Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ateistler Vadisi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=10592)

Akhenaton 12-06-2009 20:49

Ateistler Vadisi

Forumda Kim Kimdir Tanıyalım :pop2:

Tataroğlu (Para bende güç bende)……..……. Cem
Polat Alemdar ( Kanunları ben yazarım)…....… Frodo
Memati (Görev adamı )………………..……..Aydoe
Apdülhey (Görünmez savaşcı )………..………Titan
Muro (Devrimin Çakmağı )…………………...Dilaver
Çeto ( Devrimin inançlı ferdi )…………..……Kızılordu
Yıldırım ( Geliştim değiştim )……………..…..Felsefeci87
Ömer Baba ( Anlamak için inanmak lazım)..….Mutezile
Halo ( Kısa ve öz ) ……………………….…One
Şemo ( Bazen Devrimci )…………….………Sargon
Tuncay ( Hassas Kişilik )…………………….Evrensel İnsan
Av. Yalçın ( Dikkat etmek lazım )…………..…Serüvenci
Mehmet Fikret ( Demedi Deme )……………….Oki
Şekerim ( hayat zevk almaktır )…………………Astur
Alper ( Bilgiye Ulaşım )………………………Ayejj
Doktor ( Yasa ve kurallar heskes içindir)……….Placebo

ozgur_beyin 12-06-2009 21:01

sevgili akheneton içinde dalgalı bir umman var .ama bu ummandaki fırtınayı çıkaran amil ne anlamadım gayen üzüm yemekmi yoksa bağcı dövmekmi ? berlli değil
dilinin altındaki baklayı çıkarsanda rahat etsen iyi olur

*

Akhenaton 12-06-2009 21:03

Alıntı:

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 189247)
sevgili akheneton içinde dalgalı bir umman var .ama bu ummandaki fırtınayı çıkaran amil ne anlamadım gayen üzüm yemekmi yoksa bağcı dövmekmi ? berlli değil
dilinin altındaki baklayı çıkarsanda rahat etsen iyi olur

Hayatı bu kadar çok ciddiye alma.

ozgur_beyin 12-06-2009 21:05

ciddiye alınmayacaklar arasında sende varmısın? sence

Akhenaton 12-06-2009 21:08

Alıntı:

ozgur_beyin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 189249)
ciddiye alınmayacaklar arasında sende varmısın? sence

Kişiler kendi kararlarını veremiyorsa ben bir şey yapamam, hele ki başlık cafe'deyse.

evrensel-insan 12-06-2009 21:08

Saygideger Akhenaton;

"Hassas kisilik", ancak duygusal dusunen ve duygusal degerlendiren bir kisinin verebilecegi kavramdir. Oyuzden seni kinamiyorum ve dusuncene saygi duyuyorum.

Ama; ayni zamanda da; sana mantikli olmayi, gercekleri gormeyi ve gercekci olmayi oneriyorum. Ben, mantikli, gercekci ve gercekleri oldugu gibi ortaya koyan ve sorunun da her yazisinda resmini veren, kisilerin; kisiligini olusturan soyut ve somut degerlerine; kisi olmalarindan dolayi saygi gosteren ama; sorunun temelini ve kokenini teskil eden; dogal dusuncenin de; herturlu ayrimcilik, cikar v.s. iceren, inancsal, ideolojik, teorik, spekulatif, mistik, tanrisal yanasimin getirdigi; dini ve emperyalist mentalitenin de dogrusallariyla; epistemolojik ve gercekci temelde dusunce mucadelesi veren evrensel saygisi ve insansal vicdani (bkz. "evrensel'in kosesi") bireysel dusunce ve davranista yansitan bir bireyim. Benim ne bir izmim var, ne de bir istim. Senin bunu algilayabilmen icin; kendi ideolojik, inancsal dogrularinin disina cikman ve notr olman gerekir. Ki gorundugu uzre de; bu simdilik "imkansiz" gozukmekte. Bunun degisebilmesi; senin once kendini ve degerlerini nedenleyip, sorgulamandan gecer.

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver 12-06-2009 21:13

Muro (Devrimin Çakmağı )…………………...Dilaver

Akşam akşam beni güldürdün akhenaton. Marduk da seni güldürsün.

saygılarımla

evrensel-insan 12-06-2009 21:41

Saygideger Akhenaton;

Site yonetimi bile biiyor, evrensel-insan'in; tanrisal, inancsal, ideolojik ve teorik yanasmadigini, ne a teist ne de anti teist olmadigini ve ozellikle musluman arkadaslarla; din ve kuran konusunda "tartismadigini" ve her turlu tanrisal yanasima ve dini mentaliteye sorunsal yanasarak disaridan bakis acisi ve notr algiyla, tum sorunsal resmi gostermeye calistigini ve bu konulari; insandisi ve insanlikdisi degerlendirdigini bunun bir ihtiyac meselesi oldugunu ve icinde yer almaya ihtiyac duymadigini v.s.

Neyse! biraz evrensel-insan yazisi okusan ve kendi inancsal, ideolojik ve dogrularinla yorumlamasan; oldugu gibi algilamaya calissan, sen de ogreneceksin, ama; ne yapalim simdilik bu mumkun degil. Ileride olur, insaallah.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Özne 12-06-2009 22:43

Akhenaton yine yapmışsın yapacağını :lol:

Bazı benzetmeler cuk diye oturmuş okurken çok güldüm hele devrimin çakmağı harika :lol: :lol: Yalnız bazı karakterler belirtilmemiş. iskender yok :D Yoksa iskender ateist değil mi :p

Felsefeci 87 12-06-2009 23:01

Beni Yıldırım olarak mı layık gördün Akhenaton?

Bravo sana.. :D

Ayrıca bu vadide Ömer baba yok mu?

Gerçi ömer baba tam allahçı. :)

O listeye kendini de ekle bence..

Ömer Baba da sen ol.. :D

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 .