![]() |
Merhabalar
Bu güne kadar aklım neredeydı bılmıyorum ama henuz 14 yasımda okumaya basladıgım TURAN DURSUN benı bu gun de Dostların arasına savurdu.
Ne mutlu bana ki buradayım. |
Sayın H@mlet
Türk iseniz aklınızın ne zaman başınıza geldigi konusunda teoriler vardır ama ne derece dogrudur bilinemez tabii ki. Aramıza hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Hoşgeldin,
H@mlet kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim. BİRİ Ona seni anlattı,sana onu anlattı.. Başı ona anlattı,sana sonu anlattı.. Yarım yarım yaşayan darmadağın evlere Birin ne kadar bütün olduğunu anlattı. sevgiler |
yahu aydoe
ben senin gibi yaratıcı olamıyorum, bu yüzden de devamlı pervane den fırça yiyorum. Şu işin sırrını bana da anlat. Ben de nasıl senin gibi yaratıcı mesajlar yazabilirm bu tanışalım başlıgına. Evrensel insandan ders alayım desem o benden berbat. saygılarımla |
:) teşekkür ediyorum
|
Hosgeldin
Saygideger H@mlet;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sevgili Dilaver,
H@mlet arkadaş link vermiş zaten ,ordan bir kısa şiir kopyaladım,sende daha uzununu kopyala istersen,yoksam ben şiirden ne anlarım, aşkolsuna da okinono'nun hatırına üye oldum zaten:) Ama Evrensel'den ders alma sakın bir siteye bir evrensel yeter :D |
Saygideger dilaver;
Zaten, benim bakis acim sana ters; o yuzden alacagin derste sana ters gelir.:rolleyes: Sen, ozgur_beyin'e ya da mhmd'e basvursan; daha saglikli olur.;) Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygideger aydoe;
Zaten ikincisine izin vermem, merak etme!:D Saygilarimla; evrensel-insan |
Yok yok! ben vazgeçtim kimse yaratıcı olmasın:(
"Katıra cilve yap demişler, tutmuş çifte atmış";) Sayın H@mlet; bakmayın siz bize keyifli katılımlar diliyorum, hoş geldiniz. |
"Katıra cilve yap demişler, tutmuş çifte atmış";)
Bu başlık çok iyi oldu, son zamanlarda hiç bu kadar onore olmamıştım. saygılarımla |
Ben bir kaç ay yine kaybolayım o zaman:rolleyes:
hani mendil, gözyaşı, ağlamak,deli, v.s :confused: Af diliyorum, hep meaculpa yüzünden yoksa ben çok huzurlu biriydim tüm site şahidim.:D |
sevgili hamlet hoşgeldin umarım babanın intikamını burda almaya kalkmazsın:)
|
hoşgeldin sevgili hamlet aktif olmanı dilerim...
|
Alıntı:
Bak yine... Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim, Saygılar :) |
H@mlet hoş gelmişsin bende yeniyim gördükçe yazıyorum işte deiğin gibi nemutlu sitemiz çok güzel
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:05 . |