![]() |
Amerikan arşivleri ve şok geçiren Ermeniler
Amerikan Arşivleri Ermenileri hayal kırıklığına uğrattı....yaptıkları katliamlar, soykırımı kimin amaçladığı ve bu sebeble ne kadar can alındığı ortaya döküldü.
http://www.turkishforum.com.tr/tr/co...ani-soke-etti/ |
sayin ayata,
Ermeniler ısrarla kendi arşivlerini açmıyor. Çünkü yıllardır soykırım yalanı ile dönen rantı kaybetmek istemiyorlar. Arşivler açıldığı anda gerçek ortaya çıkacak. yazidaki bu cumleler herseyin ozeti zaten,karsilikli arsivleri acalim cagrisina hicbir zaman olumlu yanit vermemelerinin altinda,yillardir ayakta kalmalarini saglayan bu soykirim yalani var. saygilar |
ermeni diasporasina tavsiyeler adli makalesini bende okudum ama boyle bir anlatim yok ,, belki orjinalini getirirseniz bakariz
Adamin genel olarak soyledigi ayni Hrand Drink de belirtigi gibi ermenilerin damarlarindaki zehirli turk kanindan artik kurtulmalari gerektigi ve turk dusmanligindan vazgecerek barisa ve bagislamaya calismalari , Ayni zamanda turkiyeninde olanlardan dolayi ozur dilemesinin karsilikli baris icin katki olacaginida soyluyor.. Disasporanin bagimsiz bilim adamlarina uyguladigi baskilar , arsivlerin kapali olmasini gibi bir cok detayida islemis ,, ama turkiye arsivlerinin ne kadarinin acik olduguda bir soru isaretidir. Neyse bir amerikalinin yazdiklari ile avunmayin , bu sorun sizin kendi sorununuz... |
Alıntı:
Ayrıca bosnadaki katliamları tam olarak göstermeyen,kıbrıstaki bir gecede 1000lerce türkü toplu katliamdan geçiren rumların bu olaylarını gizleyen ve tüm batıyla beraber rumları haklı gösterende bu zihniyet değilmi.Ama ne kadar yazıkki biz kendimizi barbar olarak görmeye çok hevesliyiz ve asıl barbar olan ve maskeleriyle bunu gizleyenlere de çağdaşlar diye özeniyoruz aynı zamanda. Saygılarımla... |
Alıntı:
Burda siz kimsiniz biz kimiz. Etnik kökeniniz nedir. Türk değilseniz işinize geldiğiniz noktada Türkleri yerecek işinize gelmediğinde sizin sorununuzmu diyeceksiniz. Ben boşuna kendimi yırtmıyorum demekki.:laser: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:02 . |