![]() |
Mizah Köşesi
Arkadaşlar günümüzün stresli ortamlarından azda olsa kaçıp gülümseyebilmek için Mizah köşesini açmayı düşündüm.
Sizler olumlu görüyorsanız Beğendiğiniz her türlü mizahı burda paylaşın lütfen. sevgiyle kalın. |
Saygideger janti;
Cok iyi dusunmussun. Gerci insanoglunun, tum yasami aslinda mizahin konusu; ama gelgorki, insanoglu- bunu cehenneme cevirmeyi pek guzel basarmis. Function-islev-kelimesinin; hem etimolojik hem de linquistics-dilin kurallari- temeli fun-eglence-a dayaniyor. Ne zaman, biribirimizi ve uzerinde yasadigimiz doga ve icinde yasadigimiz evreni "yemeyi " birakacagiz, iste o zaman; yasam ve iliskiler, birer eglence olacak ve zevk ve nese icinde yasayacagiz. Simdilik, avunmaya devam. Hani vardir ya; " guleriz, aglanacak halimize " atasozu. Saygilarimla; evrensel-insan |
|
|
Yorumun için Teşekkür ederim Sevgili evrensel-insan.
Sevgim ve Saygımla |
|
|
sevgili Erkan ağabey..
bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum.. geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde tv seyrederkenbıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayliuğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm.eve girince gözlerime inanamadım.. kocam komşunun kızı ile yatağımızda..ben 32, kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22.. biz 10 yıldır evliyiz.. yakalanınca resmen çöktü ve itiraf etmek zorunda kaldı.. 6 aydırbirliktelermiş.. "ya bu ilişki şimdi burda bitecek veya evliliğimiz..!" dedim bağırarak.. o gün işi bıraktı, gitgide artan bir depresyona girdi.. onu çok seviyorumama o ultimatomu çekince yok oldu.. resmen eridi.. artık ona ulaşamıyorum..lütfen bana yardım eder misiniz?.. sevgilerimle Ayşe.. Sevgili ayşe; hava soğuksa, hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysanarabalar genelde bunu yapar.. kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak, ezilme, çöküntü gibi bir şey varmı.. manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt.eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir.bujilere yeterli benzin gelmiyordur. (araban tüplü mü benzinli mi dizel miyazmamışsın) sanırım yardımcı oldum, Erkan ağabey'in.. |
|
|
Türk Erkeğinin Özellikleri
http://img0.bloggum.com/upload/lib/i...hdqx38opzz.jpg İşe başlarken Besmele çeker. Delikanlıdır Tesbih çeker Sportmendir Barfiks çeker Tek eliyle Şınav çeker Kendi dişini Kendi çeker Kaçan gole Yuh çeker Ağzında sigara Halay çeker Dikiz aynasından Hareket çeker Muazzam Kopya çeker Kaynana'danÇok çekerGenelde Baba'ya çeker Evladına Nutuk çeker İskenderin üzerine Künefe çeker Komedi filminin Kralını çeker Çuhayı yırtmadan Pike çeker Kafası bozulunca Resti çeke rParayı bulan Arabayı çeker Mahallede Pati Çeker Gurbette Hasret çeker Sevdiğini Sorguya çeker Aldatılınca Tetiği çeker Memlekete Turist çeker Kaşı gözü İlgi çeker Her ortamda Dikkat çeker İtalyan erkeğine Beş çeker İngilizlere Yirmibeş çeker Balık eti görünce İç çeker |
|
|
Anlayin artik
Alıntı:
|
bektasi her zamanki gibi sarhos elinde sarap sisesiyle dolasiyormus
bunu gören dindar bir sofu-simdi iciyorsun ama sirhat köprüsünden gecerken nasil hesap vereceksin demis bektasi-neyapayim karsiya gecipte sanki karsida mor sümbüllü baglarimmi var demis. |
Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini yanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş...
İsviçrelilere ; Düzenlilik ve Yasalara saygı ... İngilizlere ; Soğukkanlılık ve asalet ... Japonlara ; Çalışkanlık ve Sabır ... İtalyanlara ; Neşe ve Romantizm .... Fransızlara ; Şarap ve güzel yemekler Türklere ; Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi .... Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş: gayet hoş olmuş bu uyarlama. Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane'. 'Evet ama' demiş Tanrı 'sadece ikisini kullanabilecekler' Böylece; Bir Türk zeki ve Tayyipci olduğu zaman dürüst olmayacaktır... Bir Türk dürüst ve Tayyipci olduğu zaman zeki olmayacaktır... Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır... |
|
|
ey mandalina sen nelere kadirmişsin de haberimiz yokmuş!
|
Kadının Elini Neden Öpersiniz?
http://i28.tinypic.com/2rdkso8.jpg Fransız erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?' diye. http://i30.tinypic.com/awrlzo.jpg Fransız cevaplamış ' Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar.' Alman erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?' http://i31.tinypic.com/2n7i6c8.jpg Alman cevaplamış 'Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur.' Türk erkeğine sormuşlar. 'Kadının elini niye öpersiniz?' http://i32.tinypic.com/95tmwh.jpg Türk erkeği cevaplamış-' Bir yerden başlamak lazım! '...... |
|
|
|
|
süpersiniz valla emeklerinize sağlık çok güldüm...
|
.........................................http://img14.imageshack.us/img14/948...deneme2lg0.gif..............................
Sitenin birinde arkadaş avatar olarak kullanmış bana çok ilginç geldi. İzleyin molla ne yapıyor...:confused: |
Alıntı:
|
hastanelik te
onu kabul edecek bi ruh hastanesi var mı ki???:) |
Yahu koskoca ayetullaha hastanelik (deli ) denir mi ?
Çarpılırsınız valla :D Mollam sen de ne güzel anlatıyordun birden cozutmanın ne alemi vardı ?? Şaka bir yana bizde de bunun gibi tiyatro yapan hasta ruhlu insanlar var. Amaç belli değil mi insanların inancından kaynaklanan zaaflardan yararlanıp onları Allah ile aldatmak.... |
Maho ağa, dağ, bayır gezerken bastığı yere dikkat etmez ve uçurumdan yuvarlanmaya başlar. Çizgi filmlerdeki gibi, uçurumun yarısında bir ağaç parçasına zor tutunur. Kendine gelince var gücü ile seslenir;
- Ula yoharida kisme yoh miiiii?..... Sadece sesi yankılanmaktadır. Aradan biraz zaman geçer. Bir gayret daha; - Ula yoharida kimse yoh miiiii?.... Hiç ses soluk yoktur. Epey zaman geçer. Hava kararmaya, tutunduğu dal çatırdamaya başlamıştır. Zaten kolunda da mecal kalmamıştır.Sonbir gayretle ve bağırmaktan kısılmış olan sesi ile: - Ula, ula yoharida kimse yoh miiii?..... Derken, nereden geldiği belli olmayan,içinden mi,dışından mı bir ses duyar; - Ben varım!... Gözleri parlamış ve azıcık can gelmiştir Maho ağaya; - Ula.. sen kimsin? - Ben seni yaratan Allah'ınım. - Bana bir çare Allahım, ne olur! Allah; - Saatlerdir orada sabırla ve isyan etmeden bekledin ey kulum. Bu sabrının mükafatı olarak senin bütün günahlarını affettim. Bırak elini ve gel cennetime! Maho Ağa azıcık düşünür; - Ula.. başka kimse yoh miiiiiii?... |
He walla fıkra doguridir,benümde cennette yerim hazır olmasına rağmen ölmeyüde istemeyrum :D
|
vallah fıkra çok hoştir gülek te rahatlıyak ahooo
|
Saygideger akadaslar;
Bu fikranin sonunda ne oldu simdi?, Mao Aga;oldi mi?, yasir mi?, ben anlamamisem. Saygilarimla; evrensel-insan |
|
|
|
Tanrı bütün kadinlari bir araya toplamis. Musa, Isa ve Muhammet'ten bu kadinlari paylasip kendi cemaatlerini olusturmalarini istemis. Once en kidemlileri olarak Musa, iclerinden en zekilerini ve en acikgozlerini secmis ve Yahudi cemaatini olusturmus. Daha sonra Isa en guzellerini almis ve Hristiyan cemaatini olusturmus. Sira Muhammet'e gelince, geride kalanlara söyle bir bakmis ve bezgin bir sesle:
'Örtünün!...' demis, Allah kahretsin 'Örtünüüüünnnnn!!!' |
Yavrum seni Leylek getirdi" nin yeni versiyonu
Çocuk: - 'Babacım yaa, ben nasıl oldum, çok merak ediyorum' diye israr edince... Adam, 'Nasıl olsa bunu bu oğlana bi gun anlatmak durumunda kalacam, iyisi mi şimdi izah ediym, hazır sormuşken, kurtuliym gitsin bu işten' diye düşünür, içinden... -'Bak evladım, çok eyi dinle, zira bir daha anlatmıyacaam: - 'Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karşılaştı. 'Bir-iki bakıştıktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine geçtiler... Baban'memory stick' ile , 'USB' den bi baglantı kurdu... 'Anacıın bu fırsatı eyi değerlendirerek 'memory stick' den bi kaç 'down load' indirdi... 'Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yükledi... Ammaaa,' '.... heyecandan'Firewall' kullanmayı unuttuğumuz aklımıza geldiğinde iş işten geçmişti... Ondan sonra da , ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... -Sonuç olarak da, dokuz ay soona ortaya felaket bi 'Virus' çıktı.... parmis Güneşin_kızı |
çok hoş olmuş mizah bölümü harika emek verenleri tebrik ediyorum
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:38 . |