![]() |
Gölge Meclis Hareketi
Kıdem vermek YK nın yetkisindedir. Dilaver
Yani; yönetimi oluşturacakların seçilme gücünü elinde tutan kim ise daha da açık kim Kıdemli Üyelik dağıtmaya yetkili ise Ülkenin kralı odur. Kralı kelimesini Senatosu olarak düzeltiyorum. .............................. Gönüllülük meselesine gelince; meclisin çalışır ve aktif olması hedeflenmiştir. Katılımcı olamayacagını belirten bir üyenin iş olsun, vitrin dolsun diye meclie alınması sadece meclisi işlevsizleştirmeye yarar. Ben istemiyorum diyen birini zorla bir yerlere oturtamazsınız. Bu yüzden gerekli kıstaslara sahip tüm üyelere çagrı yapılmış, bir kısmı çagrıyı kaale bile almamış, bir kısmı açıkça ben zamanımı ayıramam diyerek katılmamış, bir kısmı ise ileride görev alabilirim şimdilik çalışmalara katılmam mümkün degildir yanıtını vermişlerdir-Dilaver Seçilen kelime iyi niyetle ve söz ettiğim mana dışında düşünülerek yazılmış olsa bile acilen değiştirilmelidr. Görüldüğü gibi yasa yapmak zordur.-Oki ...................................... Senato'ya soru:Ben bu mecliste temsil edilmediğim için, bir azınlık olarak, haklarımı genişletmek ve yönetimde söz sahibi olabilmek için özümden taviz vermeden nasıl mücadele edebilirim. Selamlar |
Alıntı:
A. |
yahu Oki,
ne uğraşıyorsun bunların meclisine girmeye ? kendi meclisimizi kurarız olur biter. ilk adımı at bakalım. ;) |
Lobi oluşturmakla başlayabilirsiniz.
Hımmmm; ne uğraşıyorsun bunların meclisine girmeye ? kendi meclisimizi kurarız olur biter. ilk adımı at bakalım. ;) hımmmmmmmmmmmmm; Adı meclis mi olmalı lobi mi olmalı ? Burası önemli. Oylamaya sunuyorum. Oki-Lobi Azınlık- ? Serüvenci-? Ve diğer sessiz ezilen halkım sizde katılın... Fikriniz ? Ona göre yeraltı faaliyetlerine başlayalım hemen. Oo kanım kaynamaya başladı valla; şu devrim güzel şey yaa, insana bir amaç yüklüyor valla. :D Selamlar |
Alıntı:
A. |
Serüvenci=Meclis
Azınlık=Meclis Oki=Lobi Gurubun adını Gölge Meclis Olarak açıyorum. Yer altı faaliyetlerimize Sosyal Gruplarda oluşturduğumuz GÖLGE MECLİS de devam ediyoruz. Mutlak Adalet ve Eşitlik Evinde bir tuğla da benden olsun diyen azınlıkların sesi, sessiz kalplerin mahzeni, TD halkınıngerçek nefesiyim diyen herkesi davet ediyoruz. Selamlar |
ben akhenatonu meclise tavsiye ediyorum. ayrı ve renkli bir ses. :p
şaka bir yana gölge meclisimiz hayırlı olsun. bizde inanır inançsız ayrımı yok. gelmek isteyen istemeyen herkes meclisimizin üyesi olsa nasıl olur ? Mutlak adalet ve eşitlik adına şimdiki genel yönetimi, meclisi ve dinlerden özgürlük grubu üyelerini de kabul ediyoruz. onların da söz hakkı vardır. katıllmak isteyen arkadaşlar, katıldıklarını belirtsinler. katılmak istemeyenlar katılmış kabul edilecektir. |
Alıntı:
|
Her türlü itiraza, evet.
Yanlız isim konusunda bir başka tavsiyemiz olabilir. Encümen-i Daniş olsa nasıl olur? |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:21 . |