![]() |
İç Dökme Köşesi
Saygideger arkadaslar;
"Copluk Forumu" na, yazma "ozgurlugumuz elimizden alindigi icin; yazilarimizi, bu baslikta yazabilmek amaciyla; sizlere, bu basligi acmis bulunuyorum. Sitemize ve ilgilenen arkadaslara; hayirli olsun. En son; Efruz, Kamil ve Riza'da kalmistik, degil mi? Saygilarimla; evrensel-insan |
ben efruzu halen merak ediyorum. yahu aklayıp paklayıp geri getirseler ne güzel. olur. onu çok sevmiştim.
:D:D:D |
Yahu bir bağırdım nerdesin mep, diye ertesi gün mep geldi :D Devam edeyim ben Sodomoo nerdesin birader? Efruuuz!
|
Karadenizliyi göreniniz varmı? Özledim yaw
|
prozac02 burdayim daaaa:)
|
Alıntı:
Dostum karşılasamadık bugun merak ettım ..sen sakın bi yere gitme emi daha hepimizi müslüman edecen..:) Hadi rast gele |
Umudum kırıldı ya
Sen müslüman ol diğerleri arkandan gelir belki:D |
yeni arkadaşlar da buyurmuş köşemize.
hoşgeldiniz arkadaşlar. konuyu fazla meşgul etmeyin lütfen :D |
Ohhh Allah razı olsun şu yasaklı listesini icat edenden forumlarda zevkle geziyom artıkın. Bu bir iç dökmeydi :D
Bu arada bırak yeni arkadaşlar gelsinler serüvenci bakarsın onlar bulur bizim efruzu. Ama kimse bulamazsa sana söz ben bulacam. |
atlas daha çok ekmek yemen lazım efruzu bulmak için. mod olacaksın sonra yk üyesi. ölme eşeğim ölme. :D:D:D
|
Niye? Rıza'yı bulmuştum ya mod. olmak şart değil ki birini bulmak için işte Rıza
http://www.ntvmsnbc.com/news/431629.asp YK'dakilerde adam bulma tılsımı mı var yav :D YK ne diyo bu konuda du bakiim Aydoe ilgileniyodu belki o bir açıklık getirir konuya. |
atlas efruzu aydoe kaybetti yanlış hatırlamıyorsam. :D
sen de tam adamına soruyorsun. ilahi atlas. :D:D |
Sevgili Evrensel başlığı açtın ama bu başlık önceki kadar rağbet görmüyor acep nedendir?
|
Saygideger atlas;
Baslik "ic dokme" sen, hele bir icini dok; bak gerisi corap sokugu gibi gelir. Haydi cesaret. Saygilarimla; evrensel-insan |
Efruz'u gömütünden çıkardım sıra içinizi dökmede ama içinizi dökerken de dışınızı kirletmemeye dikkat etmeli.
Üstünüzü başınızı paralamayınız lütfen:) |
Saygideger aydoe;
Materyalist oldugun her yerde yansiyor. Burada ki; ic dokmeyi de "kusma" ya, yani fiziksel bir icerige tasidin ya; helal olsun sana. :) Neyse; icimizi dokerken, biraz mantikli biraz kisisel olmayan bir icerik uygularsak ve de saygili olursak, bence yeterli. Duygusal ic dokmeler, hem dokene; hem de uzerine dokulene "zarar" verebilir. Saygilarimla; evrensel-insan |
Ben yediğim bir yemeğin üstüne bir bardak su içerek uyumuştum midem rahatsız olmuş olacak ki kabus gördüm hem komik hem korkunçtu böyle komik ve korkunç şeyleri anlatıp gülüp eğlenelim mi biraz?
|
Saygideger atlas;
Gordugun kabusu da anlat ki, tam olsun; belki uzerine yorum bile yapilabilir. Hatta, bu kabustan; senin ne gibi bir "dusunsel sorunlarin"-ki varsa- da oldugu ortaya cikabilir. Saygilarimla; evrensel-insan |
Aslında sorun mideseldi ama şimdi düşünsel müşünsel kıllandım biraz boşver hocam ben vazgeçtim :D
|
atlas,
izin verseydin evren bir tahlil yapsa idi. kaçma yahu. evrenden kaçmak o kadar kolay mı? :D |
evrenden kaçılmaz ki evrenden nereye kaçacağım, ben evren içinde bir minicik noktayım, zaman mekan dördüncü boyut falan filan :D Atladım pegasusuma kaçtım gitti :D
|
sadece kaçtığını sanırsın. hiç beklemediğin bir zamanda yakalar seni. şaşırtmayı sever :D sen onu bilmezsin. ah bir bilsen. :D
|
Hocam evren (kainat) mi Evrensel (insan) mi ilkinden zaten kaçamam ikincisinden (Evrensel hocam) kaçarmıyım kaçamam mı bilmiyorum.
|
atlas
yahu evrensel-insandan söz ediyordum. ;) |
Saygideger atlas;
Yaw, benden neden, "kaciyorsun?", ne zararimi gordun, bakiym? Saygilarimla; evrensel-insan |
Hocam rüya yorumlama sakat iş yav. Adamın teki rüyasında nar görmüş diye Millet tutup adam için neler neler demişti. Ne alaka yav bildiğin meyve işte. Millet'nin kitabında beni şaşırtan tek yazısı odur. Sonra bir başka kitapta bir adamın balık pişirmesini Roheim nasıl yorumlamıştı okuyunca "höööö????" diye kaldım. Yahu meyve yiyecek içecek bunları rüyada görmek normal halbuki. Aklıma o tuhaf yazılar geldi ben de kaçtım.
|
Saygideger arkadaslar;
Aslinda; ilginctir. Bana once "karsi cikanlar" veya "satasanlar" sonucta, benim yazilarimin bir an bir yerdeki icerigine "karsi cikamaz veya satasamaz" duruma geliyorlar. Yaratanin, bir lutfu, iste. :p Saygilarimla; evrensel-insan |
sevgili Evrensel İNsan
Siz çok değerli birisiniz bence.Yazılarınızı zevkle okuyorum ben.Her zaman taşı gediğine koymayı iyi biliyorsunuz.;) |
evren, kendini övmeye başladı. bunu hayra mı yorsak? imana mı geliyor nedir? :D:D
|
Hocam karşı çıkma veya sataşma olarak algılandıysa özür dilerim burası biraz da şakalaşma başlığı şakadan kaçıyoruz yav ayıpsın yani. Sohbet odasında en çok kiminle konuşuyorum ben? :)
|
Saygideger seruvenci;
Yaw, benim kendimi "ovdugumu" de, nerden cikardin? Ben, sadece bir birey olarak; kendi adima nedenleyip-sorguladigim konulardaki-ki bu konular, felsefenin tum dallarini-metafizik, mantik, epistemoloji ve etik- kapsiyor; birikimimi, deneyimimi, gozlemlerimi, bilgi haznemi ve bilincimi, yazilarima yansitiyorum. Diger, yazarlari da; ayni temelde tanimaya calisiyorum. Hepsi, bu. |
Saygideger atlas;
Yaw, senden bahseden kim? Benim yazim ortaya, birak "yarasi olan gocunsun" :D Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygideger Akinci-32;
"Gonul oksayan" sozlerin icin tesekkurler. Duygusal bir yapiya sahip olsaydim, daha baska seyler yazardim. Ama, ben mantikli bir yanasim gosteririm. Ayrica, yazilarimdan "zevk almaniz" da, beni bir hayli mutlu etti. Dusuncelerimin degerinin, tarafinizca algilanmasi ise; ayri bir sevinc kaynagi. Saygilarimla; evrensel-insan |
Saygideger atlas;
Yaw, senden bahseden kim? Benim yazim ortaya, birak "yarasi olan gocunsun Haa anladım şimdi tamam ;) Ben şakadan kaçışımı ciddiye aldın sanmıştım. |
Alıntı:
|
Bi dakka yav sen hakkaten ciddiye alıyorsun Evrensel hocam bak adam bi espri daha yapmış. Şimdi onu da ciddiye alma :)
|
Saygideger atlas;
:D :D :D :D :D :D Saygilarimla; evrensel-insan |
Ha şöyle...
|
Bu arada kahkahayı bile saygılı atman güzel bir şey hocam.
|
evren'in kahkaha attığını görmemiştim. her geçen gün yeni bir şey görüyoruz. yalnız dikkat ettim; evren, bu sefer yedileyememiş. ;)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:29 . |