![]() |
Fettullah Gülen
Fettullah Gülen Hakkındaki görüşerinizi buraya yazarsanız sevinirim
|
Ben bu adam hakkında daha önceden bişey bilmezdim.Bazı topçuların
fetullahçı olduğunu falan duyardık kurnaz bir üçkağıtçı hoca zannederdim. Sonra bi gün televizyonda bi dini gün için camide verdiği vaaza rastladım ulan adam bi ağlıyor bi inliyor şekilden şekile giriyor.Yahu dedim bu memleketin en aptalının bile buna inanmaması lazım ama inanıyorlar işte. |
O bir dahi.
|
Fettullah Gülen'in iç yüzü hakkında aşağıdaki siteden bilgi edinebilirsiniz
http://www.fethullah.has.it/ |
Cok kurnaz birisi isini iyi bilir.Amerika yi Baskan bustan daha iyi bildigi iddia ediliyor.Ne diyelim helal olsun.
|
kayser
O adam neden ağlıyor hiç düşündün mü? Russel Verdiğin sitede ilk dikkat çeken şey sitenin adı. www.fethullah.has it ve www.geocities.com/fettos neden has it ve neden fettos. Sürekli laf söylediğiniz Harun Yahya'ya ait onlarca site var. Bunların çoğunda evrim teorisi eleştiriliyor. Ama, Darwin'e, Miller'e yada herhangi bir ateiste karşı hiçbir şekilde saygısızlık gösterilmiyor ve isimleri de düzgün yazılıyor. Bu siteyi yapan arkadaşlar eleştirme hakkına sahipler ancak neden fettoş yada Fethullah diye hitap ediyorlar? EĞER BİR İNSAN ELEŞTİRİLERİNDE HAKLIYSA, ELEŞTİRDİĞİ KİŞİYE HAKARET ETMEZ. ÇÜNKÜ BUNA İHTİYAÇ DUYMAZ. ONUN HAKLILIĞI ONA YETER. BU İNSANLARDA FETHULLAH GÜLEN'İ ELEŞTİRMEKTE HAKLI OLSALARDI, HAKARET ETMEYE İHTİYAÇ DUYMAZLARDI. DEMEKKİ HAKLILIKLARINDAN ŞÜPHE EDİYORLAR VE ONA BU ŞEKİLDE KİNLERİNİ KUSUYORLAR Tamam belki insan eleştirdiği sevmediği bir kişiye günlük konuşmalarda, kızgınlıkla yanlış şeyler söyleyebilir. Ama bunu siteye yansıtmak ne demek. Herkesin ulaşıp okuduğu bir yere. Saygılar |
Fethullah Gülen ile ilgili aklıma gelen ilk şeyi yukarıda söyledim.
O bir dahi. Bence O, yeryüzünde İslam'ı en iyi anlayan ve yorumlayan nadide insanlardan birisi. Saygılar |
Fettullah gülenin zeki olduğuna katılmamak elde değil.Bu kadar insanı kandırmak(gözlerinde din perdesi olsada) kolay değil
|
feytullah gülen bence muazzam bir insan yukarıda önerilen siteye girdim NURSUZLAR YAZIYO inşallah ahiret günü görüşürüz kim nurlu kim nursuz
www.nurpenceresi.com |
dusunce cizgisinde olan insanlarlarin cogunlukta bulundugu dersanelere gittigim kisi.. bilim-din kaynasmasi palavralariyla gencligin okudugu bilimin icinin bosaltilmasina ve sadece sinavlarda ise yaramasina (bi tek o isime yaradi) bir sebeptir bunlar.. bizzat, 5 sene iceride bulunmus biri olarak iceriden bilgi sahibiyim..zaten bu zat basta olmak uzere tum izleyenleri bilime bilim degil, ilim demeye ozen gosterirler, halbuki hic deginmezler dunyada ne zaman din yukselse bilim alasagi edilmistir(gazali,ortacag)...dini goruslerin bilimsel ilerlemeyi 'bu allahin isidir' diyerek engelledigini hic dusunmezler ki bu zat ogretilerinde evrenin mekanizmasini sebepler dairesi adli meczup bir anlayisla ele alir, guya tanri evrene mudahele etmek icin sebepleri kullanmaktadir.. yagmurun yagmasi buharlasmayla olur.. hani burda ne mudahelesi? dendiginde ayete falan basvururlar, felsefeyle ilgili ogrencilere hakaret derecesine varan muameleler yaparlar.. simdi hic boyle kaynasmaymis bilmem neymis ayaklarina gerek yok.. bu yol ilerlemenin yolu degildir, dini boyutu olan baska bir guc odagidir.. sivil toplum orgutuymus, hangi sivil toplum orgutunun icinde bulundugu devletin mekanizmalarina sizip da yonetimi ele almak ister de yonetim sessiz kalir? bu ulkede bunlar oluyor iste.. ben bizatihi bu adamin ogretisini takibedenlerden, cumhuriyetin 75.yilindan rahatsiz olduklarini 100.yilda bambaska bir turkiye yapacaklarini ki devlete yerlesecegiz falan diyorlardi duydum defalarca.. ne hosgorusu ne sentezi? boyle diye diye altini kazacaklar yuzunu batiya donmus turkiye deneyinin.. bu adamlar, felsefe ve ozgur bilim dusmanidir, o halde kotudur bence bu kadar basit.. m.kemal, menemenin ertesinde iplere cekmisti bunlari, biz bir sivasta havaya ates acmaktan aciz kaldik, halbuki verecen otomatigi ustlerine, kapatacaksin bunlarin okulunu dersanesini.. hukukmus, sivil toplummus.. evet hukuk da sivil toplum da kendisini ortadan kaldirmaya calisanlara gerekirse siddet kullanmalidir !
|
M.Kemal menemenin ertesinde ipe çekmiş bunları diyorsun.Peki sait efendiyi niye çekmemiş?
|
Merhaba
Fethullah Gülen ile ilgili yapılan eleştirilere baktığımız zaman şunu görüyoruz hep. devleti ele geçirecek, laik devleti yıkacak, şeriat devleti kuracak, modern Türkiye'yi geriye götürecek, -ecek, -acak. İnsanlar hep kafalarındaki şüpheleri acak'larla dile getiriyor. Birde neler yaptıklarına bakıyoruz. Türkiye'de yüzlerce eğitim kurumu kurmuş ve buralarda M.E.B müfredatına uygun eğitim veriliyor. Okullarda verilen eğitim ve sosyal imkanlar, çağın ve bilimin gereklerine uygun. Bu okullarda yetişen öğrencilerden bir kısmı son 10 yıldır aralıksız her sene bilim olimpiyatlarıdan derece yapıyor. Dershaneler, OSS başarısıyla Türkiyenin en iyilerinden. Ayrıca Yurtdışında da 200ü aşkın eğitim kurumu var. Aynı eğitim imkanlarını oralarada taşınıyor. Ülkelerin önde gelen kişilerinin çocukları hep bu okullarda okuyor. Çoğu 3. dünya ülkesi olan bu yerlerin çoğu geleceğinden umutsuz çocukları, kurulan eğitim kurumlarıyla, artık iyi birer doktor mühendis, bilim adamı olma imkanına kavuşuyor. Özellikle batılı ülkelerin sömürüsü yüzünden gelişemeyen ülkelerin insanlarının içinde, sırf kendilerine yardım etmek için Türkiye'den gelen eğitim gönüllülerini görünce, sevinç ve umut tohumları yeşermeye başlıyor. KİMİLERİ OTURDUKLARI YERDEN "LAİKLİK ELDEN GİDİYOR" DİYE BAĞIRMAKTAN BAŞKA ÜLKEYE BİR FAYDASI DOKUNMAZKEN, BU İNSANLAR HEM KENDİ ÜLKELERİNE FAYDA SAĞLIYORLAR. HEMDE DİĞER ÜLKELERDEKİ İNSANLARA EĞİTİM İMKANLARI SUNUYORLAR VE BÖYLECE BİZİM ADINI BİLE YENİ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADIĞIMIZ ÜLKELERDEKİ İNSANLAR TÜRKİYE'Yİ TANIYOR, ATATÜRK'Ü TANIYOR, TÜRKÇE 'Yİ ÖĞRENİYOR. Şimdi sizin "bunları bunları yapacak" dediğiniz icraatlara bakın, bir de yapılan şeyler bakın. Birbiriyle örtüşüyor mu? Saygılar |
Merhaba
Fethullah Gülen ile ilgili yapılan eleştirilere baktığımız zaman şunu görüyoruz hep. devleti ele geçirecek, laik devleti yıkacak, şeriat devleti kuracak, modern Türkiye'yi geriye götürecek, -ecek, -acak. İnsanlar hep kafalarındaki şüpheleri acak'larla dile getiriyor. Birde neler yaptıklarına bakıyoruz. Türkiye'de yüzlerce eğitim kurumu kurmuş ve buralarda M.E.B müfredatına uygun eğitim veriliyor. Okullarda verilen eğitim ve sosyal imkanlar, çağın ve bilimin gereklerine uygun. Bu okullarda yetişen öğrencilerden bir kısmı son 10 yıldır aralıksız her sene bilim olimpiyatlarıdan derece yapıyor. Dershaneler, OSS başarısıyla Türkiyenin en iyilerinden. Ayrıca Yurtdışında da 200ü aşkın eğitim kurumu var. Aynı eğitim imkanlarını oralarada taşınıyor. Ülkelerin önde gelen kişilerinin çocukları hep bu okullarda okuyor. Çoğu 3. dünya ülkesi olan bu yerlerin çoğu geleceğinden umutsuz çocukları, kurulan eğitim kurumlarıyla, artık iyi birer doktor mühendis, bilim adamı olma imkanına kavuşuyor. Özellikle batılı ülkelerin sömürüsü yüzünden gelişemeyen ülkelerin insanlarının içinde, sırf kendilerine yardım etmek için Türkiye'den gelen eğitim gönüllülerini görünce, sevinç ve umut tohumları yeşermeye başlıyor. KİMİLERİ OTURDUKLARI YERDEN "LAİKLİK ELDEN GİDİYOR" DİYE BAĞIRMAKTAN BAŞKA ÜLKEYE BİR FAYDASI DOKUNMAZKEN, BU İNSANLAR HEM KENDİ ÜLKELERİNE FAYDA SAĞLIYORLAR. HEMDE DİĞER ÜLKELERDEKİ İNSANLARA EĞİTİM İMKANLARI SUNUYORLAR VE BÖYLECE BİZİM ADINI BİLE YENİ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADIĞIMIZ ÜLKELERDEKİ İNSANLAR TÜRKİYE'Yİ TANIYOR, ATATÜRK'Ü TANIYOR, TÜRKÇE 'Yİ ÖĞRENİYOR. Şimdi sizin "bunları bunları yapacak" dediğiniz icraatlara bakın, bir de yapılan şeyler bakın. Birbiriyle örtüşüyor mu? Saygılar |
Çok masum göründüğüme bakmamak lazım, tam anlamıyla bir ajan...
ABD'ye karşı olduğu halde orada yaşıyor. Ve yaşadığı evi, giydiği kıyafetleri görseniz, "malım mülküm yok..." demelerine karşın, büyük bir "ohaaa" çekersiniz. (Bkz: zaman gazetesi, geçen yılki Nuriye Akman'nın yaptığı röpörtaj) Adamın siyasetle ilgilenmediğini söyleyenler beni çok güldürür. Son seçimlerde, AK Partinin sandıklarının başında durmaya ışık evlerinden kaç kişi gittiğini size sayamam. Ve örğütlenme biçimiyse söylemleriyle hiç örtüşmüyor... Askeriye'den tutun da, her türlü devlet işinde parmağı olan bir adam... Ona tabi olan mütevellilerden, büyük küçük tüm şakirdlere de sözüm şu: Gerçekleri görmekten çekinmeyin!!! |
siteye henüz katıldım ve dehşete düştüm.fethullah gülenin okullarında masumane çocukları eğittiğini söyleyenleri burada bulacağımı tahmin etmezdim.ışıkevinde 2 yıl kalan biri olarak en çok öğrendiğim m. kemalin deccal olduğuydu...
|
utkureyhan ne oldu? Atatürkün deccal ya da süfyan olması zoruna mı gitti? Atatürkün hilafeti kaldıracağına dair Milli Mücadele öncesi dönemlerde ingilizlere verdiği sözleri ve daha pek çok şeyi bilmiyorsun besbelli. Resmi ideologlar Atatürkü ne kadar da cici göstermiş size.
|
az okuyun be kardeşim! Son halife İngiliz Kralıydı! Vahdettinin köpekliğini yaptığı İngiliz Kralı ve hükümeti. Hilafet kaldırılınca İngiliz gazeteleri Mustafa Kemal'e ateş püskürdü. İngiliz hükümeti nota verdi. Niye? Çünkü ingiliz sömürgesi altındaki Müslüman ülkeleri hilafeti kullanarak bastırıyordu(Hindistan gibi)
Öte yandan Anadolu'da bağımsızlık mücadelesi verilerken o halifenin şeyhülislamı değilmiydi M. kemal ve arkadşlarının katli vaciptir diye fetva yazıp gavur ingilizin uçaklarıyla Anadolu semalarından aşağıya kararın yazılı olduğu kağıtları atan! İstanbuldan İngiliz'in gemisiyle kaçan da sizin halifeniz değilmiydi? Azıcık vicdan ve muhakemen olsaun be aliminyum efendi! |
Halifenin İngiliz kralı olması,
Sevgili halifemizin İngiliz gemisiyle KAÇMASI, Hepsi tartışılır, konuşulur. Ama iş ; "Vahdettin'in KÖPEKLİĞİNİ yaptığı İngiliz kralı ve hükümeti" gibi laflara gelirse aynıyla karşılık görürsün. O köpek dediğin son padişahın M.Kemal'i Anadolu'ya üç tane seçkin komutanın içinden seçerek Mücadeleyi başlatması için gönderdiği ve eline de kendine ait femanı tutuşturduğu artık tartışılmıyor bile, BİLİNİYOR. Yıllardır, eski püskü antika bi gemiyle Samsun'a çıkıp bir parmak şıklatmasıyla bütün Anadolu'yu ayağa kaldıran büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk yalanı artık tutmuyor birader. Ne kadar ıkınırsanız ıkının, bitti o günler. Bugün Vahdettin' hain ve hatta köpek deme cüretini gösteren vatansızlar veya nesebi gayrisahihler resmi ideolojinin bu millete en büyük kötülüğü oldu. Ama keser döner sap döner gün gelir ehsap döner. Herşey aslına rücu eder ve edecek. Bunun kaçışı yok. |
Bence Fethullah Hoca Efendi HAk rızası için yaşayan ve bu yolda hizmet ehli olan bir insandır..... Birçok islami hizmetleride buna örnektir Ayrıca bende bu cemaat içinde bulunan biri olarak hiçbirşekilde M.Kemal Atatürk'e hakaret görmedim ki benım bulunuşum 2 senden çok daha fazladır ki nasıl olduda utkureyhan arkadaşımız bunlarla karşılaştıda bizlerden kimse bunlarla karşılaşmadı merak edıyorum doğrusu???? Hizmet ehli olan bu insan birçok ülkede büyük başarılara imza atmışlardır Hak yolunun güzel temsilcilerindendir...Ayrıca kendilerinin sohbetleri esnasında ağlamalarına gelınce Rabbım'in aşkıyla kalbıni dolduran bir insanın Hak yoluna döktüğü göz yaşlarıdır İlahi aşkın damlalarıdır Bunu anlamak için böyle bir aşkı bilmek Bu yolda ilerlemek Bu aşkı gönüllere yerleştirmek gerekir Keşke bizlerde onlar gibi maneviyata sahip olabılseydık SELAMETLE
|
Atatürk ün samsun a çıkıp parmağını şıklatarak bu milletin uyandığını mı zannediyorsun.Ata ne zorlu virajlardan dönerek liderliği eline almış ve hayatta kalmış.En yakın silah arkadaşları bile ona karşıyken;o herkesi bir arada tutmayı ve mücadeleye dahil etmeyi başarmış.Biraz tarihle ilgilenirsen anlarsın milli mücadelenin ne kadar zor şartlarda yapıldığını.
|
Aliminyum Efendi'ye;
Vahdettin Atatürk'ü niye yolladı Samsun'a bilir misin? İngilizler'e bırakılan Samsun ve Havza yöresinde halk bu işgalcilere karşı isyan etmesin diye. Herifin KÖPEK'liği burada bile ortaya çıkıyor! Nitekim Mustafa Kemal kendisine verilen bu aşağılık görevi yerine getirmeyince, üstüne üstlük bir de bağımsızlık savaşı örgütlemeye koyulunca, derhal tutuklanmasını emretti bu KÖPEKler. Madem Vahdettin'iniz bu kadar "vatanperver"di neden M.Kemal için "Katli Vacip'tir" fetvaları çıkarttı? "Resmi ideoloji" gevişini bırak da az gerçekleri gör. Tabi Allah'ın azıcık vicdan ve irade verdiyse! |
Fethullah Gülen'in sağ kolu Nurettin Veren İşçi Partisi'ne Katıldı:
"CESUR , YİĞİT VE NET BİR DURUŞ SERGİLEYEN İŞÇİ PARTİSİ?NE VE SAYIN DOĞU PERİNÇEK?İN HEDEFLERİNE İTİMAT EDİYOR VE İŞÇİ PARTİSİ?NE KATILIYORUM." Atatürk?ün ?Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir? sözüne uygun olarak ; Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için, bağımsız başı dik, ve laik bir Türkiye için, milletimizi, aydınlarımızı ve siyasilerimizi İşçi Partisi çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Başından beri fakirliğin, cahilliğin, irtibatsızlığın ve birbirini parçalamanın ülkemiz ve Avrasya coğrafyası için en büyük felaket olduğuna inandım. Ne yapabilirimi aradım. Ben 1966 yılında henüz 16 yaşında lise öğrencisi iken, F. Gülen ile tanıştım. Cami yaptırmak yerine fakir talebe okutmak, vatansever dindar aydın gençler yetiştirmek için evler, yurtlar, okullar hazırlama fikrini saf Anadolu insanına birlikte anlattık. Milletimizin ve devletimizin bu faaliyete verdiği samimi destekler, bütün yurtta ve yeni kardeş Türk Cumhuriyetlerinde çığ gibi büyüdü. Dini ve milli duyguların harekete geçirdiği bu saf, merhametli Anadolu insanının ortaya koyduğu başarı, içte ve dışta birilerinin iştahını kabarttı. Devlet millet işbirliği ile ortaya konulan bu milli servet bazı siyasilerin ve gizli merkezlerin çıkarlarına alet edildi, hedeften saptırıldı. Kontrolsüz gücün, güç değil büyük tehlike olduğu ortaya çıktı. 80 yıl önce yurdumuzu 7. haçlı seferi ile işgal edemeyen sömürgeci Avrupa, ABD gaddar ve zalimleri, bu uğursuz planlarını ILIMLI İSLAM-ILIMLI İŞGAL metodunu, içimizdeki kimliksiz işbirlikçilerine dayattılar. Yıllarca birlikte vatanımız, bayrağımız, dinimiz, mukaddesatımız diyerek birlikte çalıştığımız F.Gülen, sebebini hiçbir şekilde açıklayamadığı davranışla ABD? ye sığındı. Vatikan? a bağlandı. Kendi ülkesini şer, ABD? yi ise ehven-i şer kabul etti. Allah?ın ipi yerine, ABD? nin ve AB? nin ipine sarıldı. Ezilen, sömürülen, işgal edilen mazlum Avrasya coğrafyası ve İslam dünyası için göstereceği diyalog, iş birliği yardım gayreti yerine sömürgeci kan içici , zalim ABD yandaşı ve papazların dostu olmayı tercih etti. Büyük askeri güçlerle Irak ve Afganistan?ı işgal ve sömürge haline getirmeyi, teröre karşı işbirliği, özgürleştirme, demokratikleştirme yalanı ile kişiliksiz ve kemiksiz Avrupa devletleri işbirlikçilerine de dayattılar. Ulus devletimizin kurucusu yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün resimleri ve büstlerinin kaldırılmasını açıkça teklif ettiler. Quantanamo üssünde resmen Kuran-ı Kerim?i hela çukurlarına atıp kirlettiler. Bütün Irak?ta cami ve asırlık kutsal mekanları esir kampı haline çevirip insanlık suçu işlediler. Bütün bu dehşet veren olaylara karşı,kalpleri, kulakları ve gözleri taş kesilmiş gibi, dini bütün yetkililer en ufak bir tepki gösterme cesaretinde bulunamadılar. Bütün dünyaya ?Hodri Meydan? diyerek gözdağı verdiler. Zavallı siyasi ve dini liderler bu blöfü yuttular. Bükebilecekleri bileği öptüler. Kolay ve tek başarı yolu, tek seçenek, ABD ve AB yolunu cennet anahtarı olarak insanımıza dayattılar. YARAB BİR HİLAL UĞRUNA NE GÜNEŞLER BATIYOR, VERME DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI, DÜŞÜN ALTINDA BİNLERCE KEFENSİZ YATANI EY ŞEHİTOĞLU ŞEHİT İNCİTME YAZIKTIR ATANI BEDRİN ASLANLARI ANCAK BU KADAR ŞANLI İDİ EY ŞEHİTOĞLU ŞEHİT, İSTEME BENDEN MAKBER SANA OĞUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER MİNARELER SÜNGÜMÜZ GUBBELER MİĞFERİMİZ MEKKE?DE DOĞSAM BİLE BU VATAN TOPRAĞINDA ÖLÜRDÜM DİYEN VE FAKAT ABD?YE SIĞINAN Şiirlerini siyaset meydanlarında okuyanlar Camii kürsülerinde kitleleri ağlatanlar, ILIMLI İSLAM, HOŞGÖRÜ, DİNLERARASI DİYALOG MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARDIK ÜLKEMİ PAZARLAMAKLA GÖREVLİYİM Diyerek açık bir ihanet ve işbirlikçiliği sergileyince; ?SİPER ET GÖVDENİ DURSUN BU HAYASIZCA AKIN? Demek niyetiyle Vatanıma ve mazlum milletime sömürülen din kardeşlerimize işgal edilen, Avrasya coğrafyasına bir şeyler yapabilmek için hayatım boyunca hiçbir siyasi partiye üye olmadığım halde bugün içinde bulunduğumuz ateş çemberinin çepeçevre yaktığı ve sattığı bu vahim manzara karşısında, işgalci ve işbirlikçilerine.. DUR DİYEBİLMEK, MÜCADELE EDEBİLMEK İÇİN CESUR VE YİĞİT NET BİR DURUŞ SERGİLEYEN İŞÇİ PARTİSİ?NE VE SAYIN DOĞU PERİNÇEK?İN HEDEFLERİNE İTİMAT EDİYOR VE KATILIYORUM. Nurettin Veren Gazeteci ve Yazarlar Vakfı Kurucu Başkanı Zaman Gazetesi Kurucusu ve Genel Müdürü Samanyolu TV kurucusu, Yön. Kur. Üyesi ve Ortağı Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan, Türkmenistan,Moğolistan, Arnavutluk, Romanya?da açılan okulların ve Ü.?lerin kurucu Başkanı Makine Mühendisi |
Yazdığım haberi haberi indymedia'dan aldım
Ve şaşırmadım ÇÜNKÜ İŞBİRLİKÇİLER, HER ZAMAN PERİNÇEK VB GİBİ ONURSUZ, İKİ YÜZKÜ İNSANLARLA BERABER HAREKET EDEBİLİR. Birbirlerini övmekten başka yaptıkları bir şey yok. İT İTİ ÖVER! ! ! |
sitedeki sevıyeye hayran kaldım.sasırmıyorum.tam bekledıgım gıbı
|
İnanki arkadaş, böylesi seviyeli hali bu tip insanlar için
it'e it demek gerekir |
kendine mehdi yakıştırması yapan ahmak
Fetullah Gülen kendi nefsini yüceltiyor aslında.Sahih-i buhari'de munafıklık almetleri bahsinde geçen husus dikkatlice okunmalı:
''...ağlayarak,sızlayarak sizinle uhrevi ve dini muhabbetler yapan alimlere ve muallimlere aldanmayın.Onlar içlerindeki şeytanı okşamaktan başka bir şey yapmazlar.Cemaat içinde ağlayarak muhabbet ve öğüt vermek munafıkane harekettir...'' İşte Fetullah Gülen2in ne olduğu.. |
evet Abdullah kardesım sana katılıyorum.bu insaların islamın sembolerı gıbı gosterılemsınden bıktım artık.bız Dınımızde Allah la kul arasına kımse gıremez,bızde ruhbanlar sınıfı yoktur dıye kendımızı yırtarken ,bırtakım insanların yaptıklarını savunacagız dıye kendımıze zarar verıyoruz.l
|
Niyetim bir şahsı yada bir cemaati savunmak değil ben acizane düşüncemi ilettim okadar buda o kişi hakkında düşüncelerimdi Abdullah ve Aragonn kardeş
|
licnako denen emperyalist uşağı!
1- amerika'nın kucağına oturan fethullah denen hıyar it değil'de yüreğini ortaya koyarak, canı pahasına bağımsızlık savaşına katılan nurettin veren mi it? 2- nurettin veren tarikattan ayrıldıktan sonra ona karşı MİT'teki Fethullahçıların ona ve İşçi Partisinin üst düzey yöneticilerinden birine yöneli gerçekleştirdiği bir suikast tertibine birebir şahidim. amerika da göt gezdirmeye benzemez!.. karanlığa karşı mücadele aslan gibi yürek ister... 3- oturduğu yerden hiç bir boku bilmeden atıp tutanın hayatı boyunca mücadeleden uzak durup oraya buraya "hav"layan senin gibilerin sıfatı nedir acaba? "İT" olabilir mi!? 4- doğu Perinçek ve biz aydınlıkçılar sen ve bütün işbirlikçiler için "İstiklal Mahkemelerini ve darağaçlarını" hazırlıyoruz. allahına dua etmeye başla olur da bi ihtimal kurtarı verir ne dersin? ... |
Alıntı:
Yazdığım haberi, olduğu gibi indymediadan aldığımı belirtmiştim. Yoksa perinçek gibi serefsizlerle işim olmaz benim. |
Tarihi anlamak yaşadığımız zamanı anlamaktan daha kolaydır.
Yaşadığımız zamanın tahlili daha zordur. ABD nin emparyalizminin sovyet topraklarına taaruzunda Fetto kardeş sadece bir piyondur. Ama diyeceksinizki; Fetto dünyanın bir çok yerinde okul açtı. Sadece Türki cumhuriyetlerde değil. Peki; siz ABD ye çalışıyor olsanız ve bu misyonla hareket etseniz kamuflajlara ihtiyaç duymadan mı hareket ederdiniz? Yani; bu kadar sinsi ve üstü örtülü harekatta tedbirsiz mi davranırsınız? Bu kadar saf veya aptal olmayacağınıza inanıyorum. Fetto bir ABD memurudur. |
Fettoş, ABD nin Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) bir ayağıdır.
Ama bence işlevini neredeyse tamamladı. Ilımlı müslüman kavramını Türkiye ve etki çevresinde yerleştirip Sovyetlere sızdı. Şu durumda "aşırı dinci" akımlara karşı bir koz olarak ABD nin himayesinde ve göreve hazır bekletilmektedir. Türkiyede sistem foseptiği tıkandığı anda bu lağımcı çağrılacaktır. Aynı Afganistandaki rejimin sıkışmasıyla kukla karzai lağımcısının ingiltere kimliğiyle alel acele Afkanistana kralvari getirilişi gibi.... Bu Türkiyeye de uygulanabilir. Dedim ya.... sistem göçtüğünde böyle fettoşlara ve götoşlara daima ihtiyaç vardır. |
Ama para kimde?
Para ve güç bu fettoşlarda... iki ağla bir inle... al sana para. hele bir de abd memuru oluverdin mi.....değme keyfine. Bir "allah benim, bana tapın." demediği kaldı ****un. :D Topluluğun içinde zaten olmadığını çok iyi bildiğin varlıklara methiyeler düz ( Topluluk gittiğinde küfretsen ne olacakki? :D ) + çok çok ağla, hatta zırla + arada pamuk eller cebe gibilerinden dokundurmalar yap sonra........ gelsin paralar (para=güç=daha çok karı + falan filan ....) işte formül Yaf, fettoş gibi midesiz olabilsem ben de yapacağım ve köşeyi döneceğim ama onun kadar hain, midesiz, alçak ve sahtekar olamıyorum. Sahtekarlığa ve dolandırıcılığa giden en iyi yol kendi yalanlarına kendini bile inandırabilmekten geçiyormuş. Bu fettoş denen **** baya kaptırmış. İyi rol kesiyor. :D |
Fethullah hoca efendi hakiki bir müslümandır. said nursinin talabeelrindendir. said nursi nin soyadı kanunu yokken said kürdi diye anılırdı. yani bu mübarekler kürttür. bunların amacı islam bile olsa işin içine ırkçılık girdimi bunların mübarekliği tartışılır kardeşleirm. bu insanlar müslümandır. bende çok dinledim fethullah hocamızı. gerçekten çok tesirli konuşuyor. ama bu insanlar toplumun huzurunu değil, düzeni bozarak toplumun huzurunu kaçırmak sitiyor. tabiki şeriat allahın sistemidir. inkar eden dindne çıkar. ben buna karşı değilim. şeriat allahın sistemidir. am kurulmuş bir düzeni sırf kürtlük yapmak için bozamaya çalışan biri ancak nevsinin kurbanı olur.gerçekten allah için yapmak istediğine innamak isterdim. fethullah hocama inanmak isterdim. ama ne hikmet ise innamak istediğim hadle onu samimi bulmuyorum. allah beni afffetsin. insallah günahlarını alıyorumdur. insallah yanılıyorumdur. ama bu ülkede herşey dönüyor. her denilene inanmamak lazımdır. bir mümin ırkçı olmaz.
şimdi bu zözlerimden ötürü beni topa tutacaklar fethullah hoca efendiyi sevenler, bende diyorumki bana fethullah hoca efendiyi temize çıakrtıcak şeyler sözleyin. onun samimiyetine inanmak istiyorum. yani ön yargım yok. hala inanabilirim. ama hislerim var. şüpheciliğim var. |
BASINDA FETTULLAH ATAĞI
Bugun ve star gazeteleri cemaatin kontrolune gecti laikler tasfiye ediliyor.. Bu durum uzerine bir makale de ilgimi çekti..Fettullahın bu atagı nereye varabilir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum..
Ahmet HAKAN-HÜRRİYET *30-03-2006 ’Fethullahçı medya’ neden imkansızdır DUYDUNUZ mu? "Hocaefendi" medya alanında "büyüme" kararı almış. Yıllardır Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonu ile yetinilirken... Olayın çapının büyütülmesine karar verilmiş. "Çap büyütme operasyonu" iki gazeteyle başlamış: Bugün Gazetesi ve Star Gazetesi... "Bugün", cemaate mensup etkin bir işadamı tarafından satın alınarak "hizmet"e adanmış. "Star" ise, Kıbrıslı bir işadamı tarafından satın alındıktan sonra "cemaat"in etkin bir isminin emrine tahsis edilmiş. Amaç "ehli dünya" olmayan medya organlarının sayısını artırarak "hizmet"in önünün açılmasını sağlamakmış. Bu yazdıklarımı okuyan "azılı Gülen düşmanları"nın öfkeli tepkiler verdiklerini, "Gülen dostları"nın ise "Maşallah! Maşallah!" diyerek gururlandıklarını işitir gibiyim. Ama bence... Ne "azılı Gülen düşmanları" öfkelenmeli... Ne de "Gülen dostları" gururlanmalı. *** Hadi açıkça söyleyelim: Güçlü, etkin, vurduğu yerden ses getiren, ekonomik dengeleri oturmuş bir "Fethullah Gülen medyası" imkánsızdır. Çünkü: Her şeyden önce... "Dindarlık" ile "gazetecilik" arasında iflah olmaz çelişkiler vardır. Aradaki muazzam fark, "gazetecilik neyi gerektirir" sorusuyla, "din neyi talep eder" sorusunu peş peşe sorduğumuzda ortaya çıkar. Şöyle bir "acı gerçek" tablosuyla karşı karşıya geliriz: Din der ki: Abartma! Gazetecilik der ki: Abart! Din der ki: Dikkat çekme! Gazetecilik der ki: Dikkat çek! Din der ki: Başkalarının hayatlarıyla ilgilenme! Gazetecilik der ki: Başkalarının hayatları senin görev alanındır. Din der ki: Egonu yen, mütevazı ol! Gazetecilik der ki: Yüksel ki yerin burası değildir. Ne dersiniz, devam edeyim mi? İşte tam da bu nedenle "gazetecilik mesleği"nin hakkını veren adamların ya da kadınların, "dinin temel yaklaşımlarıyla uyum sağlama" konusunda her daim sorunları olmuştur. Dikkat! "Faizli bankada çalışan bir müminin yaşadığı çelişki"den çok daha derin bir çelişkiden söz ediyorum. *** Bu kadarla kalsa iyi. Hadi diyelim ki bir biçimde "dindarlık" ile "gazetecilik" arasındaki iflah olmaz çelişki aşılabildi. Bu kez bir sosyolojik sorun devreye gidecektir. Çünkü: Öyle bir hedef kitleye sesleniliyor ki... O kitlenin "gazete okuma kültürü" yok. Gazete, o kitlenin dünyasında "sabah kahvaltısının vazgeçilmez unsuru" olarak görülmüyor. Bayiden gazete almak, bir ihtiyaç olarak hissedilmiyor. Peki bu durumda ne yapılacak? Ya zorlamanın zorlaması yapay yöntemlerle... Mesela "dava şuuru" filan devreye sokularak gazete satışı artırılacak. Ya da gazete denilen araç, bir tür "politik tavır koyma" aracı haline getirilecek. Hangi yönteme yaslanılırsa yaslanılsın sonuçta ortaya bildiğimiz anlamda bir gazetecilik faaliyeti çıkmayacaktır. *** Yani demem odur ki: Paniğe gerek yok. "Gülen dostları" boşuna gururlanmasın. "Gülen düşmanları" da boşuna öfkeye kapılmasın. Operasyondan bir şey çıkmaz. Çünkü: Güçlü bir "Fethullah Gülen medyası"nın önünde, aşılması hayli güç, çok esaslı felsefi sorunlar var. |
Re: BASINDA FETTULLAH ATAĞI
Sonsuz abi,
yazar demiş ya; Alıntı:
Çünkine bu Feytullah amca ve tayfası akıllı adamlar. Boşa alma,boşaltırlar valla.. Adamın kafası cin gibi çalışıyo. Etrafına bi tüyo veriyo..adamda görüş var.. Marketçilik yapın,kendi adamlarımız alsa yeter diyo..Hoop market açılıyo..İki sene geçmiyo..dev bi yatırım.. Kredi kullanıyonuz ,banka açın diyo.. Kendinde para yok ..ama adamları bunun için ölüyo.Hoop banka açıldı..takır takır çalışıyo.. İşte Türk okulları açtı dünyaya..Bütün dünya adımızı duydu.. Afrikadan Rusyaya bunun okullarına girmek için ,abi can atıyolar. Okullarda ,ööle solcularım bokladıı gibi değil.10 numara bilimsel süper okullar. Herşey güzel de ben bu adamdan gene hafiften tırsıyom abi.. İstediği kadar yumuşak-ılımlı-diyolekçi gözüksün.. Okullarında ATATÜRK resminden geçilmiyo falan diyolar abi ama.. Bu adamın yumuşak değil de yobaz olma ihtimali hala mevcut abi.. Sonuç abi,bunnar basına da girer,tasına da.. Girdilermi yaparlar abi.. Bunda para yok ama bununbi işareti ile trilyonlar akıyo abi.. Adamda mütiş bi karizma var,etki var adamları üstünde.. Seviyolar adamı.. Arada NAMAZ gastesinde yazılarını okuyom.çok güzel gibi geliyo ama.. Abi bu sessiz sessiz gelip ısırmasın bize.. Cumuriyet çok önemli abi.. İnanc herkezin içinde kalsın. Abi bunnar gaste alırsa sattırırlarda , okuturlarda... Ben bunnarın ne dostuyum ne düşmanı.. İyi tarafları çok ama Cummuriyeti ve ATA yı severlerse severim bunnarı.. Abi biz kendi tezgamıza bakalım..ama yanlış tezgada oturtulmayalım.. Syg ve svg. *abi . |
fethullahçı medya imkanlıdır kardeşim,
lütfen insanların iç yüzlerini bilmeden yorum yapmayın, benim çok yakın bi akranam (1.derece) amerikada birebir görüşen müritlerdendir... etrafınızdaki fethulahçılara bakın melek gibi görünüyolar nasıl bi iyilik yaparım hesabındalar. Çünkü onlar olayın vitrini, insanlara şirin gözükmeliler, her damara şerbet vermeliler, gerektiğinde atatürkçü gerektiğinde osmanlıcı... we şu var bu adamlar eeen nüyük atatürk düşmanıdır. Bahsettiğim akrabam türkiye'ye geldiğinde Atatürk'e bi güzel söver , neymiş islamı öldürmüş... Yaşa varol ULU ÖNDER !!! ve bişe anlatim : bigün murat sökmenoğlu (eski meclis başkanvekili) amerikaya akrabamın yanına gitmiş bi sohbette atatürkü övmüş... Bize buraya geldi anlatıyo ardındanda murat sökmenoğlu'na bi güzel küfretti... Arkadaşlar fethullah dediğimiz tam bir satılmıştır, işin sonunda islama hayrı olmayacaktır (müslümanlara duyurulur)... [hr:cb456f9709] "Benim naciz vücudum elbet birgün toprak olacaktır, ama türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." K.ATATÜRK |
JAYJAY abi,
Eğer bunnar senin dediğin gibi abi 2 yüzlüyse,yani sen akrabam bunnardan dediğine göre işi biliyon 1.planda.. Abi o zaman bunnar bizi yiyor.çünki ben bunnarı melek gibi,dediğin gibi çok iyiliksever görüyoz. Hatta,bendende alışveriş ederler,hep güleryüzlü,hayır hasenat konuşurlar.. Bana bile sohbete gel dediler.Ben bunnar zengin ,arada ezilmiyelim diye gitmiyom. Bi keresinde açık ettim fikrimi,mühim deil senin gönlün zengin dediler. Sona ,çok namaz falan yok bende dedim..olsun dediler. Abi bunnar senin dediğin gibi ,zaten hani bende şüpelenmiştimya,Atatürk düşmanı ise, Ben bunnarın gaztesiynen köfte bile paketlemem abi.. SYG ve svg abi.. |
Fethullah Gülen Beraat Etti!!!
"Ankara 11. Agir Ceza Mahkemesi, Turk Ceza Kanunu'ndaki degisIklikleri dikkate alarak, 2
No'lu DGM'nin 2003'te verdigi erteleme kararini bozdu. Gulen hakkindaki iddialarin 'subut bulmadigi ve suc unsurlarinin olusmadigi' vurgulandi." Bu gidişe Dur Denmeli!! Laik Türkiye Cumhuriyet'i Fethullah Gülen'in maşası olmamalı, olmayacak!! Asla ve asla Yobazlara geçit verilmeyecektir. Sessiz kalınmamalı, her türlü imkan ile elimizden geldiğince Yobazların karşısında durmalıyız!! Türkiye Cumhuriyeti'ni Şeriat Devleti olmaktan kurtarın!! Efendiler, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, muridler, mensuplar, dervişler memleketi olamaz. Hele sapık Said Kürdi'nin öğrencisi Fethullah Gülen'in Devleti O-L-A-M-A-Z!!!! YAŞASIN ULU ÖNDERİMİZİN KURDUĞU LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ!!!! YAŞASIN ATATÜRKÜNE SAHİP ÇIKAN GERÇEK KEMALİSTLER!!! |
Re: Fethullah Gülen Beraat Etti!!!
Gelişmeler tedirginlik verici. 1979'da Humeyni İran'a döndüğünde tüm altyapı hazırdı. Burda da tüm altyapı hazır gibi. 2007'den sonra herşey istedikleri gibi olacak. Yani fıstık gibi olacak(öyle diyordu hocaları). Kanlı olacak büyük bir ihtimalle. Çok korkuyorum ve uyku uyuyamıyorum. Maraş ve Sivas benzeri kıyımların olabileceği düşüncesindeyim. Üniversitelerde satırla adam doğrayanlar 2007'den sonra evlere mahallelere saldıracaktır. Şu an gözünü kırpmadan kendi gibi olmayan komşusunu Allah adına doğramaya hazır binlerce kişi var. Tek umudum 20-25 milyonluk bir Alevi nüfus ve aydın insanlar. Çok mu karamsar bi yazı oldu bu acaba? Eğer öyleyse site yöneticisi silsin....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:05 . |