sahip olmasını kabul edemeyeceğimiz için, ilgili kişi tarafımdan üyelikten uzaklaştırılmıştır. Bununla ilgili duyuru da "Disiplin Duyuruları" topiğinde yapılmıştır. Disiplin Duyurusu |
ben takip ettim biir buçuk hafta yada iki haftadır kapalılar bunlar... ateizm.org sitesi sansürlendiğinde dalga geöçen bayram yapan insanlardı bunlar... sitelerinde yayımlayacak yeterince döküman olmadığından burdan idare ediyolardı.. ama ne yazıkki kendi siteleri kapalı şuan ..
|
Ben bu siteye el atmıştım..
tatlı tatlı yazışıyoduk..sonra film koptu.. uzun bi süredir off durumunda.. troyya abimle iyi anlaşmaya başlamıştık esasında.. dilerim yayınlarına devam ederler.. bizler off durumlarından çok çektik.. o yüzden bu duruma düşenlere sevinmiyor.. ayrı dünyaların insanları olsak bile bu duruma üzülüyoruz.. dilerim "Ateizmin yalanları" yayına devam eder.. |
yaw mepim helal sana :)
|
yaw invitatio, mep onlara acidigindan degil, buralarda sazan kitligi cektigimiz icin orada deryasini bulmustu da ona uzuluyordur.
|
ben hiç üzülmüyorum arkadaşlar,, hemde hiç .. biz ateistlere yalancı, savunduğumuz bilimsel teorilerede safsata diyen ukala insanlara üzülmem..
tekrar yayına girip girmemeleride çokda önemli değil doğrusu.. bu konuda liberal değilim kusura bakmasın kimse.. sevgilerle |
link açılmadı kırık heralde düzeltirsen sewinirm
|
WWW.ATEİZMİNYALANLARİ.ORG *
sitesi yarın sabah yayında... ben troyya frodo ne alakası var...birinin alıp diğer sitede kopya yapıstırması... bahane bu...hiç bir kusur işlemedim size karsı...atılmam tamamen haksız yere. ilk once kendinize batırın igneyi... |
Troyy abim şükür kavuşturana yav!.
Abi n'oldu yav site off oldu.... hani benden kurtulmak için yapıyosanız ayıp valla.. açık açık gelme deyin gelmem valla.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 . |