Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Multimedya (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=15)
-   -   VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartışması (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=4771)

09-09-2007 14:14

VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartışması

Arkadaslar komik bir video, sizinle paylasmak istedim. Insanin gozunun icine baka baka nasil yalan soylenir ogrenin;

http://www.youtube.com/watch?v=I3rCMX53Cnw

HarunKAHYA 09-09-2007 14:28

Re: VIDEO: nihat hocamın komunist bir avukat hanımla tartışm

yaw siz çok korkamışsınız da, haberimiz yokmuş.. :lol: *
vay korkak imansızlar vayyy.. :lol:

HaKa

K.C. 09-09-2007 14:40

Hangi komunist kadın kocası için "beyim" sözünü kullanırmış şaşarım hoca!!! (Beyim sözüyle evli olduğu erkeğin kendisinden üstünlüğünü, ona tabi olmayı kabul eden hem avukat hem komunist bir kadın!! :) )

Hz. Ömer'in karşısıda komunizm varmış??? Ömer'i anlayan komunizmden vazgeçermiş!!!

Kadın komunist kocasına baş kaldırmış. Hoca biraz da övüyor bu davranışı. Koca komunist değil müslüman olsaydı "baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınları uyarın, yataklarınızı ayırın... dövün" ayetine muhatap olur karıyı bile dövebilirdi. Neyse ki komunistmiş.. yapmamış böyle şeyler *:? :lol:

-Maximus- 09-09-2007 18:40

keşke bir kez cesaret edip misafirimiz olsalar

hokusai 09-09-2007 20:06

eee * bende komünizm ögretilerini filan çökertmis sandim peehh...
gerizekali herif

ziggurat 10-09-2007 00:06

Re: VIDEO: Nihat Hoca'nın komünist bir avukat hanımla tartış

Su Iskenderiye kütüphanesini yaktiran Ömer mi iyi adam.O kütüphanedeki kitaplar yakilmasaydi, Araplar tek kitapliliktan kurtulur,Israilden Amerikadan sürekli dayak yemezlerdi.

-Maximus- 01-11-2007 23:31

alın size sığır amcadan inciler

http://www.youtube.com/watch?v=r3TkHo9cDvA

ozgur_beyin 02-11-2007 01:17

VİDEOYU SEYREDİNCE AYNAYA BAKTIM KENDİMDEN KORKTUM *:evil: *(bağırma özgür, anlıyoruz)

Atma be recep( nihat) din kardeşiyiz :lol: *:lol:

AYATA 02-11-2007 01:33

iğreniyorum bu adamdan ve saçma masallarından

vartor 02-11-2007 06:20

Muhim olan adamin sacmaliklari degil, bu sacmaliklara inanlar. Bazen bu kadar da cahil olabilir mi insan diye dusunuyor, gozlerime kulaklarima inanamiyorum. Efendim ateist esasinda allahi inkar eden ama ondan cok korkan biriymis. Alismislar celiski icinde ki soylemlere, bir tanesi de bu ne sacmalik demediginden, herif de kendini birsey diyorum saniyor.

degisim 02-11-2007 10:47

Cahil insanların karşısına oturup anlatılan *zırvalıkları dinleyecekler yalnızca cahillerdir başka da söze gerek yok bence.

rebera_roni 02-11-2007 16:59

ben anlamadım bunlardan bişey korkuyorsam niye inkar edeyim.demiyo ben korktuğumdan dolayı inanıyom aslında korkularım olmasa bende inkar edecemde :D *ne diyem korkularından kurtulman dileğiyle iyi vaazlar *hocam :D bilmem dikkatinizi çektimi 'ben böyle yaptım böyle söledim' hep ben :D adam kendi reklamını yapmaktan baska işi yokki diğerleride reklamı iyi izliyo :D

Titan 02-11-2007 19:03

Hocaların geleneksel hitabet tarzı, biraz vurgu, biraz "izm" kötülemesi, arada bir gözyaşı. Fethullah Gülen'in kıç bacağı, hele bir de yapılan yorumlara bakın, sıfır.

osiris 02-11-2007 19:18

müslümanların kaderi bu iyi bir hatip oldumu tamam adam ben peygamberim dese kabul ederler aynıdeli saitde olduğu gibi

aparain 06-04-2008 11:56

yine aynı aşağılık teraneler yahu!
sıkışıp bir köşeye kapaklanınca, yaptıkları çarpıtmalar yetmiyormuş gibi bir de:
"tanrı yoksa ben birşey kaybetmem,ama sen çok şey kaybedersin" gibi çıkarcı, yalnızca kişisel menfaatlere dayanan, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim mantığının tipik bir örneği.Gerçekten de ne kadar çirkin bir söylem bu böyle.
* * * *neyse bir de maximus'un verdiği sokrates musa amca hakkında da birşeyler söylemek istiyorum.
Neden inananlar sanki kendilerinin verdikleri "tanrı" cevabı kesinlikle doğruymuş gibi kabul ederek, inanmayanlara "bunu kim yaptı, şunu kim yaptı?" diye menbaı belli sorular sorup dururlar?üstelik kendileri bu soruya hiç duraksamadan, her şeyi bilen, dilediğine de bildiren tanrı cevabını yapıştırmakta beis görmezler?

neden ateistlerin, onların sordukları tüm soruları cevaplamaları gerektiği, eğer cevaplayamıyorlarsa kendi dediklerinin kesinlikle doğru olduğu inancına kapılırlar?
kendileri bilmedikleri,anlam veremedikleri konularda " doğrusunu tanrı bilir" demekte hiçbir *sakınca görmezken, "bu konuda bir bilgim yok" diyen bir ateisti körlükle, akılsızlık gibi ağır ithamlarla suçlarlar?
*sevgilerimle...

KızıL 29-05-2008 19:03

yazık yazık acıdım adama....

Unbeliever 29-05-2008 21:20

Yıllardır bu tarz kendini ve dinini bilmez, kulaktan dolma bilgilerle, saçma sapan hadisler ve mezhep öğretileriyle büyümüş, hurafelere inanmış, Allah a sevgi duyacağına korku beslemiş cahil cühela takımından adam(cık)lar gibi tipitipler yüzünden, yanlış yetiştirilmiş bir toplum ve o toplumun yarattığı saygısızlık örneğidir bu...inanan biri olarak bu tarz adamlardan kendini din alimi sanan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan tiskiniyorum...çıkıpta yorumda yapmıyolar mı...deli ediyorlar beni ya....herkesi aynı kalıba sokmaya çalışıyorlar....Allah zaten isteseydi herkesi aynı tornadan çıkmış gibi, manevi ve fiziki yönden aynı yaratırdı..."oku" ayetinin bile anlamını bilmiyo bu tipitipler....okumadan yorum yapıyorlar....neyse kızmayacam....her koyun kendi bacağından asılır...ister iple asılır ister kanca ile veya başka ne var ise...neden bunlar herkesi aynı kancayla asmaya çalışıyorlar anlamıyorum...bilmiyorlarki savundukları şeylere daha fazla zarar veriyorlar...samimi olduklarını zannederek....Allah akıl fiir versin bunlara.....

saygılar...

Lestat 29-05-2008 22:23

çok duygulandım.hele o çiçek resimleri yok mu tanrı varmış be o papatyaları kozalakları görünce anladım allah razı olsun nihat hocadan

BenDeniz 20-06-2008 06:54

''Allah'dan korkma hissi öyle fazlaki,yatakta dahi huzur bulamıyorlar''Şuhalde zaten bu zümreler Allah'a iman etmiş ancak isyan etmekte olurlar.

İsla buna tanrıtanımaz değil,Günahkar demektedir.

Burada kullanılan metod;hitab edilen müslüman cemaate sırat-ı müskayım üzere olduklarını hatırlatmak vede tanrıtanımazların dahi İslama yöneldiğini izah ederek inançlarının gücünün idrakini sağlamaktır.

Ayrıca daima işittiğimiz ''Ben anlattım daha sonra mülayimleşti,halim selim bir zat olup çıkıverdi.Hatta benden kitap dahi istedi ve bende kitabı hediye ettim'' gibi sözlere artık itimat edemiyorum.

Bukadar çok sayıda ''Yaşanmışlık'' olamayacaktır.

Aydınus 20-06-2008 15:08

Saçıp savurduğu yalan ...

Hem de koca bedeninden daha büyük yalan .

Bir ateist avukat varmış da ...

( Karşıdaki kişi avukat olacak ki , Nihat adlı bu şarlatana da övgü malzemesi çıksın . Sonra da karşısında kimsenin olmadığı , sadece ve sadece kuzu gibi dinleyenlerin olduğu mecliste bol bol övünsün . Fondaki güzel çiçekler eşliğindeki müzik de bu arada dinleyenleri çoşturmalı , Allah Allah diye dinsel hezeyana , pardon heyecana getirmeli , bu şart . )

- Beeeen , dinsiz avukatları bile imana getirdim , dedim ki ona ''cürmün kadar yer yakarsın , sen din düşmanlığı yaptın diye bu din yokolmayacak , devam edip gidecek ''...

Heyt be !

Dine inanmayan avukat bayan da kuzu kuzu dinliyor sadece , ama çıkıp da şunu demiyor :

- Bana bak hoca ; bir zamanlar Yunanlıların da , Romalıların da onlarca Tanrısı vardı , hani nerede şimdi o Tanrılar ; kim inanıyor artık böyle Tanrılara , git işine !

Bu dinsiz bayan avukat , bunca kariyeri yaparken bir gün olsun açıp da din konularını okumamış gibi Nihat'ın tavsiye ettiği kitapları okumaya ve Allah'a artık inanmaya başlıyor .

Vay be ne mucizeli kitapmış bunlar , eh biz de bu palavraya inandık elhamdülillah !

Nihat Hoca , sıkıysa bizim Turan Dursun sitesine gel !

Gel de sana anlatalım o , adaletli hz.Ömeri'ni , dinini , imanını , peygamberini , Kur'an'ını ...

Bulmuş kendisini sorgulamadan , eleştirmeden kuzu kuzu dinleyen kuzucukları , sallıyor da sallıyor .

Hoca hoca ; ben de seksen tane inançlı profesörü ateist yaptım !

Hadi bakalım , aksini ispatla !

Bir Allah olsa ve onun bir de sopası , öyle bir indirirdi ki siz palavracıların kafasına .

Hep aynı vurgu , aynı şarlatanlık :

- Ben ölünce birşey kaybetmeyeceğim , ama sen ölünce var yaaa , neler kaybedeceksin neler .

İnsan denilen yaratığı en zayıf noktasından yakalayıp acımasızca ümüğüne çöküyorlar .

Karşısındaki insanların aklına değil , sadece duygularına sesleniyorlar .

Çünkü biliyorlar ki aklını kullanmaya başlayan insan din gerçeğinin de o saat farkında varacak , allayıp pulladıkları putları ve yüzyıllarca papağan gibi ezberleyip zavallı çocuklara da ezberlettikleri palavraları lime lime dökülecek .

Haliyle de bu türden şarlatanların da ekmek kapısı kapanacak .

Bu adamların da derdi emin olun sadece ve sadece bu .

Sen inanmasan , ben inanmasam , o inanmasa böylesi adamlar bu masalları kime anlatıp da para kazanacak ?

Bir şeyi hep merak eder dururum :

- Niye işçilerin boynu hep ince de bu hacı hoca takımının boynu hep kalın oluyor ?

mhmd 20-06-2008 16:17

Kendi işlerini hep kendileri yapıyor diyeceğim lakin dilim varmıyor :)

Pavka 14-09-2009 06:51

atma hoca din kardeşiyiz...

- karı-koca komünist ve avukatlar.

- kadın dikbaşlı ("olumlu" anlamda)

- komünist adam karısına belli kitapları okumasını yasaklıyor.

- komünist kadın o kadar dikbaşlı ki kocasının bazı kitapları okumasını yasaklamasına boyun eğiyor ve bu kitapları gizlice okuyor. boşanma davası açmıyor örneğin hemen, komünist ve avukat olmasına rağmen!

şimdi insan inandığını iddia ettiği bir şeyleri savunmak için niye yalana başvurur? söyleyecek gerçek bir şeylerinin olmaması ve aslında kendisinin cahil sömürerek para kazanmaktan başka bir şeye inanmaması yüzünden olmasın sakın...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:34 .