![]() |
Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini
Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini
ABD’DE bir kilisenin yaptığı şeytan çıkartma ayini büyük yankı uyandırdı. Kilise görevlileri tarafından kaydedilen görüntülerde, 16 yaşındaki bir genç, vücudu şiddetle sarsılırken görülüyor. Kilise üyeleri ise genci, bedenini ele geçirdiğine inandıkları ‘eşcinsel iblis’ten kurtarmak için ayin yapıyor. Eşcinsel hakları savunucuları soruşturma açılmasını talep ederken, kilisenin papazı olan Patricia McKinney, “Eşcinsellerin yaşam tarzlarını onaylamıyoruz” dedi. video ve haberin lınkı.. http://www.milliyet.com.tr/Dunya/Son...kartma%20ayini |
Burası anlaşılan pentekostal-karizmatik bir kilise. Protestanlar işin içine (afadersiniz) ....ettiler yani. Ne bir ilahi yön kaldı ne bir disiplin . Zaten Luther de incilin özüne ineceğim diye yepyeni bir şey yarattı.En çok şovmenler benim gördüğüm kadarıyla bu protestan kiliselerinde var. tabiki inan samimi protestanlar da var onlar için bir şey demiyorum .
Bilinmeyen diller dediği ağzına gelen saçma sapan sözlerden tutun böyle ruh çıkarma gösterileri işin ciddiyetini bozuyor. Kiliseye tapınmaya şortla gelenler var . Çok afedersiniz başkalarının konsantre bozacak şekilde giyinenlerden tutun , rabbin sofrası diye de meyve suyu içirenlerden mi demesin . |
Haber çok ilginç.Ve yaşanan olayda çok vahim malesef.Ama bu Mesih İsanın kötü olduğu anlamına gelmez.
|
Forum sakinlerinin ezici çoğunluğu cinlere ve cinlerin insan bedenini etkisi altına almasına inanmasa da bu bir vakıadır. Bu görüntüler ve gerçek hayatta rastlanılan birçok olay da bunun ispatıdır.
Ayrıca sayın Paolo, bu görüntülerden illa bir anlam çıkarılacaksa bu Mesih İsa'nın kötü olduğu değil, tam tersi iyi olduğudur. Papaz İsa'nın adına cini çıkarmaya çalışıyor. Eğer başardıysa, hz. İsa'nın incilde onlarca yerde anlatıldığı şekilde nasıl cin çıkardıysa o da çıkarmış demektir. Bunda hristiyanlığa veya Mesih İsa'nın öğretisine ters birşey yoktur, değil mi? Benim anlamadığım bu eşcinsellerin niye heryere maydanoz oldukları. Eşcinsel insanların haklarını savunmayı aştılar da eşcinsel cin haklarına mı geldi sıra? |
Haklısınız Abdülkadir bey.
|
Yapanlar kadar o işe yanaşıp izin verenleer sorgulanmalı. Ama bir taraftanda alan memnun, satan memnun bize ne kardeşim diyebiliyoruz. İlk okuduğumda ve izlediğimde hiç şaşırmadım nedense :D
|
Hayatta uğraşılacak ve inanılacak son şeylerden bir tanesi dinlerdir.
O yüzden epistemolojik düzeyde kişi yer alır , bilgi sahibi olmak için araştırır okur ama inanan insanlar kendilerini kandırıyor saf, ve boş umutlara masallara kendilerini kaptırıyorlar. Bu günü unutup binlerce yıl öncesinde ne olmuş ne söylenmişse kendisine onları rehber ediniyor, onları okuyacağına insanı okusalarya , en azından insan olduğunu farkeder bazıları. saygılar |
Haklısınız sayın natan.Dinler hep insanları zor durumu düşürmüşlerdir skınıt vermiştir.Dinlerden kurtulmanın tek yolu RAB İSA MESİHE iman etmektir.Zaten Mesih İsada insanlara bol yaşam vermeye geldiğini söyler.
|
Komik. Bütün dinler gereksiz bence. Bu da kanıtı.
|
Bencede.İsa Mesih varken dine gerek yok.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:54 . |