Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Tanrı'ya Dava Açtı (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=4831)

pervane 20-09-2007 19:56

Tanrı'ya Dava Açtı

ABD'nin Nebraska eyaleti Senatörü Ernie Chambers, Tanrı'ya dava açtı. Davanın sebebi ise Chambers'ın Tanrı'yı doğal afetlerden sorumlu görmesi. *

İlginç ve şaşırtıcı bir davranış sergileyen senatör, dilekçesinde Tanrı'dan 'davalı' diye söz etti. Amerika'da Douglas Mahkemesi'ne başvuran Chambers, "Milyarlarca insanın ölümüne yol açan sel, kasırga, deprem ve benzeri afetlerden sorumlu olan davalıdan, yıkıcı faaliyetleri bırakmasını talep ediyorum" dedi.

Dava dilekçesinde, "Tanrı her yerde olabildiği için şahsen Douglas bölgesinde de bulunmaktadır" ifadesi kullanıldı.

Bakalım davalı duruşmalara katılacakmı? Avukatlarının sayısını merak ediyorum asıl :lol:

rebera_roni 20-09-2007 20:04

Re: Tanrı'ya Dava Açtı

:D ilk ve tek daha önce böle bi dava duymadım.o bahsettiğin avukat sayısını bende merak ediyorum :D

osiris 20-09-2007 21:22

bu olayla ilgili bir filim izlemiştim bence tanrıdan şikayetçi olan adam bu filimin etgisinde kalmış

beelzbb 20-09-2007 23:24

MAŞALLAH

Canan75 20-09-2007 23:32

Bende tanrinin amatör avukatlarindan davaciyim :)

oguzay 16-09-2010 16:51

Avukat sayisi her halde, 4-5 milyar!

hackercesur 16-09-2010 16:55

Alıntı:

Basic´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 338939)
Avukat sayisi her halde, 4-5 milyar!

Asıl tuhaf olan nasıl savunacakları...

Çünkü makdül mahkemede yerinde olmayacak... :bounce:

oguzay 16-09-2010 17:18

Giyabinda savunurlar!

Saygilar...

Titan 17-09-2010 22:45

Bush'un Irak'a saldırmak için bahanelerden biri olan "Tanrının kendisini" görevlendirmesi kadar olağan bir haber, ABD'de.

prozac 17-09-2010 22:51

Farzedelim Tanrı suçlu bulundu hakim bunu söyleyebilirmi , işin ucunda taş kesilmek var ..

evrensel-insan 17-09-2010 23:20

Saygideger arkadaslar;

Bence bu konu "faili mechullar" a girer ve zaman asimina ugrayarak, davadan duser, tabi ki epistemolojik olarak, yoksa tanri bu, ne yapacagi belli olmaz. Cehennemi mahkeme de kuruverir, alimallah.:boom::director::loco:

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 17-09-2010 23:27

Bunlar Müslüm Gürsesi dahi gecmisler, Isyankar....:ear:

AerA 17-09-2010 23:29

Sayın forum üyeleri ,

Çok daha komiği var. Bakınız İslam, beyinlere ne zararlar veriyor.

Cini Mahkemeye Verdiler

Gelde gülme. Sen cin diye bir varlık tasvir eder ve varlığından şüphe duymayacaksın dersen eğer, bu olur. İmanda akıl olsa böylemi olur?

evrensel-insan 17-09-2010 23:34

Saygideger AerA;

Bence,mahkemenin ilk yapacagi; ailenin onazarar vermemesi icin, cini; koruma altina almasi. Cunku cini sikayet eden, cine de zarar verebilir. Zavalli cin de yargilanamadan, ailenin kurbani olur.:loco::tsk:

Ne yapsak "cinleri insanoglunun serrinden koruma" dernegi mi kursak!:peep:

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 17-09-2010 23:36

Alıntı:

AerA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339438)
Sayın forum üyeleri ,

Çok daha komiği var. Bakınız İslam, beyinlere ne zararlar veriyor.

Cini Mahkemeye Verdiler

Gelde gülme. Sen cin diye bir varlık tasvir eder ve varlığından şüphe duymayacaksın dersen eğer, bu olur. İmanda akıl olsa böylemi olur?

Cinler yokmudur sence?

evrensel-insan 17-09-2010 23:39

Saygideger AvniSinanoglu;

Cinler yokmudur sence? -AS-

Sen once su cinden ne algiladigini dile getir, yani algiladigin cini, tanimla, tarif et, bende o zaman sana "senin tarif/tanimina uyan bir cinin" olup, olmadigini soyleyeyim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 17-09-2010 23:47

İslam'da cin
Rahman adlı süresinin 15. ayetinde “Cinleri halis ateşten yarattı(k)” .

Hicr süresinin 27. ayetinde “Cinleri de daha önce insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen güçlü bir ateşten yarattık” .

Zariyat adlı süresinin 56. ayetinde “Ben cinleri ve insanları ancak Bana ibadet etsinler, diye yarattım”.

Hristiyanlık'ta cin

Arapça cin, Eski Yunanca daimon. Eski Yunancadaki kullanılan şekliyle daimon sözcüğü, putperestlerin taptıkları tanrılar için kullanılırdı. Buna göre “demon” (daimon) sözcüğü “tanrı” anlamına gelir. Kitabı Mukaddes cinleri “günah işlemiş melekler” olarak, Şeytan'ın “melekleri” olarak adlandırır. Bununla, onların Şeytan'ın yönetimi altına girdiklerini anlatır. Hıristiyanlık'a göre Şeytan'ın isyanından sonra bazı melekler, Nuh tufanı öncesinde, gökteki görevlerini bırakarak yeryüzüne geldiler. Onlar bunu, Şeytan'ı desteklemek amacıyla yapmadılarsa da sonunda onun tarafına geçmiş oldular. Bunlar erkek şeklinde maddeleşerek kadınlarla yaşamaya başladılar. Tufan esnasında, boğulmadılar, maddeleşmiş bedenlerini ruha çevirerek göğe döndüler ve alçaltılmış bir durumda bırakıldılar. Artık maddeleşemeseler de hâlâ insanlara cinsel yönden yaklaşmaya devam ederler. Ayrıca bunu sadece erkek olarak değil aynı zamanda kadın şeklinde de yapmaya çalışırlar.

Hristiyanlık dinine göre bir cin, hatta birçok cin bir kişinin içine girebilir. Bu cinler içine girdikleri kişinin içinden çıkarılabilirler; Hıristiyanlık'ta cin çıkarma olgusu mevcuttur.

Cinlerin faaliyetleri Hristiyanlığa göre üç ana grupta özetlenebilir; insanlara cinsel yaklaşımları (seks), sahte tapınmayı desteklemeleri (dinsel) ve insanlara eziyet etmeleri (sadizm-şiddet). Kutsal Metin insanları falcılık, büyücülük, ruh çağırma, sihirbazlık, ölülerden medet umarak onlara yaklaşmak gibi cinlerle ilgili faaliyetlere karışmak konusunda uyarır. Cinlerin üstün yetenekleriyle insanların beyinlerini etkileme güçleri olduğuna inanılır. Cinlerin rüyaları kendi mesajlarını vermek amacıyla kullanabileceğine inanılır.

Hıristiyanlık inancında cinler kudretli varlıklardır, insanları aldatırlar ve bazı insanları medyum-aracı olarak kullanırlar. Buna göre bu medyumun söyledikleri doğru olabilir, eğer bu cinler medyuma doğruyu söylüyorlarsa. Zira, Kitabı Mukaddes cinlerin iblis (iblis = şeytan) gibi yalan söylediklerini belirtir. Ayrıca insanlara zarar verebilirler, bu nedenle Kutsal Metin onlarla ilgili şeylerden, ruhçuluğun her türünden uzak durulması gerektiğini söyler.

Yukarida belirtiliyor. Cok insanin aklini karistiran ruh bilgileridir. Ruh vucuttan cikip gezebilir deniyor, eger bunu denediysen ne demek istedigimi anlamissindir. Inaniyorum demiyim bilmiyorum diyorum.
Eger ruh dinen anlatildigi gibi ise o zaman baska ruhani varliklarin oldugunu da düsünebilir insan. Yine tekrarliyorum inanmiyorum demiyorum bilmiyorum.:wave:

evrensel-insan 17-09-2010 23:50

Yine tekrarliyorum inanmiyorum demiyorum bilmiyorum.-AS-

Peki, neyi ogrenmek istiyorsun?

Saygilarimla;
evrensel-insan

AerA 18-09-2010 00:00

sayın evrensel-insan,

Cinin durumu çok zor. Ortada bir hırsızlık var ki Şerri Mahkeme "Elleri kesile" diyebilir. Cine sahip çıkalım. Bu çağda bu bağnazlık olmaz. Hem belki reşit değildir, sadece ıslah evine girer biraz sonra rehabilite olup cin toplumuna tekrar kazandırılır.

Şöyle yapalım :

Önce suç mahallinde bir Ouija Tahtası kurup, Ouija'da uzman postacılardan cini çağırmalarını isteyelim. Eline mahkeme tutanağını tutuşturalım. Sonra karakolda Ouija ustası polisler bir ifadesini alsınlar. Mahkemeye sevk edilince mahkeme salonunda Ouija ustası avukatı cini savunabilir ve hatta cin kendini bile savunabilir. Son karar içinde Ouija ustası yargıç cini bir lamba içine haps eder.

Cezai süre boyunca lambada kalan cin rehabilite olur. Olmazsa, çıkınca 3 dilek hakkımız var zaten, bir dileği "Allah seni ishal etsin" şeklinde kullanırız yine toplum kazanır. Geri kalan iki dilek hakkımızdan biri ile Müslüman camiasına akıl-fikir ihsan edilmesini dileriz. Son dileğimizde de AvniSinanoğlu dostumuzun LSD ve Metamfetamin'den arınmasını dileriz.

Cin dahil herkes mutlu olur.

Buda adı geçen Ouija Tahtası :

http://www.shopoflittlehorrors.com/o...oard%20pic.jpg

evrensel-insan 18-09-2010 00:13

Saygideger AerA;

Son zamanlarda, senden oneriler yagmur gibi yagmaya basladi. Gerci bu iki oldu, ama; "ucuncusunden Allah korusun" demiyecegim, cunku korumasin.

En azindan, cinlerinde Allah'tan bir sikayeti olup olmadigini da ogrenebiliriz. Yalniz, bence onemli bir konu var. Biliyorsun, Allah cinlerden, insanogluna itaat etmelerini istedi. Dolayisi ile etki/tepki prensibi isiginda, cinler seytana uymus oluyorlar.

Oyuzden bu mahkemenin adaletli olabilmesi icin, sadece cin ve insanoglunun bulunmasi yetmez, Allah ve seytanin da orada bulunmasi gerekir. Cunku cinler "biz seytana uyduk, o bize; neden insanogluna itaat ediyorsunuz, bu sizin cinliginize yakismaz" dedi derlerse, seytana da cevap hakki duser. Seytan da "ne yapayim, Allah benden insanogluna itaati istedi, mecbur muyum?" derse, o zaman da Allah'a soz hakki duser. Neyse!

Sen en iyisi insanoglunun "cinleri savunmasi adina" Mahkemeye cik ve avukatlik yap. Boylece, cinlerle insanoglunun zamansiz ve mekansiz suren husumetine de son verip, sadece insanoglu degil; cinlerin tarihine de adini cin harflerle yazdirirsin.

Bence bu firsati kacirma, benden bir cinsever olarak oneri. Bilesin, herkese de boyle kiyak yapmam, ona gore.

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 18-09-2010 00:17

Sayin AerA beni madde bagimlisi yaptin gittin, tsk.

AerA 18-09-2010 00:18

Sayın evrensel-insan ;

Şöyle bir problem var ki, adı geçen mahkemede kellem gidebilir. Malumatınız inanç sıfır, şirk koşma diz boyu. Konuyu bir müslüman dostumuza aktaralım. Benim yerime elinde Ouija tahtası ile mahkemeye çıksın. Hem Rabbinide yakından görür.

Esen kalınız.

evrensel-insan 18-09-2010 00:26

Saygideger AerA;

Anlasildi. Allah senin de "gozunu korkutmus" Gozunu bagla cik diyecegim ama; bende senin gibi cinsever bir arkadasi riske atmak istemem.

Yalniz, bir seyi unuttun, gibi geliyor bana. Musluman bir arkadas, yollayalim yollamasina da, ya "cin carparsa", o zaman bosu bosuna gunaha girmezmiyiz?

Zaten benim seni istememdeki sebep; cinsever ve cin haklarini koruyucu olusundu. Sence, cinsever bir musluman bulabilir miyiz?

En azindan bildirelim de, "cinler carpmasin"

Yoksa, bir de "siz bu kisinin carpilacagini, bile bile gonderdiniz" diye suclanmakta var, isin ucunda.

Ne dersin "en iyisi hic bulasmamak" mi?,m ya da....

Saygilarimla;
evrensel-insan

AerA 18-09-2010 00:36

Alıntı:

AvniSinanoglu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339454)
Sayin AerA beni madde bagimlisi yaptin gittin, tsk.

Sevgili AvniSinanoğlu dostum,

Olur mu hiç öyle şey. Neden sizi madde bağımlısı yapayım ki?
"Sence cinler yokmu?" sorusu bende ister istemez bağımlılık çağrışımı yaptı ise de, şayet değilseniz (ki bilmiyorum) problem yok. Sadece son dilek hakkımızı öylesine değerlendirmiş oluruz.

Alıntı:

Evrensel-İnsan´isimli üyeden Alıntı

Bence de hiç bulaşmayalım. Ama ben yinede merkezi Vatikan'da bulunan Avrupa Cin Hakları Mahkemesine bir mail atayım. Malum şu sıralar Avrupa ne derse o. Sonrasında medyada patlama yapar haber, cumhurbaşkanımız Zaptullah Papatya'da araya girer Cini kurtarırız Arabın elinden.

Birde aklıma geldi cinin çaldığı cep telefonlarına IMEI takibi yapılarak Cinin yeri bulunabilir mi acaba?

Akşam akşam iyi geldi bu haber.

Esenlikler diliyorum.

AvniSinanoglu 18-09-2010 00:36

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339457)
...
Yoksa, bir de "siz bu kisinin carpilacagini, bile bile gonderdiniz" diye suclanmakta var, isin ucunda.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Cin çağırma Duası

Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye’yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: “Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü’minîn” der sol tarafına dönerek üç kez: “ye saf dîş” sonra “Bikatlamediyş” söyler sonra da bir kez şöyle dersin: “Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü’minîn.” Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir. cin suresi: Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi’nâ kur’ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb’asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak’udü minhâ makaide lissem’ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden Eğer çağırıdğınız cin geri gitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur: “Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm” Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler ....alinti.

Demekki inananlar cinlerle kommunikasyona giriyormus da haberimiz yok. Nette yeterince örnek bulursun. Ben Saadettin Teksoy...:tsk:

evrensel-insan 18-09-2010 00:46

Saygideger AerA;

Bende istersen, seninle ortak tanidigimiz "Turkuba Cin'i" ne bir danisayim mi, ne dersin?

Ya da sen Vatikan'a verecegin dilekce de, Turkuba'dan bahset, eger ben yardimimiz dokunursa, cincilik adina ve cinlerin "Allah'in sozunden disari cikmamalari" adina ve de insanoglunun "cinlere hak vermesi" adina, bir tasla uc kus (dogru mu, saydim), vurmak adina v.s. sevap kazaniriz.

Her zaman oldugu gibi, ben yine bu isin hallini senin o yuce adaletine birakiyorum. Bu konuda bilirsin, sana guvenim sonsuzdur.

Yalniz, gelismelerden beni haberdar eylemeyi de, lutfen unutma.

Millet, kendi turunu dusunmezken, biz bir de cinleri dusunuyoruz, ne yaparsin kalb bu, laf dinlemiyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 18-09-2010 00:52

Parapsijolide cinler / demonlara büyük ilgi mevcut profesörler modern cihazlarla arastirma yapiyorlar ve halen isin icinden cikip akli bir cevap bulduklarini söylemek erken. Acaba bir deli kuyuya bir tas atti bin alim aramaya kalkisti oyununda miyiz veya gercekten bilimsel arastirilmasi gereken konumu bilmiyorum. Ama su bir gercek gizemlilik insanda ilgi olusturur film i yapsak ne..:)

AerA 18-09-2010 00:54

Alıntı:

AvniSinanoglu´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339461)
Demekki inananlar cinlerle kommunikasyona giriyormus da haberimiz yok. Nette yeterince örnek bulursun. Ben Saadettin Teksoy...:tsk:

sayın AvniSinanoğlu;

Alıntıladığınız bu küllüyata bakış açınız nedir?
Yani daha açık konuşmak gerekirse Kuran'da bahsi geçen ve Arabın mahkemeye verdiği bir "cin" olgusuna inanıyormusunuz?
Sizce "Cin" diye birşey var mı?

saygılarımla

AvniSinanoglu 18-09-2010 00:56

Alıntı:

AerA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339470)
sayın AvniSinanoğlu;

Alıntıladığınız bu küllüyata bakış açınız nedir?
Yani daha açık konuşmak gerekirse Kuran'da bahsi geçen ve Arabın mahkemeye verdiği bir "cin" olgusuna inanıyormusunuz?
Sizce "Cin" diye birşey var mı?

saygılarımla

Inanmak ve bilmek konusunda gayet acikim. Bilmedigim seye inanmam:smokin: Önce inceleyip kabullenmem gerek. Bildiginiz gibi bilinmiyen seyler korku hissini güclendirir korkuda pisyolojik hastalik verir. Eh simdi ne yapayim?

evrensel-insan 18-09-2010 01:03

Bu mahkeme tam sana gore, bol bol cinler hakkinda ne ogrenmek istiyorsan ogrenirsin. Yalniz dikkat edecegin tek konu "carpilmamak".

Cinler, genelde Allah'in "emriyle" insanogluna zaten itaat ederler.

Ama, sonucta onlarda cin, cin gibi olduklarina, cin ictiklerine bakma; seytana uyabiliyorlar. Sen onlari, mahkemede "kizdiracak" bir harekette bulunmazsan ve aleyhlerine olmazsan,carpmazlar. Yalniz, dikkat et, seytan oralarda olmasin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 18-09-2010 01:25

Cinler cogunlukla bana sayisal lotto sayilarini söylemekten geri cekildikleri icin onlara küskünüm.

evrensel-insan 18-09-2010 01:33

Cinler cogunlukla bana sayisal lotto sayilarini söylemekten geri cekildikleri icin onlara küskünüm. -AS-

Seni gidi menfaatci, seni!:hug::smokin:

Bu arada, "Avanak Avni" yi hatirlayacak kadar, kronolojik yasa sahip misin?

Saygilarimla;
evrensel-insan

AerA 18-09-2010 01:37

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339495)
S

Gazoz var mı gazoz?
Agug gulu halug bugu...

AvniSinanoglu 18-09-2010 01:39

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339495)

Cinler cogunlukla bana sayisal lotto sayilarini söylemekten geri cekildikleri icin onlara küskünüm. -AS-

Seni gidi menfaatci, seni!:hug::smokin:

Saygilarimla;
evrensel-insan

Yahu arabin biri cikmis istedigi kariya sahib olmus üstüne Tanrinin elcisi olmus bu menfaat degilde benim bir sayisal lottommu menfaat kardesim:party:

evrensel-insan 18-09-2010 01:41

Saygideger Avni Sinanoglu;

Yahu arabin biri cikmis istedigi kariya sahib olmus üstüne Tanrinin elcisi olmus bu menfaat degilde benim bir sayisal lottommu menfaat kardesim-AS-

Ne o, simdi de "kiskanclik mi?":hug:

Nazar etme ne olur,
Calis, senin de; olur.:whoo:

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan 18-09-2010 01:46

Saygideger AerA;

Gazoz var mı gazoz?
Agug gulu halug bugu..-AerA-

Bir an okurken, odaya A. Avni girdi, sandim.:)

Yalniz "z" leri soyluyebiliyor muydu?, yoksa

"Gasos, vaa mi, gasos?" mu diyordu. Kronolojik takvim, 60'larin sonu ve 70'lerin basi miydi?

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 18-09-2010 01:49

Alıntı:

evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339506)
Saygideger Avni Sinanoglu;

Yahu arabin biri cikmis istedigi kariya sahib olmus üstüne Tanrinin elcisi olmus bu menfaat degilde benim bir sayisal lottommu menfaat kardesim-AS-

Ne o, simdi de "kiskanclik mi?":hug:

Nazar etme ne olur,
Calis, senin de; olur.:whoo:

Saygilarimla;
evrensel-insan

Yeni bir din mi cikarsam ne, yok arkadas benim etik ve ahlak anlayisim bu islere el vermez, sosyalcilik beni kilitlemis.:D

AerA 18-09-2010 01:54

sayın evrensel-insan ;

Avni hiç gazoz diyemiyordu. Aslında konuşamıyordu. gag gug blug gubub...
Ama o gazozu içince sarhoş oluşu ve yaptıklarını halen hatırlarım.

70'lerin ortasında iyice popülerdi. Kronolojik takvimi dediğiniz gibi 60 ların sonu 70 lerin başı. Ama 1990 larda da çiziliyordu.

Ah Avni ah.
http://img525.imageshack.us/img525/3339/avniler1bv4.jpg

evrensel-insan 18-09-2010 01:57

Saygideger AerA;

Resmini iyiki koydun, bir nostalji yasattin. Gazoz diyemiyordu da, istediginin gazoz oldugu nasil anlasiliyordu, hatirliyor musun?

Bu arada senin kronik yasinda bayagi bir zaman gecirmis.:tape:

Saygilarimla;
evrensel-insan

AvniSinanoglu 18-09-2010 01:57

Alıntı:

AerA´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 339520)
sayın evrensel-insan ;

Avni hiç gazoz diyemiyordu. Aslında konuşamıyordu. gag gug blug gubub...
Ama o gazozu içince sarhoş oluşu ve yaptıklarını halen hatırlarım.

70'lerin ortasında iyice popülerdi. Kronolojik takvimi dediğiniz gibi 60 ların sonu 70 lerin başı. Ama 1990 larda da çiziliyordu.

Ah Avni ah.
http://img525.imageshack.us/img525/3339/avniler1bv4.jpg

Avni miz ne yazikki ünlü olamadi. Cogu eserlerimiz uluslararasi üne kavusamadi burada bile bir Nasreddin Hoca calismalari basari göstermedi. Bir Saban oglu Saban filmini bile meshur edemedik dünya capinda halbuki ne gülmüstük.:loco:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:34 .