Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ahlâksız teklif.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5148)

-Maximus- 11-11-2007 14:42

Ahlâksız teklif..

muhammedin uyduruk tanrısı tarafından vaad edilen cennetin ahlaksız bir teklif olarak
düşünmüşümdür hep. düşünün bir kere koskoca evrenin sahibi tanrı kendi yarattığı kulları
yola getirmek için uygunsuz tekliflerde bulunuyor. hadi elmalar bağlar bahçeler bir yere kadar,
ya peki kendisine itaat etmeleri karşılığında kadın ve oğlan teklif etmesine ne demeli, sen
koskoca tanrısın ol dersin olur, yap dersin yaparlar, bu pazarlık neden, üstelik teklif edilen
çok çirkin.
bırakın bu teklifin tanrı tarafından yapılmasını sıradan bir insanı düşünelim, diyelimki bir insanın
size bir işi düştü, siz işi yapmakta isteksiz davranıyorsunuz, oda şunu diyor '' bak benim istediğimi yaparsan sana bir kaç tane 16 -17 yaşlarında bakire kızlar vereceğim'' şimdi siz
bu insan hakkında ne düşünürsünüz, muhtemelen aklınızdan ilk geçen '' ulan ş.... p..........k ''
olacaktır, peki koskoca evrenin sahibi tanrı insanların cinsel zaaflarına yönelik bir teklifte
nasıl bulunur, hadi kadınlar bir yere kadar, ibadete itaat'a karşılık oğlan teklif etmesi ahlaksızlık değilmi, bakınız sözüm ona ayetler *ne diyor,,

56-8 - Sağın adamları (var ya) ne mutludurlar onlar!

56-15 - (Onlar) cevherlerle işlenmiş tahtlar üzerindedirler

17 - Çevrelerinde, ölümsüzlüğe ulaşmış gençler dolaşırlar. *( bunlar oğlanlar oluyor )

21 - Canlarının çektiği kuş etleri,

22 - İri gözlü hûriler,

23 - Saklı inciler gibi,

24 - Yaptıklarına karşılık olarak verilir.

35 - Biz kadınları yeniden inşa ettik (yarattık).

36 - Onları bâkireler yaptık.

37 - Hep yaşıt sevgililer,

38 - Sağın adamları içindir.

kim bu sağın adamları ? tabiki muhammedin sözde tanrısına secde edenler, sağın adamları
muhammedin isteklerini kusursuz yerine getirdiklerinde kendilerini böyle bir mekan bekliyor,
içinde yaşıt bakire kızlar, teklife bakarmısınız, yetmiyor oğlan teklif ediyor.

52-24 - Kendilerine ait bir takım hizmetçiler de onların etrafında dönerler. Bu gençler sanki sedefleri içine gizlenmiş inci gibidirler.
52-19 - (Onlara): "Yaptıklarınıza karşılık afiyetle yeyin, için" (denilir.)

bak bak bak,! *tanrının sözüne bakarmısınız, -sedefleri içine gizlenmiş inci gibi- oğlanlar,
arabın cinsel zevkine göre döşenmiş, sanki cennet değil *.......................

zaman zaman siteye teşrif eden sevgili müslümanlar, bir gün adamın biri yolunuzu kesip
bir iş yapmanız karşılığında size kadın ve oğlan teklif etse o kişi hakkında ne düşünürsünüz.

ozgur_beyin 11-11-2007 14:58

Re: ahlaksız teklif

Sevgili maksimus ben böyle ''bir ahlkasız teklife'' *hayır demezdim :lol: *dünyada olmak kaydıyla :lol:

-Maximus- 11-11-2007 15:03

peki teklif eden için ne düşünürsün *:D

asmara 11-11-2007 15:53

kadınlar için,
sınırsız alışveriş imkanı, yeseniz bile şişmanlamayacaksınız vaadleri ne çok işe yaradı bir bilseler:)

asmara 11-11-2007 16:07

bide sorun şurada,

teklif neyin karşılığı,

insanlığını satmak karşılığında.

beelzbb 11-11-2007 16:13

maximus o inanmadığın tanrı çarpsın seni! yeter yahu...bilader buna benzer bir ton konu başlığı var sitede.Bide senden eskiyim diyosun...

Senin yaptığın islam eleştirisi değil.İslamla dalga geçmek.Nasıl ya da nerenle algılıyosun bilader anlamiyoruz.

Ama şu bi gerçek ahlaksız adamın birisin.Konuları sürekli bel altı vurman ve uslubun bunu belli ediyor.Kasmana gerek yok.Biraz dolu şeyler yaz.O saydıkların hepimiz için birer nimet-ödül.Ve vaad edilenler.İnancımıza göre zaten herşeyi yaratan o ve tasarruf hakkı olan.Sen inansanda inanmasanda.

Ayetleri yazıp yazıp dalga geçiyosun burda.Birtane incir kabuğunu doldurcak yazın yok forumda.Walla gibisin valla

Hadi Selametle...

beelzbb 11-11-2007 16:16

Alıntı:

asmara";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 99383)
bide sorun şurada,

teklif neyin karşılığı,

insanlığını satmak karşılığında.

Asmara satanizmden bahsetmiyoruz.İyimisin?? :roll:

asmara 11-11-2007 16:26

ne yazsam olmadı.... uymadı buraya.... derdimi anlatmak zor.......

asmara 11-11-2007 16:32

...................

asmara 11-11-2007 16:36

iranda sokalarda dolaşan devrim muhafizlarını,

mısırdaki müslüman kardeşlerin terörünü görmemem için insanlığımı satmış olmam gerekir.

afganistandaki kadına uygulanan baskıyı görmemem için insanlığımı satmış olmam gerekir.

bugün iktidarlar, yönetim biçimleri en küçük bir sistem hatası verdiğinde devriliyor.

oysa şeriatı uygulayan ülkelerde asırlardır "sistem hatalı" sinyali veriyor. ama bir türlü KORKU İMPARATORLUĞUNUZ yıkılamıyor.

tüm bunları görmeyi reddetmem için insanlığımı satmış olmam gerekiyor.

no_panik 11-11-2007 16:45

Yine boş bir yazı daha.... Maximus'tan saygı bekliyoruz bizde...Bu olasılık maximusun allaha inanmasını beklemekten daha da zor bir olasılık... Çok güzel gidiyoun maximus...Senin sayende sallantıda olan bir çok ziyaretçi emin ol tekrar müslüman olmuştur.. *:lol:

11-11-2007 16:49

Bu konunun inancli arkadaslari incitecegi dogrudur. Ama bir yandan da, imzaladiklari kontratlarin icerigini gormeleri icin faydali. Gercek olan sey seksin cennette mukafat olarak vaadedildigidir. Cennet insanlarin Islam'a inanmasi icin tek gecerli sebeptir, inanmama durumunda ise korku ve tehdit vardir. Simdi Allah'i bir elestirelim, lakin bu varligin ozelestiri yetenegi pek gelismemistir.

Kuran tanrinin kisiligini incelemek acisindan, en gecerli kaynak. Kuran'in tanrinin sozu oldugu varsayimindan yola cikiyorum tabi.

Sartlar;
-Bana inanmanizi istiyorum
-Kimin bana inanip kimin inanmayacagi belirlenmistir
-Bana inananlar bana inanmayanlari inandirsin
-Bana inananlar alkol ve seksten uzak dursun
-Beni oven sozler ve davranislarda bulunun
-Inanmayanlarin canini yakicam
-Inananlara seks ve alkol vaadediyorum
-...

Sadelestirelim;
-Bazi insanlara zevk verecegim bazilarina azap cektirecegim ve bu benim iradem ile belirlenmistir. Bu islemde insanlarin herhangi bir rolu yada yapabilecekleri yoktur.
-Insanlarin bana inanmasi hosuma gidiyor odullendiriyorum, inanmamasi hosuma gitmiyor ve cezalandiriyorum.
-Bana inanan insanlar, diger insanlarin da bana inanmasini ve azaptan kurtulmalarini saglamalidir. Bir insan azap mi cekecek, zevklere mi dalacak, kendi iradesi veya inanan baska bir insanin iradesi ile belirlenir, benim irademin bir fonksiyonu yoktur.

Islam'in ozunde yatan celiski budur. Islam'in tanrisi, cok basit bir tuccar zekasi ile insanlarla pazarlik ediyor. Bu sadece bir gercek.

hiramusta 11-11-2007 17:44

Sayın Maxımus hocaefendi hazretleri :)
O ayetleri okuduğum zaman cennette kadınlara da huri verileceği zannına kapılıyorum.Benim gibi kafası karışanlar için şu üstün ilminizden biz acizleri de nasiplendirir misiniz? :) Madde ne muradınız varsa versin. Amiiiiiinnnn.

-Maximus- 11-11-2007 19:36

Re: Ahlâksız teklif..

müslümanlar hemen küplere binmiş, yahu ben olmayan bir iftiradamı bulundum, işte kuran
işte ayet, açık değilmi, ne diyor şunları şunları yaparsanız size kadın ve oğlan vereceğim demiyormu,
hayır vermiyor, allahın böyle bir teklifi yok diyecek biri varmı içinizde.

bir taraftan at gözlükleri takıp körü körüne inanacaksınız, sonra mantığınızı zorlamanızı istediğimizde
küplere bineceksiniz, yineliyorum, birinin bir işi için bana kadın *teklif etmesi ahlaksızlıktır.

asmara 11-11-2007 20:33

sayın hiramusta,
cennette erkeklere verilecek hurilerle ben ne yapacağım?

dolfen 11-11-2007 21:23

respendial abi bak nasıl benziyor yaaa
sicilya mafyasının 10 emri * abi tanrımı bunklar yoksa akrabalarımı:

Filmleri aratmayan mafya anayasasında neler var... İşte tarihi mafya anayasası....
09 Kasım 2007

SİCİLYA'DA İtalyan polisini düzenlediği filmlere taş çıkartan bir operasyonla yakalanan Mafya babalarının babası Lo Piccolo'nun evinde bulunan bir kağıt parçası, yıllardır gizli kalan mafyanın üyelerini nasıl kabul ettiğini de ortaya çıkarttı.

Kağıtta mafya üyelerinin uyması gereken 10 kural yer alıyor. İtalyan polisi onlarca yıldır mafyaya katılımların nasıl geçrekleştiği konusu hakkında araştırmayar yapmış ama şu ana kadar hiç bir şey elde edememişti. Ülkede mafyanın bir yılda elde ettiği para miktarı 75 milyar dolar civarında.

Bu parayı borç, ve koruma kisfesi altında işadamları ve diğer işletmecilerden topluyorlar. İşte İtalyan medyasında yer alan ve Baba filmini aratmayan mafya anayasası.

1- Bir aile mensubu, ikinci bir mafya ailesiyle ancak 3'ncü bir mafya ailesinin izni ve tanıştırmasıyla konuşabilir.

2-Bir mafya üyesi, bir arkadaşının ya da başka bir ailenin üyesinin karısına asla yan gözle bakamaz.

3-Polislerle arkadaşlık

edemez.

4-Barlara ya da kulüplere ancak ve ancak iş için gidilir. Eğlenmeye gidilmez.

5-Mafya'nın (Cosa Nostra) bir işi varsa, üye karısı doğum yapıyor olsa bile bu işe gider.

6-Hiçkimse buluşmalara veya randevulara geç kalamaz.

7-Karılarınıza ne olursa olsun saygılı olun.

8-Eğer aileden biri size bir şey sorarsa, daima doğruyu söyleyin.

9-Başka ailelerin parasına asla dokunmayın.

10-Ailesinde polis, savcı, hakim gibi adalet görevlisi olan bir insan asla aramıza katılamaz.

hiramusta 11-11-2007 21:26

Sayın hocaefendi hazretleri,biz cahillerin anlayacağı şekilde cümleler kurunuz lütfen.Şu ayetleri bi ortaya dökün bi de üstün ilminizle bi tefsirlerini yapın da biz fukaralar da birazcık nasiplenelim,Vesselam. :)

asmara 11-11-2007 21:31

sayın hiramusta,
sanırım sen hurilerle
tavla oynamak niyetindesin.

11-11-2007 21:37

seks yapmak diye bir yuklem yok turkcemizde. Sevismek bir yuklemdir, seks ise yabanci kokenlidir ve yapilan eylemin cins ismidir.

-Maximus- 11-11-2007 21:39

hiramusta anlama özürlümüsün, ayetler üstte, hiç debelenme hiramusta oğlancı arapların
savunulacak tarafı yok, boşuna bu çaba.

hiramusta 11-11-2007 22:03

yav göster şu ayetleri bana

asmara 11-11-2007 22:09

sayın respendial,
düzeltmeniz için teşekkürler.
ama türkçe de yakıştırma diye bir şey de vardır.

banyo yaptım, eve girmeden önce ayaklarımı çıkardım, gibi...
seks yabancı kökenli olabilir.
ama kullandığımız pekçok kelime yabancı kökenli zaten.
ama sanırım bu konuda hassas olmamızı öneriyorsunuz.

-Maximus- 11-11-2007 22:13

oooo !!! o küçük kelepçeli müslüman beynin ile beni dize getireceksin, ben senin dediğini
yapıp ayetleri yeniden buraya asacağım böylece beni aklınca komik duruma düşüreceksin,
hahaha !! gülerim, ununtma hiramusta sen bir müslümansın, o yüzden düşünemezsin, ve
buna bağlı olarak beynin ters evrim sonucu geri kalmıştır, normal insanlarla kaşık atma,
güneşin balçığa battığını sanan bir adam için diz çöküyorsun, işte zeka düzeyin.

AYATA 11-11-2007 22:16

Asmaram senin anlamadığın şu... cennete kadın gitmeyecek ...bu dünyada cennetlik olan kadınların hepsi erkek yapılacak ve cennete gönderilecek yani ayrı gayrı yok :D *orada kadın zaten bol...vaşşşş harika yorumdu bu İslamcı arkadaşlar bunu kullanabilir...

hiramusta 12-11-2007 11:11

Madem kendinin komik duruma düşeceğini kestiriyorsun.O halde adam gibi oku-araştır,her gördüğün,bulduğun bilgiye zıplama,kendini herkese maskara etme.Şimdi herkes senden daha düzgün bir başlık ve daha doğru bir değerlendirme bekliyor.

no_panik 12-11-2007 12:06

sen bir müslümansın, o yüzden düşünemezsin, ve
buna bağlı olarak beynin ters evrim sonucu geri kalmıştır.... Maximus.

Yanılmıyorsam HarunKahya'nın imzası idi...Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum,
Onlar olmasaydı dünyamız ne kadar da renksiz olurdu.
Maximus senden defalarca rica etmeme rağmen hala hakaret vari, karşındakini küçük düşürücü ifadeler kullanmaya devam ediyorsun...Gerçi ben burada ahlak polisi falan değilim ama bu şekilde aşağılayıcı cevaplar yazmaya devam edersen aynı şekilde ağır cevaplarıda karşılık olarak sana iade edeceğimi temin ederim.. *Kısasa kısas yani *:)
Saygılarla...

12-11-2007 12:43

Maximus, böyle şeyler yazıp neden mümin kardeşlerimizi kızdırıyorsun, yakışıyor mu sana?

Yaz şuraya iki menkıbe, hep beraber göz yaşları içinde okuyup kendimizden geçelim. Böyle ahlaksızca şeyler yazdığın zaman düşünmemiz gerekiyor, aklımızdan kötü kötü şeyler geçiyor, "bana inanırsanız size huriler, gencecik erkek hizmetkarlar veririm" ne demektir diye zihnimiz bulanıyor, yaradan bize neden rüşvet teklif etme ihtiyacı duyuyor diye kafamızda soru işaretleri oluşuyor, kısacası rahatsız oluyoruz.

Biz inanmışız kardeşim, sana ne? Lütfen yani, bak bir daha yaparsan karışmam haaa, sonra çok kötü olur. *:wink:

-Maximus- 12-11-2007 13:29

Alıntı:

hiramusta";p=&quot´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 99503)
Madem kendinin komik duruma düşeceğini kestiriyorsun.O halde adam gibi oku-araştır,her gördüğün,bulduğun bilgiye zıplama,kendini herkese maskara etme.Şimdi herkes senden daha düzgün bir başlık ve daha doğru bir değerlendirme bekliyor.

haklısın hiramusta, galiba size haksızlık ediyorum, anlamayacağınızı bile bile sizi zorluyorum.
binlerce yıldır beyinlerinizde kelepçe var, buna bağlı olarak zeka nın gelişmemesi, ben anlayışsız
maximus ne yapıyorum,? *pirinç süzgecinden nohut düşürmeye çalışıyorum, süzgecin ufacık deliklerinden koca nohut düşermi, özür,, özür,,, bunu farketmeliydim.

soruyu dahada basitleştireyim

birinin size kadın teklif etmesi ahlaksızlıkmı değilmi, çok basit bir soru, evet yada hayır.

hiramusta 12-11-2007 14:58

Lafı çevirme dik duruş sergile.Ne alakası var o ayetlerle kadın teklif etmenin?...Anladın değil mi?Verdiğin mealin yanlış olduğunu.Lafı kıvırmaya çalışıyorsun.Seni hokkabaz seni... :)

Kadın teklif etmeye gelince;

Her kadın teklif etmek amiyane tabirle pezevenklik değildir.Bizim sözlüğümüzde de öyle bir kelime yoktur.Beni sevenler eşimi bana teklif etmiştir.Beni de eşime teklif etmişlerdir.Ben çok arkadaşıma eş teklif ettim.Şimdi bizler pezevenk mi oluyoruz?Sen soruyu kime soracağını bilmiyorsun, bu soruyu aralarında ortak hayatlar yaşayanlara sor.

-Maximus- 12-11-2007 19:14

hiramusta bu diyanet meali, umarım bunu kabul edersin

Diyanet *Meali
31. Şüphesiz takvâ sahipleri için de başarı ödülü vardır.
32. Bahçeler,bağlar,
33. Göğüsleri *tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,
34. Ve içki dolu kâseler .

sen teklif edebilirsin, ama ben etmem, bize ters, ben birine '' bak benim için şunları şunları yaparsan
bizim seyfettinin kızları var, hemde göğüsleri yeni tomurcuklanmış, onları sana ayarlarım '' diyemem.
ama senin koskoca tanrın, '' bana itaat edin please !! bakın itaat edip benim uğrumda kafa keserseniz
size göğüsleri yeni tomurcuklanmış yaşıt kızlar ve inci kasesinde inci *gibi temiz oğlanlar veririm !!
come müslo please !!! *'' *diyor.

hiramusta 12-11-2007 21:47

Hoooppp dur bakalım.Vakıa suresinden atladın Nebe suresine.Önce şu Vakıa'yı bi konuşalım.Yanlışını bi ortaya koyalım.Sonra da bi özür dile...

Hadi bekliyorum,benim kindar kardeşim.Vakıa suresinin ilgili ayetler meali?

12-11-2007 22:32

Bu site dünyanın en şanslı sitesi, zira hiramusta var. Kur'an'ı anlayabilen ve yorumlayabilen tek müslüman, ama şanssızlık bu ya, kendine nick olarak masonların büyük üstadının ismini almış *:lol:

-Maximus- 12-11-2007 22:39

hiramusta, hani merak etmiştin ya benim neden bu başlığı açtığımı, anlatayım

bir hafta önce ticaret yaptığım firmalardan birinin satış elemanı işyerime geldi, havadan
sudan konuştuktan sonra, işler nasıl faslına geldik,,ee malum işsizlik herkesin sorunu.
abi dedi '' bizim firma işlerin düşük olması nedeni ile bir kampanya düzenledi, şu kadar
mal alırsan tayland gezisi var '' dedi, bu arada seyhat acentesinin verdiği otel resimlerini
gösteriyor, ve ekledi '' abi uçak konaklama yeme içme hepsi bize ait, geçen kafileden
gelenler anlattı, abi kızlar süpermiş, en büyüğü 16- 17 yaşında ! hatta aynı yaşta oğlanlar
varmış, otel garanti veriyor, hastalık yok, çok temizlermiş '' dedi, fln filan epey anlattıktan
sonra '' ne dersin abi '' dedi, kusura bakma iş yok *yeni mal alamam deyip gönderdim.
çıkarken '' al şu kataloğu belki fikrin değişir '' deyip çıktı.

kataloğu biraz inceledim, biraz sana tarif edeyim, belki tanıdık gelir

ilk sayfada nefis sahil görüntüleri, ikinci sayfada dünya mutfaklarından göz alıcı bir açık
büfe, ikinci ve üçüncü sayfalarda yarı erotik yaşları 16 -17 geçmeyen kızlar ve sayfanın
altında elinde bir tepsi tepsinin üzerinde bir kadeh ile neredeyse kadın denebilecek kadar
parlak bir çocuk.
kataloğu masaya attım, ''vaybe'' dedim ''işsizlik milletin ahlakınıda bozmuş '' *diye
mırıldandım, sonra bu teklif bir yerden tanıdık geldi, katalog yoktu ama tarif aynen
uyuyordu, memeleri yeni tomurcuklanmış yaşıt kızlar, etrafta dönüp içki servisi yapan
genç oğlanlar, meyvalar yemekler, haksızmıyım hiram, arada ne fark var.

ve hoşunuza gitmesede böyle bir başlık açtım, zaten bu kadar tepki verdiğine göre demekki haklıyım *:wink:

EZ_TuDu 12-11-2007 23:14

Sevgili maximus,
Hiramusta her ne kadar çabalamaya devam etsede bu gerçekleri elbet bir gün o da kabullenecektir. Sana kızmalarınada anlam veremiyorum. Ayrıca senin hakaret ettiğinede kesinlikle inanmıyorum. Kuran yazarken hakaret olmuyorda sen kuranın yazdıklarını tekrarlayıncamı hakaret oluyor.. Aynen dediğin gibi örümcek kafalar tozunu pasını silmediği sürece hep aynı gözlükten görmeye devam edeceklerdir.

Senin çabalaman güzel ama bundan ders alacakların sayılarının fazla olacağını sanmıyorum. Keşke gerçekleri görebilseler. Tamamen korku ve ahlaksız teklifler üzerine kurulu islamiyetin kendi dünyası içinde bulunan insanların kaderleriyle nasıl oynadığını görmemek için kör olmak gerekir.

Din denilen bu saçmalıkların önüne ne zaman geçileceği belli değil. Bir gün insanlık elbet silip atacaktır bu saçmalıkları ama o güne kadar daha kaç insanın canının yanacağı belli değil.

Bütün dileklerimiz insanlığın bu din denilen saçmalıklardan bir an evvel kurtulması...

Açtığın başlaktan dolayı seni tebrik ediyorum.

Saygılar...

hiramusta 13-11-2007 12:36

Maximus,daha önce dediğim gibi,sorunun muhatabı biz değiliz,İslam değil,müslümanlar değil.Sen o soruyu muhtemelen yakın çevrende bulabileceğin ortak hayat yaşayanlarla,ticari ilişkide bulunduğun insanlara soracaksın. :)

Önce Vakıa'yı konuşalım,sonra Nebe'ye geçeriz...Evet hala bekliyorum.

Youef,masonlar yokken Hiramusta vardı.Süleyman mabedi benim değerlerimden birisidir ve Hiramusta da o mabedin mimarıdır.Bu yüzden O'na sevgi ve saygım vardır.

-Maximus- 13-11-2007 23:19

ez_ tudu teşekkürler, gerçeği görmek istemeselerde gözlerine gözlerine sokacağız.

Alıntı:

hiramusta-Maximus,daha önce dediğim gibi,sorunun muhatabı biz değiliz,İslam değil,müslümanlar
kim peki hiramusta, yahudilermi, senin bahsettiğin eş teklifi gönüllere yönelik bir teklif,
gayet masum gayet hoş, oysa senin peygamberin, yada sözde tanrısı insanların midesine
ve malum organınına yönelik teklifte bulunuyor. mesela şöyle deseydi *'' bu dunyada
sevip'te kavuşamayanlar, güzel ahlak, yardımsever, insan ve hayvan canına kıymayanlar
benim cennetimde kavuşacaklar'' ,,,,, bak ne güzel oldu, ama adam pazarlamacı edasıyla
sunuş veriyor, üstelikte sapıkça, neden hayırlı bir eş demiyorda memeleri yeni tomurcuklanmış diyor. tabi bu nedenleri uzatmak kolay, kağıt kalem yetmez, işin özü şu' ki, allahın
yaratıcısı ona kendi duygu düşünce arzu isteklerini vermiş, allahın isteklerine bakarak
muhammedin ruh halini ortaya çıkarabiliriz, çıkarıyoruzda, ve hiç hoş değil, hatta
''inci kasesi içinde oğlanlar '' mide bulandırıcı, ve sizde bu kişiye sonsuz bir bağlılık
içindesiniz, kırın zincirlerinizi bir kere daha düşünün, insan olmak en güzeli, insan gibi
yaşamak, bir hayvanın boğazı kesilirken haz almamak en güzeli.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:46 .