![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
niko hiç kimse demek bende islamofobi falan da yok. sende var niko sen hiç kimsesin |
şüpheci dinsizi de ulaştırma bakanı yapçam seni de savunma bakanı. biriniz adam keser biriniz internete kota falan koydurur seni telekoma yönetim kurulu üyesi koycak kafadan 65.000 tl alırsın ordan. bakan maaşı var bi de. oh en büyük kapitalist sensin.
buraya gelip paran yok diye komünislik yapıyon senin aslın kapitalist bilmez miyiz biz seni, 80lerde bankerlik yapan sen değil misin? günah mı çıkarmaya geldin buraya. hepinizi deşifre etçek bilgim var. aypinizden geolocation bilgisi çektim ordan mit veritabanına girdim baktım şifresi de tayyip12345. |
Alıntı:
seni görünce artık rahatsız olmadığıma karar verdim |
Alıntı:
Celal'i biliyorum,anlatma bana bunları..''Ezandan rahatsız olan dağa çıksın'' diyen birisi..Ben ezandan rahatsızım,dağa mı çıkayım?Celal diyor ki,''defol git,dağda yaşa''.. Tipik reisçi işte..Tipik neoliberal.. Acun'da reisçi tabi..Adam muhabirdi,şimdi eski karısına ayda 125.000 lira nafaka ödüyor..Reisçi olmasaydı,böyle bir duruma gelebilir miydi?! |
Damgalamaniza yaftalamaniza falan gerek yok. Celal sengor, ilber ortayli vs bunlarin programlarini hic izlemediniz mi? Bu tayfa azili bir monarsi/aristokrasi hayranidir. Hepsi de reyizcidir. Mesela Ilber ortaylida ciger olsaydi kutuphanesini atiyorum cagdas yasami destekleme dernegine falan bagislardi, fukara cocuklari okuyup nasiplenirdi. Onun yerine gitti saray debdebesine curusun diye bagialadi artik oradan ne cikari varsa...
Bunlar ayni zamanda sapina kadar padisahci-osmanlici olsa da, birer ataturk-sevicidir. Ataturk gelip bunlari camurun icinden cikarip cagdas medeniyetler seviyesine sokmasaydi, osmanlidaki saray debdebesinin insanlari ne kadar yozlastirdigi, toplumu ne kadar cahillestirdigi ce curutup dunyanin en asagi halklarindan biri haline getirdiginin de aslinda farkindalar. Belki osmanlidaki padisah sapkinliginin bir yuzyil daha boyle devam etse ortalikta bu celal sengor, ilber ortay gibi insanlarin cikip bilim fetisizmi bile yapacaklari bir ortam kalmayacaginin aslinda onlar da bilincindeler. O yuzden ataturku sevmek zorunda kaliyorlar. Yoksa osmanliyi yikti diye ondan da nefret ederlerdi. |
Bu tayfayi celal sengor. Ilber ortayli. Fatih altayli. Murat bardakci. Olarak siralayabiliriz. Bu tayfanin hicbiri zerre kadar aydin degildir. Birakin tartismayi, bu soruyu sormak bile sacma.
|
Alıntı:
Celal bu olaya kültürel yönle bakmış ve ezandan uzak bi yerde yaşıyor gibime geldi. Biz şehirdışı ile içi sınırında bi yerde dağ kenarındayız ezan bi ormana gidiyo kuşlar kalkıyo. Son 5 yılda etrafta görebildiğim 9 cami var. En az 5'inin sesini duyuyoruz. 4 tanesinin sesi çok yüksek geliyor. 1 tanesi tam bize vuruyor. Camiler kuş popülasyonunu bile belledi galiba camiyi tek sevenler martılar ezan okununca onlar da yok oluyor. Cami, imamlık gibi şeylerin topluma bi faydası yok. Bi de para akıtıyoruz. |
Alıntı:
fatih kul köle, ters dursa acunla beraber aç kalırlar. celali çok yediniz, muhteşem olmasa da islamla ilgili acaba dedirtiyor millete. bu kişiler gönülden tayyipçi olmasa da çıkarcı kişiler. çıkarları yüzünden memleketi satan kişiler. asıl vatan hainleridir yani. şimdi bi ahmet kaya desek nası översiniz ya. doğru mu değil mi :D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:17 . |