![]() |
Kadınlar için yeni umut
Müjde !! keçinin rahatsızlığı tam olarak çözülebilirse kadınlar çocuğu emzirme işinide eşlerine devredebilirler...
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=166414 |
Sanki devretmemisler de:)
artik batidaki erkeklerin buyuk cogunlugu, bebeleri emzirme , (biberonla:))altini degisyirme, geceleri uyutma gibi gorevleri ya ustuna almis veya paylasiyor. Kadinin is sahasinda, bazen erkekten daha iyi bir gelir sagladigi durumlarda, bebek dogduktan sonra evde kalip bebek buyutmesi de artik olagan karsilaniyor. |
Kadınların görevi bitti o zaman hepsini yok edelim gitsin.
Şaka şaka Ahhhhh batı ah hep sen yaktın bizim uşakları. |
Vay başımıza gelen :confused:
O keçiyi haber yapanda suç arkadaş:mad: Keçi derhal idam edilmeli Delilleri yok etmek için; Eti yoksullara dağıtılmalıdır. Sevaptır ;) |
Bu başlıkta bir eksiklik var yav! Bu tarz her başlığa koştura koştura yetişen Pervane ablam henüz bunu keşfetmemiş. Bakalım o ne diicek...
|
Saygideger arkadaslar;
Bir keci ile, bir insanoglu arasinda "sipsak" bag kurmussunuz.:confused: Anlasilan, kadinlarin "dogal olarak" yaptiklari gorevleri; ustlenmeye meyillisiniz.:p Bu da; herhalde; yuzeyde "avrupalilasma" olsa gerek. Ne, diyelim;" iyi kadinlasmalar" :D Saygilarimla; evrensel-insan |
Karışma bakiim Prozac'la Yusuf'a zaten benim mep'e yazdığım mesaja da sabotaj demişsin. Yav şu çöpün kapanması kötü oldu ama içimden bir his bu mesajın oraya gidecek üzülme diyor :P
|
Saygideger atlas;
"Copluk Forumu" kapali degil; acik. Haklisin, yaw; kilitlenmis. Yani, simdi; oraya mesajlar gitmiyecek mi? Bizim, Efruz'a Riza' ya Kamil'e ne olacak simdi? Saygilarimla; evrensel-insan |
Valla billa kapalı kilitlenmiş.
|
Saygideger atlas;
Bu demektir ki; sadece yoneticiler, "gerekli gordukleri" mesajlari, oraya aktaracaklar. Bizler, istedigimiz zaman oraya yazi yazamayacagiz. :( Bu da; bir demokratik "kisitlama" degil mi? Saygilarimla; evrensel-insan |
Gitti Rıza gitti Efruz birbirimize de sataşamayız burda gitti şakalaşmalar :)
|
Saygideger atlas;
Uzulme, ben yeni kose actim "ic dokme kosesi" Biliyorsun, demokrasilerde care tukenmez. Saygilarimla; evrensel-insan |
biraz nostalji:rain:
prozac'ın siteye katılımının birinci yıl dönümü kutlama programı çalışmalarımda derlediklerimi yeni modlar ile paylaşmak istedim. Arkadaşlar kendisi siteye geldiğinde kadınlara karşı yığınla ileti asmış bir üyemiz idi. Ben ise sadece siteye ve vatana yararlı bir üye yetiştirmek gayesi ile mehmetsalih gibi prozac'ın peşine düşmüş idum:) :car: |
Selam,
Erkek zaten köledir, köleşeiyor, köleleşmiş ve köleleşmesi bazen fark ediliyor/edilecek. Ama önümüzdeki çağlar Kadının fazlalalığını/sömürgeci duruşunu öğrenecek. m.salih kıvançla... |
mehmedim salihim bu fazlalık olan kadın için önümüzdeki çağlarda öngörünüz nedir? yani nasıl bir yer düşünüyorsunuz kadın için bu günkü konumunun dışında. Kadının sömürgeci duruşu öğrenildiğinde bu durum nasıl bertaraf edilecektir? fikriniz var mı bu konuda?
|
Kutlama ekibi hazırmı :couch2:
Bir yıl oldu demek hoşgelmişim o halde :rapture: İnce düşüncen için tesekkürler pervane aslında senle çok uğrasırdım ama abla sevkati,iyi bir dostluk hissettiğim için vazgeçtim.. Evet doğrudur zamanında az kulağımı sündürmedin şimdi duruldum biraz ama heran mehmetsalihle güçlerimizi birleştirebilirim.. |
Kutlama ekibi hazır ve program taslağı şöyle;
Cem prozac'ın gün görmemiş günlerinin günlüğü adında hazırladığı belgeselin yayınına başlayacak. Dilaver gominist marşlar ile ilahi karışımından oluşan yeni hazırladığı ezanın tanıtımını yapacak. unbe her üç saniyede bir benim ne zaman birinci yıl dönümüm kutlanacak diye soracak. vartor biri bin anlayacak ve bininci yılın kutlu olsun prozac diye her 5 dakikada bir kutlamada bulunacak. mehmetsalih ne olacak bu kadınların sömürgeci tutumları diye peşpeşe başlıklar açıp prozac'a hodri meydan çekecek. Kızılordu çeşmeden rakılar için su taşıyacak. he he! benim birinci yıl dönümümde bu kovaları sana taşıtacağım prozac diye düşünecek. site üyelerinden bir yurttan sesler korosu oluşturulup günün önem ve ehemmiyetini hatırlatıcı uyku mağmurluğunda sabaha kadar şarkılar söylenecek. Sargon bu durum karşısında bir şey anladıysam ne olayım diyecek. ucuncuyol yolunu şaşırıp siteden uzaklara gidecek prozac'ın siteye katılımının ikinci yıl dönümünde sitenin yolunu tekrar bulacak ve bu kadar zaman geçti kutlamalar daha devam ettiğine göre demekki fazla uzaklaşmamışım diyecek. Frodo bu kalabalıktan yeni bir darbe zemini oluşturulabilir mi diye yeni strateji planlarını sergileyecek. tensiz.denek prozac'ın sitedeki evrim süreci hakkında hazırladığı makale ve slayt gösterisini paylaşacak. ulpian ama olmaz ki bu kadar artık, kesin ben yine birşeyleri kaçırdım diye neler döndüğünü anlamaya çalışacak . bysps abi ben de onu diyorum. benim için ne zaman kutlama programı yapıldı diyecek. Titan kutlama töreni bittikten birkaçgün sonra gelip kutlamada bulunacak. Bu yılki kutlama töreni bitiminde YK bir sonraki sene için "geleneksel mod şenlikleri" adı altında her yıl etkinlikler düzenlenmesi için karar alacak ve bu gün ileriki yıllarda site ve mecliste resmi tatil ilan edilecek. devam edecek.....:) |
Selam,
Fark edildiğinde ki fark edilmiş Erkeller biraz utangaç ve yalakalık(bir kısmı) peşinde. Çözüm diyorsan Kadınlarında aynen Erkekler gibi olmasıdır. "Erkeklere kazandıklarından bir pay vardır; kadınlara da kazandıklarından bir pay vardır." (Nisa 4/32) Yani Kadın hem Eşitlik hem hamfendilik taslamayacak ve oda inşaatlarda, tren raylarında, askerlikte, svaşta, barışta ve hayatın her alanında adam gibi çalışacak. Bilim Adamı yerine Bilim Kadını olacak yani adam gibi çalışacak! Erkeklere misileme olsun diye Çiçekte alabilir:) Komşudaki perdeden istemeyecek alacak:) m.salih kıvançla... |
[Mehmetsalih adlı üyeden alıntı
Erkek zaten köledir, köleşeiyor, köleleşmiş ve köleleşmesi bazen fark ediliyor/edilecek. Ama önümüzdeki çağlar Kadının fazlalalığını/sömürgeci duruşunu öğrenecek] Kurban erkek psikolojisinden kurtulsanız daha iyi olur.http://www.turandursun.com/forumlar/...cons/icon7.gif |
Program yarıda kalmış neyse seneye kısmetse :pout:
Mehmedim senin yazından şu sonuç çıkıyor yanılıyorsam düzeltelim.. Kadın denilen ikinci sınıf ! yaradılmış habire birşeyler istemeyecek sahip olmak istediği ne ise çalışıp kazanacak gerekirse kas gücü gerektiren işlerdede çalışıp erkek olmanın zorluklarını anlayacak buradaki çıkarımlarına dayanarak birdaha erkekten/kocasından abuk sabuk şeyler talep etmeyecek eşitlik budur .. Demek istiyorsun galiba.. ? Şayet öyle ise ; Kadın'a verilmeyen değer yine toplum ve din gibi oluşumların sonucudur.Bizler değilmiyiz dilediğimiz zaman dövüp kapının önüne koyabilecek olan,yine bizler değilmiyiz akşam leğende ayağımızı yıkatan yine bizler değilmiyiz ''karnından sıpayı sırtından sopayı '' eksik etmemek gerek diyen zihniyetler.. ''Kadın şeytandır'' hadiste de yazar bu,evet zamanında birkaç şeytanına denk geldim ama bunu tümüne yaymak doğrumudur ,bizler sütten çıkma ak kaşıkmıyız diyede sorabilirz? Erkeğin kadın'a karşı zaafları olabilir bu doğanın bir oyunu,kadınlar kırılgandır narindir onu inşaat gibi kas gücüne dayalı platfomlara beklemek doğru olmaz doğası gereği erkek kadar kas gücüne sahip değildir.. Aslında bir hodri meydan daveti yapabiliriz ama meydan bu konuda bizi kaldırmaz .. |
kim demiş program yarıda kaldı diye, iyiki burdasın ablam seni tanıdığım için hem mutlu hem de seninle gurur duyuyorum. Karanlığın içindeki ışığı daha fazla aydınlığa kavuşturma çabamızın hep birlikte kardeşçe,sabırla omuz omuza devam etmesini diliyorum. :tea:
Şimdi prozac'ın aramıza katılışının birinci yıl dönümü için hazırladığım albümü sunuyorum. Tarih 20.10.2008 PROZAC'IN SİTEDEKİ DÜNÜ http://img2.imageshack.us/img2/719/prozac1.jpg 20.10.2009 BUGÜNÜ http://img230.imageshack.us/img230/3558/prozac2.jpg 10 yıl sonra.. YARINI DA ŞÖYLE BİR ŞEY OLACAKTIR:caked: http://img19.imageshack.us/img19/2751/prozac3.jpg Devam edecek...:) |
Alıntı:
Tesekkür ederim ne diyim :pray2: ,yarın ilk iş başlığı balonlarla donatıyorum :pop2: |
Selam,
Kadınları dövelim, sövelim, dayak atalım kafasını kırıp gözünü moraltalım demiyorum. Sen bunu nasıl çıkardın:) Zaten bir Erkek karısını dur biraz ağır oldu şimdi Feminist saldırıya uğrarız Eşini döverse bilinki gücnü yetmiyor ve iktidar elinden gitmiş sadece direniyor... Burada dövmekle ne ele geçen birşey olur nede topluma artı Kadında can taşır dövmek biraz abes olur. Koyunda dövülmez:) Ama Kadını toplumun her alanına sürmek lazım çiçek olmaktan çıkmalı! Kadın'a verilmeyen değer yine toplum ve din gibi oluşumların sonucudur.Bizler değilmiyiz dilediğimiz zaman dövüp kapının önüne koyabilecek olan,yine bizler değilmiyiz akşam leğende ayağımızı yıkatan yine bizler değilmiyiz ''karnından sıpayı sırtından sopayı '' eksik etmemek gerek diyen zihniyetler.. ''Kadın şeytandır'' hadiste de yazar bu,evet zamanında birkaç şeytanına denk geldim ama bunu tümüne yaymak doğrumudur ,bizler sütten çıkma ak kaşıkmıyız diyede sorabilirz? Kadınlar az şeytan değil:) saman altı su yürütmek işin şakasını bırakalım ama o okuduğun hadisi çöpe at hatta hepsini. Ayrıca ben ayak yıkatan kadında gördüm:) sana resim postalayabilirim. Yani birkaç yüzyıl geridesin. MHP'nin açılımını andırıyorsun:) @Pervane o ne şirin bebe o olmak varmış... :) m.salih kıvançla... |
Alıntı:
Bir ara sohbet odasında daha net konuşabiliriz.. selamlar.. |
Ben de merak ettim mehmetsalihin bahsettiği resimleri. Ne demeye engelliyorsun! kopyalasın postalasın görelim öyle karar verelim istisna mı değilmi! görüyorum ki mehmetsalih ile ittifak oluşturma çalışmalarına başlanmış. :)
|
Pervane, Her halde siz simgelerin peşindesiniz evlerde ve yuvalarda her iki tarafta zülüm ediyorlar. Ama burada Pervanelerle gümbürtüye gönderemeyiz:)
Kıvançla... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:17 . |