![]() |
Nick Değişiklikleri
Forumlarımızda "ebaru" nickiyle bilinen arkadaşımızın nicki kendi isteği ile
Anyon€ olarak değiştirilmiştir. |
Forumun antiateist üyesi olarak böyle bir karardan dolayı üyenin kendisini ve dinsiz forum yöneticilerini kutlarım.
|
Site yönetimine teşekkürler.
sevgilerle.. |
byspy da sanırım böyle bir isteğe sahipti. seninle irtibata geçmedi mi frodo?
|
frodo abii nick değiştirmek değilde kayıtlı mail adresimi değiştrmek mümkünmü??
|
profiliniz - E-mail & şifre
değişikliği yapıp. değişiklikleri kaydeti tıkla. |
isin ilginci ben aslinda yasakli olmasi gereken cezali rumuzum ile giris yapabilyorum.....
ama yeni kayit ettigim rumuz olan -InVi- ile giris yapamiyorum...... inna minna |
Inna Minna³
eger mümkünse yasakli olan rumuzumu yasakli olmaya devam etsin ve ben -InVi- rumzu ile forum üyesi olmak istiyorum......... |
Son yazdığın hangi rumuzla? -InVi-(Mesajlar: 76) Değil mi?
|
Aldığım yeni nick ile ana sayfadan giriş yapamıyorum,tanımıyor.Sadece forumlara girdikten sonra üye girişi yapılabiliyor buradan dahi zaman zaman sorun çıkartabiliyor.Bu konuda bilgilendirirseniz memnun kalırım.
|
Bende üye adımı değiştirebilirmiyim.
|
Alıntı:
|
tamam ama ne koyacağıma karar veremedim. ne olsun sence, aklında güzel bir nick varmı.
|
Bu konuda inan bir fikrim yok. Yeni bir nick alma gereksinimini düşün. Vereceğin karar da sanıyorum ki yardımcı olacaktır. Kararı verdiğin yeni nicki'ni iletirsin yönetim de teknik olarak gereğini yapar.
: ) |
o zaman Onursal olsun yeni ismim.
|
|
Nickiniz Fuzûlî olarak değiştirilmiştir.
Avatar ile ilgili http://www.turandursun.com/forumlar/...?do=editavatar Bu sayfanın en altında Option 2- Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin. |
spartacus
sanırım kişisel avatarınız bölümü onlarda kapalı. saygılarımla |
Evet, gerekli düzenlemeyi yaptım. Daha önce güvenlikle ilgili sorun oluşturup oluşturmadığı konusunda deneme yapacaktım. Sonrasında denemeyi yapmıştım ve ilgili alanı kullanıma açtığımı sanıyordum.
Sanırım üyeler, şimdi o bölümü görebiliyor olmalılar. |
Kişisel avatar kısmı görünmüyor. Sanırım hala kapalı.
|
Bende açık. bilgisayardan yüklenebilir durumda
|
benim avatarda kapalı ne yapmamız lazım,
|
Alıntı:
|
|
Yüce Darwin sizden razi olsun :)
|
Benim nick biraz uzun "Hermes" olarak değiştirmek istiyorum. Adım Hermes olabilir mi?
|
Alıntı:
Saygılar. |
Believer nickli üyemizin isteği üzerine nicki, Unbeliever olarak değiştirilmiştir.
|
Nickimin değişmesi hususunda çok müteşekkirim.
|
nick imin "Güçistenci" olarak değiştirilmesini istiyorum. tabi tırnaklar olmayacak... ismimizi türkçeleştirelim...
|
Kaydolurken "Atlas" nickini alan vardır diye düşünmüş bu nicki almıştım bir de baktım listeye Atlas yokmuş beni bu iki kelimelik nickten azat edip nickimi Atlas olarak değiştirirseniz memnun olurum.
|
Alıntı:
|
Saygideger yoneticiler;
Imzamin sonunda bulunan, link adresini-ki bu adres, benim icin acilmisti.Su an ise mevcut degil-kaldirmaniz mumkun mu? Adres, benim yazilarimi icermedigi icin artik hem gerekli degil; hem de o linke girip, bana ait birseyler okumak isteyenler icin hayal kirikligi. Ben, degistireyim dedim, ama beceremedim. Kaldirmanizi istedigim, link adresi: www. kosow.org. Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygideger yoneticiler;
Tesekkurler. Saygilarimla; evrensel-insan |
Delx arkadaşımız nickinin serüvenci olarak değiştirilmesini talep etmiş ve nicki değiştirilmiştir.
|
Evros nickinin dr humanist olarak değiştirilmesi istemi yerine getirilmiştir.
|
Mhmmd nickli üyemizin nicki kendi isteği ile mhmd olarak değiştirilmiştir.
|
Kapecuk nickli üyemizin kendi isteği ile nicki Ayejj olarak değiştirilmiştir.
|
Onursal arkadaşımızın nicki kendi isteği ile Hazreti Kepçeci olarak değiştirilmiştir.
|
Allah razı olsun aydoe, Allah ölmüşlerine kavuştursun. yeni ismim böyle daha iyi
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:53 . |