milomanara |
16-05-2009 01:50 |
Alıntı:
skyyoung´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 176739)
milomanaradan alıntı :Zaten hadise kurana inansam aksini göstermeye çalışmam. İnsan hiç bir haltın fıtratına doğmaz, insan 330gr beyinle 70~80 yıl bu hayatın keyfini sürmeye insan neslini devam ettirmeye doğar. Sizde bırakın bu zırvaları hayatınızı adam gibi yaşayın
işte burda dünya görüşlerimiz değişiyor sen ben ölünce biterim diyorsun ama ben devam edeceğim diyorum dünyaya sadece keyif çatmak için gelmediğime inanıyorum 100gramın peşindende koşmaya değmez diye düşünüyorum hayatı da erkek gibi yaşıyorum hayat sadece maldivlerd ananas yemek değil önemli olan huzurlu olmaktır bende huzurluysam ve hayatımdan memnunsam ne yapayım maldivleri
|
Elbette hayatınızdan menun olabilirsiniz sayın skyyoung, benim ki uç bir örnek. Maldivlere takılmayın :) Mesele keyif çatmak değil, ayrıca keyifli yaşamak huzurlu olmaya engel değil, ama dine harcadığınız zaman, namaz, niyaz, dua, eşcinsellere allah düşman diye düşman olmak, zina diye(evli değilseniz) cinselliğinizi yaşamamak, domuz hayvanının lezzetini tadamamak, kadınlar için karalar içinde sefil bir ömür, abdest diye ıslak ayağa çorap giyip mantar olmak, cihad saçmalığına inanıp can alan taraf olsada katilleri haklı bulmak, harem selamlık kadınsız kahkahasız uyduruk yavan bir sosyal hayat, şarabın o parmesan denen zındık peynirle birleşince ağızda bıraktığı tadı hiç bilememek, vs gibi onlarca benim yapabildiğim sizin yapamadığınız, hayatı benden eksik yaşadığınız madde sayılabilir eğer gerçek müslümansanız(arada kıvırıyorsanız bilemem). Maldiv mevzusu çarpıcı olsun diye, bende gitmedim yoksa(phuket'e gittim:)) Umarım öbür tarafda çilenizin karşılığını bulur ve bakireleri cennete dört döndürüsünüz ;)
Yine de asmış olduğunuz makalenin arkasında durmuyor gördüm sizi?
|