![]() |
Site Meclisi Oluşumu
Sitemiz Demokratikleşme Paketi adı altında sürdürdüğü dönüşüm çabalarının ilk ayağı olan Site Tüzüğünü bitirip ilan ettik.
Bu dönüşüm çabasının ikinci ayağını oluşturan Site Meclisinin Kurulması çalışmasına başladık. Tüzüğümüz gereği Site Meclisine Üye olma yeterliliğine sahip üye listemiz ilgili forumlara asılmıştır. Bu listede olup Meclis Üyesi olmak isteyen üyelerimizin başvuruları alınmaktadır. İlk değerlendirmeler sonucunda site Meclisi Üyesi olmaya hak kazananlar bu başlık altında duyurulacaktır. Arkadaşlarımıza bize ve yapmaya çalıştığımız dönüşüme destek verdikleri için şimdiden teşekkür ederiz. Yönetim Kademesinde olup (Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Moderatör v.b) site meclis üyeliği kesinleşen arkadaşlarımızın avatarlarının altında görevlerini belirten ifadeler kalkacak Meclis Üyesi ibaresi konacaktır. Ancak yeni yönetim kadroları seçimine kadar yetkileri devam edecektir. Saygılarımızla. Yönetim Kurulu. |
İlk liste :
Nick: Görevi vartor : Disiplin Kurulu Mutezile: D.Ö Üyesi Haci : D.Ö üyesi, Ateist Forum admin'i Sargon: Disiplin Kurulu Liopleurodon: D.Ö Üyesi, Ateist Forum moderatörü thunderpoint: Y.Kurulu Üyesi aydoe : Y.kurulu Üyesi ozgur_beyin: D.Ö Üyesi dilaver : Y.Kurulu Frodo : Y.Kurulu Placebo : D.Ö Üyesi Meaculpa: super Moderatör Titan : D.Ö Üyesi mep : Moderatör sinner : D.Ö Üyesi Diğer başvurular değerlendirme aşamasındadır. saygılarımızla. |
cem: site kurucusu, teknik admin
|
asinar : Disiplin Kurulu Üyesi
dr humanist : moderatör |
AYATA : D.Ö Üyesi
qw19 : D.Ö Üyesi İmhotep : D.Ö Üyesi |
kızılordu : D.Ö Üyesi
Ayejj : Moderatör, DÖ üyesi |
K.C : DK ve DÖ üyesi
|
Prozac02 : Moderatör, DÖ üyesi
ciqi : D.Ö Üyesi |
pervane : Moderatör, DÖ üyesi
|
Pante: Onur Üyesi, D.Ö Üyesi
|
Spartacus : YK ve D.Özgürlük üyesi
|
1 - asinar
2 - AYATA 3 - aydoe 4 - Ayejj 5 - Cem 6 - cigi 7 - dilaver 8 - dr humanist 9 - frodo 10 - haci 11 - imhotep 12 - K.C. 13 - kızılordu 14 - liopleurodon 15 - meaculpa 16 - mep 17 - Mutezile 18 - ozgur_beyin 19 - pervane 20 - placebo 21 - prozac02 22 - qw19 23 - sargon 24 - sinner 25 - spartacus 26 - thunderpoint 27 - Titan 28 - vartor 29 - Yucemanitu 30 - pante 31 - prometheus4517 Site meclisi için yapılan başvuruların toplu listesi. Turan Dursun Sitesi 1.Mayıs.2009 tarihinde "en genç üyemiz vartor'un" başkanlığında toplantıya başlayacaktır. İlk toplantı gündemi aşağıdaki gibidir: 1- Açılış 2- Divan Kurulunun seçimi 3- Yönetim Kurulu Seçimi 4- D.Kurulunun seçimi, 5- Çalışma takviminin belirlenmesi 6- Dilek Ve Temenniler |
Acilis icin harika bir gün secmissiniz. Mitinglerdeki kayiplarimizla birlikte eksik katilimli bir toplanti seklinde acilis yapariz artik. :)
|
O gün İstanbul vilayetinde sokaklar deli dumrulumuz tarafından kesileceği için muhtemelen
evlerde mahsur kalırız:) |
Yucemanitu (atlas) D.Ö üyesi
|
30 olmalı,prometheus4517 yok listede
|
pante de listede yok.
|
01/06/2009 tarihli Meclis oturumunda meclis üyesi olmaya hak kazanan üyelerimiz de şayet isterler ve gönüllü olurlarsa yer alacaklardır. Daha önce bu başlıkta üyelige hak kazanan fakat kabul etmeyen ya da irtibata geçilemeyen üyelerimizi listesi şu şekildedir :
gerçekisim Bayraktaro commandante kuvvacı maddeoz hasan_ güçistenci zelzeleci papillon Lestat gameover değişim Nedim Yılmaz DreimalAli ngcoşkun Dolfen deli_cevat habilis exclusive simonuniti uçuncuyol Bu listedeki üyelerimiz daha önceki çagrılarımıza ya cevap vermemişler ya da olumsuz cevap vermişlerdir. Yeni dönemde hakları gene bakidir. Bu yüzden onlara özel çagrı çıkarılmamış sadece ilanla yetinilmiştir. Meclisin kurulmasından sonra 01/06/2009 tarihi itibarıyla meclis üyesi olmaya hak kazanan üyelerimizin listesi ise şöyledir : Milomanara gözeneli nehir Timsah Gematria Unbelieving İkinci listedeki üyelerimizle baglantı arayışına girilmiştir. 01/06 tarihine kadar meclis üyesi olma hakkına sahip başka üyelerimiz varsa bunlar da ayrıca ilan edilecektir. Her hangi bir nedenle gözden kaçan üyemiz varsa hakları bakidir ve bizi uyarınız. Meclis başkanlık divanı kararı uyarınca bundan sonraki dönemlerde çift aylarda hakeden üyeler meclise davet edilecektir. Bu sayı şimdilik 100 ile sınırlıdır. 100 kişiyi geçmesi durumunda meclisin iradesine başvurulacak ve ona göre tutum izlenecektir. Üye işlemlerini Divan'dan sinner arkadaşımız takip etmektedir. Onunla ilişkiye geçilmesi işlemleri daha da hızlandıracaktır. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:19 . |