![]() |
bir misyoner sitesi....hedef üniversite gençliği.
Esas ve en büyük sorun bu...misyonerler üniversite gençliğinin peşinde, aşağıdaki sitede bu amaçla kurulmuş bir site....Sözde Tanrının varlığını kanıtlıyorlar...komik ötesi kaynaklarıda incil....müslümanın kuran ile kanıtlaması gibi.....yahu ben bu adam lara ne diyeyim...
http://www.kampusweb.com/makaleler/v...FdMWzAodyEKssA |
bunlarin bilgisi 0 , msn de bunlarlin biriylen sohbet yapmistim
adam aklini kulanip hirstiyan. olmus guya . ama lübnanin %25 hirstiyan (maruni) oldugunu bilmiyor , birde idalasiyor du yazik bu akila hirist. oldularsa (bundan baska akilada olunmas) bir ömrü bosa harcamislar |
21.ci yüzyılın imkanları içinde yasıyoruz ,yahudi hristiyan müslüman her ne dinden olursa olsun ve istediği kadarda asırı dinci olsun ,isterse misyonerde olsun artık hiç bi işe yaramaz ,dünya kamuoyunun eski cağlara nazaran teknoloji sayesinde daha fazla düşünmeye ve daha kolay bilgiye ulasma imkanı var ve tabikide yine teknolojini getirdiği rahatlığa ,bir hayli zamanını isteyen ,rahatlığını isteyen ve bunları isterkende hiçbi mantığı ve delili olmayan sözde dinlerin hiçbir sansı yok !!!
22.yüzyıl ve sonrası ateizmin yani realizmin devirleri olacak... |
bu siteyi öğrendiğim iyi oldu, gerçekten mükemmel bilgeler var.
gençliğimizi bilinçlendirmek için bu tür sitelere ihtiyacımız var. |
Güzel bir site linkini verdiğiniz için teşekür ederim. Bakmak isterim doğrusu...
|
Arkadaşlar merhaba bu benim ilk mesajım.Bu siteyi biliyorum Tanrıyı kanıtladılar valla helal olsun.Üniversite gençliğini etkilemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Kanıt kaynakları ise incil :D Aşırı derecede saçma.Birde allahi tanimak.com var onada bakin saçmalığın alasını görüceksiniz bak.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
babacan bana tanakı anlatıp bilinçlendirmeni rica etmiştim bana matta yı tavsiye ettin 2 kez rica ediyorum |
Alıntı:
batililarin armageddon sovalyesinemi ihtiyaci var |
Böyle sitelerin sayılarında artış olmasını temenni ediyorum.
Eğer ki bir insanevladı bu kişilerin dediklerini ciddiye alıyorsa bir an olsun kendi dininin kepenklerini kaldırabilmiş olacaktır. Demem o ki sağlıklı düşünmeye aracılık ediyorsa, eylem yararlıdır. Kişi bir kere dinini değiştiriyorsa, reddedecek güce de erişmiş demektir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:26 . |