![]() |
Bir Masonik Komplo : Komünizm
Komünizm şekil değiştirmiş Masonluktan başka bir şey değildir, Monsenyör George Dillon 1885 tarihli açıklamasında ;
“ Masonluk kurulmamış olsaydı , Jacobitler veya başka gruplar tamamen satanist ve tehlikeli hareketler izleyebilirlerdi, Komünizm şekil değiştirmiş masonluktan başka bir şey değildir. “ Böyle bir hareket , Ulusal İşci Erkekler derneği idi.-First İnternational olarakta bilinmektedir- ve Komünizmin doğrudan atası odur.1864 yılında Londrada toplanan grup, daha sonrasında Karl Marks’ın liderliği altına girmiştir. Marks , nesilden nesile Tevrat ve Kabala eğitimiyle yetiştirilmiş Heinrich ve Henrietta çiftinin çocuğudur.Anti-Semitizm hareketinden etkilenmemek için Protestan kilisesinde vaftiz olmuşlardır.Marks , Born üniversitesinden mezun olduktan sonra Berlin üniversitesine başlamış ve burada , Hegel ve felsefesiyle ilgili “ Doktor Kulübü” denen gizli bir örgüte üye olmuştur.Marksı bu gruba çeken şey Hristiyan incilinin duygusal ihtiyaçlardan doğan insan fantezilerine dayandığına inanması idi. 1843 yılında evlenerek Paris’e yerleşmesiyle tekstil üreticisinin oğlu Engels ile tanışmıştır. Koyu bir Hegelist olan Engels, “ Komünist Hahamı” olarak tanınan Moses Hess ile hayalperest sosyalist ve geleneksel din karşıtı Robert Owen tarafından sosyalizme yönlendirilmiştir. Marks ve Engels , Brüksele taşındılar ve oradanda Londraya geçerek 1847 yılında “Adalet Birliği” adlı gizli bir örgüte katıldılar.Bu örgüt Alman göçmenlerinden oluşan Illuminati üyelerinden oluşmaktadır. Adalet Birliği adlı bu grup adını kısa zaman sonra Komünist Birliği olarak değiştirdi ve iki ünlü kafadar “ Komünist Manifestoyu “ yayınladı. Siyon Protokolleri ile benzerliği tüm yazarlara aynı kökten geldiğini düşündürmektedir. Manifestoda bulunan 10 maddenin Bavyera Illuminatisi’nin ideal toplum yaratma adımlarıyla bire bir benzerlik göstermesi , Internationale’ nin aslında kılık değiştirmiş Masonik düzenin tekrar ortaya çıkışı olarak değerlendirilmiştir. 1848 yılında , Marks Prusyada gerçekleştirmek isteği Sosyalist devrim başarılı olamadı ve hapishaneden kaçmak için Londraya döndü.Kişisel çatışmalar daha sonraki süreçte Komünist Birliğinin etkili bir güç olmasını engelledi. Marks’ın zorluklarla geçen hayatında, modern gizli örgütler için felsefi bir platform sunarak dünya tarihini derinden etkiledi. Komünizmin işci sınıfında aniden ortaya çıkmadığı açıktır.Tam aksine gizli örgütlerin uzun vadeli ve titiz bir çalışmasının sonucudur.Bu konuda Alman Felsefeci Oswald Spengler , The Decline of the West adlı kitabında ; “ Para hırsıyla güdülenmemiş tek bir emekçi hareketi bile yoktur ve Komünizmde buna dahildir….aralarındaki idealistlerin dışında , bu konuda liderlerin hiçbirinin şüphesi dahi yoktur.” |
Yine çok enteresan bir tartışma başlattın. Dilaverin hışmına uğramayasın sevgili Akhenaton:)
|
Alıntı:
Sn dilaverde bir gün batının sahte felsefelerinden kendini kurtararak titreyip kendine gelecektir.:) Tarih sahnesinde yahudi komplosuna kurban giden 2 millet vardır, biri ruslar diğeri almanlardır.:) |
Alıntı:
Prd.Alıntıymış :) Edit:Şimdi 'Akhenaton'dan yanlış yazmışım' doğrusu "Para hırsıyla güdülenmemiş tek bir emekçi hareketi bile yoktur ve Komünizmde buna dahildir" şeklinde olacaktı düzeltmesi gelirse akhenaton'la ilgili hayretim geçersiz olacaktır. İlanen duyurulur. |
Pardon frodo dikkatimden kaçmış.Düzelttim.
|
Akhenaton, masonluk propagandası yapıyor. :D
|
komünizm,benim için insan olmanın bir gereğidir.masonluk hikayecilerinin sürekli yaptığı birşeydir bu karalamak.tüm hayatı boyunca yazdığı kitaplar tütün parasını bile çıkaramayan adamın ne çıkarı olabilir acaba?siz hiç fakir bir mason gördünüz mü ?mason sitelerine girin bakın orda şartları belirtilmiş herkesi mason almıyolar .işçi hakkı nedir bilmeyen tüm dinler komünizme saldırır hep aynı bahaneyle.ortada mason varsa bunlar da dincilerin ensesi kalın versiyonlarıdır.fakirin masonluğu seccadesinden öteye gitmez.
|
Adnan Oktar'ın sitesinden alıntı yaparak, bu gibi saçma sapan yazıları görmek beni gerçekten üzüyor. Bilimsel kanıtı olmayan konular üzeride fikir sahibi olmak kadar mantıksız birşey yoktur. Adnan Oktar denen şahıs, Satanizm'in de Komünizmden hatta daha geriye gidersek Darwinizmden etkilenip şekil aldığını söylemektedir.. Ben buna gerçekten gülüyorum. Bu gibi yazıların da akıl ve mantık dışı olduğunu da söylemekle yetineceğim.
Saygılarımla. |
Alıntı:
Adnan oktarın uluslararası araştırma kitaplarını cevirip kendi adına kullanması beni bağlamıyor. Zaten bu ülkede ki ateistlerin varlığı HY 'ye bağlıdır.HY gerçek araştırmaların içine tanrı figürü koyarak piyasaya verir ve iki kutuplu dünya düzenini bozmaz. Felsefeci nikin Felsefeci ama öğreneceğin daha çok şey var.Henüz yolun başında gördüm seni.Şu Hy nin arkasına sığınmaktanda vazgeçin. |
Alıntı:
Elbette hepimizin öğreneceği çok şey var. Bu muhakkak. Zaten bende herşeyi öğrendim, ve herşeyi ben biliyorum havasında değilim. Harun Yahya'nın arkasına sığınan sensin. Bunu, yazmış olduğun yazıdan anlıyorum. O kadar da kör, cahil değilim. Sevgilerimle. |
Alıntı:
Harun Yahya bunların hangisini biliyorki kitap yazıyor.Bu bilgiler yoğun olarak amerikan ve ingiliz araştırmacı yazarlara aittir. Şimdi bunları HY çevirip kendi çıkarları için kullanıyorsa bizde HY arkasınamı sığınmış oluyoruz. HY sitesine bak dünya dışı yaşamcı bir çok bilim adamının düşüncelerinin içerisine tanrı figürü katarak adamlar kitap yazıyor.Ve bizde bir çok bilim adamını HY kullanıyor diye yazılarda açamıyoruz.Şimdi burda HY arkasınamı sığınmış oluyoruz yoksa en fazla zararı görenmi oluyoruz. |
Alıntı:
Sevgili akhenaton, Ateist ve din savunucusu olan Amerika'lı ve İngiliz yazarlar Harun Yahya ve onun gibilerine bu konularda destek vermektedir.. Kendisi de, hem bu yazıları yazmakta hem de referans olarak bu yazarları göstermektedir. Yazılarında Sosyalizm'i ve evrim teorisini yerden yere vuran, bu insan aynı cesareti dünyayı kasıp kavuran, insanları sömüren, kanını emen Kapitalizm karşısında gösterememektedir.... Çünkü beslendiği yer Abd'dir. Irak'ta milyonlarca insan acı çekip, öldürülürken neden aynı eleştiriyi bu ülkeye ve onun ideolojisine bağlamıyor. Alakası olmayan konuları Komünizme bağlıyor, Evrim teorisine bağlıyor ya da Darwin'e bağlıyor.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? |
Alıntı:
Alıntı:
Sosyalizm ise soyal olmayan esaret düzenidir.Şimdi HY cimi olduk. İşin birde şu tarafı HY nin sitesine koyduğu her düşünce doğrudur çıkıyor ki, Hegelci yahudilerin dünya düzenide budur zaten. |
Alıntı:
|
Sayın felsefeci,
Boşa kürek çekeni Allah sevmez :D - Mars atasözü A. |
Alıntı:
Sanırım haklısın azınlık. Ama ne desem; biz kendi üzerimize düşeni yapalım, gerisini ise Allah'a bırakalım.:D |
Yazı hakkında eleştiri yapabilecek bir M-L yokmu.:)
Ben ne diyorum tarihin 2 milletinin saçlarından yakalanarak kullanılmıştır biri Ruslar diğeri almanlardır.:) |
Alıntı:
Eleştiriyi yapabilmek için M L olmaya gerek yok bence. Azcık mantığı olan da bu yazıyı eleştirir. At gözlüğüyle bakmamak yeterlidir..:) |
Alıntı:
Somut veriyle. Mantık , metafizik, ateistler ve teistler için geçerlidir. benim için değil.:) Ben siyon protokolleri ile manifesto birebir aynıdır yazdım itirazın varsa görelim. Görelim ki , bende daha derine ineyim Nice ne der ; Gerçeğin düşmanı tabular ve inançlardır.DÜŞÜNÜN..:) |
Alıntı:
Mantıklı düşünmek, düşünmeyi başarmak her baba yiğidin harcı değildir.. Sen ve senin gibiler; farklı olduğunu gösterebilmek için böyle komplo teorilerini uydurdukça uydurur. Ama bilimsel olarak ve belgeye dayalı birçok şey isbat edildiğinde susup, otururlar aşağıya :) |
Alıntı:
allah allaahhhhh ben siyon protokolleri ve manifesto birebir aynıdır diyorum. varsa aksi iddian ikisini birebir yaz değili ispatla. |
Alıntı:
Harun Yahya gibi düşünen birisine laf anlatacağım diye, vakit kaybına hiç niyetim yok... :) |
akheneton bir türk olarak zaten o kadar zamandır insanlığın en onurlu yaşam biçimi olan sosyalizmide nasıl masonlara amerikalılara gizli örgütlere maal edemedik diye uzuluyordum demeye kalmadan yetişmişsin :) bence işin içinde atlantisin kayıp çocukları da vardır onlar ileri medeniyette komun hayat yaşıyorlardı belkide marksın engelsin ataları onlardı :)
yinede bu enteresan masalı nerden buldun merak ettim kaynak verirsen sevinirim |
Alıntı:
Marksı engelsi boşver, onların amacı duygusal.:) gerçek sosyalizmde esaret düzeni olmaz.Heleki yahudilerin masallarında hiç olmaz.:) ha bu arada yeni masonik komplom : Nazi kültü bitirince bakarsın. |
Hiç güleceğim yoktu. Akheneton sen çok yaşa, dini saçmalıklar bile bu yazdıkların karşısında daha ciddi duruyor.
|
|
bu kadar cehaletin burada kol gezdiğine inanamıyorum.
komünizmin k'sını bilmeyen, fikirleri tartışmak yerine saçma sapan demagojilerle, yanıltmalarla ortaya kusan insanlara prim vermemenizi tavsiye ediyorum. bu akhenaton denen insan bu forumu sürekli karıştırıp saçmalayıp duruyor. malzeme vermeyin şuna, kendini bir şey sanmasın. |
Alıntı:
/sevgili dostum gönderdiğin 15 sterlini aldım çok teşekkür ederim/ satırındaki cümlesel saflıkta asılı kalan biri olmalı masonlar manifestodan kendi işlerine gelecek ayrıntıları doneleri , soneleri ,kullanmayı akıl etmeden önceki komunist anlayışta olmasıda, mümkün bu durumda 1 . şık mı 2. şık mı her iki şıkmı şık ona kafam basmaz bilenler bilir |
Alıntı:
cahilin cehaletinden dem vurup ondan yaka silkmek bilginin bilimcinin bilimselliğin kitabında yoktur herkesten seviyenizde olmasını beklemek gibi ütopik bekletilere gireceğinize ikna metotlarını araştırıp kullanmak katkılamak cehalete karşı savaşıma verilecek en büyük destektir üşenirseniz cahilin cehaletini katmerleniş olursunuz ikna edin .. şikayet etmeyin |
Alıntı:
Hodri Meydan. Konu başlığını sen seç. |
Alıntı:
İlgi çekmek için elinden geleni yapıyorsun. Ama burası yeri değil.. Çok bilmişlik de taslama lütfen.. |
Alıntı:
Öyle bir endişemin olmadığını net ortamında eski olsan bilirdin. İstersen pante abine sor.:) |
Alıntı:
Görüşlerine saygı duyuyorum. Ama yanlış, ve bilimsel olmayan bir yolda olduğundan da adım gibi eminim. |
Alıntı:
akhenaton zaten her şeye hakim olduğunu iddia edip duran bir insan, ve yaşının da küçük olduğunu sanmıyorum. burada kimse onun gibi "herşeyi biliyorum" havasında değil ayrıca belirli bir yaştan sonra insanları konuşarak ikna etmenin güç olduğunu düşünüyorum. ağaçç yaşken eğiliyor malesef. öyle tatlı, kansız bir şeyleri savunan süt devrimcisi değilim ben. eski marksist falan olduğunu söylüyordu kendisi yanılmıyorsam. bir zamanlar marksist olduğunu iddia eden bir kişi bizlere komünist manifestonun on temel maddesininin kritiğini yapsın o zaman, bizler de düşünüp "evet, tekrar düşünmeliyim" diyelim. komünizmin sorgulamasını, hem başkalarıyla hem de kendi içimde, çok yaptım. madem öyle o bana yardım etsin haydi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=8094 |
"Abartıldığı düşünülmesin ki, Bolşevizm’in teorize edilmesinde, pratiğe dökülmesinde ve kurumlaşmasında uluslararası ve Rus yahudi gücünün öncülüğü tartışılmazdır. Sovyet kurumlarındaki Yahudi kadrolaşma dikkat çekicidir. İlginç olan bir şey de, karşı-devrim hareketlerinin başını çeken de Yahudiler’dir".
Winston Churchill. |
Alıntı:
Vermiş olduğun ismi sevsinler.. :) Bula bula milyonlarca insanın ölümüne sebep olan, emperyalizmin çıkarları uğruna insanları sömüren Tarihin eli kanlı liderlerinden biri olan Winston Churchill'in sözlerinden mi alıntı yapıyorsun? Bravo sana.. Zihniyetini ve nasıl biri olduğunu burdan da göstermiş oluyorsun.. Aferim sana.. aferim.. |
Alıntı:
araştırmışın bilgilenmişin ama bilgiler sistematik bir sınıflandırmadan geçmemiş gibi sadece iddia düzeyinde etkisi veriyorki tepkiler çatışmaları doğuruyor kendinede okuyucularınada artık merhamet et |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:01 . |