Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Nefsine hakim olamayan peygamber! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=521)

beyni 19-05-2005 21:33

Nefsine hakim olamayan peygamber!

Nefs ne ister? Seks.

Nefs ne ister? Kan dökmek.

Nefs ne ister? Sonsuza kadar yaşamak.

Nefs ne ister? İktidar olmak.

Nefs ne ister? Kendini en üstün görmek.

Nefs ne ister? Diğer insalları köle gibi kullanmak.

Nefs ne ister? Tüm ihtiyaç ve duygularını tatmin etmek.

Müslümanlara soru: Peygamberiniz nefsine hakim olmuş mu dur?

Russell 24-06-2005 16:57

Başlık küfürler yüzünden geçici olarak kilitlenmişti bu mesajla güncelliyorum.

beyni 24-06-2005 18:14

Ben muhammed kadar çok az kişinin nefsine hakim olamadığını düşünüyordum. Başlığa gelen cevaplardan gördüm ki müslümanların pek çoğu da nefis sorunu yaşıyorlar. Bir türlü nefslerine hakim olamıyorlar.
Belki de ibadetlerini nefslerine hakim olamadıkları için yerine getiriyordurlar. Nede olsa cennet te nefisleri tatmin edecek mükemmel bir ortama kavuşacaklar.

PcKoLiC 24-06-2005 22:35

1.si Hz.muhammed kesinlikle nefsinin arzularına kapılmamış insanları şehvetten uzaklaştırmak için insanlara tebliğ yapmıştır...kaldıkları mekanda sayıları 40 olunca dini tebliğe başlamışlardır..

2.si 3-5 günlük dünyayı tercih etmeyen insanlar yani nefsin istediği değil allah ın istediğini yapanlar diğer dünyada cenneti allah tarafından mükafat olarak alırlar..Her insan yaptığı iyiliğin karşısında birşey bekler..Ve müslümanlar da yaptıklarını allah katında bulacaktır...Cennet i almalarının nedeni de bu dünyayı satıp şehvetlerinden kurtulmalarıdır..Yani bu yalakalık değil mükafattır..

Selametle..

adsiz 24-06-2005 23:00

Benim de bir iki sorum var arkadaşım ;
Cevaplandırırsan sevinirim,
1- Neden erkekeler dört e kadar kadın la evlenebiliyorlar?(Bunun sevhet sınırlama ile ilgisi nedir?)

2-Cennette erkeklere kaç tane HURİ verilecegi bildirilmiştir bunlar ne gibi işleryapacaklardır ?

3-Cennette kadınşara ne verilecektir, ve işlevleri ne olacaktır ?

4-Cennette kadın erkek varmıdır?(okudugum kadarı ile vardı ! kadın erkek varsa : cinsiyetler varsa !cinsiyetlern aralarında nasıl ilişkilere girerler ? )

5- siz kutsal saydıklarınıza dil uzatıldıgı için küfürlü yazışma yaptıgınızı söylüyorsunuz! Peki karşılıgındane kadar küfür ! alıyorsunuz ; alıyor musunuz ! Kutsallarınıza sizin kullandıgınız dil kullanılıyormu ?
selamlar

hernonnes 25-06-2005 00:48

Re: Nefsine hakim olamayan peygamber!

Alıntı:

beyni´isimli üyeden Alıntı

Mrb Kardeş İnsanlar Peygamberimizin (sav) nefsine düşkün olup birçok hanım aldığını söylüyorlar bunu Açıklayayım;

Bu çirkin iddia ve iftirada bulunanlar, kâfir olduğu kadar cahildir de. Şayet Allah Resulü, nefsine düşkün olsaydı, genç yaşında iken bu temayülü gösterir ve kendisinden onbeş yaş büyük ve dul bir hanımla evlenmeyi tercih etmezdi. Onun evliliği, herşeyden önce, ilâhî bir vahyin ve emrin neticesidir. İkinci bir husus da aileleriyle evliliği, ya merhamet ve koruma veya idarî ve siyasî bir hikmete dayalıdır. "Hz. Muhammed (s.a.v.) Neden Çok Evlendi" adlı kitap okunacak olursa geniş bilgi edinilmiş olur.???

Biraz Arıştırmacı Olun Lütfen..

Ammar 25-06-2005 03:03

Allah Resulu Hadislerinde de Var Olduğu Gibi Tamamen Bir Beşerdir, İş bu nedenle Cinsel Arzuları Olabilmesi Gayet Normaldir. yukarıa ilk konuyu açmış olan arkadaşım konuyu saptırmıştır.

Nefs ne ister? Seks.
(cevap) allah Resulüde Bir beşer Olduğundan bu Gayet Normaldir Sen, ben, baban veya br akrabamız yada tüm dünyada yaşayan tüm varlıkların normal bir duygularıdır bunlar... (saptırmayalım)

Nefs ne ister? Kan dökmek.
(Kan Dökmek Senin nefsine Ait bir Olay Olsa gerekki benim nefsimde Böyle br Şey Yok (Ayrıca savaşa grmişsin ee Kanın Dökülmeside Gayet Normaldir) Aynı Zamanda Allah resulunun da Kanı Dökülmüştür (saptırmayalım)

Nefs ne ister? Sonsuza kadar yaşamak.
(cevap) Burada İyice Saçlamamışsın ki Allah Resulü Vefat Etmiştir. (saptırmayalım)

Nefs ne ister? İktidar olmak.
(cevap) allah Resulü İktidar Olmuştur Ama bunlarla birlkte Kurmayları Vardır Bu Tarihin her Doneminde ve Her Peygamberlikte Olmuş bir Olaydır, Onu Ble geçersek İktidar Olmak İçin Neden Peygamberimizi Hedef Aldınız ki bügüne Kadar Firaun da dahil Milyonlarca İktidar Gelmiş Geçmiştir. En Kısada Br Erkek bile Evinde iktidar konumundadır. (saptırmayalım)

Nefs ne ister? Kendini en üstün görmek.
beşeri dünya Üzerinde Allah Resulü Kendini hiç zaman Üstün Görmemiştir. Var Olan Ayetler ve Hadislerde de bunlar Bariz Olarak Anlaşılabilir Üstün Olmak Özelliği Rahmanın Muhammed (S.A.V) Kattığı Br Özelliktir. Siz Ateist Olarak Onun Üstünlüğe İnanmamaktasınız Ki Muhammed S.A.V vefat Etmiştir ve Şu anda size Zatenherhangi bir Üstünlük Sağlanmış değildir. Ancak sizler Hesap Gününe de İnanmamaktasınız Bizler İse İnanmaktayız Allah Resulüne Üstünlük hesap gününde verilmiştir. ve Üstünlüğü Orada Ortaya Çıkmaktadır. ee size görede hesap günü yoksa Neden Üstün Olması sizler içinde Sorun Olmasa gerek.. (saptırmayalım)

Nefs ne ister? Diğer insalları köle gibi kullanmak.
Köle gibi Kullanılmış Olan Kimdir ? İslamın gelmesi İle kölelere haklarına kavuşmuş ve Kız Çocukları diri diri toprağa gömülmekte Kurtulmuştur. açıkcası arkadaşımız bir çok yerde saçmalamış ama bakalım gersinde neler varmış

Nefs ne ister? Tüm ihtiyaç ve duygularını tatmin etmek.
Senin anlama da da bir Eksinliğin Olduğu için bir soruyu 3 e bölmüş ve her zaman yaptığını gibi kelime oyunları yapmışsın bu soruna cevap verme gereği bile duymuyorum...

Nefsin bütün anlamı Sence cinsellikmi ? eğer Sence cinsellik ise Domuz Nefsinde Yaşamaktasın Ama cinsellik değilse Yukardaki söylediklerinde Nefsin Bağdaşması biraz güçtür. ve allah Resulu nefsine Yer yüzünde En hakim Olabilen Kimsedir.

Lütfen senin gibi Cahil İnsanlar formlara Konu Yazmasın Tartışılabilecek gerçek Konulara Adaptasyon dağılıyor

25-06-2005 09:05

Alıntı:

hernonnes´isimli üyeden Alıntı
"Hz. Muhammed (s.a.v.) Neden Çok Evlendi" adlı kitap okunacak olursa geniş bilgi edinilmiş olur.??? Biraz Arıştırmacı Olun Lütfen..

Hernonnes, bahsettiğin kitap bende var. Geçen yıl inceledim. Yazarı nerdeyse tüm evlilikleri "dostluk" amaçlı yorumlamış. En tartışmalı evlilikleri olan Aişe ve Zeyneb olaylarına neredeyse hiç denecek kadar az yer vermiş. Belliki işine gelmemiş bu konular. Araştırmacı olmayanları kandırabilecek düzeyde basit bir kitap.

Gelelim Muhammedin neden genç yaşlarında kadınlara düşkün olmadığına. Muhammed o dönemlerde fakir bir çoban idi. Bu nedenle insanlar ona kızlarını vermeyi istemiyordu. Muhammed, mesela amcası Ebutalibin kızıyla evlenmek istemiş ama amcası ona kızını vermemiştir.

Muhtemelen Muhammedin, Hatice ile evlenmesinin nedeni Haticenin zenginliğidir. Muhammed, Haticenin ticaret kervanında çalışan bir işçi idi. Hatice onu beğenmiş ve almıştır. Haticenin oldukça otoriter olduğu biliniyor. Onun yaşadığı dönemde Muhammed başka kadınlara göz koyamazdı. Haticenin ölümünden kısa bir süre sonra ise haremini kurmaya başlamıştır. Ayrıca bu dönemde Muhammed artık Medineye hicret etmiş ve gücünü artırmıştır. Artık zaman zaman ekonomik gücünü zaman zaman ise zorla otoritesini kullanarak kadınları elde etmesi kolay idi. Mesela aslında bir yahudi olan Reyhaneyi, Beni Kureyza katliamında kendisine ayırmıştır.
Genç yaşlarında Muhammed kadınlara düşkün olamazdı çünkü ne maddi ne de manevi gücü ve otoritesi var idi.

hernonnes 25-06-2005 12:05

Alıntı:

Cem´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

"Hz. Muhammed (s.a.v.) Neden Çok Evlendi" adlı kitap okunacak olursa geniş bilgi edinilmiş olur.??? Biraz Arıştırmacı Olun Lütfen..

Gelelim Muhammedin neden genç yaşlarında kadınlara düşkün olmadığına. Muhammed o dönemlerde fakir bir çoban idi. Bu nedenle insanlar ona kızlarını vermeyi istemiyordu. Muhammed, mesela amcası Ebutalibin kızıyla evlenmek istemiş ama amcası ona kızını vermemiştir.

Muhtemelen Muhammedin, Hatice ile evlenmesinin nedeni Haticenin zenginliğidir. Muhammed, Haticenin ticaret kervanında çalışan bir işçi idi. Hatice onu beğenmiş ve almıştır. Haticenin oldukça otoriter olduğu biliniyor. Onun yaşadığı dönemde Muhammed başka kadınlara göz koyamazdı. Haticenin ölümünden kısa bir süre sonra ise haremini kurmaya başlamıştır. Ayrıca bu dönemde Muhammed artık Medineye hicret etmiş ve gücünü artırmıştır. Artık zaman zaman ekonomik gücünü zaman zaman ise zorla otoritesini kullanarak kadınları elde etmesi kolay idi. Mesela aslında bir yahudi olan Reyhaneyi, Beni Kureyza katliamında kendisine ayırmıştır.
Genç yaşlarında Muhammed kadınlara düşkün olamazdı çünkü ne maddi ne de manevi gücü ve otoritesi var idi.

Bu senin Kendi Yanlış Yorumundur.Muhtemelen Muhammedin, Hatice ile evlenmesinin nedeni Haticenin zenginliğidir.Muhtelemen Ama?

Ayrıca bu dönemde Muhammed artık Medineye hicret etmiş ve gücünü artırmıştır. Artık zaman zaman ekonomik gücünü zaman zaman ise zorla otoritesini kullanarak kadınları elde etmesi kolay idi...

Ewet İşte Öyle Allah Mü'min'leri Ve Allah'ın Peygamberlerini Daima Galip Kılıyor.Kadınları Elde Etmesi Kolay Olabilir,Ama Peygamber Efendimiz Nefsine Hakim Olan Kişiydi.Ayrıca Her Eşine Adeletli ve Nazik Davranırdı,Ama Şunu Bilesenizki Peygamber Efendimiz Kadın Hastası Değildir.Hem Gençliliğinde HEmde orta Yaşında Hemde Yaşlılığında.

melih 25-06-2005 13:47

verecekleri cevap o allahın resulüdür ona her şey serbest

baybars 25-06-2005 13:50

O kiştabı ben de okudum, ama bitiremedim, bir ara elime geçti, ama çok az zamanım vardı, sadee yarısını okuyabildim, klasik kıvırma... Asena gibi...

melih 25-06-2005 15:35

cinsel danışma hattı

diyanete göre muhammedin çok kadınla evlenme sebebi diğer kadınlar cinsellikle ilgili sorunlarını direk muhammede anlatamıyorlarmış çünkü muhammed hem erkek hem de peygamber olduğu için abes olurmuş o yüzden muhammed çok kadınla evleniyor ki diğer kadınlar sorunları muhammedin eşlerine anlatıyor ondan sonra eşleride muhammede anlatıyor muhammedin verdiği cevabı eşleri diğer kadınlara anlatıyor bir tür cinsel danışma hattı böylece mekke ve medinede muhammet herkesin yatak odasına girmiş bulunuyor ben şunu merak ediyorum Aişe ile niye evlendi diğer kadınlar dokuz yaşında bir çocuğa cinsel sorunlarından mı bahsedecek. bye bye

hernonnes 25-06-2005 15:53

Ben Hz.Muhammed'in 9 yaşında bir kızla evlendğini hiç duymadım,Eğer Böyle Olmuş olsaydı Bu Kuran'da Geçerdi Zaten Veya Hadislerde,Fıkıhlarda Geçerdi..Böyle birşey Olmamıştır bu Allah'ın Rasülüne Attığınız Büyük Bir İftiradır Ve Bunun Acısıda Yarın Çok Büyük olur sizi Uyarayım.

beyni 25-06-2005 17:17

haklısın hernones,

Muhammed 9 yaşındaki bir kızla evlenmemiştir. Altı yaşındaki bir kızla evlenmiş, kız dokuz yaşında olunca GERDEĞE girmiştir.

hernonnes 25-06-2005 17:56

Alıntı:

haklısın hernones,

Muhammed 9 yaşındaki bir kızla evlenmemiştir. Altı yaşındaki bir kızla evlenmiş, kız dokuz yaşında olunca GERDEĞE girmiştir.

6 Yaşından bir Kızlanda Evlenmedi Nereden Bulup Atıyorsunuz Bunları Gerçekten Çok Cahilsiniz,Yazık Size.Birgün Bunların Yüzünden İyi Helak Olunursunuz Ama Neyse.

baybars 25-06-2005 17:58

Alıntı:

Ben Hz.Muhammed'in 9 yaşında bir kızla evlendğini hiç duymadım,Eğer Böyle Olmuş olsaydı Bu Kuran'da Geçerdi Zaten Veya Hadislerde,Fıkıhlarda Geçerdi..Böyle birşey Olmamıştır bu Allah'ın Rasülüne Attığınız Büyük Bir İftiradır Ve Bunun Acısıda Yarın Çok Büyük olur sizi Uyarayım.

Haydaaa... Şimdi de bu çıktı... Sen kendi dinini peygamberini ilmiyorsan biz ne yapalım :P

hernonnes 25-06-2005 18:05

Alıntı:

baybars´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

Haydaaa... Şimdi de bu çıktı... Sen kendi dinini peygamberini ilmiyorsan biz ne yapalım :P

Ewet Ben bilmiyorum Bellİ,sizde İyi Yalanlar Atıyorsunuz Bu daha Çok Belli.

beyni 25-06-2005 18:09

hermonnes,

Bilmediğin bir dine niye inanıyorsun.

melih 25-06-2005 18:12

HERNONNES'E BAK HELE TANRININ KUTSAL ASALAKLIĞI'NA SOYUNMUŞ BİZİ UYARIYOR BU ARADA BEYNİ DOĞRU SÖYLÜYOR CÜMLEMİ TAMAMLADI.DİYANETTEN ADAM BAYRAKTAR BAYRAKLI BU OLAYI NASIL SAVUNDUĞUNU YAZIYIM NEYMİŞ ARABİSTAN'DA KIZ ÇOCUKLARI İKLİMDEN DOLAYI ERKEN YAŞTA FİZİKSEL OLARAK ÇABUK GELİŞİYORLARMIŞ YANİ MEMELERİ KALÇALARI BELİRGİNLEŞİYORMUŞ BU DÜŞÜNCE İSLAMIN KADINA BAKIŞ AÇISINI AÇIKCA GÖSTERİYOR.
BYE BYE

melih 25-06-2005 18:14

İSLAM AHLAKINDA KALÇALARA VE MEMELERE BAKIŞ AÇISI

HERNONNES'E BAK HELE TANRININ KUTSAL ASALAKLIĞI'NA SOYUNMUŞ BİZİ UYARIYOR BU ARADA BEYNİ DOĞRU SÖYLÜYOR CÜMLEMİ TAMAMLADI.DİYANETTEN ADAM BAYRAKTAR BAYRAKLI BU OLAYI NASIL SAVUNDUĞUNU YAZIYIM NEYMİŞ ARABİSTAN'DA KIZ ÇOCUKLARI İKLİMDEN DOLAYI ERKEN YAŞTA FİZİKSEL OLARAK ÇABUK GELİŞİYORLARMIŞ YANİ MEMELERİ KALÇALARI BELİRGİNLEŞİYORMUŞ BU DÜŞÜNCE İSLAMIN KADINA BAKIŞ AÇISINI AÇIKCA GÖSTERİYOR.
BYE BYE

hernonnes 25-06-2005 18:17

Heralde Ben O kadar Zekiyimki Başka Dinlere Kulaklarımı Hep Kapatıyorum,Başka Dinler Ateist gibi Dinler Kulağımı Fısıldasada Ben Kulağımı Onlara Hep Kapatıyorum,Ben İslam Dinini Bilmediğim İçin Sizin Sorularınıza Hep Cevap Veriyorum,Ben İslam Dinini Bilmediğim İçin Hz.Muhammed'e Söz Geçirmemeye Çalışıyorum;Birde Sözlerimi İyi OKU demişim Ewet bilmiyorum ''Belli'' belliiii ewet bilmiyorum,Bilmediğim İçin Bana O boş kuruntularınızı Yutmuyorum.

beyni 25-06-2005 18:26

hernonnes,

Ateist gibi bir din yoktur. Ateizm tüm dinleri reddeder.

hernonnes 25-06-2005 18:41

Alıntı:

hernonnes,

Ateist gibi bir din yoktur. Ateizm tüm dinleri reddeder.

ee dediğim aynı şeye çıkıyor iyikide bende bi zekilik varki ateist gibi bütün dinleri yok Sayan kavrama inanmıyorum.

kainat1299 25-06-2005 21:06

SİZ KİMSİNİZ NEYİNİZE GÜVENEREK BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ

MUHAMMED (s.a.v) INSANLARIN EN MUKEMMELIDIR ALLAHU TEALA HIC BIR SEY YARATMADAN EVVEL O NUN NURUNU YARATMIŞ VE ONA HABİBİM SEVGİLİM DEMİŞTİR ... SİZ BURDA NE YAPTIGINIZI SANIYORSUNUZ KİM OLDUGUNUZU SANIYORSUNUZ DA ALLAH'IN HABİBİM DEDİGİ INSANLARIN EN FAZİLETLISI OLAN İKİ CİHAN GÜNEŞİ RESULULLAH EFENDIMIZ HAKKINDA BU YAZILARI YAZIYORSUNUZ .. BU ŞEKİLDE TÜM MÜ'MİNLER KARŞISINDA ACİZLİGİNİZİ DİLE GETİRİYOSUNUZ .. SİZE TAVSİYEM ŞUDUR Kİ: ALDANMA BU DUNYAYA SONU VİRAN OLUR BIR GUN SENIN BU SÜRDÜGÜN DEMLER ELBET YALAN OLUR BIR GUN... SİZDE İYİ BİLİYOSUNUZKI KIMSE BU DUNYADA EBEDI KALICI DEGILDIR HER CANLI ELBET ÖLÜMÜ TADACAKTIR BU DUNYA UZERINDE SAYISIZ KEZ KANITLANMISTIR ... GEL ÖLÜM GELMEZDEN EVVEL TEDARİK EYLE EY INSAN OGLU GEZDIGIN YERLERDE HAKKI ZİKREYLE... İSLAM HOŞ GÖRÜ DİNİDİR SİZLERE SUAN KIZMIYORUM VE SİZİ TÜM KALBİMLE UYARIYORUM YERYUZUNDE İSLAM DİNİNDEN BAŞKA HİÇ BİR DİNİN HÜKMÜ YOKTUR SİZDE DAHA FAZLA VAKİT GECİRMEDEN GÜNAH İÇİNDE İSLAMA DÖNÜNÜZ HAKKI ZİKREYLEYINIZ....

baybars 25-06-2005 21:59

Ya onu bunu bırak, ben sana aişe ile ilgili hadisleri getirince kabul edicek misin dinini bilmediğini?

25-06-2005 22:09

Kainat1299,
Sitemize hoşgeldin. Biz neyimize güvenerek mi böyle konuşuyoruz? Sadece ve sadece hür aklımıza dayanarak bunları söylüyoruz. Evet bu dünya ölümlü ve bu ölümlü dünyada en önemli varlığımız hür aklımızdır. Ölüm korkusu nedeniyle hür aklı bir kenara bırakmak demek insanlığımızı bir kenara bırakmak demektir. Ölüm korkusuna teslim olmak, yaşarken ölmek demektir.

hernonnes 26-06-2005 00:01

Alıntı:

baybars´isimli üyeden Alıntı
Ya onu bunu bırak, ben sana aişe ile ilgili hadisleri getirince kabul edicek misin dinini bilmediğini?

Ya Asıl Sen Bunları Bırak Bence,Doğru Hadislere Ve doğru Fıkıhlara Gel Bir İstersen?

kayser 26-06-2005 00:09

Baybars tabii ki kabul etmeyecek kıvırtacak kendinden öncekiler gibi
o hadisler yalan diyecek, doğruluğu kesin olunca mazeretler uyduracak,
saçma sapan sebepler gösterecek, işte aişe'nin şu hastalığı vardı da peygambere karı olması lazımdı diyecek falan filan.Düşünün adamın
8-9 karısı var ve hepsini alması için ıvır zıvır sebepler üretiyorlar.
Koca mekke ve medine'nin tüm putlarına savaş açmış, insanların dinlerini
değiştirmiş kudretteki bir adamın kadınları himaye etmek için yatağına
almasının zaruri olduğun inanıyorlar.

baybars 26-06-2005 01:12

Doğru dediğin hadis nedir? İşine gelen mi?

kainat1299 26-06-2005 18:22

cem beye

cem bey demek hür aklına güvenıyosun peki o aklı sana veren kim onu bılıyomusun senı yoktan var eden yuce allahı unutmus nefsın ısteklerıne dalmıssın sen hur aklına fılan guvendıgın yok tamamen safsata sizler şeytana kul olmaktan baska hiçbirşey yapmıysunuz .. oysa sana o hur aklı veren yüce rahmana ibadet ve taat etmek varken dunyanın gecıcı nımetlerıne aldanmıs ve bunun adını ınsanlık koymussunuz geldıgınız ve gıdecegınız yerı bılmez olmussunuz yunus emre ne der bılırmısın geldıgı ve gıdecegı yerı bılmeyen hayvan imiş....!
ve bılmezmısınkı bu dunya elbet vıran olup gidecek sanamı kalacak banamı kalacakkı ben bu dunyaya aldanayım bana ne yararı olucak bu dunya zevklerının şöyle söyleyeyım:
ızdırab dolu ruyadır bu hayat
dogmusuz ölmek üzere degilmi
zevk ile gecsede bir kaç saat
dert kovalar zevklerın herbırını

Cherokie 26-06-2005 18:37

Kainat nickli dostuma katılmıyorum.Bence İslam senin anlattığın gibi dünyadan elini eteğini çekmiş değildir.Sen bu dünyaya niye aldanayım diyorsun ama dünya o kadar basit bir yerse burada olmanın hiçbir değeri yoksa o zaman ahiretin de bir manası yoktur.Çünkü eğer Tanrı bizi bir sınav için burada topladıysa ve soruların hiçbir anlamı yoksa verilecek cevapların da bir anlamı yoktur.
Bilimden kopmayalım metafizik bir şeyi dahi tartışırken "sen nasıl oluyor da Tanrıyı görmüyorsun aha işte orda" mantığının dışına çıkalım lütfen.

kainat1299 26-06-2005 19:01

cherokie kardeş ben dunyaya aldanmayalım derken orda sence neyı kastedmısım ıyı okusaydın ben dunyanın gecıcı zevklerınden yanı bu konuda gecen o seks içki gibi şeylerden yani seks yalnız sana helal olan ınsanla yapılır ama sızde bu yok maşallah ben üniverste okudum ve ordaki faalıyetlerınızıde bızzat çok iyi biliyorum çünkü üniverste reisligi yaptım bunun için iyi biliyorum neler yaptıgınızı hayat degıp hur akıl deyıp gece gunduz yatıp kalkmaktan seksten baska hıcbır sey yapmayan ınsanlardı nedense bu görüşleri savunanlar ben bu ınsanlarlamı seks duskunu bu ınsanlarlamı yola cıkacam .... sadece tek bir sözüm var huzur islamdadır sizde bıran önce bu safsata düşüncelerinizden vaz gecin ve islama yönelin inşallahu teala

Cherokie 27-06-2005 12:10

Birincisi hayatımda hiç ahalk dışı bir şey yapmadım.Kimsenin malında gözüm olmadı,kimsenin düşüncesine karışmadım.Sen eğer müslümansan bana iftira atmış oluyorsun bunun cezasını da biliyorsun herhalde...
İkincisi benim müslüman olmadığım kanısına nereden vardın?Yani islam senin sözlerinden mi ibaret.
Şu reislik hikayesine gelince...Senin çok övdüğün o grubun Bursa Uludağ Üniversitesinde (tabirimi mazur görün tamamen kendi laflarıdır) kızları "pompalamak" için nasıl ateist numaraları yaptıklarını,geceleri odaları basıp insanları sırf solcular diye dövdükten sonra arka ceplerinde konyak şişeleri kampüsün içinde nasıl "Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin" diye avaz avaz bağırdıklarını çok iyi biliyorum.Ülkücü olup ta tanıdığım en iyi insan olan kişi de Gazi Üniversitesinden mezun olduktan sonra varını yoğunu harcadığı arkadaşları yüzüstü bıraktığı için pek çok şey yitirdi hayatından.
Ben de onları çok iyi tanırım o yüzden bana bunları anlatma...

kainat1299 27-06-2005 20:50

bu sözlerin sizin iftiralarınızdan başka bir şey degıl onun için sizim sevıyenıze ınıpte yorum yapmayacagım bu gıbı ıftıralarla karalayamazsınız bu davayı bunu aklınıza yer edın ben sızın o unıverstedekı ortamlarınızı ıyı bılırım ateıst ve dın karsıtı guruplarının evını basıldıgında 15 piçin bir kızla ilişkiye girdigini tum memleket bılıyor bumu sızın davanız bunu bır acıklasana ha evı basan polisti canım

Cherokie 27-06-2005 21:23

Seni inandırmak gibi bir niyetim yok.Zaten snein de inanmaya niyetin yok.O kadar şartlanmışsın ki bazı şeylere.Ama neyse ki benim nahsettiğim insanlar hala yaşıyor.Şu an hala aynı üniversitedeler.Bursa'ya gidip Görükle Kampüsün'de görebilirsin onları.
Ha eğer onlara gelince normal başkasına gelince anormal oluyorsa ne yapayım sen bilirsin seni inandırmakla ne geçecek ki elime.Senin gibi o kadar çok insan var ki bu ülkede ama ne demişler ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Eğer bu kadar ilgileniyorsan gider sorarsın.Hem de bizzat kendilerine.Eğer yalansa ben burada bütün ülkücülerden özür dilerim senin şahsında.Yok eğer doğruysa sen bundan sonra objektif olursun belki.Hiç umudum olmasa da....

Tuzbaykucbars 29-10-2005 22:14

Türkler bir Arab Peygamberi icin birbirine giriyorlar.

burkay 30-10-2005 16:45

CEVABIM BIRAZ FAZLA HAKARETLI OLDU SADECE KARSI TARAFIN HAKARETINE KARSI OLARAK YAZMISTIM ...

mmx 01-11-2005 16:12

EL CEVAP :HZ.MUHAMMED SAV HZ.AİŞE İLE 6 YAŞINDA EVLENİP 9 YAŞINDA GERDEĞE GİRMEMİŞTİR.
İŞİ ASLI ŞUDUR:HZ.AİŞE ABLASI ESMA BİNTU EBU BEKİRDEN 10 YAŞ KÜÇÜKTÜR.KESİN OLARAKTA BİLİNMEKTEDİR Kİ, HZ.AİŞE EVLENDİĞİ SIRALARDA ABLASI 27 YAŞINDAYDI.

HZ.AİŞE HZ.MUHAMMED İLE EVLENDİĞİNDE 17-18 YAŞLARINDADIR.6SINDA EVLİLİK9 UNDA GERDEK BİR İFTİRADIR!

BUNLARA ARAŞTIRMAYIP İNANMAYANDA SALAKTIR!

aragonn 01-11-2005 16:19

hernonnes cahılıkten degıl dalga gecıyorlar bızımle akıllarınca farkında degılmısın.baska bır foruma da yazdıgım gıbı işlerıne gelen hadıslerı ve dıyanetı kullanıyorlar.

ben dıyanetı hıç mı hiç takmıyorum sız nıye bu kadar umrsuyorsunuz anlamdım.
hadıslerın hepsını karıstırp getırıyorsunuz ınsanların onune
turan dursun da cok ıyı bılıyordukı hadıslerın bır kısımı guvenılır kaynaktan degıl bır kısmı da tammamen yalan.turan dursun zaten bırçok seyı bılerek carpıtmıstır.hocası onu elldı herhalde ondan bu dusmanlık

mmx 01-11-2005 16:28

TURAN DURSUN HADİS UYDURMA İŞİNDEN İYİ ANLAR:ZATEN KENDİSİDE ESANS SATARKEN SOKAKLARDA HADİS UYDURMACILIĞI YAPIYORDU...
PEYGAMBER ŞU ESANSTAN KULLANIRDI ŞU KOKUDAN SÜRERDİ GİBİSİNDEN ARAPÇA HADİSLER...KENDİSİ İTİRAF EDİYOR ŞULE PERİNÇEKLE RÖPORTAJINDA...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 .